تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 20 از 63 اولاول ... 1016171819202122232430 ... آخرآخر
نمايش نتايج 191 به 200 از 628

نام تاپيک: تمام مباحث در مورد بازی COD MW3 تحت شبکه و آنلاین

پروفشنال Bobby Sands's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

بقیه ی سرورا رو میاره؟ اگه میاره که شاید سرور ایرانی ای فعال نیست کلا.
    اره بقیه رو میاره . کلی سرور روسی میاد اما پینگاشون بالاست نمیشه بازی کرد تو اونا
    تا چند روز پیش سرورهای ایرانی رو میاورد اما الان هیچ کدوم نمیاد!!!
    خیلی عجبه!
    اینجا کسی نیست تو سرورهای ایرانی بازی کنه؟ یکی بگه برای شما میاد یا نه؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

من وقتی وارد سرور میشم خطای patch mp-ff is diffrent from server میده چی کار کنم توروخدا یکی بگه؟

آخر فروم باز amintnt's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

من وقتی وارد سرور میشم خطای patch mp-ff is diffrent from server میده چی کار کنم توروخدا یکی بگه؟
    این مشکل واسه‌ی منم پیش اومد. من یه نسخه‌ی 3 DVD از بازی رو نصب داشتم و هر وقت وارد سروری می‌شدم این ارور رو می‌داد. بعدتر نسخه‌ی نصب شده‌ی دیگه‌ای رو از کامپیوتر دوستم کپی گرفتم و دیدم مشکل حل شد. البته چون من فقط فایل‌های نصب شده رو کپی کردم نمی‌دونم اون نسخه‌ای که دوستم نصب کرده بود از چه نسخه‌ای بوده، اما دیدم که توی بازار یه نسخه‌ی 4 DVD هم هست.
    من قبل از اینکه اون نسخه‌ی صحیح رو پیدا کنم خیلی تلاش کردم که مشکلش رو حل کنم و به نتیجه‌ای نرسیدم. پیشنهادم این هست که بری و نسخه‌ی دیگه‌ای از بازی رو بخری.

(ورژن هر دو 1.4.382 بود، منتها این ارور ربطی به ورژن نداره)

---------- Post added at 12:38 PM ---------- Previous post was at 12:34 PM ----------

اره بقیه رو میاره . کلی سرور روسی میاد اما پینگاشون بالاست نمیشه بازی کرد تو اونا
    تا چند روز پیش سرورهای ایرانی رو میاورد اما الان هیچ کدوم نمیاد!!!
    خیلی عجبه!
    اینجا کسی نیست تو سرورهای ایرانی بازی کنه؟ یکی بگه برای شما میاد یا نه؟
    شما نسخه‌ی اریجینال بازی رو داری؟ از چه ورژنی از تکنوگادز استفاده می‌کنی؟ 2.7؟
    چون من دیشب با نسخه‌ی 2.6.3 امتحان کردم و هیچ سروری رو پیدا نمی‌کرد. ضمن اینکه اگه آیپی سرورای ایرانی رو داری می‌تونی از Direct Connect استفاده کنی. به این صورت که آیپی و پورت رو تو کادر وارد می‌کنی و بعد Direct Connect رو می‌زنی. وقتی وارد بازی شدی F12 رو بزن.
    دیشب با اینکه سروری رو نمی‌اورد، اما من با درکت کانکت به سرور زیر تونستم وصل شم(سرور ایرانی نیست):
    lokke.homeserver.com
    27016

پروفشنال Bobby Sands's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

شما نسخه‌ی اریجینال بازی رو داری؟ از چه ورژنی از تکنوگادز استفاده می‌کنی؟ 2.7؟
    چون من دیشب با نسخه‌ی 2.6.3 امتحان کردم و هیچ سروری رو پیدا نمی‌کرد. ضمن اینکه اگه آیپی سرورای ایرانی رو داری می‌تونی از Direct Connect استفاده کنی. به این صورت که آیپی و پورت رو تو کادر وارد می‌کنی و بعد Direct Connect رو می‌زنی. وقتی وارد بازی شدی F12 رو بزن.
    دیشب با اینکه سروری رو نمی‌اورد، اما من با درکت کانکت به سرور زیر تونستم وصل شم(سرور ایرانی نیست):
    lokke.homeserver.com
    27016
    ارجینال که نیست .موقع نصبش ever game میاد . ورژن 2.7 استفاده میکنم. تا چند روز پیش درست کار میکرد همه سرور های ایرانی رو هم میاورد اما الان هیچ کدوم رو نمیاره!
    البته یه چیزی هست شایذ از این باشه نمیدونم اما بنظرم خیلی مسخره و عجیب میاد بعید میدونم از همچین چیزی باشه اونم اینه که تا چند روزپیش که کرج بودم همه سرور ها میامد اما الان مسافرت امدیم خرم اباد اینجا هیچ کدوم از سرورهای ایرانی نمیاد!!! اینگاری اینجا اینترنتش با بقیه جاها فرق میکنه! من مبین نت دارم مودم رو با خودم آوردم با اون وصل میشم هیچ مشکلی هم نداره اما این درست کار نمیکنه! نمیدونم دیگه از چی می تونه باشه!!!!

آخر فروم باز Amin4All's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

آموزش لن بازی mw3 بصورت آفلاین
    با سلام
    من مولتی این بازی رو یه مدتیه که راه انداختم توی گیم نت گفتم یه آموزش بزارم بقیه دوستان هم استفاده کنند.
    خوب بریم سراغ آموزش که به صورت ساده و کاملا خلاصه تهیه شده !!!!.

1- اول از همه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو دانلود کنید و بریزید توی پوشه اصلی بازی mw3 تا بازی شما به ورزن 1.4.382 آبدیت بشه.(این فایل از وبلاگ دوستمون برداشتم
    http://cod-multi.blogsky.com/ بااجازه البته).

2-بعد هم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو بریزید توی پوشه اصلی بازی. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] از یه سروره دیگه!

فایل دومی رو یکی اپلودش کنه که بالا نمیاد.
    فایل اولی هم پاک شده یا سایتش الان خرابه که اپلودش کردم:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

آخر فروم باز amintnt's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

ارجینال که نیست .موقع نصبش ever game میاد . ورژن 2.7 استفاده میکنم. تا چند روز پیش درست کار میکرد همه سرور های ایرانی رو هم میاورد اما الان هیچ کدوم رو نمیاره!
    البته یه چیزی هست شایذ از این باشه نمیدونم اما بنظرم خیلی مسخره و عجیب میاد بعید میدونم از همچین چیزی باشه اونم اینه که تا چند روزپیش که کرج بودم همه سرور ها میامد اما الان مسافرت امدیم خرم اباد اینجا هیچ کدوم از سرورهای ایرانی نمیاد!!! اینگاری اینجا اینترنتش با بقیه جاها فرق میکنه! من مبین نت دارم مودم رو با خودم آوردم با اون وصل میشم هیچ مشکلی هم نداره اما این درست کار نمیکنه! نمیدونم دیگه از چی می تونه باشه!!!!
    من الآن تونستم سرورای ایرانی رو پیدا کنم و به یکی هم وصل شدم.
    (Iran Fray Clan)

آخر فروم باز Amin4All's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

با سلام
    من مولتی این بازی رو یه مدتیه که راه انداختم توی گیم نت گفتم یه آموزش بزارم بقیه دوستان هم استفاده کنند.
    خوب بریم سراغ آموزش که به صورت ساده و کاملا خلاصه تهیه شده !!!!.
    1- اول از همه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو دانلود کنید و بریزید توی پوشه اصلی بازی mw3 تا بازی شما به ورزن 1.4.382 آبدیت بشه.(این فایل از وبلاگ دوستمون برداشتم http://cod-multi.blogsky.com/ بااجازه البته).
    2-بعد هم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو بریزید توی پوشه اصلی بازی. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] از یه سروره دیگه!
    3

یکی این فایل دوم رو یه جای دیگه اپ کنه اصلا باز نمیشه.

پروفشنال xlife's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    هرجا آسمان باشد من همانجایم

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط ;6917396

وقتی تکنوگادز رو باز میکنید بالای پنجره ورژنش رو مینویسه. از اونجا چک بفرمایید. لینکی که دوستمون گذاشته بودن از روی اسم فایل مشخص نبود و حتما باید دانلود میکردم که بفهمم.
    ورژن 2.6.3 هستش ورژن بازیها هم مثل هم هستند

نقل قول نوشته شده توسط ;6917396

در مورد FOV و NetworkInterfaceList هم بذارین چیزی که هست بمونه(FOV که کلا ربطی به موضوع نداره)
    NetworkInterface=255
    NetworkInterfaceList=[0 = 192.168.2.1; 1 = 192.168.1.2; 255 (default) = ANY IP
    ]
    مال من ای پی ها نبود
    نظر شما چیه

در ضمن شاید ایراد از بازی باشه اخه مال من تو چهار دی وی دی بود که توسط یک اینستالر نصب می شد ه هی میگفت دیسک دو رو بزار (منظورش همون دیسک بعدی بود) و سرآخر یک پوشه بود حاوی فایهای اجرایی که باید تو محل بازی می ریختیم مثل همون آپدیت دوستمون حجم بازی هم 13 گیگ وخورده ای هستش
    من دیگه کلافه شدم
    اگه میشه شما از فایلهای پوشه اصلی بازی هر دوسیستم روواسم آپ کنید ببینم این اخرین روش چه میشه شرمنده

آخر فروم باز arash-king's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    دوستان میشه توضیح بدید چطوری سرورهای ایرانی رو پیدا کنیم ؟؟؟؟؟
    دارم کلافه میشم
    انقدر با این خارجی ها بازی کردم خسته شدم

پروفشنال xlife's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    هرجا آسمان باشد من همانجایم

پيش فرض

این روزها همه دارند کلافه میشن شما چطور

نمیدونم این بازی کال اف دیوتی هستش یا کلافه دیوتی

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •