تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 21 از 168 اولاول ... 111718192021222324253171121 ... آخرآخر
نمايش نتايج 201 به 210 از 1672

نام تاپيک: « معرفي و بحث آنتي ويروسها »

حـــــرفـه ای Soda's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    EB FE

پيش فرض

آقاي gilopa شما خيلي داري تند مي ري ها
    كي اينجا گفته خداي آنتي ويروسه
    دوما من ميام ميگم روي اين كه اين ضد ويروس اينو شناخت و اون اينو نشناخت كليد نكنين اونوقت شما اصلا انگار نه انگار بازم ميآي ميگي كه نود اينو شناخت اونو نشناخت
    تازه شما كلاست مثل اينكه خيلي بالاست ما خبر نداريم اه اه حالم بهم خورد
    من فقط تاپيك مي زنم حاال كي ادعا داره و كبر و غرور
    تازه ميشه بفر مايي اون ضعف مسخره f-prot رو چي جور حل كردي اين ضعف ساختاريه و به تنظيماتش مربوط نيست و اصلا قابل حل نيست البته تا نسخه فعليش بعدشم بقيه آنتي ويروسها همشون تو ريل تايم پروتكشن علاوه بر اينكه ويروسو مي يابند ميآن كلين يا دليتش هم ميكنن كي گفته بقيشون هم مثل f-prot هستن نمي دوني الكي چيز نگو اينجا شما كه ماشالله از تاريخ تولد اولين ضد ويروس خبر داري و باهاشون بودي بعيده اينو ندوني

آخر فروم باز Strasboorg's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2004

پيش فرض

Norton AntiVirus 2006

اينم لينك دانلودش( البته يك فايل تورنت هست )

با حجم حدود 57 مگ

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

البته اگر دقت كنين تو ضمينه اش نوشته
    For External Test Only

حـــــرفـه ای Mehdi_Best's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

gilopa جان اين چه طرز حرف زدنه؟ مگه سودا چي گفته بود؟ يه بار ديگه اون پست اولش رو بخون كه به شما گفته بود. چيزه بدي بود؟ ما كه هر چي خونديم چيزي متوجه نشديم. شما اول ادب رو تعريف كن تا ببينيم در فرهنگ شما ادب چيه شايد واقعا بقيه اشتباه مي كنن. وگرنه اين كه حرفهايي كه سودا گفته بود حرفهاي بدي نبود.
    در ضمن شما وقتي كم مي آري به در و ديوار مي زني و مغلطه مي كني.
    100 بار گفتيم در اين تاپيك فقط ضعف يا قوت آنتي ويروس ها رو با ذكر دلايل منطقي بيان كنيد اما شما فقط مي گي اين بده و شما كه ازش تعريف مي كنيد چيزي حاليتون نيست.
    در ضمن ما كه ادعاي خدايي در مورد آنتي ويروس نكرديم 100 دفعه هم گفتيم اگه كسي دلايلي بياره كه نشان دهنده ضعف nod32 باشه ما دستش رو هم مي بوسيم و ديگه از اين آنتي ويروس استفاده نمي كنيم. اما شما مثل اينكه سرت خيلي باد داره. از طرز حرف زدنت مشخصه كاملا. اين كه مي گي من تاپيك مي زنم و بحث نمي كنم كه نشد حرف. تاپيك زدن كه كاري نداره. من اگه مي خواستم مثل شما راه به راه از اين نوع تاپيك ها كه شما مي زني بزنم الان تعداد پستهام سر به فلك كشيده بود. اصل اينه كه بتوني با منطق و استدلال در بحث شركت كني.
    بعد هم مگه هر كي اسمش شد بيل گيتس و خسرو مترجمي ، پس حتما بيشتر از همه مي دونه؟ نكنه اينها خداي كامپيوتر هستند!؟
    بعد هم اگه فكر مي كني نورتون و مك آفي بهترين هستند پس با همونها كار كن. دليل نمي شه هميشه معروفترين ها بهترين هم باشند.
    در مورد اون تاپيكي كه در مورد معرفي آنتي ويروس ها هم زده اي بايد 3 نكته رو خدمتت عرض كنم.
    1 - بحث آنتي ويروس در اينجا دنبال مي شه و لينكها هم اينجا قرار داده مي شه پس بهتره كه شما هم اينجا ادامه بدي نه در يك تاپيك ديگه كه يكپارچگي بحث از بين نره. اونجا فقط به ديگر نرم افزارهاي امنيتي بپردازي بهتره.
    2 - اونجا هم شما با مدير انجمن مشكل داشتي كه چند بار هم ايشون تذكر داد و در آخر وقتي ديد شما به لجاجت خودت ادامه مي دي ديگه گفت هر طوري دوست داري عمل كن.
    3 - شما در اونجا لينك nod32 رو گذاشتي اما نسخه تريال رو كه نيازي به يوزرنيم و پسورد نداره و با همون كركي كه دادي محدوديت روزهاي استفاده شده هم از بين ميره. اما باز هم يوزرنيم و پسورد دادي!!!! حالا ما كه تازه كار هستيم و از آنتي ويروس ها سر در نمي آريم اگه اين اشتباه رو مي كرديم اشكالي نداشت ، اما شما كه تاريخ خلقت و آفرينش آنتي ويروس ها رو مي دوني و از ابتدا همه چيز رو در مورد آنتي ويروس ها مي دوني چرا اين اشتباه رو كردي؟
    در ضمن يك جا در پستت گفتي كه سال 2000 آنتي ويروس nod32 وجود نداشته در حالي كه شما با اين همه قدمت و سابقه در امر آنتي ويروس بايد بدوني كه از قبل از سال 2000 هم وجود داشته. بهتره يك سري به سايتش بزني تا متوجه بشي.

اگه نباشه جاش خالی می مونه sayedreza's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    ساحلی در عمق دریا

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط sayedreza
    من ورژن جديد كاسپر رو دانلود كردم معلوم نيس به چه زبونيه؟ :shock: :shock:
    همه جاش علامت سوال زده بجاي متن .بعضي جاهاش هم مث روسيه
    چيكارش كنم :cry:
    كسي نميتونه كمك كنه :oops:

تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

رضا جان شايد نسخه روسي اين آنتي ويروس رو دانلود كرده باشي
    دقيقا بگو كدوم نسخه رو دانلود كردي؟ پرو - پرسونال يا 2006؟
    لينكي كه دانلود كردي رو هم بده تا مشخص بشه نسخه روسي هست يا نه.
    اگه لينك نسخه انگليسي هر كدوم رو مي خواي بگو كه بهت بگم.

اگه نباشه جاش خالی می مونه sayedreza's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    ساحلی در عمق دریا

پيش فرض

سلام
    مهدي جان اينه kav5.0.372_personalru
    همونيه كه واسش regkey گذاشتي فكر كنم از همين لينكي كه خودتون دادين دانلود كردم

لطفا اگه روسيه (احتمالا هست) انگليسيشو بم بدين.پرو هم باشه با آپديتاش
    ممنون

کاربر فعال انجمن موسیقی و فوتبال داخلی Gilopa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط mehdi_best
    gilopa جان اين چه طرز حرف زدنه؟ مگه سودا چي گفته بود؟ يه بار ديگه اون پست اولش رو بخون كه به شما گفته بود. چيزه بدي بود؟ ما كه هر چي خونديم چيزي متوجه نشديم. شما اول ادب رو تعريف كن تا ببينيم در فرهنگ شما ادب چيه شايد واقعا بقيه اشتباه مي كنن. وگرنه اين كه حرفهايي كه سودا گفته بود حرفهاي بدي نبود.
    در ضمن شما وقتي كم مي آري به در و ديوار مي زني و مغلطه مي كني.
    100 بار گفتيم در اين تاپيك فقط ضعف يا قوت آنتي ويروس ها رو با ذكر دلايل منطقي بيان كنيد اما شما فقط مي گي اين بده و شما كه ازش تعريف مي كنيد چيزي حاليتون نيست.
    در ضمن ما كه ادعاي خدايي در مورد آنتي ويروس نكرديم 100 دفعه هم گفتيم اگه كسي دلايلي بياره كه نشان دهنده ضعف nod32 باشه ما دستش رو هم مي بوسيم و ديگه از اين آنتي ويروس استفاده نمي كنيم. اما شما مثل اينكه سرت خيلي باد داره. از طرز حرف زدنت مشخصه كاملا. اين كه مي گي من تاپيك مي زنم و بحث نمي كنم كه نشد حرف. تاپيك زدن كه كاري نداره. من اگه مي خواستم مثل شما راه به راه از اين نوع تاپيك ها كه شما مي زني بزنم الان تعداد پستهام سر به فلك كشيده بود. اصل اينه كه بتوني با منطق و استدلال در بحث شركت كني.
    بعد هم مگه هر كي اسمش شد بيل گيتس و خسرو مترجمي ، پس حتما بيشتر از همه مي دونه؟ نكنه اينها خداي كامپيوتر هستند!؟
    بعد هم اگه فكر مي كني نورتون و مك آفي بهترين هستند پس با همونها كار كن. دليل نمي شه هميشه معروفترين ها بهترين هم باشند.
    در مورد اون تاپيكي كه در مورد معرفي آنتي ويروس ها هم زده اي بايد 3 نكته رو خدمتت عرض كنم.
    1 - بحث آنتي ويروس در اينجا دنبال مي شه و لينكها هم اينجا قرار داده مي شه پس بهتره كه شما هم اينجا ادامه بدي نه در يك تاپيك ديگه كه يكپارچگي بحث از بين نره. اونجا فقط به ديگر نرم افزارهاي امنيتي بپردازي بهتره.
    2 - اونجا هم شما با مدير انجمن مشكل داشتي كه چند بار هم ايشون تذكر داد و در آخر وقتي ديد شما به لجاجت خودت ادامه مي دي ديگه گفت هر طوري دوست داري عمل كن.
    3 - شما در اونجا لينك nod32 رو گذاشتي اما نسخه تريال رو كه نيازي به يوزرنيم و پسورد نداره و با همون كركي كه دادي محدوديت روزهاي استفاده شده هم از بين ميره. اما باز هم يوزرنيم و پسورد دادي!!!! حالا ما كه تازه كار هستيم و از آنتي ويروس ها سر در نمي آريم اگه اين اشتباه رو مي كرديم اشكالي نداشت ، اما شما كه تاريخ خلقت و آفرينش آنتي ويروس ها رو مي دوني و از ابتدا همه چيز رو در مورد آنتي ويروس ها مي دوني چرا اين اشتباه رو كردي؟
    در ضمن يك جا در پستت گفتي كه سال 2000 آنتي ويروس nod32 وجود نداشته در حالي كه شما با اين همه قدمت و سابقه در امر آنتي ويروس بايد بدوني كه از قبل از سال 2000 هم وجود داشته. بهتره يك سري به سايتش بزني تا متوجه بشي.
    دوست عزيز من آقا مهدي بهتر بود شما دخالت نميكردي .من تاسف ميخورم واست كه اين حرفها رو ميزني.

1.من يه مدت ميخوام بخوام ولي نميگم.اولا عزيز من اون لينكي كه من گذاشتم با اوني كه شما گذاشتي هيچ فرقي نميكنه.

دوستان ميتونن امتحان كنن.بينن من راست ميگم يا نه.

2.من صفحات قبل كه ميخوندم.مثلا يه نفر ميومد ميگفت bitdefender خوبه شما ها ميومديد ميگفتيد nod خيلي بهتره.
    عزيز من آقا مهدي من كي اومدم پز بدم خداي آنتي ويروسم.شما بهم بگو من كي گفتم.
    شما چه حقي داري كه بياي نظرت رو به يگران تحميل كنيد.ولي من حق ندارم عقايدم رو بگم.

بعد يه چيز ديگه؟
    اگر وجدان داري بگو.شما اصلا سال 2000 nod رو ميشناختي.راست بگيد.
    خواب منم گفتم كه شايد من اشتباه ميكنم.
    طرزصحبت شما بد يا نه ميگي كم آوردم.آخه عزيز من كم آوردن يعني چي .براي شخصيت خودت كه به عنوان همكار انجمني زشت نيست چنين كاري.
    بعد اينكه من مدير انجمن رو بسيار قبول دارم اون روزم از طريق پيقام خصوصي گفتم دلايل كارم رو پس نگو.شما حق نداري تو اين موضوع دخالت كنيد.

دوست عزيز .من مگه چند تا تاپيك زدم كه اين حرف رو ميزني .من هر چي تاپيك زدم سعي كردم بدرد بخور باشه.منظورم اينه كه من مثلا تو يه چيزي سر در نميارم توش شركت نميكنم كه الكي يه چيز گفته باشم تعداد پستهام بالا بره.در ضمن آقاي سودا چندين بار بد صحبت كردند نسبت به نظر دوستان.ايشون كي هستند مگه .منم كي هستم مگه.هر دو يه عضو انجمن و بايد نظرمون رو بگيم و.همين وبس

تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط sayedreza
    سلام
    مهدي جان اينه kav5.0.372_personalru
    همونيه كه واسش regkey گذاشتي فكر كنم از همين لينكي كه خودتون دادين دانلود كردم

لطفا اگه روسيه (احتمالا هست) انگليسيشو بم بدين.پرو هم باشه با آپديتاش
    ممنون
    رضا جان سلام. آخر اسمي كه نوشتي رو اگه دقت كني مي بيني كه نوشته ru يعني نسخه روسي است.
    اين لينك دانلود نسخه انگليسي:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

البته اين نسخه اي است كه بايد آپديت بشه. يعني اين حدود 6 مگ هست و حدود 6 مگ هم آپديت مي شه.

اين هم لينك نسخه به همراه آپديت كه حدود 12.5 مگابايت هست:

کاربر فعال انجمن موسیقی و فوتبال داخلی Gilopa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط shahab1980
    خدمت آقا شهاب عزيز هم بايد عرض كنم كه شما مي گي كه 9 آنتي ويروس رو تست كردي! شما درست مي فرماييد اما مي شه بگيد اين آنتي ويروس ها چه جور تستي شدن زير دست شما؟
    نهايتش هر كدوم رو نصب كردي و دست بالا 2-3 تا ويروس و تروجان رو هم كه داشتي روي اونها تست كردي.
    اگه اشتباه مي گم بگو اشتباه ميگي!
    من و سودا هم تست انواع ويروس ها رو روي nod32 نكرده بوديم كه به اين دليل بگيم بهترينه.
    اين كار از عهده من و شما بر نمي آد. چون امكانش رو نداريم.
    اين كار بر عهده سايتها است.
    حالا اينكه كدوم سايت ها معتبرتر هستند آخر همين پست توضيح مي دم.
    ما دلايلمون رو به سورت تفكيكي و جدا گفتيم. مثلا درصد پايين استفاده از رم (حتي از يك آنتي اسپاي وير هم كمتر از رم استفاده مي كنه)!
    يا مثلا:
    آپديت شدن در صورت هرگونه اشكالي براي سيستم اينترنتي شخص و ... .
    ما درخواست كرديم دوستان هم لطف و منت گذاشته و اگه ضعف يا قوتي از هر آنتي ويروسي به صورت خيلي مشخص دارن بگن كه مثلا فلان آنتي ويروس اين ضعف رو داره يا اين قدرت رو!
    نه اينكه مثل پست قبلي شما بيايي بگي من 9 تا آنتي ويروس رو تست كردم. يا مثلا من با ظاهر sophos حال نكردم!!!
    البته حرف شما در مورد ظاهر برنامه منطقيه اما در مورد آنتي ويروس ظاهر مهم نيست بلكه عملكرد و امنيتي كه ايجاد مي كنه مهمه. مگه شما مي خواي skin براي jetaudio بگيري كه ظاهرش مهم باشه! اين آنتي ويروسه و فقط امنيت براش مهمه نه قيافه.
    اقا مهدی عزيز خيلی جالبه.شما انگار يادت رفته تو تاپيک های قبلی با استناد به کدوم مدارک و ازمايشهای کدوم سايتها از کاسپرسکی دفاع ميکردی.چه تو تاپيکی که اقا مهران زده بود چه تو تاپيکهاي بقيه دوستان ولی حالا دقيقا داری مثل اون قزوينيه رفتار ميکنی که وقتی گرفتنش میگفت من کجام اینجا کجاست تو کی هستی و ..... حالا همه اون سایتها نا معتبر شدن تا شما بیای بگی نود بهترینه؟ پس بهتره 1 سری به تاپیک های قبلی بزنی حرفهای قبلیتو مرور کنی .
    در موردسوفوزاول گفتم اينترفيس خوبی نداره.اگر انگيليسی بلد باشی که حتما هستی اینترفیس يعنی رابط کاربری.يعنی تنظيماتی که يک نرم آفزار در اختيار يوزرش ميزاره تا اون بتونه به دلخواه خودش تنظيمش کنه.بعد ظاهرشو گفتم بعد هم با کاسپرسکی و مکافی مقايسش کردم. پس درست نیست بیای از 1 پست 2 جمله ای نصفشو بنویسی بعد روش نظر بدی.
    امّا پرسيدی من چجوری تست کردم اين آنتی ويروسارو و گفتی با دو سه تا ويروس تست کردم خوب اگه شما اينطوری آنتی ويروس تست ميکنی و با دو سه تا رايت کليک اسکن خوبيو بدی يک آنتی ويروسو تشخيص ميدی مشکل شماست که ظاهرا شما همينطوری نود رو تست کردی .
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اما در مورد این سایت
    اين سايت دقيقا مثل علامت استاندارد خودمونه که به کالاها میدن. يک سری شرايط مشخص ميکنه و بر حسب اون به آنتی ويروس امتياز ميده که اين زير ميبينيد.

The VB 100% logo is awarded to anti-virus products that:
    Detect all In the Wild viruses during both on-demand and on-access scanning in Virus Bulletin's comparative tests.
    Generate no false positives when scanning a set of clean files.
    حالا اگر به این سایت سر زده باشید میبینید همه انتی ویروسهای معروف 100% گرفتن. حالا اقا مهدی از کجای این سایت فهمیده نود بهترینه بگه ما هم بریم ببینیم.
    خواهشا هم نيان دوستان عدد و رقم بيارن که فلان انتی ويروس اين تعداد موفق بوده اين تعداد ناموفق الان سال دو هزار و پنجه پس نتايج تو اين يکی دو سال اخير مهمه نه مثلا بين سالهای نود و هشت تا دو هزار و دو آنتی ويروس چند تا تست ناموفق داشته که تازه چند تاش هم مال لینوکس بوده. خوب حالا میریم سر اصل مطلب:
    من نود رو به همراه 5 تا انتی ویروس دیگه با چند تا ویروس وتروجان که از 3-2 تا 800-700 تایی بیشتر بودن تست کردم:
    Avast 4.6 pro bitdefender 8 mcafee enterprise 8 kaspersky5.0.20 pro
    f-prot 3.16c
    نتايج جالب بود.حدود 20 تا ويروس بود که هر 5 تا انتی ويروس تشخیصشون دادند ولی نود نتونست حدود 15-20 تايی بود که نود به اسم ويروس ناشناخته تشخيص ميداد و میخواست برای بررسی بفرستمشون سایت ای-ست درصورتی که ساير آنتی ويروسا اونّا رو با اسمو رسمشون تشخيص دادندخوب حالا اگر تو تنظيمات نود قسمت هيوريستيک رو غير فعال کنيد ديگه نميتونه اين ويروسارو بشناسه حالا اگر تو تنظيمات مکافي قسمت هيوريستيک رو غير فعال کنيد باز اين ويروسارو ميشناسه که نشون ميده اينا ويروس شناخته شده هستن نه ناشناخته حالا من این ویروسارو میذارم خودتون برین تست کنید. به غیر از تروجان نایس که البته نود نمیشناسه و تروجانهای داخل کرک پی-سی سیلین که برای شناختشون لازمه انتی ویروساتون اپدیت باشه برای ویروسهای دیگه چون قدیمین همین نسخه های اپدیت نشده بالا رو نصب کنید کافیه. اینم لینک ویروسا:
    PASSWORD:123456
    XIA:
    این فایل رو نود اصلا نميتونه اسکن کنه و ارور ميزنه در حاليکه بقيه به راحتی اسکن ميکنن.
    آقا مهدي نديدم جوابي براي حرفهاي اين دوستمون داشته باشيد.چرا جوابي ندادي واسه حرفهاش .پس من بايد بگم شما كم آوردي ديگه.ناراحتم نبايد بشي .چون خودتم اين حرف زشت رو بدون فكر زدي.

پروفشنال arkadas's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2005

پيش فرض

به نظر من بحث و تبادل نظر چیز واقعا خوبیه مخصوصا اگه ادم به یه نتیجه ای مشترک هم برسه نه اینکه حالت توهین پیدا کنه و هر کی یه چیز بگه .دوستان هر کس دوست داره از هر انتی ویروسی استفاده کنه بعضی بحث ها باعث کدورت می شه و این اصلا ارزش نداره.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •