سلام
من یه 206 مدل 89 دارم ( تیپ 2 کلاس 21 ) ( 35 هزار کیلومتر هم بیشتر باهاش نرفتم )
همه چیزش فابریک هست و حتی ضبطش رو هم عوض نکردم!
هیچ کار عجیب و غریبی روش انجام ندادم و حتی برای تعویض روغن و یا تعویض یه لامپ سوخته هم بردمش نمایندگی های مجاز ایران خودرو و از قطعات اصلی خریده شده از فروشگاه های مجاز ایساکو براش استفاده کردم.
چند ماه پیش داخل یکی از چراغ های جلوش در اثر حرارت لامپ ذوب شد و خم شده بود اومده بود جلوی لامپ! مثل قندیل هایی که از سقف غار ها آویزون میشه!
بردم نمایندگی، خیلی تعجب کرد و لانپ رو روی گارانتی برام عوض کرد.
دفعه بعد که برای تعویض روغن و... ماشین رو بردم نمایندگی وقتی اومدم جلوی ماشین یه دفعه دیدم دوباره همون لامپ همونجوری شده!!!!!!!!!! ایندفعه نمایندگی گفت حتما لامپ زنون گذاشتی روش که اینجوری شده و... و هر کاری کردم زیر بار نرفت و چراغ رو عوض نکرد، من هیچ کاری نکردم و نمیدونم چرا این اتفاق دو بار پشت سر هم افتاده و اشکال از کجا میتونه باشه! حالا باید چیکار کنم؟
نمایندگی وظیفشه که مشکل رو برطرف کنه، به من ربطی نداره که اونا نمیدونن مشکل از کجا هست، باید چراغ رو عوض کنه، ولی این کار رو نمیکنه، به کجا باید شکایت کنم؟
آیا وقتی یه قطعه روی گارانتی تعویض میشه تا زمان خاصی ( مثلا یک ماه ) اون قطعه گارانتی هست و بعدش دیگه گارانتی نیست و...؟ ( یه همچین چیزی رو یه جا شنیدم )
کلا آیا ایران خودرو قطعه ای رو که یه بار عوض کرده و دوباره بعد از چند ماه و قبل از اتمام گارانتی خودرو مشکل پیدا کرده رو باید عوض کنه یا نه؟
لطفا بگید چیکار کنم؟ ضمنا من 800 کیلومتر با تهران فاصله دارم و مثلا برام امکان نداره که برم نمایندگی تو جاده مخصوص کرج و...