تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 588 از 1049 اولاول ... 88488538578584585586587588589590591592598638688 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,871 به 5,880 از 10487

نام تاپيک: سینمای خانگی

آخر فروم باز davood-d's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

من RS777 بدون DVD PLAYER با آمپ 520 و بلوری BDP140 دارم. آمپ 520 اکولایزر دستی نداره، ولی خب اگر موزیک با لپ تاپی که بهش وصل باشه گوش بدید میتونید از نرم افزارهای مختلف استفاده کنید. ولی افکتهایی که خود آمپ داره خوب جواب میدند و به نسبت راضی کننده هستند ولی تنظیم صدا با اکولایزر یه چیز دیگست!!!

---------- Post added at 01:46 PM ---------- Previous post was at 01:43 PM ----------

دوستان آپدیت بلوری BDP140 با نسخه 1.08 تو سایت پایونیر اروپا به آدرس زیر وجود داره که میتونید استفاده کنید:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    سلام
    ميشه يكم در مورد پلير bdp140 توضيح بدي؟ از لحاظ منوها و كيفيت پخش؟
    ممنون

اگه نباشه جاش خالی می مونه HWT's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2004
    محل سكونت
    مشهد شاپ

پيش فرض

با سلام میخواستم نظرتون رو راجع به گیرنده iclass بدونم ؟
    والا اینقدر اسم تو بازار زیاد شده که از دست ما هم در رفته
    مشخصاتی ازش داری بزار راجبش تحقیق کنم.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

با سلام به دوستان
    يه سوال : اگر باند هاي سينما رو روي ميز lcd و در فاصله كمي از تلويزيون قرار بدم واسه تلويزيون مشكلي پيش نمياد .البته از نظر اينكه آهن ربا داخل باند هستش عرض مي كنم .
    آخه من شنيدم ممكنه به مرور رو تصوير تاثير بذاره .

داره خودمونی میشه H@di Soft's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Susa

پيش فرض

سلام دوستان ...
    من امروز یدونه LED LG 42LW57000 گرفتم ... بهم گفتن اگه همراهش یه سینما خانگی یا Blu-ray Player بردارم 200 تومن کارت هدیه بهم میدن ... راستش من زیاد تو نخ TVو سینما و اینا .... نیستم ... در حدی که حتی شاید درست ندونم کاره اینا چیه ... آخه از فیلمای تلویزیون و ماه واره خوشم نمیاد و بقیه ی فیلما رو هم با PC نیگا میکنم (اینجوری کسی مزاحم فیلم نیگا کردنم نمیشه!!) ... بگذریم حالا ...
    حالا نمیخوام زیاد خرج سینما خانگی و blu-ray کنم ... شما جای من باشید کدوم رو از LG میگیرید ، سینما یا Blu-ray ؟ ... و اینکه اگه بخوام سینمای LG بگیرم با بودجه ی حدود 400 تومن چی خوبه ؟ ... صدای آنچنانی و بترکون هدفم نیست ... فقط میخوام بیشتر فرمت ها و امکانات رو داشته باشه و ظاهرش شیک باشه ...

آخر فروم باز davood-d's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

با سلام به دوستان
    يه سوال : اگر باند هاي سينما رو روي ميز lcd و در فاصله كمي از تلويزيون قرار بدم واسه تلويزيون مشكلي پيش نمياد .البته از نظر اينكه آهن ربا داخل باند هستش عرض مي كنم .
    آخه من شنيدم ممكنه به مرور رو تصوير تاثير بذاره .
    تمام بلندگوهاي سينماي خانگي محافظ دارند و براي تي وي هاي لامپي مشكلي ندارن. براي ال سي دي هم كه اصلا مهم نيست بلندگو از چه نوعي باشد.

7. 3 کاربر از davood-d بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن لوازم صوتی و تصویری mr_rayan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

سلام دوستان ...
    من امروز یدونه LED LG 42LW57000 گرفتم ... بهم گفتن اگه همراهش یه سینما خانگی یا Blu-ray Player بردارم 200 تومن کارت هدیه بهم میدن ... راستش من زیاد تو نخ TVو سینما و اینا .... نیستم ... در حدی که حتی شاید درست ندونم کاره اینا چیه ... آخه از فیلمای تلویزیون و ماه واره خوشم نمیاد و بقیه ی فیلما رو هم با PC نیگا میکنم (اینجوری کسی مزاحم فیلم نیگا کردنم نمیشه!!) ... بگذریم حالا ...
    حالا نمیخوام زیاد خرج سینما خانگی و blu-ray کنم ... شما جای من باشید کدوم رو از LG میگیرید ، سینما یا Blu-ray ؟ ... و اینکه اگه بخوام سینمای LG بگیرم با بودجه ی حدود 400 تومن چی خوبه ؟ ... صدای آنچنانی و بترکون هدفم نیست ... فقط میخوام بیشتر فرمت ها و امکانات رو داشته باشه و ظاهرش شیک باشه ...
    در مورد سینما یا بلوری بستگی به هدف شما و استفادتون داره.ال جی تمام مدل هاش از لحاظ ساپورت فرمت تو یک سطح هستش.

---------- Post added at 09:10 PM ---------- Previous post was at 09:07 PM ----------

کسی به من کمک نمیکنه؟! میشه نظرتون رو در مورد این مدل بدونم؟ و قیتش چنده؟ LG LH-W866HTS

من یه چیز خوب با بودجه متوسط یخوام حدود 400
    ممنون
    با بودجه 400 تومن مدل 3540 فیلیپس رو پیشنهاد می کنم.

9. 2 کاربر از mr_rayan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن لوازم صوتی و تصویری mr_rayan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

دوستان با این حساب.. با این بودجه (زیر 500)بهترین انتخاب همین 9900D شارپ هست..
    کسی پیشنهاد بهتری نداره..؟
    مدل 5550 فیلیپس پیشنهاد می کنم با این بودجه.

11. 2 کاربر از mr_rayan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه H@di Soft's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Susa

پيش فرض

در مورد سینما یا بلوری بستگی به هدف شما و استفادتون داره.ال جی تمام مدل هاش از لحاظ ساپورت فرمت تو یک سطح هستش.
    ممنون از راهنماییتون ... ولی منظورم این بود که شرکت LG ، سینماهاش بهتره یا بلوریش ؟ قاعدتا باید هر دو رو تهیه کنم ... حالا یدونش باید از LG باشه که هدیه نصیبم بشه ... بهتره کدوم رو از یه شرکت دیگه بگیرم ؟

حالا بین سینمای خانگی LG LH-869HTS و LG LH-860HTS کدوم بهتره ؟ ... از ظاهر 869 بیشتر خوشم میاد ...

پروفشنال Sorena_777's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

سلام دوستان قيمت اين سينما ها رو ميخواستم:
    LH-870HTS

LH-W871HTS

LH-880XBH

LH-890XBH

PARMIS
    LH-877HTS

SOUND VASTLE
    HB-994PK

هر كدوم از 650 تا به بالا بود رو هم نميخواد

...........

راستي دوستان پلير اين سينما در چه حدي هستن؟‌چه مدلي ؟؟
    همه نوع پسوند رو اجرا ميكنن؟مثل MKV
    و زير نويس فارسي؟
    اگر نه ميتونم يه بلوري يا دي وي دي خوب بگيرم و بلندوگ و امپلي و .. جداگونه تهيه بكنم؟؟
    Last edited by Sorena_777; 02-03-2012 at 13:59.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •