با سلام وخسته نباشید خدمت دوستان محترم
بنده یه مودم D-Link 2750 U خریداری کردم ولی نمیدونم از قسمت پورت USB که برای Share کردن پرینتر و یا هارد اکسترنال استفاده میشه چطور استفاده بکنم تنظیماتی هم داخلش نمیبینم میشه یه راهنمایی بکنین ممنون میشم
با سلام وخسته نباشید خدمت دوستان محترم
بنده یه مودم D-Link 2750 U خریداری کردم ولی نمیدونم از قسمت پورت USB که برای Share کردن پرینتر و یا هارد اکسترنال استفاده میشه چطور استفاده بکنم تنظیماتی هم داخلش نمیبینم میشه یه راهنمایی بکنین ممنون میشم
با سلام.
من مودم d-link 2640u دارم , همیشه رو PPPoEبود بدون مشکل کار میکردم.
چند وقت پیش یکدفه قطع شد دیگه کار نکرد,چند بار تنظیماتو تست کردم ولی نشد.
الانم رو bridgeگذاشتم کار میکنم.
میشه بگید مشکل کجاست؟؟؟
مودم رو امتحان کردم سالمه . ظاهرا خط تلفن هم مشکلی نداره..
کسی همچین مشکلی نداشته تا حالا؟!
سلام
دوستان من ديروز يه اكسس پوينت روتر Linksys E4200 گرفتم حالا براي تنظيمات وايرلسش چند تا سوال داشتم .
اول اينكه گزينه Network Mode رو بر روي چي بزارم ؟ اينا رو داره :
Mixed
Wireless-A Only
Wireless-N Only
دومي قسمت Channel هست كه اينا رو داره :
Auto (DFS
گزينه هاي بعديش 4 تا هست كه از 5.180 GHZ داره تا 5.240GHZ
سوال بعديم در باره پسورد و امنيت وايرلس هست كه توي اين گزينه هاي زير كدوم يكي رو بزارم :
![]()
سلام دوستای عزیز
یه سوال فوری
امروز adsl شرکت جدیدم راه افتاده
حالا فقط باید تو کانکشن قبلی که واسه شرکت قبلی بود یوزر و پسورد رو عوض کنم ؟؟؟؟
سلام.
بله.
سلام دوستان و اساتید گرامی
من فروشگاه دارم و چند مودم و یه مشکلی با کانفیگ مودم ازتک برام پیش اومده و اونم اینه که بعد از کانفیگ توسط مخابرات ....مودم کار میکنه و وقتی خاموشش میکنم (بعد از چند ساعت کار) دفعه بعد ...مودم کار نمیکنه. یعنی اینکه ارتباطی برقرار نمیشه و چراغ ADSL و LAN روشنه ، اما اینترنت قرمز میمونه و باز باید ریست کنم و ببرم مخابرات تا دوباره کانفیگ کنن. تا الان سه تا مودم به این وضیت دچار شدن و نمیدونم چکارش کنم. مشتری ها دیوانه ام کردن که البته حق دارن....لطف کنید و راهنمایی کنید.
مسئول کانفیگ شرکت مخابرات هم سر در نمیاورد که چه خبره!!!
واقعا آزار دهنده اس...خواهش...کمک!
نه فکر نمیکنم !!!
بعضی شرکت ها pvi و vci شون متفاوت هست.
و باید از خود شرکت ارائه دهنده ی سرویس بپرسی.
آقا من مشترک مخابرات کرمانشاه هستم. 2 3 روزه نویز افتاده رو خطم . ما دست به سیم کشی تلفن نزدیم اصلا . ولی 3 روزه وقتی مودم روشنه تلفن خر خر میکنه . اسپلیتر رو هم عوض کردم فایده نداره !
گاهی اوقات چراغ ADSL ثابت نمیشه ! از کجا میتونه باشه ؟
سلام.
احتمالا سیمکشی ساختمون دچار اتصالی یا قطعی شده. برو یه تلفن بزن سر خط ببین بازم خش خش میکنه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)