تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 9 از 9

نام تاپيک: سوال در مورد گارانتی 206 و اینکه باید به کجا شکایت کنیم!؟

پروفشنال soooot's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    فعلا توي مردمك چشم شما !

پيش فرض سوال در مورد گارانتی 206 و اینکه باید به کجا شکایت کنیم!؟

سلام
    من یه 206 مدل 89 دارم ( تیپ 2 کلاس 21 ) ( 35 هزار کیلومتر هم بیشتر باهاش نرفتم )
    همه چیزش فابریک هست و حتی ضبطش رو هم عوض نکردم!
    هیچ کار عجیب و غریبی روش انجام ندادم و حتی برای تعویض روغن و یا تعویض یه لامپ سوخته هم بردمش نمایندگی های مجاز ایران خودرو و از قطعات اصلی خریده شده از فروشگاه های مجاز ایساکو براش استفاده کردم.
    چند ماه پیش داخل یکی از چراغ های جلوش در اثر حرارت لامپ ذوب شد و خم شده بود اومده بود جلوی لامپ! مثل قندیل هایی که از سقف غار ها آویزون میشه!
    بردم نمایندگی، خیلی تعجب کرد و لانپ رو روی گارانتی برام عوض کرد.
    دفعه بعد که برای تعویض روغن و... ماشین رو بردم نمایندگی وقتی اومدم جلوی ماشین یه دفعه دیدم دوباره همون لامپ همونجوری شده!!!!!!!!!! ایندفعه نمایندگی گفت حتما لامپ زنون گذاشتی روش که اینجوری شده و... و هر کاری کردم زیر بار نرفت و چراغ رو عوض نکرد، من هیچ کاری نکردم و نمیدونم چرا این اتفاق دو بار پشت سر هم افتاده و اشکال از کجا میتونه باشه! حالا باید چیکار کنم؟
    نمایندگی وظیفشه که مشکل رو برطرف کنه، به من ربطی نداره که اونا نمیدونن مشکل از کجا هست، باید چراغ رو عوض کنه، ولی این کار رو نمیکنه، به کجا باید شکایت کنم؟
    آیا وقتی یه قطعه روی گارانتی تعویض میشه تا زمان خاصی ( مثلا یک ماه ) اون قطعه گارانتی هست و بعدش دیگه گارانتی نیست و...؟ ( یه همچین چیزی رو یه جا شنیدم )
    کلا آیا ایران خودرو قطعه ای رو که یه بار عوض کرده و دوباره بعد از چند ماه و قبل از اتمام گارانتی خودرو مشکل پیدا کرده رو باید عوض کنه یا نه؟
    لطفا بگید چیکار کنم؟ ضمنا من 800 کیلومتر با تهران فاصله دارم و مثلا برام امکان نداره که برم نمایندگی تو جاده مخصوص کرج و...

کاربر فعال انجمن اتومبیل dash_mehdi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    من یه 206 مدل 89 دارم ( تیپ 2 کلاس 21 ) ( 35 هزار کیلومتر هم بیشتر باهاش نرفتم )
    هیچ کار عجیب و غریبی روش انجام ندادم و حتی برای تعویض روغن و یا تعویض یه لامپ سوخته هم بردمش نمایندگی های مجاز ایران خودرو و از قطعات اصلی خریده شده از فروشگاه های مجاز ایساکو براش استفاده کردم.
    چند ماه پیش داخل یکی از چراغ های جلوش در اثر حرارت لامپ ذوب شد و خم شده بود اومده بود جلوی لامپ! مثل قندیل هایی که از سقف غار ها آویزون میشه!
    دفعه بعد که برای تعویض روغن و... ماشین رو بردم نمایندگی وقتی اومدم جلوی ماشین یه دفعه دیدم دوباره همون لامپ همونجوری شده!!!!!!!!!! ایندفعه نمایندگی گفت حتما لامپ زنون گذاشتی روش که اینجوری شده و... و هر کاری کردم زیر بار نرفت و چراغ رو عوض نکرد، من هیچ کاری نکردم و نمیدونم چرا این اتفاق دو بار پشت سر هم افتاده و اشکال از کجا میتونه باشه! حالا باید چیکار کنم؟
    نمایندگی وظیفشه که مشکل رو برطرف کنه، به من ربطی نداره که اونا نمیدونن مشکل از کجا هست، باید چراغ رو عوض کنه، ولی این کار رو نمیکنه، به کجا باید شکایت کنم؟
    آیا وقتی یه قطعه روی گارانتی تعویض میشه تا زمان خاصی ( مثلا یک ماه ) اون قطعه گارانتی هست و بعدش دیگه گارانتی نیست و...؟ ( یه همچین چیزی رو یه جا شنیدم )
    کلا آیا ایران خودرو قطعه ای رو که یه بار عوض کرده و دوباره بعد از چند ماه و قبل از اتمام گارانتی خودرو مشکل پیدا کرده رو باید عوض کنه یا نه؟
    لطفا بگید چیکار کنم؟ ضمنا من 800 کیلومتر با تهران فاصله دارم و مثلا برام امکان نداره که برم نمایندگی تو جاده مخصوص کرج و...
    ببینید شما با شکایت کردن به هیجا نمی رسید و فقط وقت خودتون رو تلف می کنید. کیفیت محصولات همینه کاریشم نمیشه کرد.

تقریبا این اتفاق برای من هم افتاد ولی برای یک قطعه ی دیگه در 206 و من رو مجبور به 6 بار تعویض کرد...من که از 6 بار تعویض یک قطعه (که چینی هم بود) کلافه شده بودم از یک مکانیک پرسیدم که چیکار کنم ...گفت باید قطعه ی اصل بخری...من هم قطعه ی اصل فرانسه رو خریدم و مشکلم حل شد.

البته مشکل شما میتونه از سیستم باطری و متعلقاتش باشه که برق اضافی به چراغ میدن و باعث این اتفاق میشن.

3. 2 کاربر از dash_mehdi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه kING ANSHAN's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    AHVAZ

پيش فرض

دوستان 206 روواسه سرویس اولیه توچه کیلومتری بایدبردنمایندگی؟اگهایراد داشته باشه باید چکارکنم؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه pishooo2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    دوست گرامی اگر با زنگ زدن به 09644 و بعد یه 2 بزن بعد یه 1 به اپراتور بگو تا واست شکایت ثبت کنه بزار یه 1 ماهی بگذره ازش بعد اگه
    جوابی نگرفتی به پیامگیر شماره ی زیر زنگ بزن و شمارتو بده و منتظر بمون تا جواب بدن
    معاونت بازرسی گروه صنعتی ایران خودرو
    اماده دریافت انتقادات پیشنهادات و شکایات در سطح گروه می باشد:
    نمابر: ۴۸۹۰۴۸۹۰-۰۲۱
    تلفن پیام گیر: ۴۸۹۰۴۸۹۱-۰۲۱
    شماره ارسال پیام کوتاه : ۳۰۰۰۳۷
    صندوق پستی تهران: ۱۳۸۹۵-۱۷۶
    پست الکترونیکی: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اگه نباشه جاش خالی می مونه pishooo2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان 206 روواسه سرویس اولیه توچه کیلومتری بایدبردنمایندگی؟اگهایراد داشته باشه باید چکارکنم؟
    دوست گلم سرویس اولیه 5000 کیلومتره اگه عیب ماشین چیز خاصی نیست صبر کن به 5000 برسی برو هر عیبی داره بنویس تو کاغد و برو اونجا که یادت نره همشو درست کنن واست راستی 5000 تا که میگم شما 4970~4990 برو نذاری 5100 تا بری یارو بگه چرا دیر اوردی

پروفشنال FC.Barcelona's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2004

پيش فرض

دوست گلم سرویس اولیه 5000 کیلومتره اگه عیب ماشین چیز خاصی نیست صبر کن به 5000 برسی برو هر عیبی داره بنویس تو کاغد و برو اونجا که یادت نره همشو درست کنن واست راستی 5000 تا که میگم شما 4970~4990 برو نذاری 5100 تا بری یارو بگه چرا دیر اوردی
    206 چند ساله دیگه سرویس اولیه نداره!

ناظر بخش فنی و تخصصی انجمن اتومبیل kasra2002's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

کل محصولات ایران خودرو طی یک اقدام جالب از سرویس اولیه بی نیاز شدند
    اسمشو هم سرویس قبل از تحویل گذاشتند یعنی کسی نمیدونه که پدیده آچار کشی و تعویض روغن برای شستشوی قعطات موتور بعد از 2 تا حدود 5000 کیلومتر لازمه و موقع صفر بودن نیازی به سرویس ندارند

9. این کاربر از kasra2002 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن آیپد emadpumad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

سلام
    درودبر شما
    به نظر من برای طرح شکایت به قسمت حمایت از مصرف کننده در کیلومتر ۱۳ اتوبان کرج مراجعه کنید
    چنان چه پیگیری کارهایتان به درستی انجام نشد میتونید از طریق مطبوعات طرح دعوا کنید
    شخصا مشکلی رو پس از مراجعات فراوان به سایت تابناک ارسال کردم بسیار سریع نتیجه گرفتم

کاربر فعال انجمن اتومبیل dash_mehdi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

درودبر شما
    به نظر من برای طرح شکایت به قسمت حمایت از مصرف کننده در کیلومتر ۱۳ اتوبان کرج مراجعه کنید
    چنان چه پیگیری کارهایتان به درستی انجام نشد میتونید از طریق مطبوعات طرح دعوا کنید
    شخصا مشکلی رو پس از مراجعات فراوان به سایت تابناک ارسال کردم بسیار سریع نتیجه گرفتم
    دوست عزیز تاپیکی که نقل قولش رو کردید برای 2 ماه پیشه
    لطفا تاپیک های قدیمی و غیر مهم رو بالا نیارین

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •