یه هفته میشه سرعت افتضاح شده درست بشو هم نیست زنگ هم میزنیم میگن مشکل سرعت داریم معلوم نیست کی درست میشه![]()
یه هفته میشه سرعت افتضاح شده درست بشو هم نیست زنگ هم میزنیم میگن مشکل سرعت داریم معلوم نیست کی درست میشه![]()
مال منم همینطوره،
128 دارم،در حالت خوبش با 34 -30 دانلود میکنم اما حالا چی؟ تو این چند روزه با 10- 12 دانلود میکنه،
وقتی مودمو خاموش میکنم و بعد 30 ثانیه روشن میکنم برای چند دقیقه عادی میشه اما بعدش...
مال همه همینطوره؟؟؟؟؟؟
سلام
ipثابت valid عدم افت سرعت دانلود تنظیمات راحت همه از مزایای پارس هستن در ضمن سلام به همه هم استانیها
چه سلامی چه علیکی! به چع حقی ادعای هم استانی بودن داری. حداقل از پارس آنلاین یاد بگیرین تعرفه هاش رو عوض کرده ولی به اپراتور شما زنگ میزنی خودشونو بی اطلاع از قانون جدید تعرفه ها نشون میدن. من دیروز از شرکت شما شکایت کردم
چرا خودتونو تو دردسر میندازید؟
برید وایمکس بگیرید خیلی عالی جواب میده تو گرگان
بخاطر اینکه تبلیغ نشه اسم نمیارم ولی تو گوگل بزنید وایمکس گرگان تلفن های نمایندگی گرگان رو میده بهتون
سلام.من رسول هستم و در بندر ترکمن زندگی میکنم.من رفتم به خدمات پارس گفتن که کد شما 0173428 است و باید 0173422 یا 0173423 باشه چرا؟
اگه نشد این وایمکس جواب میده؟
درواقع چون بندر ترکمن یه شهر پایلوت در زمینه مخابرات تو استان هست بازی های زیادی درآوردن سر این شهر به خاطر همین بعضی مشکلات به وجود اومد البته فکر کنم الان برطرف شده باشه
به نظرم مخابرات استفاده کنی بهتره شنیدم مخابرات بندر ترکمن تو زمینه اینترنت از بقه شهر ها بهتر عمل کرده
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)