تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 8 از 8

نام تاپيک: مشاوره برای خرید پردازشگر

داره خودمونی میشه mehdy.sms's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    بشرویه

پيش فرض مشاوره برای خرید پردازشگر

سلام. من می خوام یه سیستم قوی برای بازی ببندم که خیلی راحت بازی های خیلی سنگین با حداکثر تنظیمات گرافیکی رو حداقل 3 سال آینده اجرا کنه.
    مانتیور مورد نظرم SAMSUNG-27-S27A750D-3D هست. نمی دونم برای مانیتورهای سه بعدی باید قدرت پردازش سیستم قوی تر باشه یا همین که کارت گرافیک به قدر کافی قوی باشه ، کافیه؟
    فعلاً موندم cpu اینتل بگیرم یا amd
    انتخاب cpu به انتخاب مادربورد هم ربط داره و به نظر میاد بهترین مادربوردها برای cpu اینتل طراحی شده. منظورم مادربورد های بر پایه سوکت LGA 2011 هست.
    از طرف دیگه می بینم یه جا نوشته سیستم برای بازی بیشتر از 4 هسته نمی خواد و ... بعد یه جا نوشته cpu هشت هسته ای amd یه کاری کردن که از قدرت همه هسته ها برای بازی میشه استفاده کرد.
    باز یه جا می بینم amd هشت هسته ای رو با cpu های اینتل که در زمان شاه ساخته شده مقایسه می کنن و بعد با خودم می گم یعنی amd اینقدر ضعیفه که هیچ کدوم از cpu هاش با i7 اینتل مقایسه نمیشه؟
    راستی اینو هم بگم که من به قدرت اورکلاک هیچ کاری ندارم چون معتقدم اورکلاک عمر سیستم رو پایین میاره ، کیفیت قطعه اورکلاک شده کاهش پیدا میکنه و آدم مجبور میشه دنبال خنک کننده های قوی تر باشه.
    چند تا تایپیک توی انجمن های دیگه خوندم ولی متاسفانه همشون افتاده بودن به جون هم. حتی توی یه تایپیکی مدیر انجمنشون هم افتاده بود رو خط کل کل و بحث به حلال و حروم خوری هم کشیده شده بود!
    برای همین به نتیجه ای نرسیدم.

حـــــرفـه ای ess_1362's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    server 3 hdd 7 partition 1 unallocated(bad sector)

پيش فرض

پیشنهاد برای خرید پردازنده به میزان بودجه شما بستگی داره
    ولی برای کاربرد شما که گیم هست بهتر هست روی کارت گرافیک تمرکز بیشتری داشته باشید تا پردازنده
    ضمن اینکه قدرت پردازنده ها در کاربردهای مختلف مشخص میشه و ربطی به اینتل و amd بودن برند نداره
    پس شما اول هزینه ای را که برای خرید پردازنده در نظر گریفتین مشخص کنید

3. این کاربر از ess_1362 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    بشرویه

پيش فرض

بودجه cpu در محدوده یک میلیون هست. حالا یه مقدار کم و زیاد فرقی نداره.

6. این کاربر از The Jok3r بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت

پيش فرض

یک چنین هزینه ای برای خرید پردازنده برای گیم چندان معقول نیست
    چون کارایی لازم را در مقایسه با قیمتی که پرداخت می کنی نداره
    مثلا شما با خرید یک i7 2600 با قیمت 500 تومن از یک بازی بطور مثال با سایر قطعات 90 فریم می گیری حالا با خرید یک پردازنده 1 میلیونی قاعدتا باید 180 فریم بگیری ولی نهایت 92 یا 95 فریم میگیری
    فرض کنیم که از پردازنده های نسل جدید با سوکت 2011 استفاده کنی که تازه ممکن هست در بازی فریم کمتری به شما بده
    شما هزینه مازاد را صرف خرید کارت گرافیک کنید که بیشتر روی فریم ریت موثر خواهد بود
    من سیستم زیر را به شما توصیه می کنم :
    cpu : i7 2600 k 553000
    m.b : asrock z68 extreme 3 gen3 230000
    ram : 2x 4gig corsair xms3 1600 cl9 115000
    vga : 2xsapphire hd7850 2gig cfx 1180000
    psu : fsp everest 1010 182000
    hdd : seagate barracuda 1tb 7200 sata3 280000
    ssd : adata s511 60gig 190000
    odd : hp 1270i 33000

کارت گرافیک فعلا هنوز به بازار ایران وارد نشده ولی در چند هفته آیند وارد خواهد شد ولی طبعا قیمتش چیزی هست که من نوشتم و کمی بیش از 2 برابر قیمت جهانی خواهد بود
    موفق باشید

8. 3 کاربر از ess_1362 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    بشرویه

پيش فرض

ممنون دوست عزیز.دقیقاً همین سیستمی که شما پیشنهاد می کنید تهیه می کنم. هارد ssd هم 60 گیگ عالیه چون درایو c این سیستمی که دارم 50 گیگ هست و با اونکه خیلی نرم افزار نصب کردم هنوز پر نشده جدا از این که مطمئن هستم روی سیستمی که شما پیشنهاد دادید نرم افزارهای کمتری نصب می کنم که زود سیستم رو دچار مشکل نکنن ، به خصوص نرم افزارهایی که در حالت آزمایشی هست.
    کارت گرافیک هم از سیستم فعلی جدا می کنم ، میزارم روی اون تا کارت گرافیکی که گفتید به ایران بیاد.
    هارد HDD رو هم فعلاً یکی از این سیستمم برمی دارم (همچین می گم یکی حالا خوبه 2 تا بیشتر نیست) شاید تا موقعی که اون کارت گرافیک بیاد ، قیمت هارد هم دوباره برگرده به حالت عادی ، اگه هم نشد که دیگه مجبور می شم بخرم.
    مادربورد asrock z68 extreme 3 gen3 برای cpu اینتل 2600k کارایی مناسبی داره؟ درکل اگه مشکلی نیست و مادربوردی میشناسید که کارایی خوبی داره 100 تومن بالا و پایین چندان مهم نیست چون از قبل 600 تومن برای خرید مادربورد درنظر گرفته بودم.
    راستی خرید خنک کننده آبی هم برای این cpu لازمه یا پول به باد دادنه؟ چون به فکر اورکلاک کردن هیچ کدوم از قطعات نیستم و جدا از این مسئله کیس CoolerMaster HAF X رو در نظر گرفتم که نگران داغ شدن نباشم. با این حال توی استفاده طولانی مدت اینقدری داغ می کنه که مشکلی به وجود بیاد؟ (هرچند می دونم احتمال به وجود اومدن مشکل توی هر سیستمی هست ولی یه سیستم هست که بعد از چند روز دچار مشکل میشه و یه سیستم هست که همه چیز دست به دست هم میدن که اون مشکل رو به وجود بیارن)
    Last edited by mehdy.sms; 01-04-2012 at 02:30.

حـــــرفـه ای Erfan.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    Solar System

پيش فرض

کارت گرافیک رو اگه بتونید یک عدد GTX 680 تهیه کنید عالی میشه... پرفرمنس بسیار خوبی در گیم ها داره + مصرف برق و دمای بسیار عالی...

11. 2 کاربر از Erfan. بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت

پيش فرض

مادربورد asrock z68 extreme 3 gen3 برای cpu اینتل 2600k کارایی مناسبی داره؟ درکل اگه مشکلی نیست و مادربوردی میشناسید که کارایی خوبی داره 100 تومن بالا و پایین چندان مهم نیست چون از قبل 600 تومن برای خرید مادربورد درنظر گرفته بودم.
    مادربرد تاثیر خاصی در چرخه فعالیت پردازنده نداره!!
    این مادربرد دو شیار pci-e نسل سوم داره که برای کراس فایر یا sli ایده آل هست شما به چیزی بیش از این نیاز نداری

راستی خرید خنک کننده آبی هم برای این cpu لازمه یا پول به باد دادنه؟ چون به فکر اورکلاک کردن هیچ کدوم از قطعات نیستم و جدا از این مسئله کیس CoolerMaster HAF X رو در نظر گرفتم که نگران داغ شدن نباشم. با این حال توی استفاده طولانی مدت اینقدری داغ می کنه که مشکلی به وجود بیاد؟ (هرچند می دونم احتمال به وجود اومدن مشکل توی هر سیستمی هست ولی یه سیستم هست که بعد از چند روز دچار مشکل میشه و یه سیستم هست که همه چیز دست به دست هم میدن که اون مشکل رو به وجود بیارن)
    خنک کننده آبی که خیر ولی خرید یک air cooling با قیمت 50-70 تومن می تونه نویز صوتی را به میزان قابل توجهی کاهش بده

13. این کاربر از ess_1362 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •