MR محمد یه سوال میکنم لطفا مثل اون دفعه منو نزن
این Vita لامذهب کرک شده 650 هست ؟ قیمتای کوفتی کی میخواد بیاد پایین !
Wi-3G چنده ؟
MR محمد یه سوال میکنم لطفا مثل اون دفعه منو نزن
این Vita لامذهب کرک شده 650 هست ؟ قیمتای کوفتی کی میخواد بیاد پایین !
Wi-3G چنده ؟
علی جان من از گل کمتر به شما نمیگم پسرم................
نه عزیز هنوز هـک نشده،فکرم نمیکنم حالا حالا هـک بشه،چون سونی تجربه خوبی در مقابله با برادران هـکر داره............
قیمتا پایین که نمیاد هیچ بالا هم داره میره...............
اون 3G که اون بالا زدم Wi-Fi هم داره،همون 740 هست........................
ببخشید دوستان اگه من یه PS3 کپی خور شده بگیرم دیگه نمیتونم بازی هایی که جدید می یان رو بازی کنم ؟ حتما باید آپدیت کنم ؟ بهد اگه دستگاه کپی خور شده نباشه و بخوام فقط با DVD بازی کنم مشکلی نداره ؟ میشه یه توضیح مختصر در مورد کپی خورکردن کنسول ها بدید.
باتشکر
Last edited by formol1; 30-03-2012 at 22:01.
برای اجرای بازی های روز یا باید بیخیال کپی بشی و ارجینال بازی کنی که هر بازی بین 40 تا 140 برات آب میخوره ولی در عوض امکان آنلاین بازی کردن رو هم داری و یا باید یه دانگل تقریبا 200 هزار تومنی برداری. با دانگل کپی رو داری بازی های روز رو هم داری ولی آنلاین نداری ...
سلام دوستان
سنسور روی دسته PS3 کارای زیادی داره که بشه در انتخاب تاثیرش داد؟و همچنین این تفاوت کیفیت گرافیکی دو برند اینقدر زیاد است که نشه تحمل کرد و ...؟
سنسور نمیتونه ملاک برتری باشه اما امکان خیلی جالبی هست. مثلا توی بازی GTA IV میتونید وسایل نقلیه رو با سنسور هم برونید. مخصوصا رانندگی با هلیکوپتر خیلی حال میده. همینطور توی بازی بزرگ سیاره کوچک 2 ...
در مورد گرافیک هم نمیشه گفت خیلی زیاد که حالگیری باشه. در واقع بعضی عناوین PS3 که 720p هستند رو شخصا به خیلی عناوین فول اچ دی ایکس باکس ترجیح میدم. مثل آنچارتد 3 که کیفیت بافت هاش و فیزیک اجسام اینقدر عالین که فراموش میکنید بازی رو دارید 720 بازی میکنید.
سلام
من میخوام Xbox slim 4gb رو بگیرم چون 100 تومن ارزون تر نسبت به 250 هست
چه مشکل هایی ممکنه برام پیش بیاد
میتونم از هاردهای اکسترنال معمولی برای Pc استفاده کنم
فرمت خاصی داره هاردش یا خیر
مشکل خاصی نداره!
استفاده از هاردهای اکسترنال معمولی محدودیت داره تنها مدلهای محدودی با برنامه HDDHakr میشه روی ایکسباکس استفاده کرد! این روش رو بخاطر ریسکش توصیه نمیکنم!
البته روش دیگهای هم هست که میشه روی هارد معمولی تا حداکثر ۱۶ گیگ از فضای هارد رو برای نصب بازی استفاده کرد که اینم جالب نیست چون فلش مموری ۱۶ گیگ هم داشته باشی همین کارو میکنه!
اگه نیاز به فضای زیادی برای ذخیرهسازی دارید توصیه من استفاده از هارد ارجینال ایکسباکسه.بهتره همون مدل ۲۵۰ گیگ رو بخرید! چون ۴ گیگ بخری بعدش بخوای هارد ارجینال ایکس باکس هم بگیری براش گرونتر میشه!
سلام و عرض ادب خدمت دوستان گرامی...
عموی بنده یک عدد Xbox360 Arcade با برد جسپر صحیح و سالم دارند! به نظرتون چقدر میارزه ازش بردارم؟
با تشکر
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)