تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]




صفحه 83 از 158 اولاول ... 337379808182838485868793133 ... آخرآخر
نمايش نتايج 821 به 830 از 1578

نام تاپيک: اخبار خطوط اینترنتی و ارائه دهندگان اینترنت

  1. #821
    حـــــرفـه ای wichidika's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    پست ها
    13,667

    1 تعداد شهرهاي تحت پوشش وايمكس ايرانسل به 29 شهر رسيد

    با پيوستن شهرهاي كاشان، انديمشك و سردرود به شبكه وايمكس ايرانسل، تعداد شهرهاي تحت پوشش خدمات اينترنت پرسرعت بي‌سيم از طريق وايمكس ايرانسل به 29 شهر رسيد.

    به گزارش گروه دريافت خبر ايسنا، روابط عمومي ايرانسل اعلام كرد: در حال حاضر، دسترسي به خدمات اينترنت پر سرعت بي‌سيم از طريق وايمكس ايرانسل در 29 شهر تهران، شهر قدس، شهريار، قرچك، انديشه، اسلامشهر، ورامين، شورآباد، شهرري، كرج، فرديس، مشهد، شهرك صنعتي طوس، تبريز، شهرك صنعتي چرمشهر، شهرك صنعتي اطلس، سردرود، اصفهان، خميني شهر، خوراسگان، دانشگاه نجف آباد، شاهين شهر، محمودآباد، كاشان، اهواز، دزفول، انديمشك، شيراز و گلستان با پهناي باند 128 كيلوبيت بر ثانيه تا دو مگابيت بر ثانيه، براساس درخواست امكان‌پذير است.
    بنابر اعلام، اطلاعات بيش‌تر درباره فن‌آوري وايمكس نقشه مناطق تحت پوشش، ‌نحوه ثبت نام، ثبت نام آنلاين، طرح‌هاي تعرفه متنوع، نحوه پرداخت هزينه‌ها، بسته‌هاي افزايشي، نحوه تهيه مودم، طرح‌هاي تعرفه بلندمدت، اشتراك با سرعت‌هاي 128 و 256 كيلوبيت بر ثانيه بدون هزينه اشتراك ماهيانه، به همراه فهرست فروشندگان مجاز خدمات وايمكس ايرانسل در وب سايت رسمي اين شركت به نشاني [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] قابل مشاهده است.
    همچنين كارشناسان مركز تماس وايمكس ايرانسل با شماره تلفن 707 براي تماس از خطوط ايرانسل و 09377070000 براي تماس از ساير، خطوط در تمامي ساعات شبانه‌روز و هفت روز هفته آماده پاسخگويي به سوالات متقاضيان و مشتركين خدمات وايمكس ايرانسل هستند.
    براساس اين گزارش، وايمكس، يك فن‌آوري نوين براي انتقال بي‌سيم و پرسرعت اطلاعات است كه با بهره‌گيري از مناطق وسيع تحت پوشش دكل‌هاي وايمكس، شهرها، شهرك‌هاي صنعتي و مناطق راهبردي را پوشش مي‌دهد و اينترنت پرسرعت را براي سازمان‌ها، موسسات و شركت‌هاي تجاري و هم‌چنين منازل مسكوني، در هر نقطه‌اي از اين مناطق فراهم مي‌آورد.
    بدين ترتيب، كاربران قادر خواهند بود در هر لحظه، حتي در ساير شهرهاي تحت پوشش شبكه وايمكس ايرانسل، توسط رايانه شخصي خود و بدون نياز به خط تلفن و يا تجهيزات ديگر و تنها از طريق يكي از انواع مودم‌هاي وايمكس، به اينترنت پرسرعت بي‌سيم متصل شوند.
    انتهاي پيام

  2. #822
    حـــــرفـه ای wichidika's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    پست ها
    13,667

    پيش فرض اينترنت پرسرعت مخابرات مشتري‌مدار شد

    معاون شركت مخابرات استان تهران:
    اينترنت پرسرعت مخابرات مشتري‌مدار شد

    متقاضيان دريافت اينترنت پرسرعت از مخابرات مي‌توانند با سامانه 2828 تماس گرفته و تقاضاي خود را ارائه كنند.
    سميع‌الله صادقي آراني - معاون توسعه و مهندسي شركت مخابرات استان تهران - در گفت‌وگو با خبرنگار ارتباطات خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، با بيان اين مطلب در ارتباط با درخواست اينترنت پرسرعت اظهار كرد: ‌در راستاي پشتيباني قوي‌تر و مشتري‌مداري در استان البرز، سامانه CRM راه‌اندازي شد و اكنون در استان تهران در حال خدمات‌دهي است كه به كليه مناطق توسعه خواهد يافت.
    وي در پايان گفت: كليه درخواست‌هاي مبتني بر راه‌اندازي سرويس اينترنت پرسرعت مشتركان برروي اين سامانه قرار مي‌گيرد و مراحل كاري سرويس قابل رصد كردن است و در مواردي كه مشترك به نصب نياز داشته باشد، پيمانكار نصاب به محل اعزام مي‌شود، درصورت خريد مودم از پيمانكار هزينه نصب دريافت نمي‌گردد.
    انتهاي پيام

  3. #823
    حـــــرفـه ای wichidika's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    پست ها
    13,667

    پيش فرض قطعا اينترنت از شبكه ملي اطلاعات جدا نخواهد شد

    معاون وزير ICT تاكيد كرد:
    قطعا اينترنت از شبكه ملي اطلاعات جدا نخواهد شد

    معاون وزير ارتباطات با تاكيد مجدد بر اين ‌كه شبكه ملي اطلاعات به هيچ عنوان دسترسي به اينترنت را محدود نمي‌كند، گفت:‌ شبكه ملي اطلاعات، شبكه‌اي گسترده و قادر به پوشش‌دهي كل فضاي ICT است كه برروي يكي از لايه‌هاي متنوع آن دسترسي به اينترنت ديده شده است و بستري امن را براي تبادلات مجازي به ارمغان مي‌آورد.
    به گزارش خبرنگار فن‌آوري اطلاعات خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، دكتر محمدعلي فرقاني - معاون وزير ارتباطات و فن‌آوري اطلاعات و رييس هيات مديره شركت ارتباطات زيرساخت كشور - درباره برخي اظهارات پراكنده درباره شبكه ملي اطلاعات اظهار كرد: شبكه ملي اطلاعات براي نخستين بار در قانون برنامه پنجم توسعه ديده شده و هدف از راه‌اندازي آن، شبكه‌اي داخلي است تا محتواي بومي را دربربگيرد و نياز كاربران را در داخل كشور برآورده كند و به هيچ عنوان با راه‌اندازي آن، جدايي بين اين شبكه و اينترنت صورت نخواهد گرفت.
    او درباره برنامه‌هاي اجرا شده در راستاي شبكه ملي اطلاعات تصريح كرد: در حال حاضر جلوتر از برنامه هستيم و مقدمات اجراي اين شبكه ايجاد شده است و طبق گفته وزير ارتباطات و فن‌آوري اطلاعات از فاز يك آن در خردادماه 91 بهره‌برداري خواهد شد.
    وي در پاسخ به سوال ‌كه آيا امنيت لازم توسط پالايش صورت مي‌گيرد، اظهار كرد: مفهوم پالايش و امنيت از يكديگر جدايند چراكه پالايش متوليان خاص خود را دارد و كارگروه تعيين مصاديق جرايم رايانه‌يي سياست‌گذاري آن را برعهده دارد اما منظور از امنيت اين است كه اطلاعات برروي بستر انتقال خود از مبداء به مقصد، دچار تغيير و دسترسي‌هاي غيرمجاز نشوند و به نوعي ايمن مبادله شوند.
    رييس هيات مديره شركت ارتباطات زيرساخت كشور درباره اختلالاتي كه در فضاي وب ايجاد شده و بيش‌تر شامل اي‌ميل‌ها مي‌شود نيز تاكيد كرد: هيچ‌گاه نبايد به ظاهر قضايا نگاه كرد چراكه فن‌آوري اطلاعات با فن‌آوري‌هاي بسياري تركيب شده و بستر توسعه بسياري از فعاليت‌هاست.
    وي ابراز كرد: همان‌طور كه جمهوري اسلامي ايران نمودي بيروني دارد، در فضاي مجازي هم داراي جايگاهي است كه در اين فضا بستر تهديدات بيش‌تر است و شايد اين به نظر بسياري كه از اين حوزه آگاهي ندارند، شايد چندان قابل توجه نباشد اما براي ما كه از مخاطرات آن آگاهيم، بايد جدي گرفته شود اما بايد دانست كه زيرساخت نيز در اين موضوعات دخالتي ندارد چراكه ما متولي تامين شبكه هستيم.
    معاون وزير ارتباطات و فن‌آوري اطلاعات در پايان تصريح كرد: اما بايد دانست كه تهديدات فضاي سايبر و برخي كشورهايي كه درصدد ضربه زدن به ما هستند، جدي است و بايد جلوي آن‌ها را با تدابيري كه انديشيده مي‌شود، گرفت.
    انتهاي پيام

  4. این کاربر از wichidika بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است


  5. #824
    حـــــرفـه ای tanha.2011's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    دنیای IT
    پست ها
    5,966

    پيش فرض ظرفيت اينترنت كشور تا پايان سال دو برابر مي‌شود

    ايتنا - معاون زيرساخت: ما با قطعیت از افزایش ظرفیت اینترنت در ماه‌های آینده صحبت می‌کنيم.

    معاون شرکت ارتباطات زیرساخت گفت: ظرفیت فعلی اینترنت کشور ۲۲۱ STM۱ است که تا پایان امسال به بیش از ۲ برابر افزایش خواهد یافت.

    به گزارش ايتنا حسن شاهی با اشاره ظرفیت اینترنت کشور، اظهار داشت: در حال حاضر ظرفیت فعلی اینترنت کشور ۲۲۱ STM۱ است که تا پایان امسال بیش از ۲ برابر افزایش خواهد یافت.

    معاون بهره‌برداری و مدیریت شبکه شرکت ارتباطات زیرساخت گفت: ظرفیت اینترنت کشور تا پایان امسال با ۲۷۱ STM۱ افزایش به ۴۹۳ STM۱ خواهد رسید.

    شاهی افزود: خریدهای لازم برای این کار انجام شده و در حال تست تجهیزات هستیم و پس از انجام تست‌های فنی، این ظرفیت اضافه خواهد شد.

    معاون بهره‌برداری و مدیریت شبکه شرکت ارتباطات زیرساخت تاکید کرد: دلیل اینکه با قطعیت از افزایش ظرفیت اینترنت در ماه‌های آینده صحبت می‌کنم، این است که خرید‌ها انجام شده و در حال انجام تست‌های فنی هستیم.

  6. #825
    M Ơ Ɗ Є Ʀ ƛ Ƭ Ơ Ʀ VAHID's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    "فروم" ها خانه دوم ما
    پست ها
    10,149

    پيش فرض رشد بی‌نظیر تعداد کاربران اینترنتی در دنیای عرب

    ایتنا – تعداد کاربران اینترنتی منطقه خاورمیانه و کشورهای شمال آفریقا، از حدود 8 میلیون نفر به 871 میلیون نفر رسیده است.



    استفاده از اینترنت در منطقه خاورمیانه و کشورهای شمال آفریقا از رشد بسیار بالایی برخوردار است.

    به گزارش ایتنا به نقل از رویترز، «استیو همیلتون کلارک» مدیر عامل شرکت TNS MENA گفته است در ده سال گذشته استفاده از اینترنت در خاورمیانه و شمال آفریقا، ۲۳۰۰ درصد رشد داشته است.

    به عبارت دیگر تعداد کاربران اینترنتی این کشورها، از ۷ میلیون و ۸۰۰ هزار نفر به ۸۷۱ میلیون نفر بالغ شده است.

    شرکت TNS MENA یکی از بزرگ‌ترین شرکت‌های تحقیقات بازار در سطح بین‌الملل به شمار می‌رود.

    در نظرسنجی این شرکت که در ۶۰ شهر اجرا شده است، ۹۰ درصد کاربران به دنبال کسب اطلاعات در خصوص اقلامی هستند که قصد خرید آنها را دارند.

    این امر به نوبه خود از رشد تجارت الکترونیکی در این مناطق حکایت دارد.

    بر این اساس به نظر می‌رسد شرکت‌هایی که بتوانند با ورود به بازار تقریباً بکر و دست‌نخورده این کشورها، به ارائه خدمات الکترونیک و سرویس‌های بازاریابی اینترنتی بپردازند، از سود سرشاری بهره‌مند خواهند شد.

    شمال آفریقا به بخشی از قاره سیاه گفته می‌شود که در شمال صحرای بزرگ آفریقا قرار گرفته است.

    از جمله کشورهای مطرح این منطقه می‌توان به الجزایر، تونس، مصر، لیبی و مراکش اشاره کرد.










    itna.ir

  7. #826
    حـــــرفـه ای wichidika's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    پست ها
    13,667

    13 كاهش قيمت اينترنت براي كاربران؛ وعده‌اي قابل تامل

    شايد اينترنت در كشور ما، با توجه به تغييرات آن در سطح جهاني، تعرفه روزآمدي ندارد و به گفته كارشناسان بنا بر آمارهاي موجود و با استدلال به گزارش‌هاي سازمان‌هاي بين‌المللي، نوسان معقول كشورهاي پيشرو در عرصه ICT، توجه مستقيم به تغييرات اين حوزه در ايران ندارد و نسبت به سرعت پايين و قطعي‌هاي بي‌شمارش، با قيمتي بالا در اختيار كاربران نهايي قرار مي‌گيرد و علي‌رغم اينكه چند سالي است مسوولان مربوطه از كاهش قيمت اينترنت خبر داده‌اند و اگرچه اين كاهش با توجه به شرايطي كه عنوان شده براي شركت‌هاي اينترنتي اعمال شده، اما بحث مهم كاهش قيمت براي مردم و كاربران نهايي آنطور كه بايد محقق نشده است.



    به گزارش خبرنگار سرويس فناوري اطلاعات خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، با توجه به اينكه مخابرات در حال حاضر در بخش دولتي به تنهايي و بدون رقيب در حوزه خريد و ورود پهناي باند از خارج كشور فعاليت مي‌كند، به اعتقاد برخي فعالان اين حوزه بدون شك اگر انحصاري بودن در اين حوزه برطرف شود، بسياري از مشكلات حل مي‌شود.
    به گفته برخي مديران شركت‌هاي اينترنتي از اواسط سال 86 كه كاهش قيمت اينترنت اعلام و اعمال شد تا به حال تخفيف ديگري اعمال نشده است؛ البته تخفيف 30 درصدي ديگري نيز اعلام شد كه ظاهرا هنوز اين تخفيف در صورت‌حساب‌ها اعمال نشده است.
    از طرفي با توجه به اين‌كه 50 تا 60 درصد قيمت تمام شده شركت‌ها براي پهناي باند اختصاص دارد و مابقي براي هزينه شركت اعم از پرسنل و موارد ديگر هزينه مي‌شود، حتي اگر تخفيف 30 درصدي از سوي مخابرات براي شركت‌ها اعمال شود، تاثير چنداني در قيمت اينترنت براي كاربران ندارد و مي‌توان گفت كه اين تخفيف اعمال شده در خروجي كار 15 تا حداكثر 20 درصد براي قيمت اينترنت تاثيرگذار است.
    مدير يك شركت اينترنتي چندي پيش در اين باره اظهار كرد: در سال 79 كه شركت خود را تاسيس كرديم، يك مگ پهناي باند را حدود شش ميليون تومان خريداري مي‌كرديم و اكنون اين ميزان به 350 هزار تومان رسيده هم‌چنين هر ساعت پهناي باند را به كاربران حدود هزار تا دو هزار تومان ارائه مي‌داديم كه در حال حاضر تقريبا به 60 تا 70 تومان كاهش يافته است.
    به اعتقاد كارشناسان براي حل اين مشكل و كاهش قيمت اينترنت براي كاربران و از طرفي توجه به افزايش هزينه شركت‌ها و متضرر نشدن آن‌ها بهتر است كه دولت به شركت‌ها تخفيف داده و يا به آن‌ها يارانه دهد؛ تا سال 83 يا 84 شركت‌ها مي‌توانستند از هر پرووايدر خارجي پهناي باند خود را خريداري كنند اما تقريبا از همان سال‌ها تا به امروز كه انحصار اين كار را مخابرات در دست گرفت و مباحث امنيتي به عنوان دلايل اين كار عنوان شد مشكلاتي براي شركت‌ها به وجود آمد.
    اما محمود خسروي - مدير عامل شركت ارتباطات زيرساخت كشور - درباره كاهش قيمت اينترنت گفته بود: ما درصدد كاهش قيمت اينترنت هستيم و در اين زمينه فعاليت‌هاي لازم را انجام مي‌دهيم و اگر بخش خصوصي ادعا دارد كه مي‌تواند اينترنت و پهناي باند را ارزان‌تر از شركت ارتباطات زيرساخت وارد كند، بايد به بحث كيفيت آن نيز توجه شود زيرا ما مي‌خواهيم شبكه بهتر، با امكانات و كيفيت بالاتر و درنتيجه امنيت بيش‌تري داشته باشيم و هزينه‌هاي لازم را نيز در اين زمينه صرف خواهيم كرد.
    معاون پيشين وزير ICT موضوع‌هاي غيرفني و مسائل اقتصادي، فرهنگي را در زمينه كاهش قيمت اينترنت براي كاربران نهايي موثر دانسته و گفته بود: براي اين كاهش، بايد شركت‌هاي مخابرات استاني و مخابرات ايران و شركت ارتباطات زيرساخت برآورد مناسبي از قيمت تمام شده اينترنت داشته باشد و تا جايي كه اختيارات دارند و بتوانند در اين زمينه قيمت را كاهش داده يا راه‌كارهايي را مطرح كنند.
    كمال محامدپور درباره كاهش قيمت اينترنت براي كاربران نهايي تاكيد كرده بود: كاربران اينترنت و شركت‌هاي مخابراتي بايد همراهي و همكاري لازم را براي كاهش قيمت اينترنت براي كاربران داشته باشند. زيرساخت‌هايي براي اين كار بايد وجود داشته باشد كه در چند سال اخير اين موضوع حل شده و به لحاظ فني در اين زمينه مشكل نداريم؛ از سويي هم طرح ملي شبكه IP مطرح و مناقصه آن توسط شركت ارتباطات زيرساخت برگزار شده و برنده نيز مشخص شده است.
    او سطح درآمد و وضع اقتصادي مردم و در نظر گرفتن اين موضوع را در اين زمينه مهم دانسته و تصريح كرد:‌ ما بايد به نحو مناسبي آن را در سبد كالاي مردم قرار دهيم و در اين زمينه، همه بايد همكاري لازم را داشته باشند.
    به گزارش ايسنا، برخي شركت‌هاي اينترنتي معتقدند كه اين ميزان كاهش آنچنان زياد نيست كه بخواهد در كاهش قيمت نهايي اينترنت براي كاربران نهايي تاثير داشته باشد و از طرفي هزينه‌ پهناي باند بخش كوچكي از هزينه شركت‌ها را به خود اختصاص مي‌دهد.
    به گفته يك مدير شركت‌ اينترنتي مي‌توان گفت كه كاهش 20 درصدي قيمت پهناي باند اينترنت با توجه به اين كه حدود يك چهارم هزينه شركت‌ها را به خود اختصاص مي‌دهد، بايد حدود پنج درصد براي كاربران كاهش يابد كه البته اين رقم بسته به شركت‌ها متفاوت است.
    مديران شركت‌ها مي‌گويند با توجه به تورمي كه هر ساله شاهد آنيم و بالا رفتن حقوق و دستمزد افراد و ميزان اجاره و تورم در بخش‌هاي ديگر، هزينه شركت‌ها نيز افزايش مي‌يابد و با كاهش قيمت پهناي باند براي شركت‌ها نمي‌توان انتظار زيادي از شركت‌ها داشت.
    اين موضوع كه كاربران نهايي از اين كاهش به چه ميزان متنفع مي‌شوند، برعهده سازمان تنظيم مقررات ارتباطات است كه رگولاتوري نيز در اين رابطه تعرفه‌اي تنظيم و به ارائه‌كنندگان خدمات ابلاغ كرد و در اين تعرفه‌ها ميزان كاهشي كه به واسطه اين 20 درصد بايد براي كاربران نهايي اعمال شود، مشخص شده است و نظارت بر اين موضوع هم توسط خود سازمان صورت مي‌گيرد اما چگونه؟
    و همچنان اين سوال وجود دارد كه چه زماني اينترنت، براي مردم ارزان‌تر مي‌شود؟ آيا رشد 100 درصدي پهناي باند اينترنت كشور تاثيري مستقيم بر توسعه دسترسي 100 درصدي مردم به اطلاعات در شبكه جهاني اينترنت دارد؟
    به اعتقاد رييس انجمن شرکت‌هاي اينترنتي، هزينه پهناي باند تقريبا 30 درصد هزينه يك شركت اينترنتي را تشكيل مي‌دهد و بهتر است براي ارزان شدن قيمت اينترنت در كشور مخابرات پهناي باند را به قيمت تمام شده در اختيار شركت‌ها قرار دهد.
    مسعود رياضيات با بيان اينكه مخابرات قبل از اين‌كه كاهش قيمت اخير اينترنت خود را براي شركت‌ها اعمال كند، بسياري از شركت‌هاي اينترنتي قيمت خود را كاهش داده بودند اما تخفيف مربوطه از سوي مخابرات با تاخير صورت گرفت گفت: پهناي باند چيزي نيست كه مخابرات بخواهد از قبل آن به دنبال سودي براي خود باشد و آن را به چند برابر قيمت تمام شده به شركت‌هاي اينترنتي بفروشند.
    به گفته وي پهناي باند به تنهايي درصد بسيار کمي يعني حدود يک پنجم هزينه شرکت‌هاي اينترنتي را تشکيل مي‌دهد و هزينه عمده براي شرکت‌ها صرف کرايه محل و انتقال مي‌شود که مخابرات در هيچ کدام از اين موارد تخفيف نداده است؛ در حال حاضر شرکت‌هاي اينترنتي با حداقل سود و در بسياري مواقع با ضرر پهناي باند واگذار مي‌کنند، زيرا خود شرکت ارتباطات زيرساخت در راس هرم پهناي باند را به چندين برابر قيمت بين‌المللي واگذار مي‌کند.
    انتهاي پيام

  8. #827
    M Ơ Ɗ Є Ʀ ƛ Ƭ Ơ Ʀ VAHID's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    "فروم" ها خانه دوم ما
    پست ها
    10,149

    پيش فرض اینترنت این عزیزان!

    ايتنا - قطع اینترنت در موارد بسیار و پایین بودن سرعت آن در همه ساعات روز، مسئله‌ای است که پرسنده بسیار دارد، اما پاسخگویی در کار نیست.

    تابناك - اسکندر صالحی

    اخلاق، ضرورت است یا فضیلت؟

    برای تأمل در این پرسش، بد نیست نخست در موردی بیندیشیم که نویسنده و خواننده این مختصر، در این چند روز، با آن دست به گریبان بوده است و از درک درست علت و حکمت آن ناتوان.

    قطع اینترنت در موارد بسیار و پایین بودن سرعت آن در همه ساعات روز، مسئله‌ای است که پرسنده بسیار دارد، اما پاسخگویی در کار نیست؛ متولیان یک به یک از زیر بار مسئولیت شانه خالی می‌کنند و کسی نمی‌داند از که باید مسئولیت بخواهد.

    به این مورد از زوایای بسیار می‌توان نگریست و حتی از آن آموخت (البته اگر آموزنده‌ای در کار باشد که گویا نیست!)

    یکی از این زوایه‌ها، که اگر مهم‌ترین نباشد از مهم‌ترین‌هاست، تبیین اخلاقی آن است. البته از این نگاه نیز بحث‌ها بسیار است.

    با رعایت اختصار، اندکی در این مورد درنگ می‌کنیم:

    ـــ کاربران اینترنت با قراردادی، مشترک یکی از شرکت‌های خدماتی در این زمینه‌اند. در هر قراردادی، به قاعده، باید حقوق و منافع دو طرف و نیز مسئولیت‌های متقابل ایشان آمده باشد. یکی از ارایه‌دهندگان خدمت در این زمینه، شرکت مخابرات است. از این شرکت چند پرسش می‌توان پرسید:

    ـــ آیا در قراردادی که با مشترکان اینترنت بسته، تعهدات خود را یادآور شده است؟ اگر پاسخ منفی است، چرا و اگر مثبت است، آیا در این قرارداد نوشته است که اگر به تعهدات خود عمل نکرد، چگونه باید خسارت وارده به مشترک جبران شود؟ آیا اساسا خسارات احتمالی به مشترک، احصا و ارزش‌گذاری شده است؟ آیا تاکنون شرکت مخابرات به هیچ یک از مشترکان خدمان اینترنتی خود از این بابت، خسارتی پرداخت کرده است و دست‌کم آیا مسئولان مخابرات تاکنون به دلیل نقض قرارداد و عمل نکردن به تعهدات خود از طرف مقابل عذر خواسته‌اند؟
    آیا مدیران این شرکت تاکنون به این دلیل با هیچ یک از مقصران یا خاطیان درون سازمان خود،‌ برخورد کرده‌اند؟

    ممکن است مسئولان محترم شرکت مخابرات برای هر یک از این پرسش‌ها، پاسخ‌هایی داشته باشند طولانی؛ اما آیا انتظار دارند کسی این پاسخ‌ها را از ایشان بپذیرد؟

    در نوشته‌های پیشین، همواره گفته شد که اخلاق،‌ ضرورت زندگی آدمی در اجتماع است؛ ضرورت!

    مشکل شاید این باشد که ما گمان می‌کنیم، اخلاق، «فضیلت» است؛ بنابراین، اگر از آن برخوردار باشیم، برتری و حسن است، ولی اگر دارای آن نباشیم، وضعیت عادی است.

    تأمل در مواردی از قبیل آنچه گفته شد، نشان می‌دهد که اخلاق نه فضیلت، زینت و یا تجمل‌ آدمی برای زیست جمعی، که ضرورت این نحوه از زندگی است و آدمی‌زادگان بدون برخورداری از آن، نمی‌توانند در «مدینه‌» بزیند و «تمدن» بسازند.

    گویا، بدون اخلاق، «اعتماد» لازم برای زندگی جمعی، میان آدمیان پدید نمی‌آید و کیست که شک داشته باشد در این که آنچه اجزای منفرد انسانی را به جامعه سالم تبدیل می‌کند و ضامن دوام و بقای این جمع است،‌ چیزی جز اعتماد متقابل میان اعضای آن است؟

    با رشد و توسعه خرد مدنی، آدمیان چیزهایی ساختند برای ارتقا، انتظام و صیانت از «اعتماد متقابل اجتماعی». یکی از این ساخته‌ها، قرارداد است و با قرارداد است که آدمیان هم برای تثبیت و تداوم حداقلی از اخلاق، پشتوانه حقوقی ایجاد کردند و هم آن را شاخصی قرار دادند برای اندازه‌گیری میزان پایبندی یکدیگر به این حداقل‌ها.

    جامعه پیشرو و برتری طلب، البته، نمی‌تواند به حداقل‌ها در هیچ زمینه‌ای و از جمله اخلاق بسنده کند؛ اما اگر جامعه‌ای به این حداقل‌ها هم پایبندی نداشت، درباره‌اش چه می‌توان گفت؟

    مختصر این که در هر وضعیت اجتماعی، گونه‌ای از اخلاق و هنجارهای اخلاقی ضرورت دارد و هرگز نمی‌توان سودای گونه‌‌ای از زیست جمعی داشت، ولی از اخلاق چشم پوشید، زیرا اخلاق چیزی نیست، مگر مجموعه قراردادهایی که این نحوه از زیستن را ممکن می‌کند و البته از همین سخن هم پیداست که هر چه جامعه‌ای در جامعه بودن خود تمام‌تر باشد، از سطح بالاتری از اخلاق برخوردار خواهد بود.

    اکنون اگر به پرسش نخستین بازگردیم،‌ می‌توان گفت که بدون حداقلی از اخلاق، «مدینه» شکل نمی‌گیرد و آنان که خیال ساخت «تمدن» برتری طلب دارند، جز با نگاه حداکثری به اخلاق، چنین نتوانند کرد.

    در واقع، برخورداری حداکثری از اخلاق، شرط لازم یک تمدن هژمونیک است. بنابر این، برخورداری از حداقلی از اخلاق، شرط ضروری ایجاد جامعه است؛ اما توجه حداکثری به اخلاق، رویکرد و فضیلت جامعه برتری طلب است.

    نگاه را اگر بگردانیم، سوگمندانه باید گفت: جامعه‌ای که افراد و ارکان آن از حداقل‌های اخلاق بی‌بهره باشد از صورتی از «مدینه» برخوردار است که مصداقی در «واقعیت» ندارد؛ چنین جامعه‌ای در مرحله پیش از تمدن می‌زید.

    و سرانجام آن که درک آنچه گذشت، بسیار ساده است، ولی پذیرش آن سخت تلخ و دشوار می‌نماید؛ بی‌پذیرش آن البته رشد و تعالی در سراپرده عدم است!












    itna.ir

  9. این کاربر از VAHID بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است


  10. #828
    M Ơ Ɗ Є Ʀ ƛ Ƭ Ơ Ʀ VAHID's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    "فروم" ها خانه دوم ما
    پست ها
    10,149

    پيش فرض راه‌اندازي شبكه داخلي شدني است اما با چه هزينه‌اي؟

    ایتنا- معاون توسعه و مهندسي شركت مخابرات تهران: مسلما داشتن شبكه‌اي كه تنها متخص ايران باشد، ارتباطي به اينترنت ندارد و سرمايه‌گذاري‌هايي را طلب مي‌كند و محتوا يكي از مهم‌ترين مباحث اين شبكه است.



    راه‌اندازي شبكه داخلي، شدني است اما اين كه با چه سياست و هزينه‌هايي راه‌اندازي شود، مهم است.

    به گزارش ایتنا، سميع‌الله صادقي آراني - معاون توسعه و مهندسي شركت مخابرات استان تهران - در گفت‌وگو با ايسنا، با بيان اين مطلب درباره قابليت اجرايي شدن شبكه ملي و داخلي ابراز كرد: با راه‌اندازي چنين شبكه‌اي مي‌توان محدوده كوچكي را در داخل به وجود آورد كه از منظر Logic جداست اما از همان بستر ثابت استفاده مي‌كند.

    او گفت: مسلما داشتن شبكه‌اي كه تنها مختص ايران باشد، ارتباطي به اينترنت ندارد و سرمايه‌گذاري‌هايي را طلب مي‌كند و محتوا يكي از مهم‌ترين مباحث اين شبكه است.

    وي با بيان اينكه اگر عرض باند دو مگ هم ايجاد شود، اما محتوايي براي ارائه برروي آن وجود نداشته باشد، چه كاري مي‌خواهيم انجام دهيم؟ تصريح كرد: البته در راستاي تلويزيون اينترنتي "شيما" كه ما راه‌اندازي كرديم، قراردادي با يكي از بخش‌هاي صدا و سيما مبني بر توليد محتوا امضا كرديم؛ به اين صورت كه هر دو مكلف به انجام و راه‌اندازي چنين شبكه‌اي هستيم و ظرفيت سه مگا را براي آن ايجاد كرده‌ايم.










    itna.ir

  11. 2 کاربر از VAHID بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند


  12. #829
    حـــــرفـه ای tanha.2011's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    دنیای IT
    پست ها
    5,966

    پيش فرض مخابرات از مدعيان رقابت با ارائه‌دهندگان خدمات اينترنت پرسرعت

    ایتنا- مدیرعامل شرکت مخابرات ایران: شرکت‌های خصوصی جوابگوی تمامی متقاضیان برای ارائه خدمات اینترنت پر سرعت نیستند.

    كرد: شركت‌هاي خصوصي بايد بدانند كه با وجود بازار گسترده‌ موجود در كشور و در اين حوزه، مخابرات به هيچ‌وجه دنبال اين نيست كه آنها را از بازار رقابتي خارج كند و تنها به‌عنوان يكي از مدعيان با ساير ارائه‌دهندگان خدمات ADSL به رقابت مي‌پردازد.

    به گزارش ایتنا به نقل از صابر فيضي در گفت‌وگو با ايسنا، اظهار كرد: زماني كه مي‌بينيم شركت‌هاي خصوصي جوابگوي تمامي متقاضيان براي ارائه خدمات اينترنت پرسرعت نيستند، مجبوريم به ارائه خدمات نيز وارد شويم تا بخشي از كار را انجام دهيم.

    فيضي تاكيد كرد: شركت مخابرات ايران آماده است تا با تمامي شركت‌هايي كه قصد رفع چالش‌ها و ضعف‌هاي ارتباطي را دارند، همكاري كند.

    وي با بيان اينكه نيازي نيست شركت‌هاي خصوصي نگران ارائه‌ خدمات توسط شركت مخابرات باشند، ابراز كرد: بنا نيست شركت مخابرات ايران در لايه‌ دسترسي وارد شود.

    مدير عامل مخابرات ايران همچنين در بخشي از سخنانش درباره دليل توليد نشدن برخي تجهيزات مخابراتي در كشور اظهار كرد: ما به لحاظ نيروي فني، مشكل و كمبودي در اين رابطه نداريم و بحث اصلي مباحث اقتصادي است كه اين تجهيزات در كشور ما توليد نمي‌شوند.

    اظهارات فيضي در حالي است كه مدير عامل يک شرکت خدمات اينترنتي معتقد است كه تعامل شرکت مخابرات با اکثر شرکت خدمات اينترنتي ضعيف است و در ارائه خدمات به شرکت‌هاي خدماتي از طرف مخابرات کم‌کاري صورت گرفته است.

    رضا صالحي اظهار کرد: رقابت بين شرکت‌هاي خدمات اينترنتي و مخابرات، اشتغال تعداد زيادي از نيروهاي متخصص در اين‌گونه مراکز ارائه‌دهنده خدمات اينترنتي را به خطر مي‌اندازد.

    او ادامه داد: با توجه به اينکه تنها بستر ارتباطي پهناي باند از طرف شرکت مخابرات ارائه مي‌شود، شرکت‌هاي خصوصي در اين حوزه با کاهش عملکرد و کارايي مواجه شده‌اند، به همين خاطر افراد متخصص در اين شرکت‌ها هم با مشکلات مختلفي در زمينه کاري خود مواجه شده‌اند.

  13. این کاربر از tanha.2011 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است


  14. #830
    M Ơ Ɗ Є Ʀ ƛ Ƭ Ơ Ʀ VAHID's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    "فروم" ها خانه دوم ما
    پست ها
    10,149

    پيش فرض آزادی موقت در اینترنت چین

    ایتنا – بروز اشکال در پروژه سانسور اینترنت در چین، برخی سایت‌های ممنوعه را به روی کاربران این کشور گشود.



    ه دلیل بروز مشکل در نرم‌افزار دیواره بزرگ آتش چین موسوم به Great Firewall، دسترسی به برخی سایت‌های ممنوعه در این کشور، برای مدتی کوتاه امکان‌پذیر شد.

    دیواره بزرگ آتش چین یکی از اهرم‌های دولتمردان این کشور برای کنترل محتویات اینترنت به شمار می‌رود.

    دلایل بروز اشکال در این نرم‌افزار سانسورکننده، در پس پرده‌ای از ابهام قرار دارد.

    به گزارش ایتنا به نقل از رویترز، بر این اساس در هفته جاری برخی کاربران چینی توانستند به سایت‌های فیلترشده‌ای همچون یوتیوب، فیس‌بوک و توییتر به طور مستقیم و بدون نیاز به استفاده از VPN دسترسی پیدا کنند.

    در چین سایت‌های اینترنتی بسیاری فیلتر است که برای نمونه علاوه بر سه سایت فوق، می‌توان به
    برخی شبکه‌های اجتماعی و نیز سرویس‌دهنده‌هایی همچون بلاگ اسپات، وردپرس و بلاگر اشاره کرد.
    حتی در سال ۲۰۰۷، نسخه چینی سایت ویکی‌پدیا نیز برای مدتی از دسترس کاربران خارج شده بود.

    حکومت چین دسترسی نامحدود به شبکه‌های اجتماعی را عامل بروز بی‌ثباتی در این کشور قلمداد می‌کند.

    بر اساس این گزارش، کاربران چینی در اظهارات خود، با اشتیاق در مورد این آزادی موقت سخن گفته‌اند.

    Arvin Xie یکی از کاربران سایت ویبو (Weibo) گفت من به طور اتفاقی متوجه شدم که می‌توانم به یوتیوب دسترسی داشته باشم! به دور زدن دیواره آتش هم نیاز نیست!

    ویبو یک سایت میکروبلاگینگ چینی است که افراد می‌توانند پیام‌های کوتاهی در آن منتشر سازد.
    این سایت تقریباً عملکردی مشابه توییتر دارد.

    Zhang Wenjin دانشجوی ۲۳ ساله دانشگاه Jiao Tong نیز گفت من دیروز برای اولین بار از فیس‌بوک استفاده کردم.

    وی با اشاره به این که در فیس‌بوک یک حساب برای خود ایجاد کرده است، اظهار داشت: مطمئنم دیروز کاربران چینی بسیاری وارد این سایت شده‌اند.

    با این حال این آزادی، موقت بوده است و روز چهارشنبه سایت‌های فیس بوک، یوتیوب و توییتر مجدداً به روی کاربران چینی بسته شد.












    itna.ir

  15. این کاربر از VAHID بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است


Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

  • شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •