تبلیغات :
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 591 از 1049 اولاول ... 91491541581587588589590591592593594595601641691 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,901 به 5,910 از 10487

نام تاپيک: سینمای خانگی

اگه نباشه جاش خالی می مونه faraname's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    ســـــــاری

پيش فرض پاسخ شما

مرسی ولی سوال من تفاوت بین HD و FULL HD هست ، چون تا اون جایی که می دونم ستاپ باکس ها سه نوع SD , HD , FULL HD هستن ، حالا آیا با دستگاه HD میشه فیلم FULL HD - 1080p رو از روی هارد پخش کرد ؟
    بله . من که تونستم حتی 1080p رو هم پخش کنم . دستگاه من از 1080p هم پشتیبانی می کنه . خیال ات راحت این دستگاه ها اینقدر هم وسایل بدرد نخوری نیستن . عالی نیستن ولی معمولی و در پیت هم نیستن . واسه خونه خوبه ولی اگر انتظار داری مثل سیستم همه چی رو اجرا کنن نه . به اندازه پولی که بابتش میدی می تونی ازش کار بکشی . خیال ات راحت .

2. این کاربر از faraname بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Sorena_777's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

سلام.
    شما با این بودجه سیستم زیر رو می تونید تهیه کنید

HTML کد:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    مدل 1312 دنون و یک پلیر هم می تونید بنا به انتظارتون در کنارش استفاده کنید.البته پول پلیر جدا هستش.
    سیستم بسیار خوبیه.
    و یا مدل rs33 پایونیر.این مدل هم به بودجه شما می خوره و پلیر خوبی هم داره.
    ولی مدل 1312 آمپ بهتری داره.
    دوست عزيز اين مدلايي رو كه پيشنهاد دادين چه قيمت هستن؟
    بلنوگو امپ و پليرش جدا گونه است؟
    تا حدود 550-650 تا همچين چيزي گيرم مياد؟
    (از 300 شروع كردم رسيدم به 650 ببينم ميتونيد بودجه برسونيد به 1 ميل )

1 - اگه فیلم بلوری اریجینال نداری اصلا دنبال بلوری پلیر نرو . یدونه HDPLAYER بگیر این فیلم هایی رو که میگی همشو میتونی بریزی روی هارد با اون ببینی و از نظر ساپورت فرمتهای صوتی و تصویری خیلی کامل تر از بلوری پلیر عمل میکنه . تو همین فروم تاپیک چند مدل HDPLAYER هستش میتونی یه سر بزنی سوالی داری اونجا بپرسی دوستان راهنماییت میکنند.

2 - یک سینمای خانگی هم بگیر در کنار اون HDPLAYER استفاده کن . اینجوری میتونی از DVD پلیر سینما هم برای دیدن DVD و این جور کارا استفاده کنی.

3 - این تلویزیونی که داری میگیری من مشخصاتشو نمیدونم . اما باز هم به نظر من تلویزیون 3D نگیر . مگه چند تا فیلم سه بعدی میخوای باهاش ببینی که اینهمه اختلاف قیمت بین معمولی و سه بعدی رو میخوای پول بدی ؟؟ سه بعدی تکنولوژیش هنوز اول راهشه به نظر من زوده الان براش هزینه کرد . ضمن اینکه به نظر خیلی آش دهن سوزی هم نیست ! من خودم به شخصه خیلی حال نمیکنم با این 3 بعدیا ! بعد 5 دقیقه چشم درد و سر درد میاد سراغ آدم فیلم کوفتش میشه !! به نظر من تلویزیون معمولی بگیر مابه تفاوت بین سه بعدی و معمولی رو بزار روی سیستم صوتیت یه دستگاه خوب بگیر که بعد 2 ماه دلتو نزنه و حداقل چند سالی برات کار کنه و از نظر امکانات تامینت کنه برای چند سال آینده. اگه بتونی بودجتو برای سینما بالا ببری میتونی همین مدل دنون رو که رایان جان گفتن بگیری . سیستم خیلی خوبیه با امکانات بسیار خوب و شفافیت و وضوح صدای بسیار عالی .

4 - میز هم بده برات بسازن نصف قیمت مغازه در میاد . من هم میز و رک خونه خودمو هم میز خونه پدرمو دادم بیرون ساختن . یک جایی هست که کارش فقط میز تلویزیونه . هم مدل آماده داره هم میتونی نقشه بدی برات بسازه . اگه خواستی بگو آدرسشو برات بفرستم یک سر بزن ببین چیا داره تو چه قیمتایی. من پارسال همین موقع ها بود که برای خودمو دادم ساخت تخفیف عید هم زده بود رو جنساش.
    من نميدونم اين HDPlayer كه شما ميگين چه قيمت هستش
    نه سه بعدي نميخوام بگيرم و پول ندارم بدم واسه فيلم اورجينال
    بنده خوزستان هستم اين ورا فكر نكنم ميز بسازن از اون هم كه بخوان بيارن پول بارش هم جبران ميكنه پولي رو كه صرفه جويي كردم
    Last edited by Sorena_777; 05-03-2012 at 23:26.

اگه نباشه جاش خالی می مونه dara_az's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

دوست عزيز اين مدلايي رو كه پيشنهاد دادين چه قيمت هستن؟
    بلنوگو امپ و پليرش جدا گونه است؟
    تا حدود 550-650 تا همچين چيزي گيرم مياد؟
    (از 300 شروع كردم رسيدم به 650 ببينم ميتونيد بودجه برسونيد به 1 ميل )

من نميدونم اين HDPlayer كه شما ميگين چه قيمت هستش
    نه سه بعدي نميخوام بگيرم و پول ندارم بدم واسه فيلم اورجينال
    بنده خوزستان هستم اين ورا فكر نكنم ميز بسازن از اون هم كه بخوان بيارن پول بارش هم جبران ميكنه پولي رو كه صرفه جويي كردم

سلام
    به نظر من اگه میتونی بودجتو ببر بالاتر همین مدلی که رایان گفت رو بخر . ارزششو داره . الان یکم بیشتر پول میدی اما تا چند سال دیگه خیالت راحته . آمپشم ورودی و خروجی های کافی داره و بعد ها هم هر دستگاهی اضافه کنی راحت میتونی وصلش کنی به این سیستم . اما سینماهای خانگی ورودی و خروجی های بسیار کم و محدودی داره .
    HD پلیر هم سایت چاره قبلا این مدل western digital رو داشت اما الان نداره نمیدونم چنده اما نباید با توجه به گرونیا از 200 بیشتر باشه . اما ارزششو داره .
    در مورد میز چه مدلی میخوای ؟ اگه شیشه ای و فلزی بخوای که باید آمادشو بخری . اما اگه چوبی بخوای میتونی نقششو بکشی (با توجه به اینکه چه دستگاه هایی میخوای بزاری توش میتونی به میل و سلیقه خودت طرحشو بکشی ) بدی کابینت سازا با MDF برات بسازن . هر رنگ و طرحی که بخوای.

5. 4 کاربر از dara_az بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Sorena_777's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

ايني كه رايان عزيز گفت چقدري هست؟اگر بالاي 650 باشه ديگه نميتونم بدم همچين پولي رو ولي ببينيد دوست عزيز من ميخوام اينكارها رو با سيستم صوتي تصويريم انجام بدم بعد شما بگو اصلا نياز هست كه من اينقدر پول بدم يا نه؟
    من ميخوام شب هايي كه از سركار بر ميگردم يا جمعه ها سريال هايي كه كيفيت تصويرشون حداقل 720 هست و يا همين سريال هايي هستن كه كه حجم هر قسمتشون نزديك به 150 مگ هستش و همچنين فيلم هاي 1080p و ميخوام موزيك گوش بدم و زيرنويس فارسي هم كاملا تمامي فرمت هاش ساپورت بكنه
    و سه بعدي اينترنت و از اين جور چيزا هم واسم مهم نيست و تمام شبكه ايي كه نيگا ميكنم با رسيور هستش
    يه سيستم صوتي هم ميخوام بگيرم كه 5.1 باشه و كيفيت خوبي داشت و نه اون قدر عالي و بيشتر برام مهمه كه تو صداي هاي پايين كيفيت خوب و واضحي داشته باشه واهل ور رفتن هم با اين چيزا نيستم فقط يه فايلي رو بگيرم بريزم روش و نيگا بكنم
    همين.... زياد نيمخوام سيستم حرفه اي داشته باشم
    حالا شما بگيد با اين صحبتا من بايد چه قدر خرج بكنم؟
    و اينكه دراخر كسي اينجا هست كه درباره تي وي هاي JVC بهم يه اطلاعاتي بده؟هيچكس اون ور نيست كه بهم جواب بده
    ميخوام ببينم LED هست كه هرتزش حداقل 100 باشه و سايزش هم حداقل 46-47 و قيمت هم حداكثر 2.5 -2.7 ؟؟
    از هركس ميپرسم فقط ميگه ژاپني اصل هستش و از اين صحبتا ولي نميگه تو رده بندي جهاني جايگاهش كجاست اصلا جز 20 تا تي وي اول هستش يا نه و يا مدل خوبي پيدا ميشه كه قابل رقابت با بقيه برند هاي تو بورس باشه
    سيستم صوتيش چطوره؟
    (ببخشيد كه اينجا اين سوال رو پرسيدم)
    Last edited by Sorena_777; 06-03-2012 at 12:36.

اگه نباشه جاش خالی می مونه dara_az's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    Tehran

6

ايني كه رايان عزيز گفت چقدري هست؟اگر بالاي 650 باشه ديگه نميتونم بدم همچين پولي رو ولي ببينيد دوست عزيز من ميخوام اينكارها رو با سيستم صوتي تصويريم انجام بدم بعد شما بگو اصلا نياز هست كه من اينقدر پول بدم يا نه؟
    من ميخوام شب هايي كه از سركار بر ميگردم يا جمعه ها سريال هايي كه كيفيت تصويرشون حداقل 720 هست و يا همين سريال هايي هستن كه كه حجم هر قسمتشون نزديك به 150 مگ هستش و همچنين فيلم هاي 1080p و ميخوام موزيك گوش بدم و زيرنويس فارسي هم كاملا تمامي فرمت هاش ساپورت بكنه
    و سه بعدي اينترنت و از اين جور چيزا هم واسم مهم نيست و تمام شبكه ايي كه نيگا ميكنم با رسيور هستش
    يه سيستم صوتي هم ميخوام بگيرم كه 5.1 باشه و كيفيت خوبي داشت و نه اون قدر عالي و بيشتر برام مهمه كه تو صداي هاي پايين كيفيت خوب و واضحي داشته باشه واهل ور رفتن هم با اين چيزا نيستم فقط يه فايلي رو بگيرم بريزم روش و نيگا بكنم
    همين.... زياد نيمخوام سيستم حرفه اي داشته باشم
    حالا شما بگيد با اين صحبتا من بايد چه قدر خرج بكنم؟
    و اينكه دراخر كسي اينجا هست كه درباره تي وي هاي JVC بهم يه اطلاعاتي بده؟هيچكس اون ور نيست كه بهم جواب بده
    ميخوام ببينم LED هست كه هرتزش حداقل 100 باشه و سايزش هم حداقل 46-47 و قيمت هم حداكثر 2.5 -2.7 ؟؟
    از هركس ميپرسم فقط ميگه ژاپني اصل هستش و از اين صحبتا ولي نميگه تو رده بندي جهاني جايگاهش كجاست اصلا جز 20 تا تي وي اول هستش يا نه و يا مدل خوبي پيدا ميشه كه قابل رقابت با بقيه برند هاي تو بورس باشه
    سيستم صوتيش چطوره؟
    سلام دوست عزیز .
    این مدلی که رایان گفت(دنون 1312) فکر کنم دیگه حد اقل باید حدود 800 باشه . شما اگه استفادت در همین حدیه که گفتی و تا حدود 650 میخوای هزینه کنی میتونی پایونیر 787 رو بگیری . من برای منزل والدین خریدم کیفیت ساخت و کیفیت صدای خوبی داره . قبل گرونیا فکر کنم 545 تومن خریدم. نکته ای رو که حتما تو خریدت به نظر من باید توجه کنی اینه که دستگاهی که میخری دقت کن حتما ورودی اپتیکال داشته باشه . چون اگه این ورودی رو نداشته باشه مثلا اگه HDPLAYER یا مثلا PS3 بهش وصل کنی نمیتونی صدای دیجیتال و صدای 5.1 و فرمتهای مختلف DTS اون فیلمی رو که میبینی داشته باشی و فقط میتونی از صدای آنالوگ استریو استفاده کنی . پس هر مدلی که خواستی بخری حتما دقت کن که ورودی صدای اپتیکال رو داشته باشه که بعدا اگه HDPLAYER خریدی به مشکل صدا نخوری.
    در مورد TV هم من خیلی اطلاعاتی ندارم ! فقط بلدم هرکی میخواد 3D بگیره منصرفش کنم اما خودم به سونی علاقه دارم . توی پلاسما هم که پاناسونیک حرف اول رو میزنه.

اینم لینک اون مدل پایونیر که گفتم :
    Last edited by dara_az; 06-03-2012 at 14:50.

8. 3 کاربر از dara_az بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه محمد92's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    teh

پيش فرض

بعد از یک هفته بالا پایین کردن این فروم ما امروز رفتیم جمهوری برای خرید دستگاه دیجیتال
    مد نظرم elcomax mv200 بود که به 3 دلیل نگرفتم:
    1- اصلا نبود تو بازار و نمایندگی میگفت اصلا معلوم نیست کی بیاد
    2- قیمتش خیلی بی انصافیه 120(بی خیال بابا)
    3- کنترل ضعیف
    تو بین بقیه :
    xvision نگرفتم به دو دلیل: 1- عدم ساپورت هارد پاسپورتی 2- کنترل خیلی ضعیف
    در نهایت lumexy 1008 گرفتیم با قیمت 90 تومن اولین چیزیش که بعد از نصب نظرم رو جلب کرد کنترل خوبش نسبت به تمام دستگاه های دیگه ای بود که تا حالا دیده بودم بقیه چیزاش هم هنوز تست نکردم.

10. این کاربر از محمد92 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

بعد از یک هفته بالا پایین کردن این فروم ما امروز رفتیم جمهوری برای خرید دستگاه دیجیتال
    مد نظرم elcomax mv200 بود که به 3 دلیل نگرفتم:
    1- اصلا نبود تو بازار و نمایندگی میگفت اصلا معلوم نیست کی بیاد
    2- قیمتش خیلی بی انصافیه 120(بی خیال بابا)
    3- کنترل ضعیف
    تو بین بقیه :
    xvision نگرفتم به دو دلیل: 1- عدم ساپورت هارد پاسپورتی 2- کنترل خیلی ضعیف
    در نهایت lumexy 1008 گرفتیم با قیمت 90 تومن اولین چیزیش که بعد از نصب نظرم رو جلب کرد کنترل خوبش نسبت به تمام دستگاه های دیگه ای بود که تا حالا دیده بودم بقیه چیزاش هم هنوز تست نکردم.
    منم میخواستم mv200 بگیرم ولی سر کنترل خیلی خیلی حساسم.همه هم از کنترلش بد میگن.
    این مدلی که شما گرفتین کلا چطوره؟زیرنویس رو خوب نشون میده؟کلا ممنون میشم یه توضیح مختصر ازش بگی.

اگه نباشه جاش خالی می مونه faraname's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    ســـــــاری

پيش فرض پاسخ شما

منم میخواستم mv200 بگیرم ولی سر کنترل خیلی خیلی حساسم.همه هم از کنترلش بد میگن.
    این مدلی که شما گرفتین کلا چطوره؟زیرنویس رو خوب نشون میده؟کلا ممنون میشم یه توضیح مختصر ازش بگی.
    محصولات لومکسی از لحاظ طراحی ظاهری و بویژه کیفیت کنترل و محیط کاربری از مدل های بسیار پر طرفدار هستن .پشتیبانی از زیرنویس srt فارسی هم داره . برای اینکه خودتون هم مطمئن شی موقع خریدن یک فلش همراه ات داشته باش با فیلم زیرنویس دار srt که همون جا تست کنی .

برای آشنایی بیشتر با این دستگاه به لینک ذیل مراجعه کنید :

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

13. این کاربر از faraname بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

باسلام خدمت دوستان لطفا سريعا كمك كنيد
    من امروزسينماخانگي پايونير٧١٧رو به تلوزيونم شارپه وصل كردم ولي هيچي نمياد من از كابلhdmi v1.4 استفاده كردم علتش ازاون ميتونه باشه چون تلوزيون من سه بعدي نيست
    اساتيد لطفاجواب بديد

داره خودمونی میشه H@di Soft's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Susa

پيش فرض

سيستم صوتيش چطوره؟
    من بهت SHARP LED 46LE8300x رو پیشنهاد میدم ... یکی از بهترینای بازاره الان ... از تکنولوژی چهار رنگ کواترون برخورداره ... طراحیه زیبایی داره ... 3D هستش (هرچند واسه شما ارزشی نداره) ... خدمات پشتیبانی و گارانتیه خوبی داره (مادیران) و ...
    قیمتش هم مناسبه ... 46 اینچش حدوده 2650 باهات درمیاد ... که البته همراهش 2 تا عینک 3D و یک دستگاه 3D Blu-Ray Player هم میدن ... میتونی با خود فروشنده توافق کنی که بلوریش رو برداره ... اینجوری 200-250 تومن هم خرجت کمتر میشه ...
    در مورد 3D هم بد نیست اینو بگم که : TVهایی که 3D دارن ، 2 بعدیشون خیلی بهتر از دو بعدی های معمولیه ...

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •