تبلیغات :
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 359 از 416 اولاول ... 259309349355356357358359360361362363369409 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,581 به 3,590 از 4160

نام تاپيک: لیست قیمت + مشاوره خرید کنسول های بازی و لوازم جانبی ( پست اول خوانده شود ! )

داره خودمونی میشه astatira's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

اساتیدps3 اسلیم 120گیگ دسته دوم چقدر می ارزه؟

حـــــرفـه ای Alex Fera's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    طهران اسم:محمد

پيش فرض

اساتیدps3 اسلیم 120گیگ دسته دوم چقدر می ارزه؟
    بستگی به فریمور داره،اگه کپی خور باشه تا 410 خوبه،نباشه هم تا 370.................
    البته بستگی به تمیزی دستگاه هم داره.......................

3. 2 کاربر از Alex Fera بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

سلام
    کسی میدونه الان قیمت dsi xl چنده ؟
    اگه میشه قیمت 3ds رو هم بگید .
    و یه سوال دیگه الان قیمتش تو بازار خوبه یا صبر کنم . آخه فعلا کل بازار با این قیمت های کذایی رو هواست .
    و یه سوال دیگه اینکه امیدی هست 3ds ه.ک بشه ؟ یا اینکه کلا باید قید 3ds رو بزنم .

کاربر فعال انجمن علوم انسانی A/|\IR's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ

پيش فرض

دوستان الان وضعیت کپی ها چطوره یعنی ps3 کدوماش هـــــــــــــک شده؟ xbax چطور؟

اسلیم دست دو 4 و 250 گیگ چند میارزه؟ ps3 بخوام از دبی بگیرم بگم فریمورش چی باشه؟

سایتی هست که تمام بازی های این دو رو برای دانلود بزاره؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

سلام
    الان قیمت ps3 رفته بالا قیمت دلار و .. که تاثیر داره درست الان ورژن 3.55 تو بازار هست؟؟ کمیاب نیست که مثل ایکس باکس

بنظرتون ps3 160 gig که 6 ماه هست خریده شده و بخاطر کار و درس منظورم وقت استفاده نبوده کم کار کرده واقعا با نو مو نمیزنه
    چند ارزش داره برای فروش؟؟ کنسول هست + یک دسته اورج خودش -- شده هم هست هاردشم عنوان های خوبی داره انحصاری و ...
    راستش تا یکسال دیگه دانشگام تموم میشه احتمال زیاد باید europe برم تا الانش که وقتم بر بود بازی خیلی کم کردم گفتم حیفه نگه دارم دستگاه خاموش بمونه استفاده نشه بنظرتون بفروشم خوبه یا نه؟

اینجا برای راهنمایی و قیمت برسیدم نه فروش ولی کسی هم خواست اوکی

ممنون

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

سلام دوستان
    من می خواهمیه کنسول بگیرم اما اطلاعاتم از نظر کارای وکیفیت و گرافیک صفره ، همین طور به صرفه بودن ممنون
    میشم راهنمای بفرمایید

اگه نباشه جاش خالی می مونه sajjadsa's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

قیمت کنسول الان خیلی رفته بالا. تقریبا دوبرابر!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

بله اینو میدونم منم می خواهم بعد عید بگیرم اما مشکلم اینه که نمیدونم کدوم یکی بهتره؟یا گرافیک و سرعت کدوم. یا عیب و ایرادات کدوم بیشتر و در اخر تهیه بازی و بازی های به روز و انحصاری کدام یک ؟
    فکر کنم سوالام زیاد شد ببخشید

تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

بله اینو میدونم منم می خواهم بعد عید بگیرم اما مشکلم اینه که نمیدونم کدوم یکی بهتره؟یا گرافیک و سرعت کدوم. یا عیب و ایرادات کدوم بیشتر و در اخر تهیه بازی و بازی های به روز و انحصاری کدام یک ؟
    فکر کنم سوالام زیاد شد ببخشید
    سلام
    ایکس باکس اسلیم خوبه هم ps3 . ایکس باکس با هارد بهتره عمر درایوش بالا میره هم از هارد بازی اجرا میشه درایو صدای کمتری میده . بازی هایی که مشترک هستند زیاد فرق نمیکنه تو چه کنسولی باشه گرافیک یکسانی دارد نظر هایی هست که تو ایکس باکس گرافیکش بهتره ( درست غلظ نمیدونم) . تو انحصاری سونی خیلی بهتره
    خوبیه ایکس باکس کبی خور بودنشه هر از گاهی میبرید ابدیت میکنند براتون دیر به دیر .بازی ها هم رو دی وی دی هست ارزونه. ps3 تا ورژن 3.55 کبی خوره بازی های جدید نیاز به دانگل داره که الان 180 تومن هست دانگل که بازی ها اجرا کنه هم بعضی بازی های جدید باید رو بلوری کبی بخرید تا دانگل اجرا کند بازی .
    امکان داره بخاطر فروش دانگل تیمی ورژن جدید مثلا 4 کبی خور نکرده اگه ps3 بگیرید اجرا بازی های جدید معلوم نیست یا حداقل راحت نیست دانگل میخاد و ... انحصاری های باحالی داره . ایکس باکس هم انحصاری داره( بازی نکردم) در حد خودش ( فن چیزی نیستیما) شنیدیم و بعضی ها بازی کردیم که سونی انحصاریش بهتره.کینکت هم داره که میگن با حاله . ps3 بازی ها باید هارد اکسترنالم داشته داشته باشید تا بازی روی اون کبی کنند براتون.
    تصمیم بگیرید کدوم بدردتون میخوره و تا چه حد هزینه میخواهید بکنید و ببینید وقت بازی دارید

ps3 خواستید اگه اکبند خواستید که هیچی اگه نه بست بالا بخونید دستگاه من با نو فرقی نداره 160 گیگه خواستید pm بدید
    Last edited by fk_u; 25-03-2012 at 10:41.

11. این کاربر از fk_u بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

بچه ها نظری نبود قیمت بایه برای کنسول من چیه؟ هم خیلی کم کار کرده هم تمیزه سالمه
    قیمت مناسب چیه الانم که گرونیه تو بازار. ایکس باکس گرون شده بود داغونا قیمتایی میدادند که نو 300 خریده بودن بعد 400 500 دست دو
    Last edited by fk_u; 25-03-2012 at 11:00.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •