تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 716 از 2365 اولاول ... 21661666670671271371471571671771871972072676681612161716 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,151 به 7,160 از 23644

نام تاپيک: راهــنمایی و مشاوره خرید و طراحی سیستم های صوتی و تصویری خودرو

آخر فروم باز Mostafa NBA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

به جرات میگم این انجمن بی مسئولیت ترین مدیران،ناظرین و فعالین رو داره...متاسفم واقعاً.

انجمن "بازی های کامپیوتری" کجا و مدیران بی صلاحیتِ این انجمن کجا... !

2. این کاربر از Mostafa NBA بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه mehran_badboy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

ماشین من ریو هستش این باند رو انداختم

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

سلام
    دوستان من 8016 خریدم و 4 تا سوال دارم الان

1- چه جوری با کنترلش روی آهنگ بزنم جلو ؟ یعنی مثلا از ثانیه 30 بریم به 120 !
    من با خود پنل فقط می تونم اینکار رو بکنم . با کنترل فقط می تونم آهنگ رو کامل رد کنم برم یک ترک دیگه !

2- گوشی من دو سیم کارته . وقتی بلوتوث پخش روشنه فقط وقتی یکی از سیمها زنگ می خوره ( 912 ) ، بلوتوث پخش تماسها رو می شناسه و میشه از پخش استفاده کرد به اون یکی سیم که زنگ بزنید ( 935 ) انگار نه انگار بلوتوث وصل هست و پخش هیچ عکس العملی نشون نمیده !
    تنظیم خاصی داره ؟

3- وقتی آهنگهای یک فولدر تموم میشه دیگه نمیشه با یک فوروارد معمولی و رفت به آهنگ اول فولدر بعدی . حتما باید فولدر رو عوض کرد . راهی هست برای اینکه با یک فوروارد دیگه فولدر عوض بشه کلا ؟

4- با کنترلش چطور میشه پنلو خاموش کرد سر در نمیارم . فقط استندبای میشه

ممنون میشم راهنماییم کنید
    کمک لطفا

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

سلام، دوستان این خروجی ساب ووفر که بعضی ضبط های گرون تر دارن مزیتشون چیه؟ واسه وصل کردن ساب به اینها هم به آمپلی فایر نیازه؟

ناظر بخش فنی و تخصصی انجمن اتومبیل kasra2002's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

سلام دوستان یه سیستم تصویری به نظر شما برای پرشیا که بزور خشابی به اون بخورونیم
    ایا مارشال 300 تومنی یا xford 400 و یا mtx 800 و یا چیزای دیگه کدوما بیشتر ارزش دارند و یا اصلا بیخیال و با همون معمولیا سر کنم
    ممنون

اگه نباشه جاش خالی می مونه pouya_1631's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    PC و دیگر هیچ

پيش فرض

سلام
    من یه ضبط پایونیر 3050 دارم با باند پایونیر که نمیدونم مدلش چیه اما میدونم که قدیمیه و 300 وات هست.
    جدیدا حس میکنم اصلا نسبت به قبلش زیاد خوب کار نمیکنه و صداش خوب نیست . فک کنم دیگه ضبطش خیلی قدیمی شده چون دو سال پیش گرفتمش (160 تومن) .
    نمیدونم ولی فک کنم باندا خوبه ولی ضبط زیاد خوب نیست.
    ضبط سالمه . میخواستم ببینم چند ازم میخرن؟
    چونکه من تقریبا 200 تومن دارم و حالا هر چقدر اینا ازم بخرن ، میزارم رو 200 تومن و یه ضبط خوب پیشنهاد کنین که بخرم.
    1- اصلا ضبطا بفروشمش؟
    2- چه ضبطی با این پول 200 تومن + قیمت ضبط قبلی که بفروشم ، بخرم؟
    3- باندم خوبه (300 وات)؟

داره خودمونی میشه asextor's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

سلام دوستان
    یه پحش میخوام تا 300-350 و برام کیفیت خیلی مهمه . 7016 رو تعریفشو زیاد شنیدم ولی دوست دارم از برند آلپاین باشه
    چی پیشنهاد میکنید ؟؟؟؟
    ویرایش : تا الان cda-105 رو پیدا کردم . قیمتش چجوریاس ؟ چه تفاوتایی با 7016 داره ؟؟؟
    یه سوال : این h100 که میگن واسه پخشای آلپایه چی کار میکنه دقیقا ؟
    Last edited by asextor; 25-03-2012 at 05:27.

ناظر بخش فنی و تخصصی انجمن اتومبیل kasra2002's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

سلام
    من یه ضبط پایونیر 3050 دارم با باند پایونیر که نمیدونم مدلش چیه اما میدونم که قدیمیه و 300 وات هست.
    جدیدا حس میکنم اصلا نسبت به قبلش زیاد خوب کار نمیکنه و صداش خوب نیست . فک کنم دیگه ضبطش خیلی قدیمی شده چون دو سال پیش گرفتمش (160 تومن) .
    چونکه من تقریبا 200 تومن دارم و حالا هر چقدر اینا ازم بخرن ، میزارم رو 200 تومن و یه ضبط خوب پیشنهاد کنین که بخرم.
    1- اصلا ضبطا بفروشمش؟
    3- باندم خوبه (300 وات)؟
    البته شما قبل از اینکه خرج کنید به این نکته توجه کنید که با سی دی کیفیت بالا نو هم چک کنید که الکی پول نذارید یه چیز بی کیفیت گیرتون بیاد

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

با سلام. ميخواستم نحوه تنظيم ساعت و تاريخ رو در پايونير 5250 برام بگين. پيش هر كي بردم نتونست برام تنظيم كنه.ممنون

Moderator hamidR15's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اقا حمید منتظرم
    برای 308D4
    سلام محسن جان.
    به نظر سیلد بسازی بهتره.تو پورتد پیک داره. بهترین Performance رو تو سیلد میده.
    بودجه در همون نقل قولی که از خودم کرده بودم بود... 150 تومن بودجه برای یک جفت باند

مرسی.
    150 برای اسپیکر خوب خیلی کمه.270-300 میتونم بهترین اسپیکر رو براتون بگیرم.
    به جرات میگم این انجمن بی مسئولیت ترین مدیران،ناظرین و فعالین رو داره...متاسفم واقعاً.

انجمن "بازی های کامپیوتری" کجا و مدیران بی صلاحیتِ این انجمن کجا... !
    خیلی ممنون از لطف و محبت شما.بنده به عنوان کوچکترین عضو p30 از شما عذر خواهی میکنم.اگر موردی دارید که بنده در توانم باشه امر بفرمائید،در خدمت هستم.
    سلام، دوستان این خروجی ساب ووفر که بعضی ضبط های گرون تر دارن مزیتشون چیه؟ واسه وصل کردن ساب به اینها هم به آمپلی فایر نیازه؟
    برای نصب ساب ووفر میتونم بگم الزامیه.بله یه خروجی Pre Amp با ارسال فرکانسهای پائین برای اتصال به آمپلیفایر قدرت هستش.
    سلام
    1- اصلا ضبطا بفروشمش؟
    3- باندم خوبه (300 وات)؟
    بله پخشتون که قدیمی هست.یه سرویس بده اگر بهتر نشد و هزینه تعویض لنزش هم بالا بود بهتره پخش رو تعویض نمائید.

سلام دوستان
    یه پحش میخوام تا 300-350 و برام کیفیت خیلی مهمه . 7016 رو تعریفشو زیاد شنیدم ولی دوست دارم از برند آلپاین باشه
    چی پیشنهاد میکنید ؟؟؟؟
    ویرایش : تا الان cda-105 رو پیدا کردم . قیمتش چجوریاس ؟ چه تفاوتایی با 7016 داره ؟؟؟
    یه سوال : این h100 که میگن واسه پخشای آلپایه چی کار میکنه دقیقا ؟
    آلپاین از نظر پخش برند مطرحیه.البته مدلهای بالاش.من صدای 9887،9886،117E رو شنیدم. فوق العاده بوده.ولی قیمتها خیلی بالا رفته.فکر کنم 7016 انتخاب خوبی باشسه. البته من 105 رو نشنیدم صداشون رو گوش کن بعدا خرید کن.شاید 105 بهتر بود.

12. 3 کاربر از hamidR15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 112 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 112 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •