تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 360 از 506 اولاول ... 260310350356357358359360361362363364370410460 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,591 به 3,600 از 5052

نام تاپيک: ‌ پــــــژو 206 ( Peugeot )

ناظر انجمن اتومبیل mohamad skystar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    Under SKY City

پيش فرض

ببخشید من یک سوال داشتم امروز بهم زنگ زدن گفتن 206 sd v8 رسیده من میخوام بفروشمش یک تندر 90 بخرم به نظرتون الان بفروشمش به صرفه تره برام یا تا بعد از عید بزارم بمونه تو پارکینگ بعد برم بگیرمش بفروشمش همونجا یه تندر 90 بخرم منظورم اینه افزایش قیمت 206 بیشتره یا تندر 90

اگر مدل 90 هست و قصد فروش داری همین الان اقدام کن.
    اگر رفت برا سال اینده بلافاصله افت قیمت داریم.
    قیمت ها افزایش پیدا میکنه اما مشخص نیست افزایش قیمت
    کدوم خودرو بیشتره.

اگه نباشه جاش خالی می مونه varians's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    گنبد کاووس استان گلستان

پيش فرض

سلام بچه ها
    من 15 تومن دارم و میخام یه 206 تیپ 2 صفر بگبرم. اما چون فعلا درآمدی ندارم و بیکار هستم نمیتونم هزینه های نگهداری شو بدم میترسم و دو دل شدم. بنظر شما چکار کنم؟ آیا تا دو سه سال که ایشالله تا اون موقع جایی استخدام شم و واسه خودم درآمد داشته باشم میتونم از عهده مخارجش بر بیام؟
    بزارین اینجوری بپرسم:
    206 صفر تو 2-3 سال اول بعد از خرید چه هزینه هایی داره ؟ و چقدر؟ (سوخت،مواد و لوازم مصرفی،سرویس ها و... )
    با یه میزان رانندگی متوسط تا کم.
    ممنون میشم اهالی فن و دوستانی که 206 دارن کمکم کنن.
    مرسی

Last edited by varians; 03-03-2012 at 14:43.

حـــــرفـه ای hossein.az's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2012
    محل سكونت
    p30world

پيش فرض

تو این مدت من یه چیزی رو متوجه شدم
    کلا هر جنسی که تو اینجا بالا میره امکان نداره پایین بیاد.
    و اگر پایین بیاد کاملا موقتیه یا اینکه فقط بخشی از قیمتی که بالارفته رو جبران می کنه.10 درصد میره بالا 1 درصد میاد پایین.
    هیچ وقت به قیمت اولیه نمیرسه دیگه.

مثال زیاده.
    بله دوست من در موارد دیگه حق با شماست نه در مورد افزایش 2میلیون وخرده ای ال90 و206 این دو خودرو به دلیل اینکه شرکت دیگه ازش تو انبار نداره و موجودیش ته کشیده وضعش شده این .بعد از عید هم 10% به قیمت خودرو ها (البته آخرین قیمت اعلام شده شرکت در زمان موجود بودن خودرو) اضافه خواهد شد.

حـــــرفـه ای alex_pk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2004
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بله دوست من در موارد دیگه حق با شماست نه در مورد افزایش 2میلیون وخرده ای ال90 و206 این دو خودرو به دلیل اینکه شرکت دیگه ازش تو انبار نداره و موجودیش ته کشیده وضعش شده این .بعد از عید هم 10% به قیمت خودرو ها (البته آخرین قیمت اعلام شده شرکت در زمان موجود بودن خودرو) اضافه خواهد شد.
    خوب بستگی به قیمت جنس داره اگر برحسب درصد حساب کنیم قیمت همون میشه
    برای 206 3 میلیونه ، ویتارا 5 میلیونه ماکسیما 9 میلیونه
    یه جنس 400 هزار تومنی میشه 1 میلیون بعد میشه 700 تومن اونم کمیاب.
    یا یک جنس 1100 تومنی میشه 2000 تومن بعد میشه 1800
    سوال اینه از کجا باید مطمئن باشیم شرکت بعد از عید تولیدش رو از سر بگیره اونم با سرعت قبلی و حداکثر 10 درصد افزایش قیمت؟
    به دلیل اینکه شرکت دیگه ازش تو انبار نداره و موجودیش ته کشیده وضعش شده این
    ایران خودرو انبارش ته کشیده
    سایر شرکت ها چطور؟
    وارداتی ها چی.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    من خوشحال میشم قیمت بیاد پایین چون پسر عموی من میخواست تیپ 5 بگیره با این شرایط تیپ 2 باید بگیره.
    هر چند نه تیپ دو 16 میلیون می ارزه نه تیپ پنج 20 میلیون.

5. این کاربر از alex_pk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای alex_pk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2004
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

راستی اگر کسی در مورد روغن توتال اطلاعاتی داره بگه
    من تو یه جا روغن توتال 9000 با قوطی طلائی رنگ دیدم این طلائی ها هم اصلی هستن؟فرقشون با آبی ها چیه؟
    4 لیتری ها با 5 لیتری ها فرقی دارن؟
    قوطی فلزی و قوطی پلاستیکی ها چطور؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه varians's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    گنبد کاووس استان گلستان

پيش فرض

سلام بچه ها
    من 15 تومن دارم و میخام یه 206 تیپ 2 صفر بگبرم. اما چون فعلا درآمدی ندارم و بیکار هستم نمیتونم هزینه های نگهداری شو بدم میترسم و دو دل شدم. بنظر شما چکار کنم؟ آیا تا دو سه سال که ایشالله تا اون موقع جایی استخدام شم و واسه خودم درآمد داشته باشم میتونم از عهده مخارجش بر بیام؟
    بزارین اینجوری بپرسم:
    206 صفر تو 2-3 سال اول بعد از خرید چه هزینه هایی داره ؟ و چقدر؟ (سوخت،مواد و لوازم مصرفی،سرویس ها و... )
    مرسی

ای بابا کجا رفتید ؟

ناظر انجمن اتومبیل mohamad skystar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    Under SKY City

پيش فرض

سلام بچه ها
    بزارین اینجوری بپرسم:
    مرسی

سلام.
    دوست من شما از لحظه ای که 206 صفر رو تحویل میگیرید
    تمام مخارج و هزینه هاش به چگونگی عملکرد شما با خودرو داره.
    در مورد سوخت خوب به مراتب همه در شرایطی یکسان هستن
    اما در مورد لوازم مصرفی- هزینه های سرویس و سایر هزینه های دیگه
    اینا تمام به خودتون بستگی داره

مثال: شخصی 206 داره و خیلی حساس هست و در تمام سرویس ها
    و لوازم مصرفی از قطعات با کیفیت و عالی استفاده میکنه
    شخصی هم براش مهم نیست فقط دوست داره کارش راه بیوفته و از ماشینش
    سواری بگیره.
    خوب مخارج برای هرکدوم از این اشخاص به مراتب متفاوت خواهد بود.
    206 هم ماشینی هست که زمان سرویس یا تعویض قطعه باید از لوازم
    مناسب استفاده بشه ( نه دراون حد خیلی گرون و نه در اون حد ارزون و کیفیت پایین) تا ماشین رو خرج نیوفته در غیر این صورت عمر ماشین پایین میاد.
    در کل 206 رو میتونید با رعایت یه سری موارد یک عمر داشته باشید.

9. 3 کاربر از mohamad skystar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن عکاسی و دوربین های دیجیتال و فیلم برداری و میکس و مونتاژ Переклад не's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

دوستان سلامی دوباره
    میگم این دنده اتومات دور موتور تا کجا طبیعی هست؟ مثلا رو 5000 بره فشار میاد رو موتور؟
    درضمن چرا شتاب اولیش خیلی کمه اما وقتی دنده میره رو 2 و 2ونیم شتاب بسیار سریعی میگیره که آدم به سمت صندلی کشیده میشه؟
    اصلا صفرشو چطور باید برونیم و این طرز روندن چه مدت ادامه پیدا کنه؟ منظورم آببندی و اینچیزاشه

امروز وقتی پیچیدم به سمت سربالایی 20 درصد (البته فکنر کنم مثلا اگه خیابونو با صفحه ی ایکس بگیری زاویه ی 30 درجه داشته باشه یا 40 درجه) بعد که شروع به حرکت کردم یکم پرگاز رفتم تا ماشینای جلویی رو تو جیبش بذاره میگم این حالت مشکلی بوجو میاره واسه ماشین صفر؟
    206 v9
    ممنون

آخر فروم باز A.IvI.I.N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان سلامی دوباره
    میگم این دنده اتومات دور موتور تا کجا طبیعی هست؟ مثلا رو 5000 بره فشار میاد رو موتور؟
    درضمن چرا شتاب اولیش خیلی کمه اما وقتی دنده میره رو 2 و 2ونیم شتاب بسیار سریعی میگیره که آدم به سمت صندلی کشیده میشه؟
    اصلا صفرشو چطور باید برونیم و این طرز روندن چه مدت ادامه پیدا کنه؟ منظورم آببندی و اینچیزاشه

امروز وقتی پیچیدم به سمت سربالایی 20 درصد (البته فکنر کنم مثلا اگه خیابونو با صفحه ی ایکس بگیری زاویه ی 30 درجه داشته باشه یا 40 درجه) بعد که شروع به حرکت کردم یکم پرگاز رفتم تا ماشینای جلویی رو تو جیبش بذاره میگم این حالت مشکلی بوجو میاره واسه ماشین صفر؟
    206 v9
    ممنون
    والا تا اونجایی که من شنیدم ماشین اتومات نیازی به اببندی نداره ولی بازم شما تا یه مدت با ملایمت رفتار کن.
    راستی روغن گیربکس رو بده بیرون چک کنن که یه وقت کم نریخته باشن اخه چند مورد دیدم که میگم

12. این کاربر از A.IvI.I.N بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز pooria-ir's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    سگ دونی (تهران)

پيش فرض

سلام بچه ها
    بزارین اینجوری بپرسم:
    مرسی

سلام عزیز
    والا من که کم و بیش نظرم رو بهت گفتم،به نظرم 206 نگیر،کیفیت ساخت مدل های جدید خیلی خیلی اومده پایین،و واقعا 16 میلیون پول دادن پای 206 عاقلانه نیست !
    ماشین تا حدود 2 سال گارانتی داره،اما معمولا خود شرکت قطعات خوبی استفاده نمیکنه به خاطر همین عملا مجبور میشین که خودتون از جیب مبارک هزینه کنین
    قیمت قطعات هم که ماشالله !!!!
    قطعات مصرفی 206 هم تقریبا قیمت بالایی دارن،مثلا لنت اصلیش الان بالای 50 تومن پولشه ،روغن موتور توتال میل میکنن که با تعویضش حدود 45-50 آب میخوره برات
    کلا تو تعویض قطعات ماشین خوش اشتهاییه
    و من میتونم واست ثابت کنم که از همتاهای کره ایش استهلاکش بسیار بیشتره،خیلی بیشتر،قطعات زودتر خراب میشه و عمر کمتری داره(بالاخص تو مدل های جدید)
    اگر آدم جیب پر پولی داشته باشه خیالی نیست،میخره،قطعات هم عوض میکنه اصلا هم براش اهمیت نداره،اما برا من و تویی که از بابا پول میگیریم یه کم ظلمه !
    بازم خود شما تصمیم گیرنده هستی

14. 4 کاربر از pooria-ir بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •