تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 9 از 9

نام تاپيک: کمککک. از جا کنده شدن ورودی usb هارد اکسترنال

آخر فروم باز pashangparsi6's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض کمککک. از جا کنده شدن ورودی usb هارد اکسترنال

با دروددد

کمکککککککککککککککککک

دوستان از اونجایی که ورودی usb هارد اکسترنال WD من قطعی داشت. من هاردو باز کردم و اون مبدل (بورد تبدیل ساتا به usb) رو از روش برداشتم و الان با کابل ساتا و برق مادربرد به رایانه وصلش کردم. ولی هارد و درایو 1 ترابایتی به صورت unallocated در اومده و داده های درون هارد رو نمی تونم بخونم

(یک سری از دوستان گفتن ریکلاوری کن که این جواب نمی دهههههه)

یکی از دوستان راهنمایی کرد که:

عزیز مگه شما هارد رو پاک کردی که دنبال ریکاوری می گرید آخه؟
    ببین اون سخت افزار یک کلید هم هست که اطلاعات رو کدگذاری شده روی هارد نوشته و نتیجتا چون سیستم نمی تونه Table ها رو تشخیص بده شما نمی تونی اطلاعاتت رو برگردونی بدون اون سخت افزار!
    در این عکس می بینید که ورودی یو اس بی از روی بورد کنده شده:

من چکار باید بکنم؟؟؟؟؟ اگر بخوام لحیم کنم که نمی شه اینها خیلی به هم نزدیک هستند. باید چکاتر کنممممممممممممم
    Last edited by pashangparsi6; 03-03-2012 at 13:37.

تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

این هم یک عکس از هارد و بورد که من بورد رو جدا کردم و کابل ساتا و برق رو از مادربرد گرفتم و زدم بهش:

Last edited by pashangparsi6; 03-03-2012 at 13:38.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام شما از اول اگه ورودیش مشکلی داشت به جایه این که با چنگال بیوفتی به جونش و مهندسی در بیاری باید به گارانتیش میسپردی.فک نکنم دیگه واست کار کنه

4. این کاربر از mamadyazdani بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

سلام شما از اول اگه ورودیش مشکلی داشت به جایه این که با چنگال بیوفتی به جونش و مهندسی در بیاری باید به گارانتیش میسپردی.فک نکنم دیگه واست کار کنه
    درسته اشتباه کردم در واقع. همچین زمان هایی معمولا از این اشباه ها می کنم!!
    آخه دوستان می گن این کار شدنی هست. یعنی می شه از هارد به گونه های مختلف استفاده کرد. یعنی به صورت ساتا هم ازشون استفاده کرد

لطفا اینجا رو بخونید:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

شما از همون اول باید هارد رو به یک تعمیرکار میداد براتون یک ربع هم نمیشد پایه های جدا شده رو به راحتی لحیم میداد
    هرچند اگه آشنایی با هویه و این مسائل دارید خودتون هم میتونید انجام بدید وگرنه به همون دلیل نزدیکی مدارها خودتون انجام ندید
    ولی بازم پیشنهاد میشه به یک تعمیرکار سخت افزار یا حتی الامکان لوازم برقی ببرید که اونها هم میتونن کار شما رو راه بندازن
    راستشو بخواید از یه چیزی می ترسم. زمانی که داشتم دست کاری می کردم پایه ها رو کمت ار یک ثانیه یهو یه دود از بورد بلند شد. می ترسم سوخته باشه. البته من این کارو می کنم و می برم و می دم تعمیرکارها درستش کنند و پایه رو بچسبونن ولی اگر بورد درست نشد چی؟

آخه یکی از دوستان تاکید داره که هارد اکسترنالش رو به گونه های مختلف یعنی با بورد و یا بدون بورد و کابل ساتا استفاده می کنه بدون هیچ مشکلی!

اگر این بورد سوخته باشه چی؟ چنین بوردی پیدا می شه که بخرم یا اینکه با نرم افزارهای ریکاوری می شه داده ها رو برگردوند؟ اگر نشه داده ها رو برگردوند آیا با فرمت کردن هارد می شه ازش استفاده کرد؟

مدیر انجمن های هارد دیسک ata.royalfalcon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

راستشو بخواید از یه چیزی می ترسم. زمانی که داشتم دست کاری می کردم پایه ها رو کمت ار یک ثانیه یهو یه دود از بورد بلند شد. می ترسم سوخته باشه. البته من این کارو می کنم و می برم و می دم تعمیرکارها درستش کنند و پایه رو بچسبونن ولی اگر بورد درست نشد چی؟

آخه یکی از دوستان تاکید داره که هارد اکسترنالش رو به گونه های مختلف یعنی با بورد و یا بدون بورد و کابل ساتا استفاده می کنه بدون هیچ مشکلی!

اگر این بورد سوخته باشه چی؟ چنین بوردی پیدا می شه که بخرم یا اینکه با نرم افزارهای ریکاوری می شه داده ها رو برگردوند؟ اگر نشه داده ها رو برگردوند آیا با فرمت کردن هارد می شه ازش استفاده کرد؟
    عزيزم هارد اكسترنال نبود . هارد اينترنال 3.5 اينچي بوده و از اونجايي كه ديگه PC نداشتم پس يه تبديل sata to usb خريدم و به لپتاپ وصل كردم ولي با توجه به سرعت پايين usb2 تصميم گرفتم كه از پورت esata لپتاپ استفاده كنم . كه در هر حالت توسط ويندوز داده ها قابل رويت بود .

با فرمت كردن ميتونيد مثل هارد اينترنال معمولي ازش استفاده كنيد ولي بايد با داده ها خداحافظي كنيد .

8. این کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

عزيزم هارد اكسترنال نبود . هارد اينترنال 3.5 اينچي بوده و از اونجايي كه ديگه PC نداشتم پس يه تبديل sata to usb خريدم و به لپتاپ وصل كردم ولي با توجه به سرعت پايين usb2 تصميم گرفتم كه از پورت esata لپتاپ استفاده كنم . كه در هر حالت توسط ويندوز داده ها قابل رويت بود .

با فرمت كردن ميتونيد مثل هارد اينترنال معمولي ازش استفاده كنيد ولي بايد با داده ها خداحافظي كنيد .
    خب پس من اشتباه متوجه شده بودم. پس با فرمت کردن می شه ازش بهره برد. ولی پیش از فرمت باید اگر بتونم هر جویر شده داده ها رو برگردونم.

راهش همون ریکاوری هست یا کار دیگه ای هم می شه کرد؟ (نرم افزار گت دیتا بک) پس از ساعت ها جستجو و ... بهم پیام داده که چیزی به نام fat پیدا نکرده. ( باز هم nts رو آزمایش می کنم ولی بعید می دونم کار بکنه)

مدیر انجمن های هارد دیسک ata.royalfalcon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

خب پس من اشتباه متوجه شده بودم. پس با فرمت کردن می شه ازش بهره برد. ولی پیش از فرمت باید اگر بتونم هر جویر شده داده ها رو برگردونم.

راهش همون ریکاوری هست یا کار دیگه ای هم می شه کرد؟ (نرم افزار گت دیتا بک) پس از ساعت ها جستجو و ... بهم پیام داده که چیزی به نام fat پیدا نکرده. ( باز هم nts رو آزمایش می کنم ولی بعید می دونم کار بکنه)
    بلي با فرمت كردن شانس ريكاوري پايين ميآيد و در نتيجه اول از همه به فكر ريكاوري اطلاعات باشيد . نرم افزار getdataback هم دو جوره و با توجه به اينكه مطمئناً هارد شما از نوع NTFS هست بايد از نوع NTFS استفاده كنيد .

در هر حال اگر موفق به ريكاوري اطلاعات نشديد اون برد رو به همراه هارد به مراكز تخصصي ببريد تا مشكل شما رو مرتفع كنند . تاكيد ميكنم كه مراكز تخصصي نه هر تعميرگاه !!!

11. این کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

بلي با فرمت كردن شانس ريكاوري پايين ميآيد و در نتيجه اول از همه به فكر ريكاوري اطلاعات باشيد . نرم افزار getdataback هم دو جوره و با توجه به اينكه مطمئناً هارد شما از نوع NTFS هست بايد از نوع NTFS استفاده كنيد .

در هر حال اگر موفق به ريكاوري اطلاعات نشديد اون برد رو به همراه هارد به مراكز تخصصي ببريد تا مشكل شما رو مرتفع كنند . تاكيد ميكنم كه مراكز تخصصي نه هر تعميرگاه !!!

ntfs این نرم افزارو هم که آزمایش می کنم همین که کار میاد ؛از بشه این پیامو می ده:

مشکل به نظر شما چیه؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •