هدیونیت رو که همون کنوود می گیرم.پس تا الان شد 550.امپلی رو نگفتید!
راستی میشه که ساب رو تو صندوق نذاشت؟ دو تا کامپ و ساب؟ نمی تونم تو صندوق چیزی بزارم!
250 دیگه موند.550 کامپ و ساب و هدیونیت.با 250 دو تا امپلی چی بگیرم؟
ممنون.
هدیونیت رو که همون کنوود می گیرم.پس تا الان شد 550.امپلی رو نگفتید!
راستی میشه که ساب رو تو صندوق نذاشت؟ دو تا کامپ و ساب؟ نمی تونم تو صندوق چیزی بزارم!
250 دیگه موند.550 کامپ و ساب و هدیونیت.با 250 دو تا امپلی چی بگیرم؟
ممنون.
خدای من !
یعنی باید تمام این صفحات رو بخونم![]()
شما باشی با 400 تومن پول چی می خرید که بعدا هم بشه روش ساب و بند بساط گذاشت ؟
فعلا میخوام فقط یه صدای رسا و خوبی داشته باشه و بشه روی سیستمی که درآینده میخوام بگیرم به کار برد
مرسی از اینکه جواب سوالم رو میدید![]()
با 250 نمیشه 2 تا آمپلی خوب گرفت
کارکرده هم شک دارم حتی بشه با این قیمت 2 تا خوبش رو گرفت
برای ساب حداقل چیزی که بشه گرفت 8105 هست که مثل اینکه شده 180 تومن اینا!
حالا برای یه 4 کانال با 70 تومن چیزی میشه گرفت؟!![]()
بی برو برگرد 7016
تو کیفیت صدا و شفافیت ، همینطور تنظیمات پیشرفته صوتی رقیب نداره
من 7 ماه پیش خریدم 190 ، الان شده 250 فک کنم
حتی اگه بره بالای 300 هم بازم نسبت به پایونیر ارزش داره خریدنش
شما تو صندوق اگه نخوای بذاری باید رو تاقچه بذاری دیگه!بازم میل خودته اما صدایی که تو باکس میده با صدای صندوق از زمین تا آسمون فرق می کنه با هم
آمپ 4 کانال dtr4.500 قبلنا 160 بود الان فک کنم 180 باشه.می تونید 1805 کنوود هم واسه ساب بگیرید که اونم گویا گرون شده.قبلنا 140 بود ! الان 180 170.
![]()
این که شد 900به نظرتون چکار کنم؟ نمی شه که امپلی یا ساب رو نخرم.باید همه رو یه جا بخرم.می خواستم تا 600 باشه که رسید به 900! چکار کنم؟
---------- Post added at 03:36 AM ---------- Previous post was at 03:34 AM ----------
ممنون.
خوب شما چی پیشنهاد می کنید؟
دوستان من هرچی می خوام خودمو راضی کنم پخش چینی بخرم بازم دلم نمیاد
از طرفی اساتید می گن 8016 بگیرم و آمپ و کامپوننت نخرم انگار از 80% توانایی های این پخش استفاده نکردم
خودم اصلا علاقه ای به آمپ و این چیزا ندارم
دنبال پخش هستم و دو تا باند ولاغیر
یه پخش مارکدار که حتما بلوتوث داشته باشه و دو تا باند که متناسب باهاش باشه اما خدایی نکرده باعث نشه پخش یا باند بسوزه به من معرفی می کنید ؟ مبلغش مهم نیست ولی دقت کنین من نه آمپ می خوام نه کامپ
ممنون
سلام
بانداي ماشين 206 كه خيلي ضعيفن و باس اصلا ندارن و تا صدا رو كمي زياد بكني به خس خس ميفتن و صداي شفافي بيرون نميده
من نمي خوام كل كل بكنم يامحله رو از خواب بيدار بكنم يا صندوق عقب رو ... ميخوام از موسيقي با صداي بلند لذت ببرم بدون افت كيفيت
2 تا سوال داشتم
١.. ميخواستم يه جفت بانده خوب و با كيفيت براي عقب ٢٠٦ ساده بهم معرفي بكنين + قيمته تقريبي
٢.. امب هم نياز هست يا نه اصلا كارايش واسه جي هست ؟
٣. باس باندها كافي هست يا خير بنا به نيازه من يعني از باندهاي فاب واقعا بهتره يا نه
واسه ٢ تا باند تا٣٠٠بودجه دارم.
مدله بخشم هم pioneer 8350 هست
مرسي
سلام بر دوستان عزيزم
يه سوال داشتم اينكه ميگن مثلا يه آمپي 4تا40وات تو 4اهم میده و 4تا 50وات تو 2 اهم اين يعني چي و چه فرقي باهم ميكنه؟؟
خيلي ممنون
خوب شما خودتون جوابه خودتون رو دادین دیگه
اولی یعنی اینکه روی 4 اهم(اسپیکر های 4 اهم) 4 تا یا 4 کانال با قدرت 40 وات میده
دومی هم برای اسپیکر های 2 اهم 4 تا یا 4 کانال با قدرت 50 وات میده
هم اکنون 5 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 5 مهمان)