تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 19 از 63 اولاول ... 915161718192021222329 ... آخرآخر
نمايش نتايج 181 به 190 از 628

نام تاپيک: تمام مباحث در مورد بازی COD MW3 تحت شبکه و آنلاین

آخر فروم باز arash-king's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستانی که ورژن 2.7 تکنوگاد رو دارن میتونن توی سرور ایرانی بازی کنن ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    من ورژن 2.6 دارم
    نمیتونم تو سرور ایرانی بازی کنم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ کمک کنید لطفا

آخر فروم باز amintnt's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

سلام.

دوستان از ورژن آخر تکنوگاد استفاده نکنید چون نیاز به MW3 اریجینال داره(یا حداقل ورژنی که از استیم دانلود شده). بنابراین از ورژن 2.6.3 استفاده کنید.

نحوه‌ی شبکه کردن هم خیلی ساده‌ست. دوستمون در پست دیگه‌ای توضیح دادن. توضیحات زیر قسمتی از آموزشی بود که قبلا نوشته بودم و مدیر تاپیکش رو پاک کرده بود:

4. به فولدر Plalyers2 برید و فایل Server.cfg رو با NotePad باز کنید. کد زیر رو تماما جایگزین کد‌های فعلی کنید:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    این کار هم صرفا به این خاطر هست که یک سری دستورها در این فایل به صورت ناقص هستند و وقتی که سرور Dedicate رو اجرا می‌کنید در خوندن این فایل دچار مشکل می‌شه. ممکنه در نسخه‌ای که شما دارین این فایل مشکلی نداشته باشه، اما برای من داشت. به هر صورت محکم‌کاری هست و انجامش ضرری نداره. این فایل یک‌سری از مشخصات سرور شما رو تعیین می‌کنه مثل: اجازه‌ی رای‌گیری، پسورد سرور، ماکزیمم تعداد بازیکن‌ها، فعال بودن Voice و ... . توضیحات در خود فایل ذکر شده و می‌تونید مفصل‌تر همون‌جا بخونید.

5. حالا برای اینکه Loaderای رو که در مرحله‌ی 2 دانلود کردید و ریختین در فولدر بازی بتونید اجرا کنید نیاز به NET Framework 4.0 دارید. از لینک زیر با حجم حدود 50 مگ میتونید به صورت مستقیم دانلود کنید:
    کد:
    حالا Loader رو اجرا کنید و روی مالتی‌پلیر کلیک کنید.

متاسفانه ما با خانم زیبایی که در تصویر هستن کاری نداریم
    ترجیحا پورت رو تغییری ندین و بذارین روی 27016 بمونه. این پورت در واقع پورت سرور شما رو تعیین می‌کنه. روی Start Dedicated Server کلیک کنید. پنجره‌ای به صورت زیر باز خواهد شد که بهش می‌گیم کنسول:

حالا در کنسول تایپ کنید start_map_rotate و اینتر بزنید. بعد از وارد کردن این دستور باید الزاما پیامی به صورت زیر در کنسول ظاهر بشه، و اگه غیر از این بود احتمالا سرور شما به مشکل برخورده که باید بررسی کنید مشکل چی هست:

حالا سرور شما آماده‌ست و افراد باید بهش وصل بشن.

6. کلاینت‌ها(دوستانتون) و همچنین سرور در Loader دکمه‌ی Start(LAN Game)l رو بزنن. وارد بازی که شدین به این مسیر بریدOptions -> Dedicated Server و Server Browser رو فعال کنید. حالا به منوی اصلی بازی برگردید و روی Servers کلیک کنید. به سربرگ LAN برید و روی سروری که در مرحله‌ی پیش ساختید و الآن در لیست می‌بینید کلیک کنید و وارد بشید.

نکته‌ی 1: چیزی که مهمه و باید دقت کنید اینه که شناسه‌ی بازیکن‌ها (ID) در فایل TeknoGods.ini که در فولدر بازی هست نباید یکی باشه. بنابراین هر بازیکن این فایل رو باز کنه(با نوتپد باز میشه) و جلوی ID یکی از کاراکترها رو به دلخواد تغییر بده تا با دیگران یکی نباشه. در غیر این صورت اگر کسی با شناسه‌ی تکراری وارد بازی بشه شخص دیگه با پیام تایم‌اوت مواجه می‌شه.

حالا من م یخوام فقط تو مپ dome ه کوچیکتره بازی کنم باید چیکا رکنم فایل ادمین رو چه طوری دستکاری کنم...

یعنی همش ffa و فقط تو مپ dome ..به هیچ عنوان و هیچ وقت مپ عوض نشه...دلیلشم اینه که 2 تا کامپیوتر دارم شبکه خونگیه با داداشم بازی میکنیم..
    برای اینکه بتونی مپ و نوع بازی رو به راحتی تعیین کنی میتونی به روش زیر عمل کنی. من خودم از این روش استفاده می‌کنم:

در این ورژن از بازی شما میتونید نوع بازی و تنظیماتش رو به صورت دلخواه در قسمت Private Match تنظیم کنید و بعد اون رو در فایلی ذخیره کنید. پس به قسمت Private Match برید و بعد Game Setup. اونجا هر نوع بازی رو که میخواین(FFA, TDM یا هرچیز دیگه‌ای) انتخاب کنید و تنظیمات بازی از جمله مدت زمان بازی و ... رو هم تعیین کنید(درست مثل CoD4). حالا دکمه‌ی Save Recipe to Disk رو بزنید و اونو ذخیره کنید. حتی الامکان سعی کنید با اسمی ذخیره کنید که بدونید تنظیمات مربوط به چه نوع بازی ای هست. مثلا اگه Free for all ده دقیقه ای ساختین اسمشو بذارین ffa10. حالا هر نوع بازی ای که فکر میکنید ممکنه بخواین بعدا بازی کنید رو به روشی مشابه تنظیماتش رو اعمال کنید و در فایل های جداگانه ذخیره کنید.
    برای اینکه تنظیماتی که ذخیره کردین رو فراخونی کنید به فولدر players2 برید و دنبال فایل default.dspl بگردین و با نوتپد اونو باز کنید. آخر متنی که میبینید این رو نوشته:
    *,TDM_default,1
    mp_alpha,DOM_default,1
    mp_bootleg,DOM_default,1
    *,TDEF_default,1000
    mp_bravo,JUG_default,1

در توضیح این خطوط بالا باید بگم که اینها به ترتیب توسط سرور اجرا میشن. یعنی قبلا یک سری تنظیمات از طرف خود بازی تنظیم شده و در فایل‌های جداگانه‌ای ذخیره شده(مثلا فایل DOM_default در واقع بیانگر بازی Domination هست و JUG_default بیانگر بازی جگرنات هست و TDM_default بیانگر بازی Teamdeath Match هست). اگر دقت کنید میبینید که هر خط از سه قسمت تشکیل شده که با کاما از هم جدا شدن. اولین قسمت Map بازی رو تعیین میکنه؛ که اگر ستاره باشه یعنی سرور به طور رندم یک مپ رو انتخاب میکنه. قسمت دوم نوع بازی رو تعیین میکنه، یعنی همون تنظیماتی که در فایل‌ها ذخیره شد‌ه‌ان رو فراخونی میکنه(همونایی که در قسمت قبل خودتون ذخیره کردین یا همچنین فایل‌هایی که خود شرکت Activision از قبل آماده کرده و چند موردیش رو ذکر کردیم). قسمت سوم هم مهم نیست اما جهت اطلاع احتمال انتخاب اون خط رو تعیین میکنه. یعنی اگر در بین این 5 خط شما یکی از اعداد رو به جای 1 بکنید 1000 در واقع سرور اول اون خط رو فراخونی میکنه. اما چون قراره ما همه ی خطوط رو پاک کنیم و تنها یکی رو باقی بذاریم پس فرقی نمیکنه قسمت سوم چه عددی باشه، چون سرور تنها یک انتخاب داره. بنابراین همه‌ی خطوط رو پاک کنید و تنها یک مورد رو باقی بذارید. حالا با فرض اینکه شما یکی از تنظیماتی که ذخیره کردین اسمش بوده ffa10، شما باید قسمت دوم رو بکنید ffa10، قسمت اول رو اون مپی که دوست دارید، و قسمت سوم هم کلا بیخیال بشید. پس به صورت زیر خواهد بود:

کد:
    حالا باید این تغییراتی که دادین رو ذخیره کنید که میتونید دکمه‌ی Ctrl+S رو بزنید که ذخیره بشه. حالا باید به سرور بگین که فایل رو فراخونی کنه. در کنسول بازی دستور map_rotate رو تایپ کنید و اینتر کنید. میبینید که سرور اون مپ و نوع بازی دلخواهتون رو لود میکنه.

داره خودمونی میشه gomgashte_r's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    همین نزدیکی ها

پيش فرض

سلام
    بعد از شش ماه جستجو و سرگردانی و فلاکت بلاخره تونستم یک آموزش کامل تحت شبکه روپیدا کنم gomgashte جان عزیز این همه وقت کجا بودی که سعادت دیدار تو رو نداشتیم به هر حال مچکریم
    اماحیف واسه من کار نکرد وقتی سرور رو ساختم و نفر اول وارد بازی شد نفر دوم نمی تونست وصل بشه وسرور تایم اوت رو میزد بعد از چند لحظه نفر اول هم با همین اخطار مواجه میشه اگه هر دو با هم متصل بشن که در کل وارد نمیشه و توکانکشن می مونه وبعد همون اخطار اگه یک نفر وارد بشه میتونه تو بازی بچرخه اما به چکار میاد
    نمیدونم چکار کنم
    این ارور رو وقتی میبینید که id کلاینت ها رو تغییر نداده باشین. id کلاینت ها که توی teknogods.ini رو همون طور که توی اموزش گفتم تغییر بدین انشاالله حل میشه

داره خودمونی میشه gomgashte_r's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    همین نزدیکی ها

پيش فرض

من که ه رکاری کردم نشد فقط یک سیستم وصل میشه به سرور وقتی اون یکی سیستم می خواد وصل بشه سیستم اول که تو سرور بود قطع میشه.....

2 ساعت وقت گذاشتم نشد...کلافه شدم ..نمیشه

کمک کنید لطفا

اینم عکس تنظیمات تکنوگاد:

اینم سیستم 2:

2 سیستم با کراس شبکن...اینترنت هم دارن هر دو سیستم کاملا شبکن....بازیهای دیگرو راحت لن بازی میکنم ولی این بازی نمیشه
    ببینید تمام کارایی که من گفتم رو انجام دادید مثلا ورژن کلاینت مثل سرور هست 1.4.382 ؟ ببینید سرور dedicated بدون ارور اجرا شده؟ اینا رو یه چک بزنید خبر بدید

پروفشنال xlife's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    هرجا آسمان باشد من همانجایم

پيش فرض

این ارور رو وقتی میبینید که id کلاینت ها رو تغییر نداده باشین. id کلاینت ها که توی teknogods.ini رو همون طور که توی اموزش گفتم تغییر بدین انشاالله حل میشه
    نه رفیق همه چیز ردیفه
    تنظیمات سرور اینجوریه
    ID=bc196c79
    ExternalIP=122.33.44.59
    و کلاینت
    ID=bc196c78
    ExternalIP=122.33.44.58

ولی این مشکل همچنان پابرجاست
    چند تا سوال داشتم
    ای پی سیستم ها باید

192.168.101.101
    یا

192.168.1.1
    باشه
    برای وارد شدن به سرور
    سرور هم واسه اتصال باید در کلاینت خودش ای پی رو در کادر وارد کنه یا کلاینتهای دیگه فقط باید ای پی رو در کادر وارد کنند
    در ضمن نیازی نیست
    fav,
    و
    networkinterfacelist
    رو تغییر بدیم
    اخه تو کو آپ باید این کار رو میکردیم
    امامن امتحان کردم نشد تستهای زیادی زدم نشد که نشد
    اگه میشه کامل جزء به جزء به صورت تصویری بزارید
    یا فایل دو کاینت رو واسه دانلود بزارید که تنظیماتشون مثل هم نباشه
    در ضمن دوستمون گفته بود روی استارت لن گیم کلیک کنید
    اما تکنو گاد من استارت لن انلاین داره
    قضیه چیه
    Last edited by xlife; 20-03-2012 at 12:55.

تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

نه رفیق همه چیز ردیفه
    تنظیمات سرور اینجوریه
    ID=bc196c79
    ExternalIP=122.33.44.59
    و کلاینت
    ID=bc196c78
    ExternalIP=122.33.44.58

چند تا سوال داشتم
    ای پی سیستم ها باید

192.168.101.101
    یا

192.168.1.1
    باشه
    برای وارد شدن به سرور
    سرور هم واسه اتصال باید در کلاینت خودش ای پی رو در کادر وارد کنه یا کلاینتهای دیگه فقط باید ای پی رو در کادر وارد کنند
    در ضمن نیازی نیست
    fav,
    و
    networkinterfacelist
    رو تغییر بدیم
    قضیه چیه
    گرامی چون اون آموزش واسه ورژن‌های قبلی بود هنوز دکمه‌ی Lan/Online اضافه نشده بود. بنابراین فرقی نمیکنه Lan/Online باشه یا Lan Game.
    ضمن اینکه بفرمایید چه ورژنی از تکنوگادز رو دارید؟ چون در ورژن‌های قدیمی‌تر به خاطر تداخل آیپی‌ها این مشکل تایم اوت بازم پیش میومد. از ورژن 2.6.3 استفاده کنید.

پروفشنال xlife's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    هرجا آسمان باشد من همانجایم

پيش فرض

گرامی چون اون آموزش واسه ورژن‌های قبلی بود هنوز دکمه‌ی Lan/Online اضافه نشده بود. بنابراین فرقی نمیکنه Lan/Online باشه یا Lan Game.
    ضمن اینکه بفرمایید چه ورژنی از تکنوگادز رو دارید؟ چون در ورژن‌های قدیمی‌تر به خاطر تداخل آیپی‌ها این مشکل تایم اوت بازم پیش میومد. از ورژن 2.6.3 استفاده کنید.
    با سلام و خسته نباشید
    بنده از همون ورژن که دوست عزیزمون در پستهای قبل گذاشته بودن استفاده میکنم در واقع در فایلهای دانلودی ایشون بود در ضمن دیگر سوالاتی که عرض کردم رو اگه راهنمایی کنید ممنون میشم
    با تشکر

پروفشنال Bobby Sands's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

دوستان یکی حواب منو بده!
    برای من هیچکدوم از سرورهای ایرانی رو نمیاره!!! چیکار کنم؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

سلام بچه ها من ورژن اورجینال استیم دارم ولی ورژنش ۱.۵ هست
    ایا میشه به این روش کرکش کرد؟
    با تکنوگادز ۲.۷ امتحان کردم هیچ سروری رو نمیاره
    اگه نمیشه چطوری دانگزید کنم؟

Sent from my iPod touch using Tapatalk

تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

سلام بچه ها من ورژن اورجینال استیم دارم ولی ورژنش ۱.۵ هست
    ایا میشه به این روش کرکش کرد؟
    با تکنوگادز ۲.۷ امتحان کردم هیچ سروری رو نمیاره
    اگه نمیشه چطوری دانگزید کنم؟

Sent from my iPod touch using Tapatalk
    بله تنها با ورژن 1.4.382 جواب میده. در مورد دانگرید کردن هم یه سرچ کنید. نمیدونم بشه یا نه.
    با سلام و خسته نباشید
    بنده از همون ورژن که دوست عزیزمون در پستهای قبل گذاشته بودن استفاده میکنم در واقع در فایلهای دانلودی ایشون بود در ضمن دیگر سوالاتی که عرض کردم رو اگه راهنمایی کنید ممنون میشم
    با تشکر
    وقتی تکنوگادز رو باز میکنید بالای پنجره ورژنش رو مینویسه. از اونجا چک بفرمایید. لینکی که دوستمون گذاشته بودن از روی اسم فایل مشخص نبود و حتما باید دانلود میکردم که بفهمم.
    دوستان یکی حواب منو بده!
    برای من هیچکدوم از سرورهای ایرانی رو نمیاره!!! چیکار کنم؟
    بقیه ی سرورا رو میاره؟ اگه میاره که شاید سرور ایرانی ای فعال نیست کلا.
    نه رفیق همه چیز ردیفه
    تنظیمات سرور اینجوریه
    ID=bc196c79
    ExternalIP=122.33.44.59
    و کلاینت
    ID=bc196c78
    ExternalIP=122.33.44.58

چند تا سوال داشتم
    ای پی سیستم ها باید

192.168.101.101
    یا

192.168.1.1
    باشه
    برای وارد شدن به سرور
    در ضمن نیازی نیست
    fav,
    و
    networkinterfacelist
    رو تغییر بدیم
    قضیه چیه
    در مورد آیپی سیستم‌ها من متوجه منظورتون نشدم. چون تا جایی که اطلاع دارم آیپی ها به صورت اوتوماتیک ست میشه و فرقی نمیکنه چی باشه.
    نیازی نیست آیپی ای رو در فیلد مربوطه وارد کنید، نه سرور نه کلاینت. فقط فیلدی که مال پورت هست در واقع پورت سرور رو تعیین میکنه. در مورد FOV و NetworkInterfaceList هم بذارین چیزی که هست بمونه(FOV که کلا ربطی به موضوع نداره)
    NetworkInterface=255
    NetworkInterfaceList=[0 = 192.168.2.1; 1 = 192.168.1.2; 255 (default) = ANY IP]

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •