تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 412 از 1126 اولاول ... 312362402408409410411412413414415416422462512912 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,111 به 4,120 از 11254

نام تاپيک: تاپيك ويژه خرابي و تعميرات هاردديسك

مدیر انجمن های هارد دیسک ata.royalfalcon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

مرسی از لطفتون و از اینکه پاسخ دادید
    این پکیج تبدیل ساتا به یو اس بی که می فرمایید قیمتش حدوداً چقدر هست ؟ میشه هارد بفرستم شما خودت زحمتشو بکشی ؟ من از ریسکش می ترسم (اطلاعاتش مال داداشمه اگه نشه منو تیربارون میکنه) !! اگه امکانش هست حدود هزینه و ادرس بفرمایید هارد براتون بفرستم . مرسی
    اين پكيچ حدود 10 هزار تومنه .
    من كاره اي نيستم ، بهتره كه بفرستيش مراكز تخصصي .
    آدرس رو براتون پيغام خصوصي ميكنم .

2. این کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه h_kh_1367's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

13 tanX

این پکیج تبدیل ساتا به یو اس بی که می فرمایید قیمتش حدوداً چقدر هست ؟ میشه هارد بفرستم شما خودت زحمتشو بکشی ؟ من از ریسکش می ترسم (اطلاعاتش مال داداشمه اگه نشه منو تیربارون میکنه) !! اگه امکانش هست حدود هزینه و ادرس بفرمایید هارد براتون بفرستم . مرسی
    حالا که فکر می کنم میبینم من یه هارد اکسترنال سیگیت 500 دارم که میتونم از سیستم تبدیل ساتا به یو اس بی که داره استفاده کنم - امیدوارم بشه با این روش به اطلاعات دست پیدا کنم - مرسی عزیزم از راهنماییت

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

حالا که فکر می کنم میبینم من یه هارد اکسترنال سیگیت 500 دارم که میتونم از سیستم تبدیل ساتا به یو اس بی که داره استفاده کنم - امیدوارم بشه با این روش به اطلاعات دست پیدا کنم - مرسی عزیزم از راهنماییت
    هارد اكسترنال سيگيت 500 گيگ شما از چه نوعي هست . پرتابل يا آداپتوردار ؟؟

مسئله اينجاست هاردي كه تركوندي از نوع 3.5 اينچي هست (احتمالاً) و براي اكسترنال شدن نياز به منبع برق مجزا هست و اگر هارد اکسترنال سیگیت 500 شما از نوع پرتابل باشه ، با توجه به عدم وجود آداپتور برق در هاردهاي اكسترنال پرتابل ، امكان راه اندازي هارد 3.5 اينچي وجود ندارد !!!

ولي بازهم تاكيد ميكنم كه هارد رو ديگه روشن نكنيد كه ممكنه خسارت بيشتري هم وارد بشه .

5. این کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2012

پيش فرض

امکان درست شدن هاردت ازین راه صفر در صد است . خودتو اذیت نکن هارد تو ایراد سخت افزاری پیدا کرده و تا یک ماه هم منتظر جواب کسی باشی همه جوابها نرم افزاری است باید به یک متخصص تعمیرات هارد مخصوصا سخت افزاری نشان بدی . من یک وبلاگ دیدم که تعمیرات سخت افزاری هارد انجام میداد میتونی از آنها کمک بخوای
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] خود من یک سوال درباره پسورد هارد داشتم که سریع به من پاسخ آنرا در این وبلاگ دادند [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

---------- Post added at 12:54 PM ---------- Previous post was at 12:49 PM ----------

اين پكيچ حدود 10 هزار تومنه .
    من كاره اي نيستم ، بهتره كه بفرستيش مراكز تخصصي .
    آدرس رو براتون پيغام خصوصي ميكنم .
    من ی مرکز خوب تعمیر هارد احتیاج دارم میتونین برای من هم پیغام بدید از زحمات شما تشکر می کنم

---------- Post added at 12:56 PM ---------- Previous post was at 12:54 PM ----------

هارد اكسترنال سيگيت 500 گيگ شما از چه نوعي هست . پرتابل يا آداپتوردار ؟؟

مسئله اينجاست هاردي كه تركوندي از نوع 3.5 اينچي هست (احتمالاً) و براي اكسترنال شدن نياز به منبع برق مجزا هست و اگر هارد اکسترنال سیگیت 500 شما از نوع پرتابل باشه ، با توجه به عدم وجود آداپتور برق در هاردهاي اكسترنال پرتابل ، امكان راه اندازي هارد 3.5 اينچي وجود ندارد !!!

ولي بازهم تاكيد ميكنم كه هارد رو ديگه روشن نكنيد كه ممكنه خسارت بيشتري هم وارد بشه .
    این راهی که شما پیشنهاد کردی برای این بنده خدا برد هاردشم میسوزه حالا ببین !

داره خودمونی میشه navid_nasim's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

3

کسی نیس جواب ما رو بده

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

امکان درست شدن هاردت ازین راه صفر در صد است . خودتو اذیت نکن هارد تو ایراد سخت افزاری پیدا کرده و تا یک ماه هم منتظر جواب کسی باشی همه جوابها نرم افزاری است باید به یک متخصص تعمیرات هارد مخصوصا سخت افزاری نشان بدی . من یک وبلاگ دیدم که تعمیرات سخت افزاری هارد انجام میداد میتونی از آنها کمک بخوای
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] خود من یک سوال درباره پسورد هارد داشتم که سریع به من پاسخ آنرا در این وبلاگ دادند [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

---------- Post added at 12:54 PM ---------- Previous post was at 12:49 PM ----------

من ی مرکز خوب تعمیر هارد احتیاج دارم میتونین برای من هم پیغام بدید از زحمات شما تشکر می کنم

---------- Post added at 12:56 PM ---------- Previous post was at 12:54 PM ----------

این راهی که شما پیشنهاد کردی برای این بنده خدا برد هاردشم میسوزه حالا ببین !
    در پستهاي قبل هم بهشون گفتم كه ديگه هارد رو روشن نكنيد و اونو به مراكز مجاز ببريد .
    همچنين گفتند كه
    بعد با ویندوز خود هارد سعی کردم بالا بیاد که اونم بعد از 1-2 دقیقه تو لوگوی ویندوز ارور مموری داد و بازم ریست شد
    حداقل وارد لوگوي ويندوز ميشود در نتيجه گفتم كه با مسئوليت خودتون روش مورد نظر رو هم تست كنند .

این راهی که شما پیشنهاد کردی برای این بنده خدا برد هاردشم میسوزه حالا ببین
    هاردهاي پرتابل يا 2.5 اينچي با برق usb هم راه اندازي ميشه . اما هاردهاي 3.5 اينچي با برق usb راه اندازي نميشه و نياز به آداپتور برق جداگانه هست . ايشان اشاره نكردند كه چه نوع هارد اكسترنالي دارند و در نتيجه اين موضوع رو يادآوري كردم .

علاوه بر موردي كه گفتيد .
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    همچنين

9. این کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام خدمت دوستان

من یه مکشل دارم میخوام ویندوز رو بد 2 سال دوبازه زدم ولی Unallocated هاردم رو در ویندوز 7 که100مگابایت هستش 8 مگابایته که پیش فرض ویندوز 7 100هستش همه درایوام پره و نمیشه چیزی رو پاک کنم هاردم ماکستور ساتا 320 گیگیا بایت هستنش ممنون میشم راهنمایی بفرمایید چون سرعت سیستم پایینه که چسور میشه از 8 مگابایت رو دستکاری کرد
    سلام
    آقاي رضا امير هم در پست زير گفتند كه (قسمتي از توضيحات ايشان را در اينجا نقل و قول ميكنم) .

در هنگام پارتیشن بندی کردن یک هارد خام و یا هاردی که پارتیشن هایش را پاک کرده اید عموما 8 مگابایت فضای خالی unlocated در انتهای هارددیسک در نظر گرفته میشود که بهتر است شما فراموشش کنید (ویندوز برای مقاصد خاصی آنرا میساخت که البته دیگر وجود ندارد و کاربردی هم بعد از پیدایش MFT ندارد )
    توضيحات كاملتر در پست زير

11. این کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز moslem47's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

دوستان از این کلینیک های تخصصی و قابل اطمینان مشهد هم ادرس دارید؟

آخر فروم باز Greedy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    ؟?

پيش فرض

با برنامه hd tune یه تست گرفتم از هاردم این عکساشه :

فکر کنم وضعش خرابه ؟ درسته ؟

فرمتش هم کردم ولی درست نشد شنیدم فرمت سطح پایین مشکلش برطرف میکنه
    فرمت سطح پایین چی هست اصلا و چجوری این کار انجام بدم ؟
    چقدر زمان میبره ؟

آخر فروم باز Greedy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    ؟?

پيش فرض

سلام
    من یه هارد اکسترنال 500 گیگ adata دارم که فقط ازش واسه ضبط برنامه ها استفاده میکنم و زیاد هم به کامپیوتر وصلش نمیکنم
    امروز ظهر اومدم یه فایل کپی کنم توش که ای کاش نمیکردم وسط کپی ارور داد من تری اگین زدم بعد ادامه داد دیدم خیلی کنده کنسل کردم کنسل نمیشد هارد کابل کشیدم از usb
    خاموش کردم کامپیوتر وصل کردم دوباره دیدم نمیاد دیگه کلی نرم افزار و برنامه رو امتحان کردم فایل ها رو میورد ولی باید ریکاوری میکردم که نمیخواستم و میخواستم راهی پیدا کنم که بتونم هارد دوباره به صورت معمول بیارم بالا
    بعدش هارد وصل کردم به گیرنده دیجیتال فایل ها رو راحت اورد یکیشو اجرا کردم هارد دراوردم زدم به کامپیوتر بازم نیومد دوباره زدم به گیرنده دیجیتال دیدم اونم نیورد دیگه
    تو کامپیوتر زدم برای بار چندم دیدم هارد اورد بالا .ولی فقط یه فایل داشت که اونم با حروف نامفهوم اسم گذاری شده بود بعد با نرم افزار های ریکاوری هم دیدم دیگه نمیاد فایل های قبلی چک دیسک خود ویندوز زدم وسطش یه پیغام دادم و اوکی کردم رفتم تو هارد دیدم یه فلدر مخفی سیستمی ایجاد شده به اسم Found
    توش دیدم کلی فایل هست رو چند تاشون حجم دیدم ، دیدم اندازه فایل های قبلیمه ولی فرمت همشون شده chk
    فرمتشون عوض کردم به فرمت فایل های قبلی دیدم نشون داد فایلو
    حالا نرم افزاری هست بشه این فایل ها رو به صورت همون فایل های قبل و به همون اسم در بیاره ؟
    یکی در این مورد هم کمک کنه
    معظلی شده این مسئله واسم میخوام یه دونه فایل بریزم تو این هارد سه ساعت باید ریست کنم برم سافت مد با اون محیط خسته کنندش

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •