تبلیغات :
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 362 از 416 اولاول ... 262312352358359360361362363364365366372412 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,611 به 3,620 از 4160

نام تاپيک: لیست قیمت + مشاوره خرید کنسول های بازی و لوازم جانبی ( پست اول خوانده شود ! )

حـــــرفـه ای Alex Fera's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    طهران اسم:محمد

پيش فرض

سلام
    من میخوام Xbox slim 4gb رو بگیرم چون 100 تومن ارزون تر نسبت به 250 هست
    چه مشکل هایی ممکنه برام پیش بیاد
    میتونم از هاردهای اکسترنال معمولی برای Pc استفاده کنم
    فرمت خاصی داره هاردش یا خیر
    به نظر من همون 4 گیگ کافیه و اون هارد 250 زیاد استفاده نداره،چون درایو دستگاه زیاد صدا نمیده که بخوای بازی رو رویه هارد نصب کنی و درایو دستگاه هم خیلی خوب کار میکنه،من تا حالا ندیدم خرابی داشته باشه.................
    از هارد اکسترنال هم فقط میتونی 16 گیگش رو استفاده کنی............

2. این کاربر از Alex Fera بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

سلام من توی ارومیه کلی دنبال هارد گشتم ظاهرا کسی نداره یا اگه داره ات و اشغال داره می خواد به قیمت خون بهای باباش قالب ملت کنه یه جورایی بیخیال خرید از اینجا شدم توی بازار تهران قیمت هارد 250 چنده و آیا هارد 320 هم موجوده که برای ارکید مناسب باشه لطفا اگه کسی قیمت روز داره بگه... کسی جایی رو سراغ داره بگه چون خیال خرید دارم...

داره خودمونی میشه Arian_albertini's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

سلام دوستان

این قیمت ها پایین نمیان دیگه نه؟!‌ آخه الان دیگه ۴ گیگ بدون کینکت ، با یه دسته اضافی و یه کابل HDMI و ۲-۴ تا بازی ۷۵۰ در می آد!
    درسته؟!
    من دانشجوام ، یعنی خیلی اونجوری خوره بازی نیستم فقط ، NFS , PES , COD, BF بازی میکنم یعنی! به نظرتون میصرفه اصلا؟!
    پیش بینیتون و هم در باره قیمت ها بگید لطفا! ممنونم!

حـــــرفـه ای sonixax's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آلمان

پيش فرض

سلام دوستان

این قیمت ها پایین نمیان دیگه نه؟!‌ آخه الان دیگه ۴ گیگ بدون کینکت ، با یه دسته اضافی و یه کابل HDMI و ۲-۴ تا بازی ۷۵۰ در می آد!
    درسته؟!
    من دانشجوام ، یعنی خیلی اونجوری خوره بازی نیستم فقط ، NFS , PES , COD, BF بازی میکنم یعنی! به نظرتون میصرفه اصلا؟!
    قیمتش در اروپا ۱۹۹ یورو هستش :

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

با توجه به قیمت یورو به تومان تمام میشود ۵۰۳ هزار تومان . حالا هزینه حمل و نقل و گمرک و ... رو هم بهش بچسبونید با بازی و کابل و دسته اضافی ، ۷۵۰ هزار تومان خیلی هم مبلغ بالایی نیست . دسته خالیش اینجا ۵۰ یورو قیمتشه . بازی رو هم که حرفش رو نزن . هزینه کپی خور کردن کنسول هم اینجا ۴۰ یورو هستش - برای J-tag هم ۸۰ یورو .

6. 2 کاربر از sonixax بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

سلام دوستان

درسته؟!
    سلام
    لازم نیست بگیم همه میدونیم هر چیزی 2 تومن بره بالا 1 تومن میاد بایین هیچ وقت قیمت ها مثل قبل نمیشه.
    نزدیکه دو برابر شده از نظر من ارزش نداره مثل بازار موبایل ولی خریدش بستگی به خودتون داره شما میخاهید هزینه کنید نظر ما اینجا همه شخصیه درباره خرید.
    بنظر من قیمت ها بالاتر نره زیادم بایین نمیاد

sonixax عزیز شما تنها نیستید خیلی از اشنا ها که از اونور میان اینجا همین حرف میزنند که اونور قیمت ها بالا هست که درست نیست
    شما یورو بدست میارید خرج شما هم باید یورو باشه ولی ما نگم بهتره همه تو جریان هستند. اینجا قیمت ها یهویی بالا رفت زیادم بالا رفت زیادترم میشه
    Last edited by fk_u; 06-04-2012 at 20:21.

8. این کاربر از fk_u بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آلمان

پيش فرض

sonixax عزیز شما تنها نیستید خیلی از اشنا ها که از اونور میان اینجا همین حرف میزنند که اونور قیمت ها بالا هست که درست نیست
    شما یورو بدست میارید خرج شما هم باید یورو باشه ولی ما نگم بهتره همه تو جریان هستند. اینجا قیمت ها یهویی بالا رفت زیادم بالا رفت زیادترم میشه
    عزیزم متوجه نشدی چی میگم - میگم با توجه به قیمت یورو و قیمت جهانی کنسول گرون نیست .
    اگر شما توقع دارید که کنسول رو زیر قیمت جهانیش بخرید که بحث دیگریست و باید اندکی واقع بین باشید !
    وقتی شما بر این باورید که خرجهاتون هم باید بسته به درآمدتون باشه - پس بهتره که بیخیال خرید کنسولی بشید که داخل تولید نشده - اون کنسول با ریال ایران تولید نشده - با دلار و یورو تولید شده عزیزم .

10. 2 کاربر از sonixax بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

عزیزم متوجه نشدی چی میگم - میگم با توجه به قیمت یورو و قیمت جهانی کنسول گرون نیست .
    اگر شما توقع دارید که کنسول رو زیر قیمت جهانیش بخرید که بحث دیگریست و باید اندکی واقع بین باشید !
    وقتی شما بر این باورید که خرجهاتون هم باید بسته به درآمدتون باشه - پس بهتره که بیخیال خرید کنسولی بشید که داخل تولید نشده - اون کنسول با ریال ایران تولید نشده - با دلار و یورو تولید شده عزیزم .
    شما متوجه نیستید عزیز
    کسی حرف زیره قیمت جهانی زد
    کسی حرف نرخ درامد نزد توجه نکردی فرمودم عزیز شما داری میگی دسته 50 یورو هست گرونه بازی اورج اونجا گرونه خب گرون نیست داری 50 یورو به ریال ضرب میکنی بعد میگی گرونه یک مهندس تو کانادا مثلا بین 10 تا 20 هزار در میاره دیگه خرید بازی اورج که چیزی نیست براش ولی سیستم ما تو داخل اینه که ریال در میاریم خرید دلار و .. هست درست نیست دیگه . بعد گفتی 503 تومن میشه ایکس باکس که این قیمت با ریت یورو تو ایران حساب کردی الان ریت دلار به ریال تو خارج همون قیمته قبل هست تو داخل شده 2 تومن که نگم بهتره ..... بخاطر در دست گرفتن دلار هم هست که به اندازه تو داخل دلار یا هرچیزی نیست.
    شما اصل جریان نگرفتی خوب اینجا نیستی دیگه یکم مطالعه کن دو تا مجله بعد بگو گرون نیست
    اون دوستمون که گفتند گرون شده منم موافق بودم از قیمت 300 400 شده 700 شما معیارت چیه نمیدونم
    بهرحال کل کل که نداریم فقط حرفتون بخاطر اینکه تو جریان نیستید اشتباه بود

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آلمان

پيش فرض

شما متوجه نیستید عزیز
    کسی حرف زیره قیمت جهانی زد
    کسی حرف نرخ درامد نزد توجه نکردی فرمودم عزیز شما داری میگی دسته 50 یورو هست گرونه بازی اورج اونجا گرونه خب گرون نیست داری 50 یورو به ریال ضرب میکنی بعد میگی گرونه یک مهندس تو کانادا مثلا بین 10 تا 20 هزار در میاره دیگه خرید بازی اورج که چیزی نیست براش ولی سیستم ما تو داخل اینه که ریال در میاریم خرید دلار و .. هست درست نیست دیگه . بعد گفتی 503 تومن میشه ایکس باکس که این قیمت با ریت یورو تو ایران حساب کردی الان ریت دلار به ریال تو خارج همون قیمته قبل هست تو داخل شده 2 تومن که نگم بهتره ..... بخاطر در دست گرفتن دلار هم هست که به اندازه تو داخل دلار یا هرچیزی نیست.
    شما اصل جریان نگرفتی خوب اینجا نیستی دیگه یکم مطالعه کن دو تا مجله بعد بگو گرون نیست
    اون دوستمون که گفتند گرون شده منم موافق بودم از قیمت 300 400 شده 700 شما معیارت چیه نمیدونم
    بهرحال کل کل که نداریم فقط حرفتون بخاطر اینکه تو جریان نیستید اشتباه بود
    شما چند تا نکته رو اصلا نمیدونی !
    اول اینکه کنسول هایی که ایران هستند از آمریکا نمیاند که بخواید با دلار حساب کنید قیمتشون رو . اکثرا از دوبی میاند که کنسول های دبی هم از اروپا تهیه میشند . این یک .
    دو اینکه من آلمان زندگی میکنم و دارم میگم ۵۰ یورو پول دسته خیلی زیاده ! پس باز شما نگرفتی من چی میگم .
    قیمت بازی هم باز برای منی که آلمان زندگی میکنم و به یورو در آمد دارم زیاده . و در ایران بازی یک جورهایی مجانی تمام میشه - اگر شما بازی رو ۵ هزار تومان هم بخرید !!! میشه ۲ یورو که قیمت یک همبرگر هم نمیشه اینجا .
    قیمت از ۳۰۰ - ۴۰۰ شده ۷۰۰ همون طوری که گفتم به خاطر بالا رفتن نرخ دلار و یورو هستش و ربطی به اون افسانه هایی که شما مد نظرتون هست نداره .
    شما داری در کشوری زندگی میکنی که کنسول بازی به خاطر تحریم بین المللی و محددیت های داخلی با باج دادن به گمرک ایران و طرف خارجی صورت میگیره - این رو هم باید به معادلاتتون اضافه کنید . هزینه حملش رو هم باید حساب کنید میبینید که خیلی هم پول بابت کنسول نمیدید . اگر الان بنده از همین آلمان برای شما یک کنسول بخرم بفرستم ایران قیمت تمام شدش از ۷۰۰ هزار تومان هم بیشتر میشه عزیزم .
    شما من رو نمیشناسی متهمم میکنی به اینکه اطلاع ندارم و بعد من رو پاس میدی به ۴ تا مجله در پیتی که برو مطالعه کن !!! اگر شما در ایران میشینی مجله های ایرانی که اغلب هم نوشته هاشون پر از تحریف و دروغه میخونی من اینجا مجله Games رو میخونم و مستقیم میرم GameStop آمار میگیرم .
    قصد بنده هم با شما کل کل نیست - فقط میخوام این مطالب رو بنویسم که دوستان اطلاعات درست و کافی داشته باشند - نه اطلاعات اشتباه و غلط .

حالا شما بشین خودت ۵۰۳ هزار تومان پول کنسول رو با ۱۲۶ هزار تومان پول دسته اصلی رو با هزینه هایی که گفتم جمع بزن خودت برای ما بنویس به چه عددی میرسی !

13. 3 کاربر از sonixax بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن های فوتبال eman619rv's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    ϟ♄iяaz

پيش فرض

بابا قیمت ها که فاجعه هست درسته بخشی به دلار و ارز بر میگرده اما بخش بیشترش به فروشنده های بی انصاف ایران برمیگرده !!
    مشکل اینجاست که طرف 7 ماه پیش کنسول رو انبار کرده و اما حالا چرتکه در میاره با دلار 2 تومن امروز حساب میکنه!! اینو حساب کردی نوش جونت سرمایه گذاری کردی خیر سرت دیگه اون افزایش قیمت های حاشیه ایت واسه چیه !! 25 اسفند فروشنده زل زده تو چشمای من میگه ایکس باکس 360 اسلیم 250 گیگ 750 تومن!!! انقدر بی در و پیکر جامعه !! انقدر حریص پول!! اخلاق و معرفت ایرانی خنده دار شده دیگه
    کمتر کسی هم هست که توی ایران ،بزرگ بازار باشه اما قانونی و از گمرک رد کنه!
    Last edited by eman619rv; 07-04-2012 at 02:11.

15. 3 کاربر از eman619rv بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آلمان

پيش فرض

کمتر کسی هم هست که توی ایران ،بزرگ بازار باشه اما قانونی و از گمرک رد کنه!
    همون غیر قانونی رد کردن هم خرج داری عزیزم - باید دم چندین نفر رو ببینی - کلی باج و ... بدی دست آخر شاید روی هر کنسول ۲۰ تا ۴۰ تومن ارزون تر پات تموم بشه که همون رو معمولا میذارند پای سودشون .
    تازه یک چیزی رو نباید فراموش کنید - وارد کننده وارد میکنه - میفرشوه به کلی فروش - کلی فروش میده به مغازه دار - مغازه دار میده به شما . درصد سود هر کدوم رو هم باید حساب کنید .
    اگر هم از طرف مردم خرید این کنسولها صورت نگیره و به قول خودمون خریدش رو تحریم کنند - قیمش پایین نمیاد بلکه خیلی ساده دیگه کسی کنسول وارد نمیکنه . چون زیر اون قیمتهایی که گفتید اصلا صرف نداره برای یک فروشنده یا وارد کننده .
    در همین اروپاش اگر شما برید کنسول رو از مایکروسافت مستقیم بخرید یک قیمت پاتون تموم میشه اگر برید از مغازه دارها بخرید یک قیمت دیگه . برای همین مغازه دارها در اینجا معمولا وقتی یک باندل خاص میاد میرند همه اش رو میخرند ، صبر میکنند تا کمیاب بشه و بعد میفروشند .
    اون هم که طرف ۷ ماه پیش خریده به قیمت اون زمان داره به قیمت الان میفروشه کار غیر اخلاقی یا اشتباهی نیست - یک روال معمول در تجارته و همه جای دنیا جنسهاشون رو به نرخ روز میفروشند میخواد همین امروز خریده باشند - میخواد ۱۰ سال پیش خریده باشند .
    به هر حال اون شخص مجبوره بعد از اینکه جنسهای فعلیش رو فروخت بره و باز بخره - اگر زیر قیمت بازار بده ضرر میکنه چون بعدش باید با قیمت بازار وارد کنه . یعنی اون سود اضافه که که شما فکر میکنی داره میکنه در حقیقت میشه هزینه ی واردات بعدیش . یعنی به عبارت ساده تر اگر با همون نرخی که ۷ ماه پیش فروخته به شما بفروشه سرمایه اش رو از دست میده و ورشکست میشه .
    اگر قیمتهایی که در یران مغازه دارها میدند واقعا و بر خلاف ادعای دوستان خیلی سرسام آور و فضایی بود ملت از خارج کنسول میخریدند - همون طوری که زمانی که کنسول شده بود ۱ میلیون تومان و یورو هنوز این طوری گرون نشده بود چند تا از دوستان بنده و یکی از کاربران همینجا از من خواستند براشون خریدم فرستادم .
    ولی الان اون شرایط دیگه نیست - یعنی اگر شما بخوای از خارج از ایران کنسول رو بخری باید بیشتر از این حرفها پول بدی - چون اولا :

پول ایرانی دیگه خارج از ایران معاوضه نمیشه .
    دلار و یورو سرسام آور گرون شده .
    اگر به عنوان مسافر یا هر چیزی کنسول رو ببرید ایران باید گمرکش رو بدید (۴۵% قیمت خرید) مگر اینکه قاچاقچی باشید !
    هزینه پست / حمل و نقلش رو هم حساب کنید .

با در نظر گرفتن موارد بالا میبینید کنسول رو دارید با قیمت مناسبی میخرید . یک چیز دیگه رو هم فراموش نکنید اینکه وضع اقتصادی ایران ریخته به هم و اینطوری قاراشمیشه به باقی دنیا ربطی نداره که بخواد محصولات یا تولیداتش رو زیر قیمت تمام شده برای خودش به ایران بفروشه ! در اون صورت مردم کشورهای آفریقایی اولیت دارند به ایرانیها !
    Last edited by sonixax; 07-04-2012 at 14:41.

17. 4 کاربر از sonixax بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •