تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 180 از 194 اولاول ... 80130170176177178179180181182183184190 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,791 به 1,800 از 1935

نام تاپيک: تاپیک جامع LED C6000,C7000,C8000,C9000 سامسونگ (لطفا در مورد قیمت صحبت نکنبد)

آخر فروم باز smhsh121's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

با سلام.

آقا این دکمه تشکر کجا قرار داره؟

مرسی از اینکه پاسخ دادین. دکمه تشکر پیدا نکرد تشکر بزنم.
    ولی اول خودم هم احتمال دادم از باتری باشه بخاطر همین باتریشو عوض کردم. در مورد جفت کردن هم همین کارو انجام میدم ولی نمیشه. احتمال داره که از عینکش باشه؟ البته این رو هم بگم وقتی عینک رو روشن میکنم چراقش روشن میشه بعد اینکه خاموش شد برای روشن کردن دوباره باید چند دقیقه ای منتظر بمونم یا اینکه دکمه رو به مدت چند ثانیه فشار بدم. در این صورت چراغ چشمک میزنه و خاموش میشه. بعد میتونم روشنش کنم که دوباره خاموش میشه.
    اگه دوباره راهنمایی کننین ممنون میشم.

یاحق.
    موفق باشید/
    والا من تا به حال همچین چیزی ندیدم. فکر کنم عینک شما به صورت مادون قرمز با تلویزیون ارتباط برقرار می کنه. الان سری D به صورت بلوتوث با تلویزین ارتباط برقرار می کنن. آخرین نکته که به ذهنم می رسه اینه که ارتباط سنسور مادون قرمز عینک با تلویزیون درست برقرار نمیشه. بازم اگر نشد دیگه باید با یک عینک دیگه تست کنید.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2012

پيش فرض

باسلام.

والا من تا به حال همچین چیزی ندیدم. فکر کنم عینک شما به صورت مادون قرمز با تلویزیون ارتباط برقرار می کنه. الان سری D به صورت بلوتوث با تلویزین ارتباط برقرار می کنن. آخرین نکته که به ذهنم می رسه اینه که ارتباط سنسور مادون قرمز عینک با تلویزیون درست برقرار نمیشه. بازم اگر نشد دیگه باید با یک عینک دیگه تست کنید.
    دوستان دیگه این مشکل براشون پیش نیومده. اگه راهنمایی کنین واقعا ممنونتون میشم.

یاحق.
    موفق باشید/

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Nov 2010

پيش فرض

دوستان یک سوال

دو نوع فیلم سه بعدی هست یکی اینکه تصویر تار هستی و یکی ایکه دو تا تصویر عینا کنار هم هستن و تکرار می شوند

حالا فیلم های که توی نت و شبکهای ماهواره هستش دو تیکه هستش و دوتا تصیور همزمان پخش می شود

کدام نوع از این سه بعدی ها بهتر هست؟؟

و اون سه بعدی که دو تا تصویر کنار همدیگر هستن ایا سه بعدی خوب هست و تلوزیون های سه بعدی می توانند پردازشش بکنند

یا فقط باید دنبال سه بعدی تار بودش

باتشکر

تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

دوستان یک سوال

دو نوع فیلم سه بعدی هست یکی اینکه تصویر تار هستی و یکی ایکه دو تا تصویر عینا کنار هم هستن و تکرار می شوند

حالا فیلم های که توی نت و شبکهای ماهواره هستش دو تیکه هستش و دوتا تصیور همزمان پخش می شود

کدام نوع از این سه بعدی ها بهتر هست؟؟

و اون سه بعدی که دو تا تصویر کنار همدیگر هستن ایا سه بعدی خوب هست و تلوزیون های سه بعدی می توانند پردازشش بکنند

یا فقط باید دنبال سه بعدی تار بودش

باتشکر
    همه سه بعدی های واقعی ابتدا 2 تا تصویر راست و چپ یا بالا و پایین هستند که پس از اینکه دکمه سه بعدی تلویزیون رو می زنی به صورت یک فریم در میان هر کدام از این تصاویر کنار هم پخش میشن و اگر عینک نزنی تار دیده میشه.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

سلام دوستان ميخواستم ببينم آپگريد جديد واسه تلوزيون سامسونگ c8000 3d رو از كجا بگيرم من هر كاري كردم نشد...تو سايت سامسونگ هم نبود.لطفا راهنمايي كنيد...

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2012

پيش فرض

سلام خدمت دوستان
    آقا من یه ال ای دی سامسونگ سری 8 مدل 46ud8000
    'گرفتم اما کانالای دیجیتال فعال نمیشن
    حالا من 2تا کار انجام دادم 1 اینکه ال ای دی رو آپگرید کردم
    و بعدش رفتم تو منوی مخفی تنظیمات type رو دستکاری کردم .
    حالا تو اون قسمت 3 تا مدل 46 هست کدومش رو باید انتخاب کنم ؟
    واسه فعال کردن دیجیتال چه کار کنم ؟
    مشکلی نداره ک آپگرید کردم ؟
    توروخدا کمک کنید . ممنون

تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

سلام خدمت دوستان
    آقا من یه ال ای دی سامسونگ سری 8 مدل 46ud8000
    'گرفتم اما کانالای دیجیتال فعال نمیشن
    حالا من 2تا کار انجام دادم 1 اینکه ال ای دی رو آپگرید کردم
    و بعدش رفتم تو منوی مخفی تنظیمات type رو دستکاری کردم .
    حالا تو اون قسمت 3 تا مدل 46 هست کدومش رو باید انتخاب کنم ؟
    واسه فعال کردن دیجیتال چه کار کنم ؟
    مشکلی نداره ک آپگرید کردم ؟
    توروخدا کمک کنید . ممنون
    فکر کنم منظورتون مدل UA46D8000 هست.
    برای فعال کردن گیرنده دیجیتال باید توی منوی مخفی برید و Local Set رو به ED_IRAN تغییر دهید. به هیچ تنظیم دیگه ای توی منوی مخفی دست نزنید که ممکنه همه کارا خراب بشه.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2012

پيش فرض

تشکر از شما دوست عزیز . شاید این ک شما میگی درست باشه اما رو کارتونش همونی هست ک من نوشتم .
    Local Set رو ED_IRAN هست جست و جوی کانال رو انجام میده اما هیچ کانالی پیدا نمیکنه .

تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

تشکر از شما دوست عزیز . شاید این ک شما میگی درست باشه اما رو کارتونش همونی هست ک من نوشتم .
    Local Set رو ED_IRAN هست جست و جوی کانال رو انجام میده اما هیچ کانالی پیدا نمیکنه .
    عجیبه من همچین مدلی نشنیدم. شما Tuner رو بذار رو SEC_---_TC اگر نشد احتمال زیاد تیونر دیجیتال نداره یا با سیستم ایران سازگار نیست.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2012

پيش فرض

باز هم تشکر از شما دوست عزیز . باز هم نشد . فکر کنم همون گزینه دوم ک شما فرمودین باشه .
    بعد میگم من ک ال ای دی رو آپدیت کردکم چه قابلیت هایی بهش اضافه شده . ؟؟؟
    و این ک مدلشو تغییر دادم مشکلی براش به وجود نمیاد ؟ چطور میتونم بدونم مدل قبلی چی بوده ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •