سلام
برای فهمیدن مشخاصت کلی هارد کافیست نرم افزار hd tune pro رو نصب کنید و سپس از قسمت info کلیه مشخصات رو بدست بیارید (مثل عکس زیر)
![]()
سلام
برای فهمیدن مشخاصت کلی هارد کافیست نرم افزار hd tune pro رو نصب کنید و سپس از قسمت info کلیه مشخصات رو بدست بیارید (مثل عکس زیر)
![]()
سلام دوست عزیز
قسمت اینفو که شما گفتید برای من سرعت هارد و دور در دقیقه رو نمیزنه نرم افزار هم ورژن 5 است چطور میتونم دور هارد رو بفهمم .
سلام
آيا نرم افزار شما pro هست ؟؟
چون نسخه هاي عادي امكانات كمتري دارد .
استاد، نرم افزار من Pro هست اما سرعت هارد و دور در دقیقه را نمیزنه. چرا؟
![]()
دوست عزیز poonel حق با شماست مشخصات و اطلاعات همهی هارددیسکها رو نمیشود با نرمافزار استخراج کرد. بنابراین بهتر است مشخصات دقیق را از طریق وبسایتهای معتبر به دست آورد.
هارد دیسکی که شما تصویرش را از نرم افزار HD Tune Pro قرار دادهاید مشخصاتاش به شرح زیر است.
هارد مکستور به ظرفیت 320 گیگابایت با اینترفیس SATA با ظرفیت بافر 8 مگابایت و دور موتور 7200 دور در دقیقه.
تصاویر زیر مشخصات هارد است ، اولین تصویر از سایت Seagate و دومین تصویر از سایت newegg.
در لینک زیر صفحه مربوط به هارد مورد نظر شما در سایت شرکت سازندهی آن سیگیت.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و لینک زیر صفحه مربوط به هارد مورد نظر شما در سایت فروش newegg.
Last edited by zelda64; 05-03-2012 at 15:57.
بله مال من هم pro است ولی مقدار rpm نمیزنه پاسخ پرسشم رو تو پستهای بعدی گرفتم برای هارد مکستور مدل ( STM3250310AS 250gB ) سری ( DiamondMax 21 ) با 3 سال کارکرد به همون سایتهایی که گفتید مراجعه کنم ؟ اینطور که فهمیدم کمپانی مکستور شده seagate
سپاس از شما دوست عزیز
Last edited by 22arash; 05-03-2012 at 19:11.
سلام
هاردتان 7200 دور هست . بقيه مشخصات هارد هم بصورت عكس براتون ميزارم .
ضمناً كمپاني مكستور به سيگيت واگذار شده ، همينطور در سال 2011 بخش توليد هارد كمپاني سامسونگ هم به سيگيت واگذار شده است .
![]()
قیمت روز این هارد ها رو می خواستم
اینترنال و ساتا 2
Western 500 Gb Blue
Western 500 Gb Black
Western 2 TB Green
Western 2.5 TB Green
Western 3 TB Green
دوستان قیمت هارد نمیاد پایین؟ چه خبره آخه نرخ جهانی هارد روز به روز داره میاد پایین تر داخل میره بالاتر. من چک کردم یه اینترنال 500 سیگیت حدود 80 دلار قیمت داره اینجا 220 تومن. آخه چرا یه دفعه ای وضعیت اینطور شد!!! دوست دارم یه بمب اتمی بیوفته رو این مملکت نسل این همه دزد و دلال کثیف رو برداره. ما که اوضاع اقتصادی خوبی نداریم چه خاکی باید بگیریم تو سرمون؟ جای نفس کشیدن نیست من موندم ما الان چطور داریم هوا رو کثیف میکنیم !!!
سلام به همگی
یه سوال داشتم آقا عطا
یه هارد 2TB وسترن دسکتاپی دارم. میخوام از ویندوز بکآپ بگیرم طوری که اگه بعدا پارتیشن ویندوز رو فرمت کردم بتونم بکآپ رو برگردونم. حالا خود نرم افزار وسترن کارم رو راه میندازه یا باید با پاراگون انجامش بدم؟
ممنون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)