تبلیغات :
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 88 از 175 اولاول ... 387884858687888990919298138 ... آخرآخر
نمايش نتايج 871 به 880 از 1745

نام تاپيک: بازی کاملا اکشن A.V.A

حـــــرفـه ای zed2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

از مپ جدید خوشم نیومد

---------- Post added at 03:08 PM ---------- Previous post was at 03:07 PM ----------

خیلی زیاد نیست
    در اصل اینطور بگم که از اون لحظه که نوشتم شروع شد زدم آپدیت تا الان طول کشید
    البته از نت هم استفاده می کردم همزمان[COLOR="Silver"]
    از دید من مپ باحالی است چون دیگر همش نمیشه پیشروی کرد و همینجور همدیگر رو کشت و اسلحه قوی تر ملاک باشه.... تاکتیک و استفاده درست از تجهیزات هم مهمه و مخصوصا اینکه دشمنت دیده نمیشه و ممکنه بدون اینکه بفهمی ازش رد شی و تاکتیک تیمی توش تاثیر وحشتناک داره.... من اساسی از این مپ خوشم میاد ...تو event هم هست xp بیشتر هم می تونم بدست بیارم.

بچه ها من تونستم Battle Gear mode normal رو بدون خرج کردن گلد و با استفاده از Bizon PP-19 تموم کنم بره.
    تاکتیکش رو ظاهرا فهمیدم و احتمال می دم بشه تو extreme هم استفاده کرد فقط فکر کنم یا باید PPSh41 باشه اسلحه ( نمی دونم قدرت اتشش رو می شه اپدیت کرد یا نه ولی اگر بشه بهتره یا ) یا احتمالا از اسلحه های قدرت مند Rifle Man ها مثل AK47 یا SG550 یا SAKO RK.95 یا SA58 Para یا M14EBR یا AK47 Hawkeye یا FG42 یا SG556 یا AK47 MK.3 یا Dragon AK47 یا G3A3 Nero یا AK47 Predator استفاده کرد که بشه برد ( زمان تعویض خشاب کم هم باشه بهتره چون اتفاق می افته یکهو مهمات تموم کنین )
    باسه بردن هم چند نکته لازمه که یکیش دانستن قدرت سلاح در فاصله های مختلف هست که می تونه در جلوگیری از هدر رفتن مهمات کمک کنه و دیگری ارزشیابی اهداف برای شلیک کردن و انتخاب زمان مناسب تعویض خشاب.

روش بردن هم اینه که بریم اتاق سمت چپ که استوانه های مایع توش هست و انجا متمایل به دیوار سمت چپ باشیم ( نباید زیاد فاصله بگیریم - بعضی مواقع هم لازمه بچسبیم به دیوار )علت این کار هم بخاطر راه پله ای هست که جلوی دیوار هست ،روبات ها انجا گیر می کنن همشون یکهو نمی تونن بیان به سمت ادم . همچنین باید فاصله با خروجی سمت چت طوری باشه که نه زیاد دور باشین که از قدرت اسلحه بکاهه و جا برای عقب نشینی موقع تعویض خشاب نداشته باشین نه زیاد نزدیک که مجبور بشین بجای 60 درجه جلو 180 درجه تون رو پوشش بدین - همچنین فاصله باید طوری باشه که روباتی از سمت راست نیاد اگر امد بتونین سریع نگاه کنین و بزنین.)
    تو مرحله چهارم هم که بچه باس ها میان اول این خمپاره انداز رو بزنین( چون نزدیک تر از همه هست) و بعد به سرعت توپی رو چون اگر توپی رو دیر بزنین و و روبات های معمولی بریزن تو بازی بعد از مدتی وقتی توپ رو از بین ببرین حدود 5 تا 7 تا روبات از جاهای مختلف رو بر می داره و می ریزه جایی که از بین رفته ( و اگر مسلسلی رو هم نزده باشین امدن ان هم وجود داره) و کار سخت میشه .باید به زمان امدن انها حواستون باشه که روبات های معمولی رو قبلش بزنین که جا برای مانور و زدن انها بدون نگرانی از روبات های معمولی رو داشته باشین

اینم مدرک از برنده شدن در مد نرمال

2. 3 کاربر از zed2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

داره اینجا یواش یواش خاک می گیره

بچه راه حل مشکل اکانت فیس بوک هم حل شد

Click "forgot user ID" when on the ijji sign in on the ava website. Put in the email linked to your facebook. In the email it will have a fq_2312323132131 number. That is your ava ijji ID to put into steam.

اینجوری می تونیم اکانت ijji رو استخراج کنیم و فقط نیاز به یکبار استفاده از فیس بوک هست.

4. 3 کاربر از zed2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز smohsen's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

متاسفانه نمیشه خیلی رو این بازی حساب کرد
    مشکل پینگ و کیک شدن و ...
    حال این بازی تو کلن وار هست
    که تو کلن وار پینگ ما ایرانیا سر میزنه فلک
    حتی اون بابا کاربر ایران هم یه دونه کلن وار بازی نمی کنه به خاطر پینگ فقط

6. 2 کاربر از smohsen بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

پینگ رو حال می کنین؟
    حیف فقط تو یه بازی اینطور بود

8. 2 کاربر از smohsen بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

از دست من نمی تونی فرار کنی

البته تا 100 هم رسید

راستی بچه ها شما این fr f2 رو اپدیت می کنین ؟ من یکجا تو مپ اسکورت اسلحه رو برداشتم و کامل جلوی ارپی جی زن هارو گرفتم .با یک تیر از فاصله زیاد سرویسشون می کردم و تقریبا بدون مردن و تا لحظه رسیدن تانک 7 تا رو پشت سر هم زدم( خشاب تموم کرد وقتی هم عوض کردم تانک رسید ته راه.)
    این چرا اینقدر قوی است؟

پ ن:
    اینم تاثیر مسدود کردن فوتوهاست های معروف...ادم نمی دونه کجا اپلود کنه که فرداش بیاد ببینه جا تره و بچه نیست.
    همه عکس هایی که تو ان تاپیک اپلود کرده بودم پرید.قشنگ ضدحال

10. این کاربر از zed2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Vahidking.75's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    شوشتر

پيش فرض

آقا سلام

من وارد بازی شدم ولی هیچی حالیم نشد
    میشه کمی توضیح بدین ؟ از کجا شروع کنم ؟

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

آیدیت تو بازی چیه؟

بازی رو حال کنید
    حییفه ما نیست؟

13. این کاربر از smohsen بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Vahidking.75's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    شوشتر

پيش فرض

خلی بازی جالبیه

لول 2 شدم

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

آیدیت تو بازی چیه؟

---------- Post added at 06:25 PM ---------- Previous post was at 06:24 PM ----------

فک کنم اگه تیک ورود امن رو موقع استفاده از راکتور برای لاگین بردارید پینگ ها وضع بهتری داشته باشند

16. این کاربر از smohsen بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

آقا سلام

من وارد بازی شدم ولی هیچی حالیم نشد
    میشه کمی توضیح بدین ؟ از کجا شروع کنم ؟
    خلی بازی جالبیه

لول 2 شدم
    می بینم شروع کردی به بازی ....ایدی ات رو هم بده و تو کلن هم در خواست بفرست که عضو کلن شی.
    سوالی بود همیجا بپرس ( البته واضح تر از قبلی)

دوره تمرینی رو رد کردی؟
    پول هاتو حیف و میل نکنی ها
    آیدیت تو بازی چیه؟

---------- Post added at 06:25 PM ---------- Previous post was at 06:24 PM ----------

فک کنم اگه تیک ورود امن رو موقع استفاده از راکتور برای لاگین بردارید پینگ ها وضع بهتری داشته باشند
    این https فقط برای لاگین است ( مثل یاهو میل که فقط ان بخش رو کد گذاری می کنه ) بقیه حالت ها تاثیر نداره.
    فقط مواقعی بدرد می خوره که اینا اون پروتکل رو بسته باشن مجبور شی بدون اون لاگین کنی ( که کم پیش نمیاد)

18. 2 کاربر از zed2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •