تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3016 از 3195 اولاول ... 20162516291629663006301230133014301530163017301830193020302630663116 ... آخرآخر
نمايش نتايج 30,151 به 30,160 از 31949

نام تاپيک: سوالات و راهنمایی های عمومی کنسول Xbox 360 - (پست اول حتما خوانده شود!)

حـــــرفـه ای sonixax's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آلمان

پيش فرض

مشکل اینحاست یدونه فلش دیگه با مارک OSZ دارم اونم همین مشکلو داره...

این فلش Adata دومین فلشی هست که اینجوری در میاد....

اینجوری که نمیشه اگه قراره من هر سری یدونه فلش بخرم اینجوری بره تو پاچم باید کلکسیونی از فلشهای مختلف داشته باشم؟!!

حداقل یه راهکاری یه راه حلی؟؟ اخه ظلمه 12 تومان پول فلش بدی دوباره 12 تومان دیگه بخوای پیاده بشی....

باره سومه دارم اینجور ضد حال میخورم....
    مارکهای معروف مثل :
    Sony
    TDK
    Samsung
    Verbatim
    Crosair
    HP
    Hama
    PNY
    SanDisk
    Transcend
    Platinum
    Freecom
    Delock
    Intenso
    Supertalent
    Victorinox

رو بخرید - اینهایی که شما نوشتید از این کمپانی چینی های در پیتی هستند - توی همون مارکهای چینی هم کلی کمپانی درست و حسابی پیدا میشه .
    چرچیل یک حرفی زده که من همیشه آویزه گوشمه : اونقدر پولدار نشدم که جنس ارزون بخرم .
    شما هم دنبال جنس ارزون نباش چون آخرش میبینی ۱۰ برابر پول دادی .

2. 2 کاربر از sonixax بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

PNY
    من این مارک رو دارم کانفیگ نمیکنه جالبه بدونید مموری M2 سونی اریکسون رو کانفیگ می کنه گرچه پیغام میده که کیس مناسبی نیست... به نظرم بهترینش کینگ مکس هست من مموری 16 گیگ کینگ مکس خریدم هم کانفیگ می کنه و هم میگه که مورد تائید مایکروسافت هست... مموری 4 و 8 کینگ مکس رو هم تست کردم و کاملا ساپورت می کنه... بهتره که برای استفاده از مموری کینگ مکس که هم فراوون هسن و هم به عنوان بهترین فلش رایج شناخته می شه استفاده کنید

4. 2 کاربر از Spaniuly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Farshid72's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

ارکهای معروف مثل :
    Sony
    TDK
    Samsung
    Verbatim
    Crosair
    HP
    Hama
    PNY
    SanDisk
    Transcend
    Platinum
    Freecom
    Delock
    Intenso
    Supertalent
    Victorinox

رو بخرید - اینهایی که شما نوشتید از این کمپانی چینی های در پیتی هستند - توی همون مارکهای چینی هم کلی کمپانی درست و حسابی پیدا میشه .
    چرچیل یک حرفی زده که من همیشه آویزه گوشمه : اونقدر پولدار نشدم که جنس ارزون بخرم .
    شما هم دنبال جنس ارزون نباش چون آخرش میبینی ۱۰ برابر پول دادی . __________________
    دوسته عزیز برند OCZ اصلا فلش هاش تو ایران نمیاد و یران رو تحریم کرد.
    این فلش ها 8 گیگ USB2 قیمتی بالای 100 تومن داره به دلیل فوق العاده ای که در انتقال اطلاعات داره
    ........................
    هر هاردی که به کنسول XBOX وصل میشه اول این کنسول باید یه سری دیتا برای اینکه بعد از قرار ادن اطلاعات روش بتونه اونارو به کد های قابل خوندن برای دستگاه بکنه لازم داره
    در واقع این دیتا بیس لازمه کار این هارد با کنسول هست و ممکنه اشکال در نوشتن این اطلاعات باشه
    در مورد حرفی که چرچیل زده باید بگم حرفشو قبول دارم ولی ما هم نباید بخاطر چند مورد معیوب یه برند رو زیر سوال ببریم

6. این کاربر از Farshid72 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

سلام

من یه فلش 8Gb Adata خریدم اما configure نمیکنه...

فرمتشم به Fat32 و NTFS و همینطور Exafat تغییر دادم و اسمشم پاک کردم اما بازم نشد.

اروری هم که میده این هستش :

your device failed the data loss test and cant be configured.please use a different device

ممنون میشم راهنمایی کنید که باید چیکار کنم تا درست بشه؟

البته از customize هم رفتم اما جواب نداد؟!!!

ایکس باکسم 250 گیگ اسلیم و اپدیت LT3 هم روشه....
    شما فلش خودتونو با برنامه low-level-format
    فرمتش کنید و دوباره امتحان کنید

8. این کاربر از Farshid72 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای sonixax's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آلمان

پيش فرض

دوسته عزیز برند OCZ اصلا فلش هاش تو ایران نمیاد و یران رو تحریم کرد.
    این فلش ها 8 گیگ USB2 قیمتی بالای 100 تومن داره به دلیل فوق العاده ای که در انتقال اطلاعات داره
    ........................
    هر هاردی که به کنسول XBOX وصل میشه اول این کنسول باید یه سری دیتا برای اینکه بعد از قرار ادن اطلاعات روش بتونه اونارو به کد های قابل خوندن برای دستگاه بکنه لازم داره
    در واقع این دیتا بیس لازمه کار این هارد با کنسول هست و ممکنه اشکال در نوشتن این اطلاعات باشه
    در مورد حرفی که چرچیل زده باید بگم حرفشو قبول دارم ولی ما هم نباید بخاطر چند مورد معیوب یه برند رو زیر سوال ببریم
    دوستمون فرموده بودند OSZ نه OCZ .
    از اونجایی که من هرگز چیزی به نام OSZ نشنیده ام پس میذارمش توی برند های بُنجل چینی مثل Panosonic که با عوض کردن حرف A با O یک مارک در پیتی ایجاد کردند و سعی به فریب مصرف کننده دارند . تشریف مبارکتون رو ببرید توپخونه یا جمهوری میتونید این مارک رو پیدا کنید اگر منقرض نشده باشه تا حالا یه چهار تا عکس هم از اونجا بگیرید برامون بذارید دلمون وا شه .

هر فلش مموری که شما میخرید چند تا مشخصه داره ، مثل میزان بافر ، نوع چیپی که استفاده شده (جهت سازگاری درایور های از پیش تعریف شده در داشبورد) ، سرعت انتقال دیتا و استفاده از کدوم اینترفیس (USB1 , USB2 , USB3 , ESATA , FireWire ) و ...

اگر هر کدوم از این مشخصه ها با آن چیزی که برای حد اقل های کنسول تعریف شده مغایرت داشته باشه کنسول نمیذاره شما از اون وسیله استفاده کنید . در اینجا مهم ترینش همون بافر هستش .

چیزی که در مورد عملکرد کنسول فرمودید اندکی درسته ! نه کاملا . کنسول در فلش مموری شما یک بانک اطلاعاتی ایجاد نمیکنه - بلکه یک فایل آرشیوی ایجاد میکنه که این فایل ساختار فایل سیستم مورد پشتیبانی کنسول رو شبیه سازی میکنه (FATX) - این فایل سیستم بسیار شبیه فایل سیستم FAT هستش که البته انکد هم میشه اطلاعات درش ، فایلهای ISO هم به نوعی (نه دقیقا) در رابطه با فایل سیستم های FAT و FAT32 همین کار رو میکنند و UDF در مورد NTFS که بحث در بارشون به اینجا ربطی نداره ، در نتیجه دسترسی آسان به فایلهای ذخیره شده روی فلش مموری توسط کاربران وجود نداره و اینطوری دستکاری کردن فایلهای ذخیره شده وجود نداره یا شانس دستکاریشون توسط افراد کمتر میشه - مایکروسافت این کار رو برای مقابله با کسانی که چیت میکنند و همچنین کسانی که بازی ها رو مود میکنند انجام داده . کمپانی سونی هم در کنسول بازیش اطلاعاتی که روی دیوایس ها ذخیره میکنه رو انکد میکنه . برای همین شما نمیتونید با Hex Editor سیو بازی های کنسول PS3 رو دستکاری کنید - کاری که من در مورد تقریبا تمام بازی های کامپیوتر و برخی بازی های ۳۶۰ انجام میدم (البته در مورد ۳۶۰ باید قبلش سیو بازی رو استخراج کنید که قدیمها من با یک شبیه ساز مموری کارت ۳۶۰ این کار رو میکردم که با اومدن آپدیتهای جدید جلوش گرفته شد و من هم دیگه دنبالش نرفتم).

کنسول نیازی نداره که بلایی به سر فلش درایو شما بیاره که اون فلش براش قابل خوندن بشه ! تمام این ننه من غریبم بازی ها برای حفاظت از اطلاعاتی هست که روی دیوایس اکسترنال ذخیره میشند و نه توانایی برای خواندنشان ! اصولا ساختار فایل سیستم باعث نمیشه که یک نرم افزار خاص بدون اون فایل سیستم نتونه از فایلهای خودش استفاده کنه (کتاب ساختار فایل در زبانهای برنامه نویسی رو مطالعه بفرمایید برای اطلاعات بیشتر) بلکه سیستم عامله که دسترسی به فایلهای روی فایل سیستم های مختلف رو میسر میکنه که سیستم عامل ۳۶۰ توانایی درک و خواندن اطلاعات از روی تمام فایل سیستم های مورد پشتیبانی مایکروسافت از جمله FAT و FAT32 و NTFS + فایل سیستم خاص خودش یعنی FATX رو داره و البته توانایی خواند سایر فایل سیستم ها مثل FAT32 انکریپت شده شرکت سونی یا EXT ها رو نداره .

حالا اگر بافر فلش مموری شما از یک حدی کمتر باشه یا سایر مشخصات فنی اش که پیشتر در مورد برخی هاشون توضیح دادم با حد اقل پیش نیاز های کنسول همخوانی نداشته باشه به این معنیه که ممکنه هنگام دیکریپت کردن یک فایل ۴ گیگابایتی یا بیشتر و انکریپت کردن مجددش بخشی از دیتا گم بشه و در نتیجه کل اون آرشیو ۴ گیگی یا بیشتر از بین بره .

این مورد رو احتمالا شما موقع دانلود کردن بسته های ZIP از روی وبسایتها باهاش برخورد کردید ، به طوری که یک فایلی رو دانلود میکنید و بعدش میبینید که نمیتونید فایلهای داخلش رو استخراج کنید ولی بعد از دوباره دانلود کردن همون فایل از همون آدرس این مشکل برطرف میشه . این به خاطر اینه که به هر دلیلی بخشی از دیتا گم شده که میتونه سرعت کم اینترنت یا حتی کم آوردن سیستم خودتون موقع ساختن بسته باعثش شده باشه .

10. 4 کاربر از sonixax بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

وستمون فرموده بودند OSZ نه OCZ .
    از اونجایی که من هرگز چیزی به نام OSZ نشنیده ام پس میذارمش توی برند های بُنجل چینی مثل Panosonic که با عوض کردن حرف A با O یک مارک در پیتی ایجاد کردند و سعی به فریب مصرف کننده دارند . تشریف مبارکتون رو ببرید توپخونه یا جمهوری میتونید این مارک رو پیدا کنید اگر منقرض نشده باشه تا حالا یه چهار تا عکس هم از اونجا بگیرید برامون بذارید دلمون وا شه .
    بله درسته...من تصور کردم که این دوستمون اشتباه املایی داشتن
    کنسول نیازی نداره که بلایی به سر فلش درایو شما بیاره که اون فلش براش قابل خوندن بشه ! تمام این ننه من غریبم بازی ها برای حفاظت از اطلاعاتی هست که روی دیوایس اکسترنال ذخیره میشند و نه توانایی برای خواندنشان ! اصولا ساختار فایل سیستم باعث نمیشه که یک نرم افزار خاص بدون اون فایل سیستم نتونه از فایلهای خودش استفاده کنه (کتاب ساختار فایل در زبانهای برنامه نویسی رو مطالعه بفرمایید برای اطلاعات بیشتر) بلکه سیستم عامله که دسترسی به فایلهای روی فایل سیستم های مختلف رو میسر میکنه که سیستم عامل ۳۶۰ توانایی درک و خواندن اطلاعات از روی تمام فایل سیستم های مورد پشتیبانی مایکروسافت از جمله FAT و FAT32 و NTFS + فایل سیستم خاص خودش یعنی FATX رو داره و البته توانایی خواند سایر فایل سیستم ها مثل FAT32 انکریپت شده شرکت سونی یا EXT ها رو نداره .
    منظور من از دیتا بیس پایگاه اطلاعاتی نیود و همون فایل سیستم منظورم بود ولی با این لغت مطلب برای دوستمون که اطلاعات کافی نداشتند بهتر جا میفته
    متشکرم دوسته عزیز

12. 2 کاربر از Farshid72 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز pooriya_hp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

اول اینکه فلش 16 بخرید !

دوم اینکه از برندهایی مثل : پاترویت و ترانسند تهیه کنید (جفتش رو هم تست کردم )

سوم اینکه میخرید حتما توحه داشته باشید که گارانتی داشته باشه !!!

14. 3 کاربر از pooriya_hp بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه leonredfield's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    far away

پيش فرض

سلام کسی میتونه مشکل منو حل کنه دستگاه من نمی دونم چه مشکلی پیدا کرده که لرزش شوک دسته من غیرفعال شده دسته من مشکل نداره چون رو یه دستگاه دیگه امتحان کردم خوب بود یه جا هم بردم که سوکت پاور جلو دستگاه هم تعویض کرد اما بازم درست نشد خودشون هم گفتن نمیدونیم مشکلش چیه کسی میدونه؟

---------- Post added at 06:00 PM ---------- Previous post was at 05:57 PM ----------

یه سوال دیگه هم داشتم
    دستگاه من از نوع lt+2 هستش من میتونم همه بازیهای XGD3 رو با topology پچ کنم و بازی کنم؟
    دیگه نیازی به abgx360 واسه پچ کردن نیست؟
    برو تو تنظیمات پروفایلت تو داشبورد کنسول. شاید اونجا ویبره رو واسه همه بازی ها غیر فعال کردی. با یه پروفایل جدید هم امتحان کن.
    و سوال دومت: بله میتونی و اگه از abgx360 استفاده کنی پچت میپره و باید ایمیجتو دوباره پچ کنی!
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    از این روش هم میتونی استفاده کنی:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Last edited by leonredfield; 21-03-2012 at 10:00.

16. این کاربر از leonredfield بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه hackboter's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Never land

13

دوستمون فرموده بودند OSZ نه OCZ .
    از اونجایی که من هرگز چیزی به نام OSZ نشنیده ام پس میذارمش توی برند های بُنجل چینی مثل Panosonic که با عوض کردن حرف A با O یک مارک در پیتی ایجاد کردند و سعی به فریب مصرف کننده دارند .

با تشکر از تک تک دوستان بابت اطلاعات مفیدشون... بسی استفاده کردیم...

درمورد فلش هم غلط املایی بود و منظورم همون مارک معروف امریکایی OCZ بود که به اشتباه نوشته بودم OSZ...

18. این کاربر از hackboter بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز HORROR's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    هیچ جا

پيش فرض

سلام رفقا سال نو مبارک همتون
    بازی silent hill hd collection داشبورد جدید رو همراهش داره؟ چون دستگاه من lt3 هست ولی داشبرد رو آپدیت نکردم ( همونی که شکل داشبرد رو عوض میکنه) آیا با داشبرد13599 ویه ورژن بالاتر قابل اجرا هست؟ ممنون

ودر ضمن من قبلا یه فلش v90 ترنسند داشتم که واقعا مفت گرون بود.... ولی الآن ترنسند ultra speed دارم که خیلی ازش راضیم بهتره اینو تهیه کنید...یا میتونید مارک patriot تهیه کنید که اونم خیلی خوبه
    Last edited by HORROR; 21-03-2012 at 12:40.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •