اره بقیه رو میاره . کلی سرور روسی میاد اما پینگاشون بالاست نمیشه بازی کرد تو اونا
تا چند روز پیش سرورهای ایرانی رو میاورد اما الان هیچ کدوم نمیاد!!!
خیلی عجبه!
اینجا کسی نیست تو سرورهای ایرانی بازی کنه؟ یکی بگه برای شما میاد یا نه؟
اره بقیه رو میاره . کلی سرور روسی میاد اما پینگاشون بالاست نمیشه بازی کرد تو اونا
تا چند روز پیش سرورهای ایرانی رو میاورد اما الان هیچ کدوم نمیاد!!!
خیلی عجبه!
اینجا کسی نیست تو سرورهای ایرانی بازی کنه؟ یکی بگه برای شما میاد یا نه؟
من وقتی وارد سرور میشم خطای patch mp-ff is diffrent from server میده چی کار کنم توروخدا یکی بگه؟
این مشکل واسهی منم پیش اومد. من یه نسخهی 3 DVD از بازی رو نصب داشتم و هر وقت وارد سروری میشدم این ارور رو میداد. بعدتر نسخهی نصب شدهی دیگهای رو از کامپیوتر دوستم کپی گرفتم و دیدم مشکل حل شد. البته چون من فقط فایلهای نصب شده رو کپی کردم نمیدونم اون نسخهای که دوستم نصب کرده بود از چه نسخهای بوده، اما دیدم که توی بازار یه نسخهی 4 DVD هم هست.
من قبل از اینکه اون نسخهی صحیح رو پیدا کنم خیلی تلاش کردم که مشکلش رو حل کنم و به نتیجهای نرسیدم. پیشنهادم این هست که بری و نسخهی دیگهای از بازی رو بخری.
(ورژن هر دو 1.4.382 بود، منتها این ارور ربطی به ورژن نداره)
---------- Post added at 12:38 PM ---------- Previous post was at 12:34 PM ----------
شما نسخهی اریجینال بازی رو داری؟ از چه ورژنی از تکنوگادز استفاده میکنی؟ 2.7؟
چون من دیشب با نسخهی 2.6.3 امتحان کردم و هیچ سروری رو پیدا نمیکرد. ضمن اینکه اگه آیپی سرورای ایرانی رو داری میتونی از Direct Connect استفاده کنی. به این صورت که آیپی و پورت رو تو کادر وارد میکنی و بعد Direct Connect رو میزنی. وقتی وارد بازی شدی F12 رو بزن.
دیشب با اینکه سروری رو نمیاورد، اما من با درکت کانکت به سرور زیر تونستم وصل شم(سرور ایرانی نیست):
lokke.homeserver.com
27016
ارجینال که نیست .موقع نصبش ever game میاد . ورژن 2.7 استفاده میکنم. تا چند روز پیش درست کار میکرد همه سرور های ایرانی رو هم میاورد اما الان هیچ کدوم رو نمیاره!
البته یه چیزی هست شایذ از این باشه نمیدونم اما بنظرم خیلی مسخره و عجیب میاد بعید میدونم از همچین چیزی باشه اونم اینه که تا چند روزپیش که کرج بودم همه سرور ها میامد اما الان مسافرت امدیم خرم اباد اینجا هیچ کدوم از سرورهای ایرانی نمیاد!!! اینگاری اینجا اینترنتش با بقیه جاها فرق میکنه! من مبین نت دارم مودم رو با خودم آوردم با اون وصل میشم هیچ مشکلی هم نداره اما این درست کار نمیکنه! نمیدونم دیگه از چی می تونه باشه!!!!![]()
فایل دومی رو یکی اپلودش کنه که بالا نمیاد.
فایل اولی هم پاک شده یا سایتش الان خرابه که اپلودش کردم:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من الآن تونستم سرورای ایرانی رو پیدا کنم و به یکی هم وصل شدم.
(Iran Fray Clan)
یکی این فایل دوم رو یه جای دیگه اپ کنه اصلا باز نمیشه.![]()
ورژن 2.6.3 هستش ورژن بازیها هم مثل هم هستندنوشته شده توسط ;6917396
]نوشته شده توسط ;6917396
مال من ای پی ها نبود
نظر شما چیه
در ضمن شاید ایراد از بازی باشه اخه مال من تو چهار دی وی دی بود که توسط یک اینستالر نصب می شد ه هی میگفت دیسک دو رو بزار (منظورش همون دیسک بعدی بود) و سرآخر یک پوشه بود حاوی فایهای اجرایی که باید تو محل بازی می ریختیم مثل همون آپدیت دوستمون حجم بازی هم 13 گیگ وخورده ای هستش
من دیگه کلافه شدم
اگه میشه شما از فایلهای پوشه اصلی بازی هر دوسیستم روواسم آپ کنید ببینم این اخرین روش چه میشه شرمنده
سلام
دوستان میشه توضیح بدید چطوری سرورهای ایرانی رو پیدا کنیم ؟؟؟؟؟
دارم کلافه میشم
انقدر با این خارجی ها بازی کردم خسته شدم![]()
این روزها همه دارند کلافه میشن شما چطور
نمیدونم این بازی کال اف دیوتی هستش یا کلافه دیوتی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)