تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 3 اولاول 123 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 22

نام تاپيک: Restart شدن سیستم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2011

14

شما من بهتون گفتم چه مواردی رو چک کنید در پست اولیم
    برای دیفالت کردن بایوس سیستم رو خاموش کنید باتری مین رو برای چند لحظه دربیارین و دوباره جا بزنید یا از جامپر روی مین اینکارو بکنید
    سلام من این کار ها را کردم ولی هنوز بالا نمی یاد یعنی هارد را نمی شناسه
    هاردی که گذاشتم ساتا هستش چطوری درایورشو باید نصب کنم درایور خواصی برای هر مادر بورد داره من CD هارد را ندارم
    لطفا راهنمایی کنید

ناظر انجمن مشکلات سخت افزاری EXTREME's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

سلام من این کار ها را کردم ولی هنوز بالا نمی یاد یعنی هارد را نمی شناسه
    هاردی که گذاشتم ساتا هستش چطوری درایورشو باید نصب کنم درایور خواصی برای هر مادر بورد داره من CD هارد را ندارم
    لطفا راهنمایی کنید
    شما برای اینکار یا باید از ویندوز های xp ساتا ساپورت که دستکاری شده اند استفاده کنید یا اینکه درایور ساتا رو بریزین رو فلاپی موقع نصب ویندوز f2 یا f6 رو تند تند بزنید و از اونجا هارد رو پارتیشن بندی کنید از طرق فلاپی و اینطوری هارد رو بشناسونید

3. این کاربر از EXTREME بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

شما برای اینکار یا باید از ویندوز های xp ساتا ساپورت که دستکاری شده اند استفاده کنید یا اینکه درایور ساتا رو بریزین رو فلاپی موقع نصب ویندوز f2 یا f6 رو تند تند بزنید و از اونجا هارد رو پارتیشن بندی کنید از طرق فلاپی و اینطوری هارد رو بشناسونید
    ممنون که جواب داردین

باید حتما فلاپی باشه با CD نمی شه بگم از روی CD بوت بشه

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

ممنون که جواب داردین

باید حتما فلاپی باشه با CD نمی شه بگم از روی CD بوت بشه
    گفتم اگه بخواین با سی دی بوت کنید همون ویندوز های دستکاری شده رو باید تهیه کنید
    اگر هم با فلاپی میخواین با همون سی دی ویندوز معمولی بوت کنید و با فلاپی در موقع نصب xp با زدن اون کلیدها که موقع نصب ویندوز خودش مینویسه که کدوم کلید رو باید بزنی (نصب اولیه ) درایور از تو فلاپی خونده میشه هارد شناخته میشه
    الان شما از integrated peripherals ستاپ سیستم یک عکس بزار اینجا
    اگه بایوس مین رو نمیتونی آپدیت کنی بده به یک نفر که اینکارو بلد باشه که برات انجام بده
    همچنین به جای تبدیل برق ساتا از برق مستتقیم استفاده کن و یک کابل دیتا دیگه بزن و جاشو عوض کن

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2011

14

گفتم اگه بخواین با سی دی بوت کنید همون ویندوز های دستکاری شده رو باید تهیه کنید
    اگر هم با فلاپی میخواین با همون سی دی ویندوز معمولی بوت کنید و با فلاپی در موقع نصب xp با زدن اون کلیدها که موقع نصب ویندوز خودش مینویسه که کدوم کلید رو باید بزنی (نصب اولیه ) درایور از تو فلاپی خونده میشه هارد شناخته میشه
    الان شما از integrated peripherals ستاپ سیستم یک عکس بزار اینجا
    اگه بایوس مین رو نمیتونی آپدیت کنی بده به یک نفر که اینکارو بلد باشه که برات انجام بده
    همچنین به جای تبدیل برق ساتا از برق مستتقیم استفاده کن و یک کابل دیتا دیگه بزن و جاشو عوض کن
    ممنون
    مشکل من اینه که الان من درایور SATA RAID دانلود کردم ولی این سیستمم فلاپی نمی خوره که بریزم داخلش منظورم اینه که فایل درایور را نمی شه داخل CD بریزم و از CD درایور رانصب کنم

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

ممنون
    مشکل من اینه که الان من درایور SATA RAID دانلود کردم ولی این سیستمم فلاپی نمی خوره که بریزم داخلش منظورم اینه که فایل درایور را نمی شه داخل CD بریزم و از CD درایور رانصب کنم
    باید اون درایور رو روی یه سی دی رایت کنید و یک سی دی ویندوز دیگه برای خودتون درست کنید
    شما اطالاعات داخل سی دی ویندوز به همراه درایور رو باید روی یه سی دی دیگه رایت کنید
    برای اینکار از اونها با نرم افزار ultra iso ایمیج بگیرین و اون ایمیج رو روی یه سی دی رایت کنید

8. این کاربر از EXTREME بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

باید اون درایور رو روی یه سی دی رایت کنید و یک سی دی ویندوز دیگه برای خودتون درست کنید
    شما اطالاعات داخل سی دی ویندوز به همراه درایور رو باید روی یه سی دی دیگه رایت کنید
    برای اینکار از اونها با نرم افزار ultra iso ایمیج بگیرین و اون ایمیج رو روی یه سی دی رایت کنید
    ممنون
    حتما باید با ultra iso ایمیج بگیرم با نرم افزار هایی مانند NERO وALcohol نمی شه

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

ممنون
    حتما باید با ultra iso ایمیج بگیرم با نرم افزار هایی مانند NERO وALcohol نمی شه
    چرا با اون نرم افزار ها هم میشه

11. این کاربر از EXTREME بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

چرا با اون نرم افزار ها هم میشه
    مرسی
    پس من برم یه CD ویندوز پیدا کنم بعد ایمیچ بگیرم
    فایل ایمیچ گرفته از درایور را برای رایت کجای cd قرار بدم همین طوری جدا از فایل های ویندوز باشه عمل میکنه یا باید جای خاصی بریزم

ببخشید انقدر سوال می کنم

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

مرسی
    پس من برم یه CD ویندوز پیدا کنم بعد ایمیچ بگیرم
    فایل ایمیچ گرفته از درایور را برای رایت کجای cd قرار بدم همین طوری جدا از فایل های ویندوز باشه عمل میکنه یا باید جای خاصی بریزم

ببخشید انقدر سوال می کنم
    فایل های ایمیج رو رو باید با نرم افزار هایی مثل alcohol یا ultra iso روی یه سی دی خام رایت کنید

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •