تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 3722 از 4751 اولاول ... 2722322236223672371237183719372037213722372337243725372637323772382242224722 ... آخرآخر
نمايش نتايج 37,211 به 37,220 از 47505

نام تاپيک: ADSL Shatel / شرکت شاتل

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دقیقا عین من دیگه سرویس 1ساله دارم
    ولی دیگه ناامید شدم دارم از روزانه شال که خوبه استفاده می کنم ولی چه فایده پول گیگ مصرفی رو باید بدم حالا باز خوبه سرعت روزانه اش خوبه و قطعی نداره وگرنه کامپیوتر و خط تلفن و میاوردم جولی در شاتل آتیش میزدم بخدا
    این سرعت روزانه هم بستگی به مرکز مخابرات داره نه ؟
    یه وقتهایی خیلی خوب یه وقت هم بد !

2. 3 کاربر از ma_hasti بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه redfild's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

من نگفتم صبح دانلود دارم ولی ازمایشی که دانلود کردم چند مگ سرعت رو 65 بود و الان هم شب هم 65 هست اگه دقیقآ متوجه شده باشی من حرفم سر محدود شدن نیست من حرفم سر حرف اون دوستانی هست که 128 دارند و سرعتشون به اندازه 512 من هست خوب اگر قراره با 128 سرعت بشه اندازه 512 من همون 128 اولی که داشتم رو نگه میداشتم منتها من اول 128 داشتم و اون موقع من سرعتم چه شب و چه روز از 16 بالاتر نمیرفت که با خودم گفتم بزار 512 بگیرم که حداقل 100 رو بهم بده ولی هیچ وقت از 65 بالاتر نرفت در حالی که اگر یک پست بالتر از همین پست من رو بخونید میبینید که دوستمون با چه اکانی و چه سرعتی گرفتن نسبت به 512
    در هر حال شما می خواهید به دوستان بگید که اگر شاتل بهتون 65 سرعت داد خیلی هم قدر دان باشید که خیلی هم عالیه ما هم که قبول کردیم آره.....

---------- Post added at 12:49 AM ---------- Previous post was at 12:45 AM ----------

اینم یه نمو نه اش ایشون به قول خودش 256 گرفته بعد 260 سرعت دانلودش هست جالبه بخدا 14 تا هم بیشتر از اکانتش سرعت داره اونوقت من با 512 باید سرعتم 65 باشه

داداش تو خودتو ناراحت نکن
    حرفت رو هم کاملا قبول دارم ، من خودوم لااقل تو PT اولین نفری بودن که با امضاء تصویری به سمت اطلاع رسانی ملت رفتم .
    دادا تو شاتل 65 کیلوبایت تو شب با 512 داشته باشی کلات رو بنداز روو هوا !
    میگم منم 65 بودم ، از چند گیگ اونورتر چنان محدودت میکنن که میشی 1 تا 5 کیلوبایت !
    65 پیشکش !!!!!!
    من الآن اینیکی خطم پارس آنلاین هست ، 512 . صبح تا250 دانلود دارم ، شب بین 40 تا 60 متغیر ، از 1 تا 6 صبح هم 700 تا 1.3 متغیر دانلود دارم ، اونم فکر کنم از شانس گند منه که سرویسم با روزهای .... عجین و یکی شده { آقا یکی معادل فارسی مصادف رو واسه ما پ.خ کنه } ، سرویسم 1 ماه نشده ولی تا حالا هرچقدر دانلود کردم منو محدود نکردن !!!!!
    اگه ناراحت شدی عذر میخوام ، بحث من اینه که سرویس 2 مگ ماکزیمم 256 کیلوبایت سرعت میده ، 300 دیگه رقم بالایی خداییش !
    بعد هم داداش من ، اون سرویس که میبینی 256 کیلوبایت تو روز دانلود داره ، که خط 512 من داشت ، تو ساعات رایگان 1 تا 5 کیلوبایت دانلود داره . اینا اینجوری هستن !!!!
    البته این سیاست شاتل هست که هر چند ماه میاد پورت هارو رو 2 مگ میبنده ، جذب مشتری میکنه و بعد دوباره سرویس شیر تخیلی خودش رو میده {همین الآن هم یکسری از شهرهارو فقط رو پورت بالاتر از خودشون تو روز بسته که اونها هم ریزش می کنن } . مشتری بدبخت هم که میگه به تخلیه و رانژه دوباره نمی ارزه میسازه !!!
    دوستا می ارزه ! بیاین بیرون ! اینهمه شرکت ، هرجا برین از شاتل بهتره {تو PAP ها منظورمه }

4. 7 کاربر از redfild بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز mohsentanha's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

ما هم که مثل فرشته ها بال دراورديم از اين شاتل داريم جدا ميشويم
    2.6ماه بوديم شاتل خداييش هر مدلي بگيد اينترنت داشتم پرسرعت کم سرعت ميان سرعت ولي الان ياد نت ذغالي ميندازه منو
    ما بريم که سرعتش برا بقيه خوب بشه
    پي نوشت:ميمانيم تا مشتي بر دهان استکبار بزنيم
    Last edited by mohsentanha; 01-03-2012 at 22:54.

6. 3 کاربر از mohsentanha بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

چرا از شاتل بد ميگيد من 256 گرفتم عدد كانكتمو 2.2mbps ميزنه دانلود هم 260

ما هم در عجبیم که چطوری میشه با این سرعت خوب دوستان اینقدر از سرویسشون ناراضین
    الان ساعت 5:40 صبح من دارم با نت کار می کنم هیچ مشکلی هم ندارم ، سرعت دانلودم روی 230KB

8. این کاربر از mortezzkhan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه pakhme2000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

دوستان من به یه مشکل عجیب برخوردم، از موقعی که شاتل سرویساشو شیر کرده ترافیکم بیش از حد مصرف میشه. مثلا واسه دانلود یه آهنگ 3 مگی حدود5-6 مگ مصرف میکنه! کسی به همچین مشکلی برخورده؟
    مرسی

10. این کاربر از pakhme2000 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز mhv_kntu's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

دوستان من به یه مشکل عجیب برخوردم، از موقعی که شاتل سرویساشو شیر کرده ترافیکم بیش از حد مصرف میشه. مثلا واسه دانلود یه آهنگ 3 مگی حدود5-6 مگ مصرف میکنه! کسی به همچین مشکلی برخورده؟
    مرسی
    میزان آپلودت رو هم چک می کنی ؟

آپلود هم جز ترافیک هست.

12. این کاربر از mhv_kntu بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه pakhme2000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

میزان آپلودت رو هم چک می کنی ؟

آپلود هم جز ترافیک هست.
    بله چک کردم، ترافیکم از حجم received زیاد مصرف میشه

داره خودمونی میشه saman1010's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من که از شاتل خارج شدم. واسشون هم در بخش پیشنهاد ها و انتقادها این کامنت رو فرستادم:

سلام
    خدا رو شکر میکنم که بالاخره از شاتل رفتم و با اینکه از اکو استفاده میکردم اما شما از سیاست استفاده عادلانه بر علیه من استفاده کردید که بالاخره بعد از پیدا کردن یک شرکت خوب از سیاست به اصطلاح عادلانه شما خلاصی پیدا کردم. با اینکار مشتری از دست خواهید داد چون ما هم سیاست خروج مشتری از شاتل رو به همگان توصیه کردیم و میکنیم. دیگر هیجوقت هم به شاتل برنخواهم گشت حتی اگر بهترین شرکت شود(که محال است).
    خدانگهدار

15. 14 کاربر از saman1010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ایول عند کار رو انجام دادی
    خدایی پیگیری هاشون تو این بحث خوبه ، من خودم چند بار دری و بری براشون نوشتم و یا انتقاداتم رو بهم جواب دادن حتی شده یک خط
    بچه ها باتوجه به قطعی و فسخ هایی که داشتید به کدوم شرکتید رفتید ؟؟ میشه بگید تا ما هم آشنا بشیم ؟؟؟ من شاید با پول عیدی هام قید چندماهی که مونده رو زدم و فسخ کردم ...........

17. 5 کاربر از ma_hasti بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای alex_pk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2004
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من که از شاتل خارج شدم. واسشون هم در بخش پیشنهاد ها و انتقادها این کامنت رو فرستادم:
    مشتری ناراضی:

طبق تحقیقات به عمل آمده تنها 4 تا 6 درصد مشتریان شکایت کرده
    یا به تعبیری از مشکلات و نارسایی‌ها گله می‌کنند.
    96 درصد مشتریانِ ناراضی و ساکت در اولین فرصت به سوی رقبا می‌روند.
    این در حالی است
    که تحقیقات دیگری نشان می‌دهد که مشتری ناراضی
    در برابر سازمان سکوت می‌کند، اما در مواجهه با دیگران سکوت پیشه نمی‌کند
    و نارضایتی خود را به 10 تا 20 نفر انتقال می‌دهد
    . توجه داریم که این تحقیقات
    در کشورهای دیگر انجام شده و انتظار داریم به دلیل ارتباطات بیشتر
    و فرهنگ شفاهی در ایران
    این اعداد بسیار فراتر از این باشند .
    +
    بك مشتري ناراضي، هفت برابر مشتري راضي قدرت تبليغ دارد

حالا برای اینکه پستم فقط جنبه تحقیق نداشته باشه
    یه درخواست
    اگر امکانش هست دوستان یه تست از speedtest در تایم غیر رایگان بذارن.خصوصا 512

19. 9 کاربر از alex_pk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 334 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 334 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •