سرورای ایرانی بر من میاد.
ورژن تکنوگاد باید 2.7.0.1 باشه. چیز پی ان یا چیلتر تخریب کن هم وصل نکنید!!!
سرورای ایرانی بر من میاد.
ورژن تکنوگاد باید 2.7.0.1 باشه. چیز پی ان یا چیلتر تخریب کن هم وصل نکنید!!!
دوست عزیز توی همین تاپیک یه نفر از دوستان گفت که اگه تکنوگادز 2.7 را دانلود کنیم دیگه نمیشه LAN بازی کرد
درسته ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
من هم online بازی میکنم هم با برادرم LAN میکنم و بازی میکنم
اگه 2.7 را دانلود کنم مشکلی پیش نمیاد ؟؟؟؟؟؟؟
ما تو اندر خم یکیش موندیم چجوری شما هر دو کار انلاین و لن رو انجام میدید
اموزشش رو میزارید
وقتی ورژن 2.7 اومد خود تنوگاد گفت تا یه هفته بعد سرورای ورژن قبلی بسته میشن. برای ورژن 2.7 باید بازی اوریجینال باشه (به خاطر احتیاط سر بلایی که به سر آلتر اومد). ورژن 2.7.0.1 دیگه نمیدونم چجوری همون روز اومد (فک نکنم تو سایتش باشه) که بدون نیاز به نسخه اصلی میشه آنلاین زد.
لینک دانلود این نسخه هم توی این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] موجوده.
دوستان سلام
یکی از دوستان من تکنوگادز 2.6 داره و وقتی روی Multiplayer کلیک میکنه ارور میده و مینویسه
Can not write process to memory
مشکل از کجاست ؟
تحت ادمین باز کن شاید فرقی کرد
یه نکته جالب
با تکنو گاد 2.7.1 نتونستم آف لاین بازی کنم در حالی که به راحتی آنلاین کارکرد و سرور ایرانی رو هم نشون داد.
چون من می خواستم آف لاین بازی کنم نسخه 2.6.3 رو دوباره توی پوشه ی بازی جایگزین کردم و از اون استفاده کردم ،افلاینم راه افتاد و به خوبی کار کرد ، اما دیگه تو بخش اینترنت هیچ سوری رو به صورت آنلاین نشون نمی داد
نکته جالب اینه که همه ی اون سرور هایی رو که من قبلش با ورژن 2.7.1 رفته بودم ، الان میتونم از قسمت History تو ورژن 2.3.6 انتخاب کنم و وصل بشم.(این در حالی که تو قسمت Internet هیچ سروری رو نشون نمیده!)
دوستانی که از فقر لول رنج میبرند بخندند LOL![]()
سلام دوستان
اگه کسی تکنوگادز 2.7.1 را دانلود کرده لینکشو اینجا بزاره ما هم دانلود کنیم
البته سالم باشه
ممنون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)