تبلیغات :
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 608 از 1049 اولاول ... 108508558598604605606607608609610611612618658708 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,071 به 6,080 از 10487

نام تاپيک: سینمای خانگی

اگه نباشه جاش خالی می مونه s a j j a d's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    اروميه

پيش فرض

يه سينما كه بلوري سه بعدي پخش كنه و از هارد اينترنال هم فرمتهاي مديا رو اجرا بكنه حدود يه ميليون تومن كسي سراغي داره راهنماييم كنه؟

پروفشنال sdfssdfs's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    land of the god

پيش فرض

سپاس
    تا همون 100 تومن میشه مدل دقیق معرقی کنین ؟
    پس همون آنتن قدیمی مون رو میشه استفاده کرد ؟
    آنتن جدید نیاز نیست بخریم ؟؟

اگه تلویزیونت crt هست xvision 201 بگیر 83
    اگر همlcd هست xvision 343 بگیر 93 تومن
    در ضمن همه گیرنه ها عین همن فقط قاب و لوازم جانبیشون فرق میکنه

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

سلام
    اگر میشه یک گیرنده دیجیتال با کیفیت با مشخصات زیر مرفی کنید:
    قیمت تا ۱۵۰ تومن
    قابلیت پخش فایل های MKV و AVI با زیرنویس جدا یا چسبیده
    قابلیت پخش FullHD
    قابلیت اتصال هارد اکسترنال پاسپورتی (بدون آداپتور)
    سرعت مناسب تعویض کانال و شروع به کار دستگاه

در ضمن در صورت امکان گارانتی و قیمت رو هم بنویسید
    با تشکر

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

کاش خلاصه نوشته ها تو ارسال اول هم منعکس میشد. آقا این ستاپ باکسهای ایکس ویژن که مال رایانه هستن، جواب میدن؟ کسی آزمایش کرده؟
    من مدل 3100 اش را خیلی وقته که دارم و راضیم .
    مشخصات :
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

5. این کاربر از alilosting بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

سلام

من میخوام یه گیرنده دیجیتال بگیرم،منتها هیچی سرم نمیشه
    بودجه نهایتا تا 100 تومن هستش
    ما سمت اکباتانیم،نمیدونم آنتن چی باید بگیرم ؟ دستگاه چی باید بگیرم ؟
    یکم راهنماییم کنین
    اولویت هام اینه که حتما FullHD ساپورت باشه و 2 اینکه پلیر خوبی هم باشه،که بتونم فیلم هم باهاش نگاه کنم

یه راهنمایی کامل بکنین
    ممنونم
    گیرنده دیجیتال ایکس ویژن مدل XDVB-343 حدود 85 تومنه و مشخصات خوب و کاملی داره و اکثر فرمتهای فیلم و ... را ساپورت میکنه. یه سر به لینک مشخصاتش بزن و فرمتهایی که پشتیبانی میکنه رو هم ببین :

Banned
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

دوستان یک گیرنده دیجیتال خوب و ارزون معرفی می کنید؟ من فقط کیفیت تصویر و پخش برام مهمه اگه ظبط خوبی هم داشته باشه بد نیست. بقیه چیزا هم اهمیت نداره.
    یه سوال هم اینکه مگه توی این گیرنده ها موقع تعویض کانال طول میکشه؟
    dvbt مدل 343 هم تا کیفیت تصویر HD رو پخش میکنه و هم قابلیت پخش اکثر فرمتها رو داره .

• قابليت نمايش عكس با فرمت : JPG,BMP,PNG

• قابليت پخش صدا با فرمت: WMA,AAC,MP3

• قابليت ضبط يك كانال و امكان تماشاي كانال ديگر

لینک مشخصات:

با توجه به امکانات خوب و کاملش قیمت مناسبی هم داره و 85 تومنه .
    زمانی که برای تعوض کانالها طول میکشه طبیعیه ضمن اینکه اگر تنظیمات کیفیت سیگنال دستگاه رو به بالای %85 برسونی زمان تعویض کانالها خیلی کمتر میشه.

8. این کاربر از hamid_IT63 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    حوالی خلیج پارس

پيش فرض

پايونير هميشه آقاي برزين گفتند امكانات و مدار تصوير خوبي دارن اما در صداي فيلم ضعيف

نظر شخصي من با دنون و ياماها است

براي 606 جامو يه آمپي بگير كه راحت رو ولوم متوسط ووفر بلندگو راه بندازه تا آمپ داغ نكنه و صدا هم خراب نشه
    اقا داوود ممنون که پاسخ دادین،، برای اینکه آمپ راحت در ولوم پایین ومتوسط ووفر بلندگو راه بندازه باید به آمپدانس اسپیکر و قدرت آمپ در همان آمپدانس دقت کرد؟ یا نه منظور چیز دیگریست،برای مثال اسپیکر جامو S 606 یه اسپیکر 6 اهمی هست با این مشخصات :
    Power (W, long/short term) : 130 / 210
    Sensitivity (dB, 2.8V/1m) : 89
    Frequency Range (Hz) : 42 - 20,000
    Impedance (Ohm) : 6

قدرت 130 نا 210 وات و امپدانس 6 اهم و رنج فرکانس صوتی که توانایی پخش داره از 42 تا 20000 هرتز هست و بعنوان مثال Denon 3312 دارای این مشخصاته : در امپدانس 6 اهم 165 وات قدرت داره و در 8 اهم 125 وات

6Ohms, 1 kHz, THD 0,7% : 165 W
    8 Ohm, 20Hz-20kHz, 0.05% : 125 w
    Bandwidth : 10 Hz - 100 kHz

پس امپ 3312 در امپدانس 6 اهم تا 165 وات قدرت داره که با توجه به اینکه اسپیکر جامو در لانگ ترم تا 130 وات قدرت میخواد پس امپ 3312 میتونه در ولوم متوسط به راحتی راه اندازیش کنه.ایا برداشتم درسته ؟ یا نه ؟
    با توجه به رنج 130 تا 200 واتی جامو 606 امپ ما باید چه توانی برحسب وات داشته باشه تا راحت در ولوم پایین و متوسط راه بندازدش ؟ اگه برداشتم اشتباهه لطفا صحیحش را بفرمایید
    درضمن اینکه میگن یاماها یرای موزیک خوب نیست ،درسته یا نه؟ ایا 2067 همچنین مشکلی داره؟
    Last edited by wsxwsx; 03-04-2012 at 17:58.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    حوالی خلیج پارس

پيش فرض

نوشته شده توسط wsxwsx [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Onkyo TX-NR 609 : 1990 Dirham
    Onkyo TX-NR 809 : 3499 Dirham
    Jamo S606 HCS3 : 1999 Dirham

جامو s608 هم نداشت.باتوجه به درهم 530 تومانی ، انکیو 609 میشه حدود 1.055 انکیو 809 میشه 1.855 و ست جامو 606 بدون ساب میشه 1.060 با این حساب ،سفارش انکیو 609 باجامو 606 بدون ساب درمیاد حدود 2 میلیون و صدو بیست هزارتومان که تا برسه ایران میشه 2.150 یا کمی بیشتر. بنظر شما چطوره؟ ارزش خرید داره یا نه؟

انکیو 609 از طرف what hi fi بهترین امپ زیر 500 پوندی سال 2011 انتخاب شده ولی گزارشهایی مبنی برگرم کردن و بخصوص ازکارافتادن پورتهای hdmi ان در اینترنت داده شده که باعث شده درخریدش شک کنم.

درضمن LX55 پایونیر از نظر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بهترین امپ زیر 1500 پوند انتخاب شده که قیمتش الان در ایران 1.650 میباشه ودبی احتمالا 200 تا 300 تومن کمتره.از اقا رایان ،پژمان ، داوود و بقیه عزیزان میخوام بهم کمک کنند که ایا انکیو 609 بگیرم یا کمی بیشتر خرج کنم و بجای انکیو 609 پایونیر 55 بگیرم،البته قبل از خرید میخوام بین امپهای زیر ازنظر صدا وتصویر یه مقایسه ای بشه و ببینم ازبین امپ های زیر که همگی 7.2 کاناله هستند از نظر کیفیت تصویر و اپ اسکلینگ برتری با کدوم امپ هست؟

PIONEER VSX-LX55

Denon AVR-3312CI

Onkyo TX-NR 809

YAMAHA RX-V2067

همینطور ازنظر کیفیت صدای فیلم برتری از ان کدوم امپ هست ؟و برای موزیک کدوم برترهست ؟

حال اگه بخوام بدون توجه به قیمت و فقط بر اساس کیفیت تفکیک صدا و کیفیت تصویر ( کیفیت اپ اسکلینگ برام خیلی مهمه ) یکی از رسیورهای فوق را انتخاب کنم کدوم را بگیرم؟ پایونیر 55 یا یکی از ان سه تای دیگه؟

لطفا بهم مشورت و همفکری بدهید.

ببینید یه داستان کلی هست مبنی بر اینکه توی فیلم میگن که صدای یاماها خیلی خوبه توی موزیک هم دنون و مرنتز حرف اول رو می زنند و پایونیر هم همه چیز رو نه در حد ایده آل ولی مناسب داره.
    مسئله ای دیگه ای هم که هست اینه که آمپ های هم رده از مارکهای مختلف تفاوت از زمین تا آسمون با هم ندارند.
    من جای شما باشم این مقدار پول اونکیو 609 نمی دم چون علاوه بر همه مزیت هایی که داره ولی همون طور که اشاره شد گرمای زیادی تولید می کنه و چیپ Qdeo که یکی از مزیت هاشه در حال حاضر و حتی آینده نزدیک کاربردی نداره و همچنین از نظر من کیفیت ساختش از هم رده هاش پایینتره.
    به هر حال از بین این آمپ هایی که نوشتین اگه من بودم یاماها 2067 می گرفتم (البته اگه خود خودم بودم از هزینه آمپ کم می کردم یه ساب اضافه می کردم )
    این رو هم اضافه کنم که توی آپ اسکیل پایونیر حتی تو مدل های پایینش هم خیلی خوب عمل میکنه.
    اقا پژمان ممنون که پاسخ دادی، ولی در چندتا فروم خوندم که یاماها صدای سینمایی عالی داره ولی در موزیک خیلی صداش بده در این مورد هم لطف کنید یه توضیحی بدین که ایا صدای موزیکش خیلی از پایونیر یا انکیو بدتره؟ واصلا این گفته ها چقدر صحت داره و ایا 2067 هم مشکل در صدای موزیک داره؟
    درضمن تهران زنگ زدم قیمت امپ یاماها خیلی بالاتر از قیمت جهانیش بود، 2067 سه میلیون و چهل هزار تومان 3067 بودش 3.800 و A2010 هم 3.400 میلیون بود فردا زنگ میزنم دبی وقیمت دبی ببینم چقدرباشه و با توجه به قیمت دبی شاید یاماها گرفتم
    Last edited by wsxwsx; 03-04-2012 at 17:54.

داره خودمونی میشه LoverOfHate's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

بنظرتون بهترین سینمای خانگی واسه ST30 چیه؟ چیزی که باهاش مچ باشه!

EX720 هم همینطور؟

مرسی

پروفشنال Pejman3's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

اقا پژمان ممنون که پاسخ دادی، ولی در چندتا فروم خوندم که یاماها صدای سینمایی عالی داره ولی در موزیک خیلی صداش بده در این مورد هم لطف کنید یه توضیحی بدین که ایا صدای موزیکش خیلی از پایونیر یا انکیو بدتره؟ واصلا این گفته ها چقدر صحت داره و ایا 2067 هم مشکل در صدای موزیک داره؟
    درضمن تهران زنگ زدم قیمت امپ یاماها خیلی بالاتر از قیمت جهانیش بود، 2067 سه میلیون و چهل هزار تومان 3067 بودش 3.800 و A2010 هم 3.400 میلیون بود فردا زنگ میزنم دبی وقیمت دبی ببینم چقدرباشه و با توجه به قیمت دبی شاید یاماها گرفتم
    خیر دوست من اشتباه بهتون گفتن
    کی گفته که 2067 موزیکش خیلی بده؟!؟! در نظر داشته باشید یاماها خودش یکی از بزرگترین تولید کننده های ادوات موسیقی هم بصورت دیجیتال و هم بصورت آنالوگ است و تجربه کافی در مورد موزیک داره در ضمن توی 2067 دیگه شما اوج کیفیت یاماها رو می تونید ببینید هم از لحاظ تصویر (چیپ تصویر HQV) و هم در مورد صدا شاید این قدر یاماها توی فیلم قوی ظاهر شده که کیفیت موسیقیش تحت الشعاع قرار گرفته! در ضمن یاماها یه الگوریتم هم داره که کیفیت موزیک های کمپرس شده مثل MP3 رو بهبود می ده یه چیزی تو حدودای Upscaling توی تصویر.
    در ضمن 2067 دارای DAC بسیار با کیفیتیه که می تونید در موردش توی اینترنت سرچ کنید.
    من خودم Jamo 606 دارم می گم که برای سرش هم زیاده!
    فقط می مونه مسئله قیمت که به نظرم شما این قدر هزینه نکنید بهتره چون آمپ واقعاً گرونیه

جالبه الان داشتم وبلاگ آقای برزین رو می خوندم دیدم به سوال شما هم اونجا پاسخ دادن که برام جالب بود
    نظرم در صدا روي
    ياماها
    ياماها
    ياماها
    ياماها
    دنن

جناب برزین در مورد اون DAC هم حرفهای من رو تأیید کردن: صحبت از موزيك ياماها جاي بحث داره! فقط بدون در مدل هاي بالاي سري AVENTAGE از چيپي در پري آمپلي فاير استفاده كرده كه در سورس هاي بسيار گران قيمت استفاده شده.

فقط یه کم ناامید شدم که گفتند پایونیر توی صدا ضعیفه!
    Last edited by Pejman3; 04-04-2012 at 00:51.

13. 2 کاربر از Pejman3 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •