تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 16 از 102 اولاول ... 61213141516171819202666 ... آخرآخر
نمايش نتايج 151 به 160 از 1015

نام تاپيک: آنالـیز و پاکسازی سیستم های آلوده(ابتدا پست اول را ببینید و فایل گزارش را آماده کنید)

حـــــرفـه ای *Batman*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    Virtual Environment

11

سلام
    توضیح مختصر:
    وقتی سیستم رو روشن میکنم بعد بالا اومدن دکستاپ و آنتی ویروس سیستم هنگ نرم افزاری میکنه و فقط دستی میشه خاموش یا ریستش کرد.
    چکار کنم درست بشه ، نمیخوام ویندوز عوض کنم.لطفا کمک کنید.

توضیح کامل:
    دوشب پیش تو اینترنت بودم که سیستمم یهو هنگه نرم افزاری کرد طوری که موس و کیبورد کار میکرد ولی هیچ نرم افزاری کار نمیکرد مجبور شدم ریست دستی کنم و خودش اتوماتیک وارد ادونسد منو شد و هر کدوم از گزینه های سیف مد واستارت نرمالی رو میزدم دوباره ریست میشد و وارد ادونسد منو میشد.مجبور شدم با یه ویندوز دیگه ویندوزمو ریپایر کنم ، نتیجتا تونستم وارد ویندوزم بشم ولی وقتی سیستم رو روشن میکنم بعد بالا اومدن دکستاپ و آنتی ویروس سیستم هنگ نرم افزاری میکنه و فقط دستی میشه خاموش یا ریستش کرد و وقتی میخواستم وارد یکی از حالت های سیف مود بشم هم قبل از وارد شدن هنگ میکرد و فقط ریست دستی جواب میداد.ویندوز قدیمم تو درایو سی نصبه مجبور شدم یه ویندوز دیگه تو درایو جی نصب کنمو وارد کامپیوترشم.الان با این ویندوز جدید مشکلی ندارمو وارد سیف مدشم میتونم بشمو ورژنش هم از همون ویندوز قدیممه.تو ویندوز جدید درایو سی رو دیفگرمنت کردم و هارد رو با نرم افزار HDD Regenerator اسکن کردم و هیچ بد سکتوری نداشت ولی بازم سیستمم با ویندوز قدیم هنگ میکرد و وارد سیف مد نمیتونستم بشم.دوباره اومدم تو ویندوز جدید و فولدر نرم افزارایی مث دانود منیجر و یاهو منیجیر و ..... رو از تو فولدر پروگرم فایل ویندوز قدیم پاک کردم ولی بازم ویندوز قدیم وثه قبل هنگ میکنه ولی تونستم وارد سیف مد ویندوز قدیم بشم و از توش از کنترل پنل نرم افزار ذانلود منیجر و یاهو منیجر رو کامل پاک کنم. ولی هنوزم ویندوز قدیم همونجوری هنگ میکنه.
    چکار کنم دوستان؟ لطفا کمکم کنید.ممنون
    اینم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] که تو سیف مدش گرفتمش
    اینم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    سلام
    شما برنامه های بسیاری رو در startup ویندوز قدیمی قرار دادید.
    مجددا برنامه Hijackthis را اجرا و اسکن کنید.
    گزینه های زیر را که لیست کردم انتخاب کنید(تیک بزنید)

محتوای مخفی: لیست 

O4 - HKLM\..\Run: [IMJPMIG8.1] "C:\WINDOWS\IME\imjp8_1\IMJPMIG.EXE" /Spoil /RemAdvDef /Migration32
    O4 - HKLM\..\Run: [PHIME2002A] C:\WINDOWS\system32\IME\TINTLGNT\TINTSETP.EXE /IMEName
    O4 - HKLM\..\Run: [LClock] C:\Program Files\LClock\LClock.exe
    O4 - HKLM\..\Run: [SunJavaUpdateSched] "C:\Program Files\Common Files\Java\Java Update\jusched.exe"
    O4 - HKLM\..\Run: [Cmaudio] RunDll32 cmicnfg.cpl,CMICtrlWnd
    O4 - HKLM\..\Run: [egui] "C:\Program Files\ESET\ESET NOD32 Antivirus\egui.exe" /hide /waitservice
    O4 - HKLM\..\Run: [GrooveMonitor] "C:\Program Files\Microsoft Office\Office12\GrooveMonitor.exe"
    O4 - HKLM\..\Run: [NeroFilterCheck] C:\Program Files\Common Files\Ahead\Lib\NeroCheck.exe
    O4 - HKLM\..\Run: [Adobe Reader Speed Launcher] "C:\Program Files\Adobe\Reader 9.0\Reader\Reader_sl.exe"
    O4 - HKLM\..\Run: [BtcMaestro] "C:\Program Files\KMaestro\KMaestro.exe"
    O4 - HKLM\..\Run: [CloneCDTray] "C:\Program Files\SlySoft\CloneCD\CloneCDTray.exe" /s
    O4 - HKLM\..\Run: [VirtualCloneDrive] "C:\Program Files\Elaborate Bytes\VirtualCloneDrive\VCDDaemon.exe" /s
    O4 - HKLM\..\Run: [QuickTime Task] "C:\Program Files\QuickTime\QTTask.exe" -atboottime
    O4 - HKLM\..\Run: [NvCplDaemon] RUNDLL32.EXE C:\WINDOWS\system32\NvCpl.dll,NvStartup
    O4 - HKLM\..\Run: [nwiz] nwiz.exe /install ***
    O4 - HKLM\..\Run: [WinampAgent] "C:\Program Files\Winamp\winampa.exe"
    O4 - HKLM\..\Run: [APSDaemon] "C:\Program Files\Common Files\Apple\Apple Application Support\APSDaemon.exe"
    O4 - HKLM\..\Run: [NvMediaCenter] RUNDLL32.EXE C:\WINDOWS\system32\NvMcTray.dll,NvTaskbarInit
    O4 - HKCU\..\Run: [CTFMON.EXE] C:\WINDOWS\system32\ctfmon.exe
    O4 - HKCU\..\Run: [BgMonitor_{79662E04-7C6C-4d9f-84C7-88D8A56B10AA}] "C:\Program Files\Common Files\Ahead\lib\NMBgMonitor.exe"
    O4 - HKCU\..\Run: [LClock] C:\Program Files\LClock\lclock.exe
    O4 - HKCU\..\Run: [H/PC Connection Agent] "C:\Program Files\Microsoft ActiveSync\Wcescomm.exe"
    O4 - HKCU\..\Run: [UIWatcher] C:\Program Files\Ashampoo\Ashampoo UnInstaller 3\UIWatcher.exe
    O4 - HKCU\..\Run: [FlashGet 3] "C:\Program Files\FlashGet Network\FlashGet 3\FlashGet3.exe" -minimize
    O4 - HKCU\..\Run: [DAP 10 Alpha] "C:\Program Files\DAP10\DAP.EXE" /STARTUP
    O4 - HKCU\..\Run: [IDMan] C:\Program Files\Internet Download Manager\IDMan.exe /onboot
    O4 - HKCU\..\Run: [Messenger (Yahoo!)] "C:\Program Files\Yahoo!\Messenger\YahooMessenger.exe" -quiet
    O4 - HKCU\..\Run: [Windows Update Server] C:\Documents and Settings\PAIENTARIN\4b96fb3e-5778.exe
    O23 - Service: Bonjour Service - Apple Inc. - C:\Program Files\Bonjour\mDNSResponder.exe
    O23 - Service: Java Quick Starter (JavaQuickStarterService) - Oracle Corporation - C:\Program Files\Java\jre7\bin\jqs.exe
    درانتخاب گزینه ها دقت کنید!

حالا روی گزینه FixChecked کلیک کرده و سیستم را ریست کنید.
    برنامه های Java Runtime Environment و Adobe Flash Player را آپدیت کنید.
    ترجیحاً آنتی ویروس NOD32 را Uninstall کنید و به جای اون یکی از محصولات زیر را انتخاب و جایگزین کنید:
    Avira - Bitdefender - F-Secure - Kaspersky - Norton

حتما از برنامه های بهینه ساز معروف مثل System Mechanic، Ashampoo WinOptimizer،iobit Advanced SystemCare Free ،TuneUp Utilities استفاده کنید.
    موفق باشید

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2012

پيش فرض

سلام خسته نباشي
    كمك كن من يخورده خنگم

داره خودمونی میشه mohsenbabaee24's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    مرکز

1

سلام
    شما برنامه های بسیاری رو در startup ویندوز قدیمی قرار دادید.
    مجددا برنامه Hijackthis را اجرا و اسکن کنید.
    گزینه های زیر را که لیست کردم انتخاب کنید(تیک بزنید)

محتوای مخفی: لیست 

O4 - HKLM\..\Run: [IMJPMIG8.1] "C:\WINDOWS\IME\imjp8_1\IMJPMIG.EXE" /Spoil /RemAdvDef /Migration32
    O4 - HKLM\..\Run: [PHIME2002A] C:\WINDOWS\system32\IME\TINTLGNT\TINTSETP.EXE /IMEName
    O4 - HKLM\..\Run: [LClock] C:\Program Files\LClock\LClock.exe
    O4 - HKLM\..\Run: [SunJavaUpdateSched] "C:\Program Files\Common Files\Java\Java Update\jusched.exe"
    O4 - HKLM\..\Run: [Cmaudio] RunDll32 cmicnfg.cpl,CMICtrlWnd
    O4 - HKLM\..\Run: [egui] "C:\Program Files\ESET\ESET NOD32 Antivirus\egui.exe" /hide /waitservice
    O4 - HKLM\..\Run: [GrooveMonitor] "C:\Program Files\Microsoft Office\Office12\GrooveMonitor.exe"
    O4 - HKLM\..\Run: [NeroFilterCheck] C:\Program Files\Common Files\Ahead\Lib\NeroCheck.exe
    O4 - HKLM\..\Run: [Adobe Reader Speed Launcher] "C:\Program Files\Adobe\Reader 9.0\Reader\Reader_sl.exe"
    O4 - HKLM\..\Run: [BtcMaestro] "C:\Program Files\KMaestro\KMaestro.exe"
    O4 - HKLM\..\Run: [CloneCDTray] "C:\Program Files\SlySoft\CloneCD\CloneCDTray.exe" /s
    O4 - HKLM\..\Run: [VirtualCloneDrive] "C:\Program Files\Elaborate Bytes\VirtualCloneDrive\VCDDaemon.exe" /s
    O4 - HKLM\..\Run: [QuickTime Task] "C:\Program Files\QuickTime\QTTask.exe" -atboottime
    O4 - HKLM\..\Run: [NvCplDaemon] RUNDLL32.EXE C:\WINDOWS\system32\NvCpl.dll,NvStartup
    O4 - HKLM\..\Run: [nwiz] nwiz.exe /install ***
    O4 - HKLM\..\Run: [WinampAgent] "C:\Program Files\Winamp\winampa.exe"
    O4 - HKLM\..\Run: [APSDaemon] "C:\Program Files\Common Files\Apple\Apple Application Support\APSDaemon.exe"
    O4 - HKLM\..\Run: [NvMediaCenter] RUNDLL32.EXE C:\WINDOWS\system32\NvMcTray.dll,NvTaskbarInit
    O4 - HKCU\..\Run: [CTFMON.EXE] C:\WINDOWS\system32\ctfmon.exe
    O4 - HKCU\..\Run: [BgMonitor_{79662E04-7C6C-4d9f-84C7-88D8A56B10AA}] "C:\Program Files\Common Files\Ahead\lib\NMBgMonitor.exe"
    O4 - HKCU\..\Run: [LClock] C:\Program Files\LClock\lclock.exe
    O4 - HKCU\..\Run: [H/PC Connection Agent] "C:\Program Files\Microsoft ActiveSync\Wcescomm.exe"
    O4 - HKCU\..\Run: [UIWatcher] C:\Program Files\Ashampoo\Ashampoo UnInstaller 3\UIWatcher.exe
    O4 - HKCU\..\Run: [FlashGet 3] "C:\Program Files\FlashGet Network\FlashGet 3\FlashGet3.exe" -minimize
    O4 - HKCU\..\Run: [DAP 10 Alpha] "C:\Program Files\DAP10\DAP.EXE" /STARTUP
    O4 - HKCU\..\Run: [IDMan] C:\Program Files\Internet Download Manager\IDMan.exe /onboot
    O4 - HKCU\..\Run: [Messenger (Yahoo!)] "C:\Program Files\Yahoo!\Messenger\YahooMessenger.exe" -quiet
    O4 - HKCU\..\Run: [Windows Update Server] C:\Documents and Settings\PAIENTARIN\4b96fb3e-5778.exe
    O23 - Service: Bonjour Service - Apple Inc. - C:\Program Files\Bonjour\mDNSResponder.exe
    O23 - Service: Java Quick Starter (JavaQuickStarterService) - Oracle Corporation - C:\Program Files\Java\jre7\bin\jqs.exe
    درانتخاب گزینه ها دقت کنید!

حالا روی گزینه FixChecked کلیک کرده و سیستم را ریست کنید.
    برنامه های Java Runtime Environment و Adobe Flash Player را آپدیت کنید.
    ترجیحاً آنتی ویروس NOD32 را Uninstall کنید و به جای اون یکی از محصولات زیر را انتخاب و جایگزین کنید:
    Avira - Bitdefender - F-Secure - Kaspersky - Norton

حتما از برنامه های بهینه ساز معروف مثل System Mechanic، Ashampoo WinOptimizer،iobit Advanced SystemCare Free ،TuneUp Utilities استفاده کنید.
    موفق باشید
    ممنون به کمک شما مشکلم حل شد.
    فقط یه چیز دیگه ، عگس زیر از درایو سی هست.
    میتونم این فایل هارو دلیت کنم؟آخه درایو سیم 2.5 گیگ جای خالی داره.

تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    Virtual Environment

پيش فرض

ممنون به کمک شما مشکلم حل شد.
    فقط یه چیز دیگه ، عگس زیر از درایو سی هست.
    میتونم این فایل هارو دلیت کنم؟آخه درایو سیم 2.5 گیگ جای خالی داره.
    سلام
    اگر به محتویات دررون پوشه ها نیازی ندارید همه را حذف کنید(اونا معمولا پس از اسکن دیسک برای ریکاوری ایجاد میشن)
    اما هیچکدام از فایلها نباید پاک بشن!

ویژگی Hibernate هم فایلهای بزرگی ایجاد میکنه.اگر از این قابلیت استفاده نمیکنید بهتر غیرفعال بشه.
    پجره خط فرمان یا همان CMD را باز کرده و دستور زیر را اجرا کنید:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    برنامه های بهینه ساز فراموش نشه.
    موفق باشید
    Last edited by *Batman*; 20-03-2012 at 22:45.

تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    مرکز

پيش فرض

ممنون از کمکتون همه رو انجام دادم سیستمم مث روز اول شد
    ویندوز جدید رو هم تمام فلدر هاشو پاک کردم واز تو لیست استارت آپ هم پاکش کردم ولی بازم موقع استارت آپ گزینه ویندوز اصلی و ویندوز دیفالت هست که وقتی ویندوز دیفالت رو انتخاب میکنم ریست میشه.
    اینو چجوری پاکش کنم؟ ویندوز رو درست پاک کردم؟
    راستی از نرم افزارایی که گفتید کدومشون بهتره که اونو دانلودونصب کنم؟ممنون
    Last edited by mohsenbabaee24; 20-03-2012 at 23:25.

تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    Virtual Environment

11

برای حذف ویندوز از لیست بوت راه های مختلفی هست که در [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] میتونید پیدا کنید.
    من از یه برنامه برای این کار استفاده میکنم که میتونید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دانلودش کنید.
      محتوای مخفی: شکل 

1-مطابق شکل ابتدا به سربرگ Manage OS Entries برید.
    2-بعد باید از لیست، نام ویندوزی را که میخواهید حذف بشه انتخاب کنید و روی دکمه قرمز رنگ کلیک کنید.
    3-در انتها گزینه Apply Updates را کلیک کنید تا تغییرات اعمال بشه.

=====================
    در مورد برنامه ها باید بگم همه شون خوب هستن.شما TuneUp Utilities را نصب کنید.
    موفق باشید

تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    مرکز

پيش فرض

ممنون از کمکتون
    مشکل بوت شدنمو رفع کردم ،آدرس ویندوز دیفالتم رو درایو جی بود کردمش درایو سی.
    بهینه ساز هم نصب کردم
    اون نرم افزارم واسه پاک کردن اون ویندوزو نصب کردم ولی چیزی پیدانکرد واسه حذف کردن فکنم بخاطر این بود که خودم فولدرشو دلیت کردم.
    همه چیز ردیفه ممنون.

آخر فروم باز SevenCity's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

وقتی فلش رو میزنه به لپتاپش چندتا فایل exe میسازه و فایلهای داخل رو هم به exe تبدیل میکنه safemode هم بالا نمیاد تسک منجرو فولدراپشن هم غیرفعال شدند Avira emergency disk رو دانلود و رایت کردم بنظرتون خوبه؟ این ویندوز قابل درست شدن هست یا باید تعویض شه؟ خیلی سختمه ویندوزشو تعویض کنم

تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    Virtual Environment

پيش فرض

وقتی فلش رو میزنه به لپتاپش چندتا فایل exe میسازه و فایلهای داخل رو هم به exe تبدیل میکنه safemode هم بالا نمیاد تسک منجرو فولدراپشن هم غیرفعال شدند Avira emergency disk رو دانلود و رایت کردم بنظرتون خوبه؟ این ویندوز قابل درست شدن هست یا باید تعویض شه؟ خیلی سختمه ویندوزشو تعویض کنم
    نیازی به تعویض ویندوز نیست.با دیسک نجات Avira یا Bitdefender ویروس را پاک کنید.
    اگر آثاری از مخرب به جا موند میتونید با [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] برطرفش کنید.

10. 2 کاربر از *Batman* بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت saraa65's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

من الان يه برنامه تو فيس بوك قبول كردم به نام "profile visitor on facebook"

سرچ كه كردم ميگن احتمالا ويروسه .حالا چيكار كنم ؟؟

اگه ويروس باشه چيكار ميتونه بكنه ؟ واسه کامپیوترم میتونه مشکل ساز باشه یا واسه خود اکانت فیس بوکم ؟؟

چیکار کنم واسه حذف کامل این مشکل؟خواهشن راهنمایی ام کنید .
    ممنون

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •