سلام دوستان
خواهش میکنم اگر کسی کانن MF 3010 را داره ، آموزش شارژ کارتریجش را قرار بده ،مشخصات نوشته: کارتریج 725 ، تونر 215
اگر دوستان لطف کنند ،ممنون میشم
سلام دوستان
خواهش میکنم اگر کسی کانن MF 3010 را داره ، آموزش شارژ کارتریجش را قرار بده ،مشخصات نوشته: کارتریج 725 ، تونر 215
اگر دوستان لطف کنند ،ممنون میشم
سلام خسته نباشید...
چرا فوم رول زود به زود خراب میشه ؟
مشکل از کجاست؟
فوم رو باید تمیز کرد یا نکرد؟
یکی میگه باید تمیز کنی یکی میگه باید تمیز نکنی... اصلا نباید به فوم دست زد!!!
سلام از دوستان اگر کسی روش شارژ Lexmark E260 رو بلده ف ممنون میشم بگه !
+ 2تا سوال بی ربط :
1. lexmark برند خوبی هست ؟
2. این که میگن چیپ سوزنده یا فلان کار وو کنی چیپ میسوزه یعنی چی ؟
سلام دوست عزیز
برندش که خوبه اما من نشنیدم کسی که داره ازش زیاد راضی باشه پیشنهاد من اچ پی هست برات
من اون موفع میخواستم همین مدلو بگیرم شنیدم که نباید بزاری جوهرش تموم بشه و کیتش بسوزه چون برای شارژش دردسر داری اما اگه به موقع شترژ کنی مشکلی نداره
بغلش درب پلاستیکی داره و باز میکنی و فقط و فقط پودر مادیران 950 و یا 65 گرمی بریز.سلام از دوستان اگر کسی روش شارژ Lexmark E260 رو بلده ف ممنون میشم بگه !
تقریبا1. lexmark برند خوبی هست ؟
اما بسته به کاربرد داره.
چیپ روی کارتریج بعد از حدود 4000 الی 5000 برگ باید عوض بشه.2. این که میگن چیپ سوزنده یا فلان کار وو کنی چیپ میسوزه یعنی چی
و 2 مدل چیپ دارند.
11ای و 11اف
و متاسفانه چیپ دائمی موجود نیست و باید چیپ موقت خرید کنید.
موفق باشید.
سلام..بچه هر كدوم تونستيد خواهشا بهم كمك كنيد..
من Hp b209a دارم با كارتريج 564...براي اولين بار خواستم شارژ كنم همونطور كه بهم گفته بودن هم عمل كردم يعني كاغذ را تا سر سوراخ برداشتم و رنگ رو با سرنگ توي سوراخ ريختم تا جايي كه رنگ از پد پشت كم كم بياد بيرون پر كردم و سر جاش گذاشتم توي hp solution هم رفتم ولي وقتي ink رو چك ميكنم پر نشده!همون علامت اخطار زرده هست...پس اينهمه رنگ من كجا رفت؟؟؟بچه ها خواهش اگه كسي ميدونه كمك كنه... خدا خيرش بده
با سلام
من یک پرینتر 4 کاره پاناسونیک مدل KX-FLB 802 دارم که الان تونرش تموم شده . من تا الان تونر شارژ نکردم . میخواستم بدونم خودم میتونم اینکار رو انجام بدم ؟
اگر ممکنه فایل آموزش تصویری رو برای من قرار بدید .
با تشکر
سلام
پرینتر من LBP3010B کانن است
لط کنید نحوه شارژ انرا بزارید
آیا لازمه چیپ آنرا عوض کنم؟
سلام دوست عزیز.
نیاز به تعویض چیپ نمیباشد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان ، کسی از نحوه ی شارژ تونر استارتر brother hl-2240 اطلاعی داره ؟؟ تو سایتای خارجی کیتشو گذاشتن واسه فروش ولی راهنماشو نذاشتن.ممنون میشم راهنماییم کنین.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)