تبلیغات :
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 161 از 237 اولاول ... 61111151157158159160161162163164165171211 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,601 به 1,610 از 2369

نام تاپيک: *+=[پشتیبانی]=+* Unity/آموزشها در اینجا

آخر فروم باز iload's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

آقا من مثلا تو بازیم میخوام توی 30 دقیقه مثلا دیقه یک یه چیزی ایجاد بشه دیقه دو نمیدونم از فلان متغییر یه چی کم بشه و ... و مثلا تو این 30 دیقه من نزدیک 100 تا if دارم حالا چیکار کنم همش رو تست نکنه ؟ یادم نمیاد قبلا تو سی # خونده بودم تو دانشگاه ! نمیدونم از else if استفاده کنم یا select Case یا .... هر جوری میشه اگه ممکنه شکل کلیش رو به من بگید ممنون میشم .

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

منظورت اینه که اگر یکیس درست بود بقیه رو چک نکنه ؟ اگر منظورت اینه تو ویبی بهتره یک تابع مخصوص این بنویسی و با درست بودن شرط مقدار مورد نظر رو برگردونه و از تابع خارج بشه ( Exit Sub)
    راه دوم : این راه کلی جواب میده
    switch (switchExp) { case 1:
    // do
    goto default; break;
    case 2: // do goto default; case 3: // do goto default; default: break;

}

با این کار با درست بودن هر شرط اونو به شرط آخر میفرسته و چون دیفالت هم خالیه از مجموعه شرط خارج میشه میتونی به جای دیفالت هرچیز دیگه ای بگذاری مثلا GOTO CASE 1 ...

3. این کاربر از RatAtouille بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن توسعه و ساخت بازی hamed_benz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    شاهین شهر ( پاریس کوچولو )

پيش فرض

آقا من مثلا تو بازیم میخوام توی 30 دقیقه مثلا دیقه یک یه چیزی ایجاد بشه دیقه دو نمیدونم از فلان متغییر یه چی کم بشه و ... و مثلا تو این 30 دیقه من نزدیک 100 تا if دارم حالا چیکار کنم همش رو تست نکنه ؟ یادم نمیاد قبلا تو سی # خونده بودم تو دانشگاه ! نمیدونم از else if استفاده کنم یا select Case یا .... هر جوری میشه اگه ممکنه شکل کلیش رو به من بگید ممنون میشم .

شما برای به دست آوردن زمان جاری بازی ، نیاز به تابع Time.time داری که نوع بازگشتی این تابع از Float شناور 16 بیتی هست .
    برای استفاده از شرط هایی که گفتی باید مقدار خروجی تابع بالا رو ، در شرط switch قرار بدی ، اما مشکل اینجاست که switch مقدار Float برای شرط قبول نمیکنه , و فقط میتونی از String و int استفاده کنی ، پس باید مقدار Time.time رو به یکی از 2 نوع اخیر تبدیل کنی و در شرط switch قرار بدی.
    با VB که کاری نداریم ، هیچ ، نوغ استفاده از switch :

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    حالا من نمیدونم که این رو واسه چی نیاز داری ، ولی تعداد شرط بالا هزینه زیادی رو به سیستم تحمیل میکنه ، یا راه حل بهتری پیدا کن ، یا حداقل بعد از اتمام شرط ها ، اسکریپت رو کلا Unload کن ، چون بعد از اجرای آخرین شرط باعث میشه که شرط ها بیهوده و تماما چک بشن.

5. 2 کاربر از hamed_benz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    تشکر زیاد از دوستان .

ببخشید انقدر سوال میپرسم ها ! من یه کد نویس دم دستم داشتم که دیگه پیشم نیست رفته جای دیگه برا همین از حالا بقیه کدارو خودم میخوام بنویسم و چون زیاد کد نویسی نکردم بیشتر روی گرافیک و تکسچر و پارتیکل و ... کار میکردم حالا اینجوری شده . به بزرگی خودتون ببخشید .

سوالم : من یه انیمیشن دارم روی یه مدل و فقط کارش جا به جایی مدلم هست و من میخوام مثلا وقتی بهش تیر خورد انیمیشنه سرعتش کم بشه در غیر این صورت معمولی باشه . برای این که سرعت انیمیشن رو کم کنم باید از چه دستوری استفاده کنم ؟

از انیمیشن ادیتور خود یونیتی استفاده کردم .

کاربر فعال انجمن توسعه و ساخت بازی hamed_benz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    شاهین شهر ( پاریس کوچولو )

پيش فرض

شما جمله ای که گفتی رو به انگلیسی ترجمه کنی ، مشکلت حل میشه : ( تازه انیمیشن که خودش انگلیسی هست )
    انیمیشن : َAnimation
    سرعت : Speed
    Animation.Speed چیزیه که شما نیاز داری

8. 2 کاربر از hamed_benz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال armin_555's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    Minas Tirith

پيش فرض

راستی مشکل من حل شد.
    ممنون.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

دوستان سلام ! یه مشکلی برام موقع رندر کردن پیش میاد برام اونم اینکه وقتی دوتا باکس رو به هم می چسبونم موقع رندر لبه هایی که با هم ارتباط دارند خیلی ضایع خودشو نشون میده انگار پرش داره ممنون از راهنمایی
    اینم فایلی هست که از مشکلم براتون میزارم
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان سلام ! یه مشکلی برام موقع رندر کردن پیش میاد برام اونم اینکه وقتی دوتا باکس رو به هم می چسبونم موقع رندر لبه هایی که با هم ارتباط دارند خیلی ضایع خودشو نشون میده انگار پرش داره ممنون از راهنمایی
    اینم فایلی هست که از مشکلم براتون میزارم
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    سلام

برای رفع این مشکل یکی از مدل ها رو انتخاب کنید W رو بزنید و V رو بگیرید و گوشه مدل رو درگ کنید به گوشه مدل دوم . دقیقا مماس میشه و مشکل پیش نمیاد .

پروفشنال armin_555's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    Minas Tirith

پيش فرض

سلام.
    یه مشکل دگ!
    این ارور ینی چی؟ چی کارش کنم؟
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

سلام

برای رفع این مشکل یکی از مدل ها رو انتخاب کنید W رو بزنید و V رو بگیرید و گوشه مدل رو درگ کنید به گوشه مدل دوم . دقیقا مماس میشه و مشکل پیش نمیاد .
    سلام دوست گرامی من همین کار رو کردم نشد نمیدونم باید چکار کنم اینکه کلید v رو بگیرم مماس میشه رو انجام دادم نمیدونم باز چرا یه خط سیاه نازک در نقطه طلاقی لبه ها دیده میشه ! اول فکر کردم مربوط به تایتل بودن تکسچر هست که اونم رو رفع کردم بازم نشد !؟

دوستان این خیلی مشکل بدی هستش باید چیکار کرد راستی من تو کلیپ دیده باشین پیاده رو رو خیلی خوب با همون کلید v تنظیم کردم اما واسه جاده نمی تونم انجام بدم فقط فیس بالایی باکس جاده من یووی هستش بقیه فیس ها سیاه هستند دیگه نمی دونم چی مونده بخام بگم
    دوستان چه نظری دارند ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •