تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 3 اولاول 123
نمايش نتايج 21 به 28 از 28

نام تاپيک: درخواست راهنمایی برای اورکلاک cpu

داره خودمونی میشه shahin_barca's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011
    محل سكونت
    p30 forum

پيش فرض

آقای mehrdad mm جان کلام رو عرض کردند .

اصلا ، فن استوک توانایی خنک کردن cpu تو فرکانس اصلی شم تحت لود برای مدت طولانی نداره چه برسه به اور شده
    یه نکته رو هم به صحبتهای آقای mehrdad mm اضافه کنم از آنجایی که برد شما برای تغذیه cpu از کانکتور 4 پین atx استفاده میکنه و مدار تظیم ولتاژ مناسبی هم برای cpu نداره ولتاژ دادن به cpu فشار زیادی رو به برد و پاور شما میاره و اینکار جایز نیست تا این فرکانس 160 برای bclk شما بدون ولتاژ سیستم پایداری خواهی داشت و نیاز به ولتاژ دهی نداری
    کلا برای آن کارت گرافیک(6990) این cpu bottleneck است و شما نمیتوانی تمام قدرت گرافیک رو آزاد کنی
    گرافیکت 2 تا کانکتور 8 پین داره که اگه پاورت استاندارد جدید نمیبود(v2.3) نمیتونست کارت رو تو گیم تغذیه کنه پاور توصیه شده برای این کارت 750 وات استاندارد قدیم است
    اگه بتونی یه پاور 700 یا 800 گیر بیاری تست کن احتمالا اون لگ ها برطرف شه
    خیلی ممنون...خب پس اور کلاکو بیخیال شم!!
    گرافیکم نمیدونم والا تو بازیایی مثل call of dute ...bf3.....need for speed shift 2.....etc....
    فرمهای خوبی از ۵۰ تا ۶۰ رو میگیرم ولی همون طور که شما فرمودید یه ۲۰ ۳۰ فریم دیگم یه نوعی احراز میشه....و نمیتونم به دلخواهم برسم....... شما بدون عوض کردن هیچ قطعه و خرج اضافی راه حلی اگه میدونید راهنماییم کنید...!!! در ضمن گرافیکمم ۶۹۵۰ هستش که از پاور ۲۰۳ وات تغذیه میشه و.....۲ تا هم کابل ۶ پین بهش وصل کردیم!!!!
    و بعد اون بهتر نیست به گفته بعضی از دوستان ....یه فن خوب و ارزون قیمت تهیه کنم.....
    خلاصه کلا راهنماییم کنید....تا هی مزاحم نشم.....
    بازم در مورد اون لگ تصویر هم همون طور که عرض کردم زیاد محصوص نیست ...و فقط تو بازی assassisn's creed brotherhood ...اونم خیلی خیلی کم لگ میزنه/محسوس محسوس نیستش/
    مرسی ....

faghat mikham amalkarde pc too game yekam ziyadtar beshe

تاريخ عضويت
    Dec 2011
    محل سكونت
    p30 forum

4

بله من به گرافیک دقت نکرده بودم عذرخواهی میکنم
    شما سی پی یو رو هم تا 4 ببرید بازهم برای گرافیک محدودیت ایجاد میکنه
    بهتره برید یک سی پی یو خوب بگیرید مثل core i5 750 و اونو اور کنید
    کار بعدی گرفتن یک پاور خوب هست این گرافیک در لود حدود 470 وات میخوره و پاور شما اصلا مناسب نیست حداق یک 685 میخوای
    همچنین کارت مولتی gpu هست و 100% سی پی یو تون براش حتی اور هم بشه محدودیت ایجاد میکنه
    سیستمی که الان دارید اصلا جالب نیست نه سی پی یو و نه پاور
    برای این برد با air اونم سی پی یو دو هسته ای که تا یک حدی میشه سی پی یو رو اور کرد ولتاژ بدی زیاد برای برد مشکل ایجاد نمیشه فقط مشکل ضعف پاور هست که باید یک نمونه قویتر گذاشته بشه این مورد رو من چندین بار تست کردم و سیستم به صورت 24/7 کار کرده و مشکلی نداشته
    منم پاورم 585 گرین از اون خوشگلاست که فنشم سبزه
    در ضمن گرافیکمم مولتی gpu نیستش ...فقط یدونه gpu 850MHz
    داره........!
    eshtebahe typi!!!!!
    بازیارم خیلی خیلی خوب و همشو رو تنظیمات hige and ultra بازی میکنم...بدون عیبو نقص.....فقط همون طور که عرض کردم یه ۲۰ ¢۳۰ فریمشو نمیتونم بگیرم!
    آقا مهرداد ...راه حلی داری لطفا دریغ نکن.....لطفا پست جدید مرور کن....بعد کمکم کن.....مرسی مرسی
    Last edited by shahin_barca; 15-01-2012 at 22:42.

ناظر انجمن مشکلات سخت افزاری EXTREME's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

منم پاورم 585 گرین از اون خوشگلاست که فنشم سبزه
    در ضمن گرافیکمم مولتی gpu نیستش ...فقط یدونه gpu 850MHz
    داره........!
    eshtebahe typi!!!!!
    بازیارم خیلی خیلی خوب و همشو رو تنظیمات hige and ultra بازی میکنم...بدون عیبو نقص.....فقط همون طور که عرض کردم یه ۲۰ ¢۳۰ فریمشو نمیتونم بگیرم!
    آقا مهرداد ...راه حلی داری لطفا دریغ نکن.....لطفا پست جدید مرور کن....بعد کمکم کن.....مرسی مرسی
    شما دراولین پست گرافیکتون رو 6990 نوشتین و به همین خاطر گفتم مولتی gpu هست
    به نظر من راه حل خوب تعویض سی پی یو هست
    پاور هم گفتم بهتره بالای 600 باشه

4. این کاربر از EXTREME بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2011
    محل سكونت
    p30 forum

پيش فرض

merci
    این راه حل دویستو پنجاه به بالا برام تموم میشه!

تاريخ عضويت
    Dec 2011
    محل سكونت
    p30 forum

پيش فرض

و یا اصلا احتمالش هست که بخاطر اینکه من آخرین قدرت گرافیکمو بکار میگیرم...سی پی یوم وقتی ....چند دیقه دیگه میگذره شروع میکنه یه کمی داغ کردن....فکر نمیکنید به خاطر این داغ کردن سی پی یو ....هم از پرفورمنس خود سی پی یو و هم گرافیک کم بشه!!! بعیدم نیست....حالا این یه دلیلش بود ...بقیشم بدلیل .... خود خود سی پی یو که ساپرت کمی نسبت به اف اس بی گرافیک داره........تو ویندوز وسون هم همه سکورم رو ۷,۹ هستش بغیر از سی پی یو که رو ۶,۹ مونده!!!

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

و یا اصلا احتمالش هست که بخاطر اینکه من آخرین قدرت گرافیکمو بکار میگیرم...سی پی یوم وقتی ....چند دیقه دیگه میگذره شروع میکنه یه کمی داغ کردن....فکر نمیکنید به خاطر این داغ کردن سی پی یو ....هم از پرفورمنس خود سی پی یو و هم گرافیک کم بشه!!! بعیدم نیست....حالا این یه دلیلش بود ...بقیشم بدلیل .... خود خود سی پی یو که ساپرت کمی نسبت به اف اس بی گرافیک داره........تو ویندوز وسون هم همه سکورم رو ۷,۹ هستش بغیر از سی پی یو که رو ۶,۹ مونده!!!
    بله طبیعیه که گرافیک قویتر گذاشتین دمای سی پی یو بالاتر میره ولی این سی پی یو در هر صورت برای کارت شما یک مقدار محدودیت ایجاد میکند

8. 2 کاربر از EXTREME بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2012

پيش فرض

سلام
    مادر برد من یه قسمت برای اوور کلاک داره که وقتی سی پی یو رو از 2.8GHZ به مثلا 3GHZ می رسونم ، نه ولتاژش تغییر میکنه و نه دماش زیاد بالا میره(هنگام استفاده 100 درصد تا 50 درجه میره بالا).با برنامه EnhanceMySe7en هم که بررسی میکنم،سرعت cpu رو 3GHZ نشون میده.
    میخواستم بدونم آیا احتمال آسیب به cpu وجود داره یا نه و اگه نه تا چه میزان میتوان سرعت را افزایش داد؟
    cpu:intel core 2 duo e7400 2.8 GHZ

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

سلام
    مادر برد من یه قسمت برای اوور کلاک داره که وقتی سی پی یو رو از 2.8GHZ به مثلا 3GHZ می رسونم ، نه ولتاژش تغییر میکنه و نه دماش زیاد بالا میره(هنگام استفاده 100 درصد تا 50 درجه میره بالا).با برنامه EnhanceMySe7en هم که بررسی میکنم،سرعت cpu رو 3GHZ نشون میده.
    میخواستم بدونم آیا احتمال آسیب به cpu وجود داره یا نه و اگه نه تا چه میزان میتوان سرعت را افزایش داد؟
    cpu:intel core 2 duo e7400 2.8 GHZ
    200 مگاهرتز افزایش نیازی به افزایش ولتاژ نداره و آنچنان دما رو بالا نمیبره در لود
    این سی پی یو معمولا تا 600 مگاهرتز بدون ولتاژ پایداره البته این به نوع مدار تغذیه مین و بچ سی پی یو بستگی داره بازم

11. این کاربر از EXTREME بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

صفحه 3 از 3 اولاول 123

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •