من یه ضبط CDX-GT500U sony گرفتم ، نظرتون چیه؟
راستی وقتی ماشین خاموش باشه و استارت بزنی (ضبط در حال پخش باشه) آیا صدمه میزنه به پخش ماشین؟
من یه ضبط CDX-GT500U sony گرفتم ، نظرتون چیه؟
راستی وقتی ماشین خاموش باشه و استارت بزنی (ضبط در حال پخش باشه) آیا صدمه میزنه به پخش ماشین؟
پس با بودجه ی 200هزار تومان برای سمند چی بگیرم که اذیتم نکنه ودو سه سال استفاده کنم ؟
ویکی از دوستان ایفینیتی ۶۹۳ را پیشنهاد کرده؟
انگار کسی نیست جواب من رو بده.واسه پارس تا 600 چی ببندم؟
سلام پخش خوبی هست در حد خودش و قیمتی که پاش دادید!مبارکتون باشه.
در مورد سوالتون بهتره که ابتدا هدیونیت رو offکنید و بعد استارت بزنید//دلیلشم فقط تغییر ولتاژ قبل و بعد روشن شدن خودرو هست. چون بین استارت زدن حدود 1 تا2 ثانیه ماشین ارتباط برقی نداره و بعد روشن شدن دوباره برق جریان پیدا میکنه و این باعث آسیب دیدن به منبع تغذیه هدیونیت شما میشود!
سلام
من چند وقت پیش یه پخش تصویری مارشال برای سمندم گرفتم حدود 270 تومن...متاسفانه مدلش رو یادم نیست
که چی بود اما تو 8 ماهی که داشتم ازش راضی بودم.
مرتضی جان اتفاقا من دنبال اینم دوربین دنده عقبم بذارم
ببینم نسبت به فابریکیه خود ماشینم چجوریه؟ 250 تومن میرزه؟
سلام
هدیونیتت(پخش) چی هست دوست عزیز؟ ؟
ساب می خوای ؟؟
سلام
کسی هدیونیت Alpine 117 سراغ نداره؟ (+قیمت)
دوستان سلام . ماشین مگان 2000 تیپ e2 دارم و ضبط کاسکا دوتیکه بستم که همه مدل امکانات خروجی رو داره . باند جلو رو jvc معمولی سایز 13 گذاشتم که فعلا در حد متوسط فقط برای جلو خوبه اما وقتی ضبط رو زیاد می کنم باند کم میاره . اکثر دوستان کامپوننت با سایز 13 جای باندهای فابریک داخل در که حدود 4.5 ضخامت جا داره رو پیشنهاد می دن ولی می گن با هزینه ای که حدود 600 با آمپلی برام تمام می شه و دردسر باز کردن رودری ها بازم به کیفیت مطلوب نمی رسم . اگه کسی تجربه یا پیشنهادی بده ممنون می شم . در طاقچه عقب به علت داشتن محفظه خاصی به نام جای داروخانه امکان گذاشتن باند بیضی نیست مگه تعویض طاقچه یا کارهای ابتکاری . کمک بفرمایید لطفا"
infinity kappa 693.9i
mtx thx693
کدوم بهتره وقیمتشونو می دونید بگید؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)