بچه ها من بعد از اینکه به LT3 آپدیت کردم آواتارهام از بین رفت و الان اواتارم خالیه .
چه طوری میتونم دوباره آواتارها رو برگردونم ؟
بچه ها من بعد از اینکه به LT3 آپدیت کردم آواتارهام از بین رفت و الان اواتارم خالیه .
چه طوری میتونم دوباره آواتارها رو برگردونم ؟
[QUOTE=mehdi30nema;6902635]بچه ها من بعد از اینکه به LT3 آپدیت کردم آواتارهام از بین رفت و الان اواتارم خالیه .
چه طوری میتونم دوباره آواتارها رو برگردونم ؟[/QUOTE
فکر کنم باید یه بازی جدید که توش آپدیت داشته باشه رو بزاری بعد خودش آپدیت میکنه درست میشه![]()
سلام داداش
ممنون میشم شماره این مغازه ای رو که بازی رو 2 تومن میده بهم بدی
---------- Post added at 01:37 AM ---------- Previous post was at 01:34 AM ----------
[QUOTE=N_DRAKE;6902704]نه داداش اگه درایوش کرک شده باشه اپدیت میشناسه درایو کرک شده رو و دستگاهش بریک میشه یه بیست تومن رو دستش میمونه
اون برای وقتی هست که درایو شما کپی نشده باشه
این چندمین پست هست که دارین میگین بازی 2 تومن بازی دو تومن............
شماره شو بده..............
از فلانی میخری..............
بچه ها به جون هر کی دوست دارید این چیزا جاش تو پروفایل خودتونه![]()
با سلام
دوستان من یک xbox دارم که دیگه هیچ کاری نمی کنه و فقط پیام ابدیت کنسول را میزنه با کد؟
اگه ابدیت کنم مشکلی برای کپی خوندن پیش میاد؟
اگه پیش میاد چکار باید بکنم؟
با تشکر
سلامبا سلام
دوستان من یک xbox دارم که دیگه هیچ کاری نمی کنه و فقط پیام ابدیت کنسول را میزنه با کد؟
اگه ابدیت کنم مشکلی برای کپی خوندن پیش میاد؟
اگه پیش میاد چکار باید بکنم؟
با تشکر
در مورد اینکه مشکلی واسه کپی خور بودن دستگاه پیش میاد یا نه بستگی به فریم ویرتون داره
این صفحه رو نیگاه کن ببین دلیل اون کدو واسه چی هست و راه حلش چی هست
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دادش ما یه آّدیتی داریم به نام آّدیت آواتار ها که این معمولا کنار داشبرد ها عرضه میشه.
حالا اگه تو میخوای یا باید داشبرد با آواتار بریزی یا فقط اون آپدیت آواتار رو گیر بیاری
من وقتی کنسولم را دادم به LT3 اپدیت کنند داشبوردم رو هم آپدیت کردند ولی چون هارد کنسول را نبرده بودم گفتند که آواتار ها را دیگه نمیشه ریخت چون مموری جا نداره .
منم چون کینکت دارم آواتار نیاز دارم ولی الان هیچی آواتار ندارم .
حالا باید آواتارها رو دانلود کنم یا این آپیدن آواتار که میگید را از کجا میشه گیر آورد ؟
سلام دوستان چجوری میشه یک تاپیک درست کرد؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)