تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 700 از 2365 اولاول ... 20060065069069669769869970070170270370471075080012001700 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,991 به 7,000 از 23644

نام تاپيک: راهــنمایی و مشاوره خرید و طراحی سیستم های صوتی و تصویری خودرو

پروفشنال LOVEFORLOVE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    قم

پيش فرض

با سلام این سیستم روی ماشین یکی از بچه ها صدای بدی داشت اما از پخشش خوشم اومد البته اسپیکراشم مزخرف بود یه نگاهی به این سیستم میندازید ببنید قیمتاش چند ظبط+یه جفت باند مناسب+امپلی مناسب آیا کیفیتی خوبی مثه برند پایونر میده

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

12

درود
    آقایان اینجانب می خوام برای ماشینم پخش بگیرم و باند که همه مشخصات ذیل را داشته باشد
    دنبال آمپی فایر و ساب و بقیه چیزا هم نیستم فقط ضبط و باند . قیمت هم برام مهم نیست.

ولی لطفا با ذکر قیمت روز منو راهنمایی کنید .

باند :
    ترجیحا گرد . نمی خوام کنسول عقب رو برش بزنم . کیفیت پخش عالی

پخش :
    کیفیت پخش عالی. usb خور . بلوتوث جهت ارتباط با موبایل . پنل جدا شوند . تصویری نباشد .

لطفا پخشی که معرفی می کنید حتما همه مشخصات رو باهم داشته باشه

ضمنا یک سوال هم داشتم . این دمو چیه ؟ فرق ضبط دمو دار و بدون دمو چیه ؟

یکدنیا تشکر

اگه نباشه جاش خالی می مونه dops dops's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

[QUOTE=LOVEFORLOVE;6878423]
    با سلام این سیستم روی ماشین یکی از بچه ها صدای بدی داشت اما از پخشش خوشم اومد البته اسپیکراشم مزخرف بود یه نگاهی به این سیستم میندازید ببنید قیمتاش چند ظبط+یه جفت باند مناسب+امپلی مناسب آیا کیفیتی خوبی مثه برند پایونر میده
    من قیمته اینارو ندارم یعنی جزو برندهای معتبر نیستن پایونیر هم مدل های بالاش جزو وسایل خوب حساب میشه...
    ____
    راستی امپ رو روی فلز نصب کرده!!!!!!!!!؟
    ؟

پروفشنال LOVEFORLOVE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    قم

پيش فرض

[QUOTE=dops dops;6878806]

من قیمته اینارو ندارم یعنی جزو برندهای معتبر نیستن پایونیر هم مدل های بالاش جزو وسایل خوب حساب میشه...
    ____
    راستی امپ رو روی فلز نصب کرده!!!!!!!!!؟
    ؟
    اره ظاهرا اگه میشه یه قیمت بهم بدید و بهترین اسپیکری که میشه به مارشال بست چیه

اگه نباشه جاش خالی می مونه sasoolee's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

[QUOTE=LOVEFORLOVE;6879055]
    من روي ماشينم اين پخش رو داشتم...البته من اونو نخريدم روي ماشين نصب بود

در يك كلام پولتو حروم نكن و اسپيكر گرون بخر چون ديستورشن اين پخش به مرور پدر تيوتر و ووفر اسپيكرت خوب رو در مياره
    من اون پخش رو محض رضاي خدا دادم به كسي و به سفارش بچه هاي همين انجمن رفتم يه 7016 كنوود خريدم
    دست همشون درد نكنه
    از صدا لذت ميبرم

6. این کاربر از sasoolee بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض خريد دو جفت كامپ متوسط قيمت يا يه جفت قوي

با سلام.

دوستان مشخصات سيستمم توي امضام هست ، قصد دارم استيج جلو رو تغيير بدم و كامپوننت ببندم .

در كل سوالم اينه،به نظر شما
    1- يه جفت كامپ خوب ببندم با يه آمپ 2 كانال ( يا حتي يه آمپ 4 كانال بخرم كه هم اسپيكرهاي عقب رو درايو كنه هم استيج جلو و آمپ 2 كانال خودم رو هم بفروشم؟)
    2-يا اينكه 2 جفت كامپ متوسط (ارزون) بخرم و با يه آمپ 4 كانال متوسط هم درايوشون كنم ( هديونيتم 3 rca رو داره و البته به اين شكل يه مقدار شلوغ بازي هم ميشه) مثلاً يه 4 كانال 8401 ببندم و 2 جفت كامپ

در هر صورت(روش 1 يا 2)‌لطف كنيد پيشنهاد بديد از چه برندي و چه كامپ و چه آمپلي استفاده كنم و لطف كنيد حدود قيمتشون رو هم بديد...

توي انجمن هاي ديگه پيشنهاد جايگزيني x41 رو بم دادن و يه جفت كامپ قوي كه حدوداً 600 پام آب ميخوره:...ميخوام كمتر از اينا در بياد اما كيفيت و قدرت هم از دستم در نره

Moderator hamidR15's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

با سلام.

دوستان مشخصات سيستمم توي امضام هست ، قصد دارم استيج جلو رو تغيير بدم و كامپوننت ببندم .

در كل سوالم اينه،به نظر شما
    1- يه جفت كامپ خوب ببندم با يه آمپ 2 كانال ( يا حتي يه آمپ 4 كانال بخرم كه هم اسپيكرهاي عقب رو درايو كنه هم استيج جلو و آمپ 2 كانال خودم رو هم بفروشم؟)
    2-يا اينكه 2 جفت كامپ متوسط (ارزون) بخرم و با يه آمپ 4 كانال متوسط هم درايوشون كنم ( هديونيتم 3 rca رو داره و البته به اين شكل يه مقدار شلوغ بازي هم ميشه) مثلاً يه 4 كانال 8401 ببندم و 2 جفت كامپ

در هر صورت(روش 1 يا 2)‌لطف كنيد پيشنهاد بديد از چه برندي و چه كامپ و چه آمپلي استفاده كنم و لطف كنيد حدود قيمتشون رو هم بديد...

توي انجمن هاي ديگه پيشنهاد جايگزيني x41 رو بم دادن و يه جفت كامپ قوي كه حدوداً 600 پام آب ميخوره:...ميخوام كمتر از اينا در بياد اما كيفيت و قدرت هم از دستم در نره
    سلام دوست عزيز.كمتر به ما سر ميزنيد؟اسمتون رو نميدونم چيه ولي قبلا بيشتر تشريف مي آورديد
    حقيقتش پيدا كردن قطعات خوب و با كيفيت و اونهم ارزون تو اين بازار آشوب خيلي دشواره.چون برندهائي خوش نام اغلب قيمتهاشون نجومي رفته بالا.الان بهترين موردي كه ميشه پيشنهاد داد هرتز سري انرژي مدل ESk 165 هست كه حدود 195000 تومن ميتونم بگيرم براتون.البته دوستان كمتر هم خريدن ولي خب من مستقيم از شركت ميگيرم.نياز به آمپليفاير قوي هم نداره 50 وات كافيه براش.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2012

پيش فرض

سلام به همه اساتید و تمامی کسانی که انقدر کامل و باصبر به بقیه کمک می کنند. ایمان هستم و دیروز با سایتتون آشنا شدم. باند و آمپلی برای ماشینم می خوام ببندم. قدرت و کیفیت واسم خیلی مهمه!‌ چون تصمیم به خرید ساب ندارم. خودم تعریف کدنس رو خیلی شنیدم. 6975 یا 718 نمی خوام چون صداشونو شنیدم. کدنس هم بهم از 280 تا 340 قیمت دادن. هدیونیت مهم نیست چون عوضش می کنم. دوستان تعریف پایونیر 1073 رو کردند. حالا از شما پیشنهاد راهنمایی و قیمت می خوام که امیدوارم کمکم کنید.

فیمت زیاد مهم نیست ولی باصرفه باشه برام بهتره. اگه کسی فکر می کنه که کدنس نسبت به قیمتش می ارزه ست کامل با قیمتشو بگه ممنون می شم. ممنونم.
    Last edited by Eaman; 03-03-2012 at 11:55.

تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

سلام به همه اساتید و تمامی کسانی که انقدر کامل و باصبر به بقیه کمک می کنند. ایمان هستم و دیروز با سایتتون آشنا شدم. باند و آمپلی برای ماشینم می خوام ببندم. قدرت و کیفیت واسم خیلی مهمه!‌ چون تصمیم به خرید ساب ندارم. خودم تعریف کدنس رو خیلی شنیدم. 6975 یا 718 نمی خوام چون صداشونو شنیدم. کدنس هم بهم از 280 تا 340 قیمت دادن. هدیونیت مهم نیست چون عوضش می کنم. دوستان تعریف پایونیر 1073 رو کردند. حالا از شما پیشنهاد راهنمایی و قیمت می خوام که امیدوارم کمکم کنید.

فیمت زیاد مهم نیست ولی باصرفه باشه برام بهتره. اگه کسی فکر می کنه که کدنس نسبت به قیمتش می ارزه ست کامل با قیمتشو بگه ممنون می شم. ممنونم.
    دوست عزيز
    من كدنس zrs710 رو يك سال استفاده كردم... واقعاً عاليه . البته اون موقع ارزون تر بود!!!
    روز اول مثل شما فكر ميكردم. اسپيكر قوي بخرم كه ساب نخرم!! اما بعد پشيمون شدم و رفتم ساب هم خريدم
    دليلش هم اينه:
    آهنگي كه شما گوش ميكني از كليه فركانسهاي قابل شنوايي شما تشكيل ميشه. فركانس هاي پايين ، متوسط و بالا... . شما وقتي ميخواي همه اينا رو توي قالب يه كواكسيال خلاصه كني يعني همش رو توسط يه بلندگو پخش كني ، خيلي از اين فركانسها يا بد اجرا ميشن يا اصلاً اجرا نميشن...
    براي پخش فركانسهاي پايين حتماً‌ به يه ساب ووفر نياز داري

به شما توصيه ميكنم به جاي پرداخت 300.000 جهت يه اسپيكر قوي و آمپ ايده ال كه به اندازه پول اسپيكرت ازش صدا بگيري نياز به يه آمپ 150 هزار تومني كه درايوش كني بري يه ساب معمولي بخري و يه جفت اسپيكر معمولي هم كنارش بزاري و با يه آمپ 4 كانال به صورت 3 كانال درايوشون كني...

اگه هم مشكل مالي نداريكه فبهالامراد!اسپيكر قوي بخر ، كامپوننت هم براي جلو بخر ، ساب هم بخر... همش رو نياز داري!

ساب ووفر فقط براي جلب توجه نيست، براي پخش فركانسهايي از آهنگه كه اسپيكر توان پخش اونا رو نداره......

اگه نباشه جاش خالی می مونه dops dops's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

[QUOTE=LOVEFORLOVE;6879055]
    والا نمیدونم زیاد فرق نداره چون مارشال تو محصولاته car audio شناخته شده نیست....

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •