تبلیغات :
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 30 از 130 اولاول ... 202627282930313233344080 ... آخرآخر
نمايش نتايج 291 به 300 از 1291

نام تاپيک: تاپیک بازی کم حجم teeworlds با سرور قدرمتمند ایرانی

آخر فروم باز SA3EDLORD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

من که دیگه دور fng رو خط کشیدم عمرا" برگردم به اون بوت خونه.
    باب یکم هم احتمال بدین شما اشتباه میکنین.............هر کسی رو که میبینین یکم حرفه ای تره میگین bot داره.....
    خود من تا حالا یدونه bot هم تو pc نداشتم که بخوام run کنم.........هر کی میرسه میگه bot offff.......

در آغاز فعالیت Asghar-Bibaak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2012

پيش فرض

بوت خونه نیست اما بعضیا مثل این پسره "مشنگ خان" واقعاً بوتره.این چند وقته من همش آنلاین بودم اما بوتر ندیدم. به نظرم کیک رو برداشتن خوبه چون واقعاً بعضیا بی جنبه ن همش کیک میدن! مپ های fng هم تکراری شده کاش میشد یه مپ جدید رو باب کرد که همه استقبال کنن. بهترین بازیکن ها هم به نظر من اینان:

perfume,persian ghost,madi(wildman),sag, [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ,usb3,erfan

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2012
    محل سكونت
    دوستی

پيش فرض

سلام
    یک بوت هست 1هفته فکر کنم اومده هرکی داره بزاره این جا لینک دانلودش هو

پروفشنال mehrankhanhoy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2012

پيش فرض

خواهش میکنم قابلی نداره

ولی باید سرعت عمل داشته باشی آخه هر موقه میام عکس بگیرم همه همر میزنن بعد بقیه شورو میکنن

قابلی نداشت

---------- Post added at 09:17 PM ---------- Previous post was at 09:16 PM ----------

سلامی دوباره بچه ها
    عجب عکسی گرفتی مهران خان
    من یه هفته هست دیگه تی نمیام حوصله دیگه ندارم بابا البته با اسم خودما
    من با اسم fire of war می یومدم تا یکم بلاک کنم چون بچه ها اگه ببینن من با اسم خودم اونا رو بلاک میکنم نارحت میشدن

الان دیگه با اسم خودم میام بچه

تی وردیا دوستون دارم
    خواهش میکنم علی جان علی اگه میشه با اسم خودت بیا اخه همه دارن اسمشونو عوض میکنن تو دیگه عوض نکن

---------- Post added at 09:19 PM ---------- Previous post was at 09:17 PM ----------

بوت خونه نیست اما بعضیا مثل این پسره "مشنگ خان" واقعاً بوتره.این چند وقته من همش آنلاین بودم اما بوتر ندیدم. به نظرم کیک رو برداشتن خوبه چون واقعاً بعضیا بی جنبه ن همش کیک میدن! مپ های fng هم تکراری شده کاش میشد یه مپ جدید رو باب کرد که همه استقبال کنن. بهترین بازیکن ها هم به نظر من اینان:

perfume,persian ghost,madi(wildman),sag, [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ,usb3,erfan
    منو یادت رفت ها بگی
    بعدشم این همه مپ بچه ها f3 نمیدن چنج نمیشه

تاريخ عضويت
    Mar 2012

پيش فرض

بچه ها ببخشید هی پست میدم

این رو بگیرید اخه همه میان هی میگن بات بده این باتی که اون پایین لینک میدم برای کپی کردن اسکین یاروو هه که بهش همر میزنی

وقتی بات رو گرفتید بازش میکنید 3 تا فایل رو کپی میکنید تو فایل تیی وردز بعد با MagicTW که تو فایل تی میاد میرید توش
    بعد f1 رو میزنید و این رو توش مینویسید MagicTW_clone_skin_hammer بعدش میتونید با همر زدن به یارو سکین اش رو کپی کنید

اگه بخواید اسمتون رنگی بشه میتونید با گزاشتن \1 \2 \3 \4 \5 \6 \7 \8 \9 هر کوروم یه رنگه با این شماره ها میتونید اسمتونو رنگی کنید

اینم آموزش تصویری

لینک دانلود بات : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    __________________________________________________ __________________________________________________ _________

ابتدا فلدر بات را باز کرده

بر روی Extract to کلیک کنید و آدرس فایل تی وردز خود را وارد کنید

بعد از ریختن بات روی فایل تی آن را باز کنید

وقتی داخل بازی رفتید این متن را در f1 بنویسید

وقتی نوشته سبز اومد یعنی آن شده آگه قرمز شد دوباره بزنید

سپس به این صورت سکین شما شبیه سکین کسی که به اون همر زدید میشه

بات رو خوندی دانلود کردی بزن تشکر رو
    Last edited by mehrankhanhoy; 25-03-2012 at 21:57.

6. این کاربر از mehrankhanhoy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه moeincavallier's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

ادمینای سرور رفیقای خود من هستن اما واقعا دیگه نمیدونم چی بگم! اگه سرور میزنین یا خودتون نظارت کنین یا یکیو بذارین ادمین ! آدم میاد 2دقیقه بازی کنه Fng میبینه از 10 نفر حداقل 3نفر بوت دارن
    بازی میکنیم اعصابمون آروم باشه اما انگار برعکسه !
    تورو خدا واسه Fng ادمین فعال بذارین اینقد حرس خوردم پیر شدم
    Naruto Goob Apple کوشین پس جیگرا شماها رفتین حال نمیده بازی با این نـــــوبا

8. این کاربر از moeincavallier بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2012

پيش فرض

جیگر یه بی کار پیدا کن بگو بیاد بعدشم اگه میزننت بات ندارن که اگه دیدی سری نشونش صاف میاد رو تو و تکون نموخوره یعنی بات داره من خودم بعضی موقه ها زیاد میزنم همه میگن بات داری

در صورتی که اصلا بات ندارم

کاربر فعال پرسش و پاسخ پزشكی laxer's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    Th

پيش فرض

تو اون لیستتون نصفشون بوت دارن من اسم نمیبرم.
    بعضی هاشون و فراموش کردی مثل: Amirreza و Sonic که به نظر من کارشون درسته.
    فکر کنم این لیست شما مال امروز باشه چون خیلیا توش نیس.
    راستی اگه بوت رو bind کنید ابدا" کسی نمیفهمه که بوت دارید یا نه.

جالب اینکه تو block هم بوت میزنن یه هوکشون هم خطا نمیره!

Naruto Goob Apple کوشین پس جیگرا شماها رفتین حال نمیده بازی با این نـــــوبا
    جای naruto که بد جور خالیه شهاب هم که دو سه هفته ایه ندیدمش اونم جزو پرو ها و قدیمیا بود که بازی کردن باهاش حال میداد.

راستی اون مپ جدید DDrace که فکر کنم اسمش p30wdd مشکل داشت اومدیم با جواد و babri و Hadi ردش کنیم ولی همون اولش تو register کردن مشکل داشت وقتی میخواستی بری kill میشدی.

بوت خونه نیست اما بعضیا مثل این پسره "مشنگ خان" واقعاً بوتره
    مشنگ خان همون ice cream , تو بازی خیلی ازم درخواست کرد بهش بوت بدم ولی ندادم رفت از یکیدیگه گرفت.(یه ماه پیش)

-------

من میخوام یه مپ بسازم در حد سکای نت 5 یکمم بالا تر ولی مشکل اینکه تنهایی نمیتونم اگه کسی مایله همکاری کنه یا اینجا پی ام بده یا تو بازی بهم بگه.
    ترجیحا" کسی باشه که حد اقل بتونه تو محیط map editor کار کنه من حوصله آموزش دادن ندارم.

11. این کاربر از laxer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه popo2012's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    khozestan=Hell

پيش فرض

اسم خودت یادت رفت جیییییییییییییگر!
    اون sag نوب چکار میکنه تو اسما؟!

داره خودمونی میشه popo2012's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    khozestan=Hell

پيش فرض

مشخص ترین و بارزترین اخلاق gb ها عقده ای بودنشونه کرم هم میریزن.
    میبینی یهو وسط مپ بلوکت میکنه میزنه میره در ضمن gb یعنی چی؟ اینو باید از alex بپرسم.

میشه با همون tee ساده ساخت ولی برای بقیه باید فایل سرور و نسخه client شون رو بگیری.
    من که gb نیستم ولی اینطورم که میگی نیست مثلا black-war به همه کمک میکنه من خودمم یه چند وقتی gb بودم ولی به همه کمک میکردم(با این که بعدش پشیمون میشدم) الان این اقای nautrios(اسمش درسته؟!) از اتحاد guys وسط مپ بلاکم کرد مجبور شدم با دو سه تا از بچه های با معرفت kill بدم بعدم مپ کامل رفتیم رسیدیم بهشون یه جا بلاک شده بود کمکش کردم ولی با این حال به اخر مپ که رسیدیم دوباره اذیت کرد مجبور شدم kill بدم endles هم فرت!!!

میشه کامل تر توضیح بدی؟برا ساخت مپ

14. این کاربر از popo2012 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •