مشکلی یا ویروسی تو سیستمتون من ندیدم و همه پروسس ها نرمالن ، اونایی که هم قرمز هستند چون فایل اجراشون به نت وابسته هست جز پروسس های خطرناک برای برنامه معرفی شدند . در ضمن تو این شکل میزان کارکرد CPU که عادی هست ؟ یعنی 92.26 % بیکاره .
مشکلی یا ویروسی تو سیستمتون من ندیدم و همه پروسس ها نرمالن ، اونایی که هم قرمز هستند چون فایل اجراشون به نت وابسته هست جز پروسس های خطرناک برای برنامه معرفی شدند . در ضمن تو این شکل میزان کارکرد CPU که عادی هست ؟ یعنی 92.26 % بیکاره .
آقا اینم عکس کاملش
سعید جان پس به نظرت چرا انقد داغ میکنه؟
با سلام
این تصویری که نگاه کردم مشکلی نبود همینطور که دوستمون گفتن. و کاملا طبیعیه.
چطوری شما حالت تمام اشغال شده رو دیده اید؟
شاید زمانی که نرم افزار حجیمی توی بک گراند داشته کار میکرده رخ داده.
موفق باشید.
دوست عزیز من تا الان سر بازی کردن مشکلی نداشتم ولی الان تا بازیو شروع میکنم سریع میره رو 100%
دمای سی پی یو ام روی 80
دیروز فن ارجینال انداختم بازم فایده نداشت
یعنی اشکال از مادر برده؟
دوست من چه بازی رو اجرا می کنی؟ مدل دقیق سی پی یوت چیه؟ خوب طبیعی هست که برای پردازش بازی تمام بار روی سی پی یو اعمال می شه درست مثل برنامه ی کانورت. البته بستگی به تنظیمات بازی و نوع سی پی یو شما داره. مثلاً با سی پی یو 4 هسته ای بازی NFS بیش تر از 30 درصد بار روی سی پی یو اعمال نمی شه (البته بستگی به میزان رم و کارت گرافیک هم داره.)
موفق باشي![]()
فیفا 12 با تنظیمات low
خیلی راحت اجرا میشد ولی یهو اینجوری شد
همینطور driver sanfrancisco
سلام منم این مشکل رو تا الان نداشتم الان چند روزه که این مشکل رو دارم قبلا همون بازی Cpu به زور به 40 میرسید و لی الان به 100 میرسه لطفا راهنمایی کنید که مشکل از کجاست
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)