تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 710 از 2365 اولاول ... 21061066070070670770870971071171271371472076081012101710 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,091 به 7,100 از 23644

نام تاپيک: راهــنمایی و مشاوره خرید و طراحی سیستم های صوتی و تصویری خودرو

داره خودمونی میشه yums's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

داداش کامپوننت اسپیکری هست که وضوح صداش خیلی زیاد هست ! اینم عکسش ! حجمی نداره که

حالت دوم اصولی تر هست وبهتر و ما این روش رو پیشنهاد میکنیم به همه
    در ضمن بهترین حالتش اینه که بیشتر هزینه کنید و واسه درای جلو + تاقچه کامپ بگیرید و آمپ 4 کانال! واسه ساب هم آمپ مونو که مخصوص ساب هست.
    مخلص
    من خیلی حرفه ای نیستم،پس باکس رو واسه چی میزارن تو صندوق؟ منظورم اینه نمی خوام تو صندوق چیزی باشه.
    بهترین حالتی که گفتید چند در میاد؟ تو صداهای کم کیفیتش چطوره؟ با همین هدیونیتی که گفتید هم میشه اینو سوار کرد؟

حالت دوم اصولی تر هست وبهتر و ما این روش رو پیشنهاد میکنیم به همه منظورتون اینه دوتا باند بیضی با یه ساب یا دوتا کامپوننت با یه ساب؟
    قیمت کامپوننت و مدلی که پیشنهاد می کنید چیه؟ ساب چطور؟

بازم ممنون از جوابتون.
    Last edited by yums; 13-03-2012 at 13:16.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

درود به همه دوستان

من واسه 206 میخوام یه سیستم ببندم با بودجه ای در حدود 500 600 یا شایدم 700

ازتون خواهش می کنم یه سیستم کامل به من پیشنهاد بدید که کیفیت و رسایی صداش بالا باشه اصلا نمیخوام زیاد جلب توجه کنه ( لطفا قیمت تک تک قطعات رو هم ذکر کنید)
    پخششم قوی باشه و به این زودیا خراب نشه و اگر بلوتوث هم داشت که چه بهتر

خلاصه یه سیستم که تو 206 جواب بده و قیمتشم مناسب باشه
    من آبادان هستم و تا چند روز دیگه قراره بریم شهرهای مرزی غرب کشور
    به نظرتون ارزش داره از اونجا سیستم رو تهیه کنم یا به منی که چیزی سر در نمیارم میندازن ؟

مرسی از این همه اطلاعات مفیدتون

حـــــرفـه ای D r i v e r's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

درود به همه دوستان

ازتون خواهش می کنم یه سیستم کامل به من پیشنهاد بدید که کیفیت و رسایی صداش بالا باشه اصلا نمیخوام زیاد جلب توجه کنه ( لطفا قیمت تک تک قطعات رو هم ذکر کنید)

به نظرتون ارزش داره از اونجا سیستم رو تهیه کنم یا به منی که چیزی سر در نمیارم میندازن ؟

مرزی کشور بانه و جوانرود و مریوان هست دیگه؟!
    به هیچ وجه نخر
    شما خودتون مگه بازار ندارین؟!
    من همین 20 روز پیش اونا اونجا بودم اونجا که وضعیت اینطور جنساش میگفتن بهتره
    الان هم قیمت ها به شدت و فضایی کشیدن بالا
    به نظره من خرید صلاح نیست :|

4. این کاربر از D r i v e r بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

درود به همه دوستان

دوست عزيز اصلا طرفاي بانه و مريوان و اينورا نرو من دقيقا پنج شنبه جمعه گذشته اونجا ها بودم هديونيت حرفه ايي اون طرفا پيدا نميكني فقط فقط مدل هاي معمولي پايونر باند و... هم همينطور اصلا ارزش نداره
    به قول خودشون دلار بالاس خريد نميكنن خبري از كنوود و الپاين اين حرفا هم نيست باند jbl هم نداشتن خلاصه من رفتم بجورم ضرر كردم 150تومنم جريمه شدم شما هم بنظر من نرو حالا خود داني

راستي از دوستان كسي خبري از قيمت كنوود 8016 نداره ميگن زده رو 300 راست ميگن اينقدر دست دست كردم كه .....

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

دوستان سلام . ماشین مگان 2000 تیپ e2 دارم و ضبط کاسکا دوتیکه بستم که همه مدل امکانات خروجی رو داره . باند جلو رو jvc معمولی سایز 13 گذاشتم که فعلا در حد متوسط فقط برای جلو خوبه اما وقتی ضبط رو زیاد می کنم باند کم میاره . اکثر دوستان کامپوننت با سایز 13 جای باندهای فابریک داخل در که حدود 4.5 ضخامت جا داره رو پیشنهاد می دن ولی می گن با هزینه ای که حدود 600 با آمپلی برام تمام می شه و دردسر باز کردن رودری ها بازم به کیفیت مطلوب نمی رسم . اگه کسی تجربه یا پیشنهادی بده ممنون می شم . در طاقچه عقب به علت داشتن محفظه خاصی به نام جای داروخانه امکان گذاشتن باند بیضی نیست مگه تعویض طاقچه یا کارهای ابتکاری . کمک بفرمایید لطفا"
    دوستان کسی نیست به من کمک کنه ؟

آخر فروم باز ba maram's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من خیلی حرفه ای نیستم،پس باکس رو واسه چی میزارن تو صندوق؟ منظورم اینه نمی خوام تو صندوق چیزی باشه.
    بهترین حالتی که گفتید چند در میاد؟ تو صداهای کم کیفیتش چطوره؟ با همین هدیونیتی که گفتید هم میشه اینو سوار کرد؟
    بهترین حالت یه چیز ساده ببندی حولو حوش 850(هدیونیت-آمپ 4 کانال-2جفت کامپ-1ساب رو تاقچه-1آمپ مونو برا ساب)

شما اول هدیونیت رو بگیر حتما ! این مرحله 1

حالت دوم اصولی تر هست وبهتر و ما این روش رو پیشنهاد میکنیم به همه منظورتون اینه دوتا باند بیضی با یه ساب یا دوتا کامپوننت با یه ساب؟اگه سای ببندی نیازی به باند بیضی نیست . چون کامپوننت کیفیتش از بیضی بیشتره اصولا کامپ رو با ساب درایو می کننش ! بیضی رو وقتی ساب نداشتید پیشنهاد می کردیم.در آخر تصمیم گیرنده خودتونید
    قیمت کامپوننت و مدلی که پیشنهاد می کنید چیه؟ ساب چطور؟کامپ 608 کنوود یا ساند یه مدل داره حول و حوش 80تومان.ساب هم کنوود 3012 فک کنم 90-100 باید باشه الانا

بازم ممنون از جوابتون.
    خواهش می کنم

8. این کاربر از ba maram بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

درود به همه دوستان

واسه درای جلو می خوای هزینه کنید ؟(استیج جلو)
    ساب چی ؟! می خواید ؟
    هدیونیتی که بلوتوث داشته باشه و خوش صدا و ایده آل باشه همین 8016 کنوود هست! که گویا شده 300ت...

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

12

از راهنماییتون ممنونم

واسه درای جلو می خوای هزینه کنید ؟(استیج جلو)
    ساب چی ؟! می خواید ؟
    هدیونیتی که بلوتوث داشته باشه و خوش صدا و ایده آل باشه همین 8016 کنوود هست! که گویا شده 300ت...
    راستش فعلا 400 تومن بیشتر ندارم و تصمیم گرفتم که فعلا کل سیستم رو یه جا نگیرم و تیکه تیکه یه سیستم قوی داشه باشم

با این حساب فقط باید یه هد یونیت بگیرم با 4 تا باند !
    هد یونیت خوب و به روز دیگه چی هست به جز کنوود ؟ بهترینش همون کنووده؟ پایونییر چی ؟ سایت پایونییرایران قیمتاش مناسبه و محصولاتش اصل ؟

قیمتای کامپوننت در چه حدیه ؟ باید حتما کنارش ساب باشه ؟ نیاز به آمپلی داره ؟

ببخشید اگه سوالام زیاد شد

راستی به نظر شما قبل عید بگیرم یا بعد عید ؟ قیمتا بعد عید افت نمی کنه ؟

مرسی
    Last edited by sasanrp; 14-03-2012 at 08:00.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

با سلام به دوستان عزیز

بین دو گرینه کنوود 7016 و پایونیر 8350 با توجه به اینکه تو یه رنج قیمت هستن کدوم انتخاب بهتریه؟

از راهنمایی دوستان سپاسگزارم

پاینده و پیروز باشید

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    تهران

12

از راهنماییتون ممنونم

راستش فعلا 400 تومن بیشتر ندارم و تصمیم گرفتم که فعلا کل سیستم رو یه جا نگیرم و تیکه تیکه یه سیستم قوی داشه باشم

با این حساب فقط باید یه هد یونیت بگیرم با 4 تا باند !
    هد یونیت خوب و به روز دیگه چی هست به جز کنوود ؟بهترینه تو رنج خودش بهترینش همون کنووده؟ پایونییر چی ؟ سایت پایونییرایران قیمتاش مناسبه و محصولاتش اصل ؟بله.خوبه.اصل هست

قیمتای کامپوننت در چه حدیه ؟ از 60 70به بالاباید حتما کنارش ساب باشه ؟بله نیاز به آمپلی داره ؟یله

ببخشید اگه سوالام زیاد شدخواهش

راستی به نظر شما قبل عید بگیرم یا بعد عید ؟ نمیدونمقیمتا بعد عید افت نمی کنه ؟نمی دونم

مرسی
    بهتره تاپیک رو یه دور از اول بخونید.اطلاعاتتون میره بالا و رحتر تصمیم می گیرید
    مخلص

---------- Post added at 07:10 PM ---------- Previous post was at 07:06 PM ----------

با سلام به دوستان عزیز

بین دو گرینه کنوود 7016 و پایونیر 8350 با توجه به اینکه تو یه رنج قیمت هستن کدوم انتخاب بهتریه؟

از راهنمایی دوستان سپاسگزارم

پاینده و پیروز باشید
    شک نکن 7016.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 6 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 6 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •