از دید من مپ باحالی است چون دیگر همش نمیشه پیشروی کرد و همینجور همدیگر رو کشت و اسلحه قوی تر ملاک باشه.... تاکتیک و استفاده درست از تجهیزات هم مهمه و مخصوصا اینکه دشمنت دیده نمیشه و ممکنه بدون اینکه بفهمی ازش رد شی و تاکتیک تیمی توش تاثیر وحشتناک داره.... من اساسی از این مپ خوشم میاد ...تو event هم هست xp بیشتر هم می تونم بدست بیارم.
بچه ها من تونستم Battle Gear mode normal رو بدون خرج کردن گلد و با استفاده از Bizon PP-19 تموم کنم بره.
تاکتیکش رو ظاهرا فهمیدم و احتمال می دم بشه تو extreme هم استفاده کرد فقط فکر کنم یا باید PPSh41 باشه اسلحه ( نمی دونم قدرت اتشش رو می شه اپدیت کرد یا نه ولی اگر بشه بهتره یا ) یا احتمالا از اسلحه های قدرت مند Rifle Man ها مثل AK47 یا SG550 یا SAKO RK.95 یا SA58 Para یا M14EBR یا AK47 Hawkeye یا FG42 یا SG556 یا AK47 MK.3 یا Dragon AK47 یا G3A3 Nero یا AK47 Predator استفاده کرد که بشه برد ( زمان تعویض خشاب کم هم باشه بهتره چون اتفاق می افته یکهو مهمات تموم کنین )
باسه بردن هم چند نکته لازمه که یکیش دانستن قدرت سلاح در فاصله های مختلف هست که می تونه در جلوگیری از هدر رفتن مهمات کمک کنه و دیگری ارزشیابی اهداف برای شلیک کردن و انتخاب زمان مناسب تعویض خشاب.
روش بردن هم اینه که بریم اتاق سمت چپ که استوانه های مایع توش هست و انجا متمایل به دیوار سمت چپ باشیم ( نباید زیاد فاصله بگیریم - بعضی مواقع هم لازمه بچسبیم به دیوار )علت این کار هم بخاطر راه پله ای هست که جلوی دیوار هست ،روبات ها انجا گیر می کنن همشون یکهو نمی تونن بیان به سمت ادم . همچنین باید فاصله با خروجی سمت چت طوری باشه که نه زیاد دور باشین که از قدرت اسلحه بکاهه و جا برای عقب نشینی موقع تعویض خشاب نداشته باشین نه زیاد نزدیک که مجبور بشین بجای 60 درجه جلو 180 درجه تون رو پوشش بدین - همچنین فاصله باید طوری باشه که روباتی از سمت راست نیاد اگر امد بتونین سریع نگاه کنین و بزنین.)
تو مرحله چهارم هم که بچه باس ها میان اول این خمپاره انداز رو بزنین( چون نزدیک تر از همه هست) و بعد به سرعت توپی رو چون اگر توپی رو دیر بزنین و و روبات های معمولی بریزن تو بازی بعد از مدتی وقتی توپ رو از بین ببرین حدود 5 تا 7 تا روبات از جاهای مختلف رو بر می داره و می ریزه جایی که از بین رفته ( و اگر مسلسلی رو هم نزده باشین امدن ان هم وجود داره) و کار سخت میشه .باید به زمان امدن انها حواستون باشه که روبات های معمولی رو قبلش بزنین که جا برای مانور و زدن انها بدون نگرانی از روبات های معمولی رو داشته باشین
اینم مدرک از برنده شدن در مد نرمال
![]()

جواب بصورت نقل قول
.gif)
.gif)

.gif)
.