تبلیغات :
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 35 از 40 اولاول ... 25313233343536373839 ... آخرآخر
نمايش نتايج 341 به 350 از 397

نام تاپيک: پرسش و پاسخ درباره پرندگان زينتي

داره خودمونی میشه D4Rk knight's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011
    محل سكونت
    گـــرگـــ♥ــآن

پيش فرض

قیمت بلبل خرما چنده؟؟؟
    دمبیل چیه عکسش رو داری نشون بدی؟؟؟
    من یه مدت بلبل خرما داشتم ولی فرار کرد از تو قفس؟
    ممنون میشم عکس دمبیل رو بذارید ببینم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

بلبل خرما در شهر ما به علت زیاد بودن ارزونه (دو هزار و 500 تومان) البته وحشی ان که ازطبیعت گرفته شده. ولی اگر دستی باشه و بخونه قیمتش خیلی بالا تر میره(البته کسی اینجا زیاد نمیخره.همه مثل خودم تله درست میکنن ومیگیرن ویا جوجه این پرنده رو از کوچکی میگرن وخودشون بزرگ میکنند که در این صورت بسیار دستی میشه.
    دمبیل یه پرنده ی خاکی رنگه که از بلبل خرما بزرگ تر گرون تر و محبوب تره. علت محبوبیت این پرنده دم بسیار بلند و زیبایی که داره و اگر از بچگی اون رو بزرگ کنید بی نهایت دستی میشه و مثلا اگر اون رو بزاری روی شونت و بری بیرون و بگردی هیچ جا نمیره

درمورد عکس هم ندارم. ولی دوتا دمبیل و یکی بلبل خرما تو خونه دارم که همشون را تازه گرفتم و وحشی هستن. ولی میتونم با موبایل ازشون عکس بگیرم فقط نمی دونم چه طوری باید عکس بزارم

پرنده ی شما یا دستی نبوده یا اگر دستی بوده برای اینکه میخواسته تولید مثل کنه از خونه فرار کرده و دیگه بر نمی گرده(پدر عشق بسوزه)

اگر خواستید بیشتر براتون توضیح میدم.سوال دیگه ای داشتید اگر بدونم در خدمتم

3. 3 کاربر از dj.mahdi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه D4Rk knight's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011
    محل سكونت
    گـــرگـــ♥ــآن

پيش فرض

عکس رو میتونید آپلود کنید و بذارید.بلبل خرما رو از یکی از دوستام گرفته بودم وحشی بود و بالش هم تیر خورده بود.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

بلبل خرمای وحشی فکر نکنم دستی بشه باید جوجه شو گیر بیاری ولی فکر کنم فصل تولید مثلش همین زودی ها باشه.در مورد عکس هم امروز ازشون عکس میگیرم ولی این پرنده هایی که من گرفتم کوچیک هستند ودم یکی از دمیل ها کنده شده وپرنده های بزرگ بسیار زیبا تر هستند......راستی اپلود چه طوریه اخه من زیاد اهل اینترنت نیستم

Banned
    تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    نمی دونم!!!

پيش فرض

سلام
    میشه فنچو تو اتاق ول کرد؟
    خیلی ترسوئه
    طرفش که میری خودشو به درو دیوار میزنه
    =====
    بصعی ها که پرنده هاشونو تو خونه رها میکنن
    پرندشون خونرو کثیف نمیکنه؟(فضله)
    من مرغ عشق دارم آزاد آزادن
    فضله هاشون خیلی رزه و با طی (تی؟؟!!) کشدن پاک میشه
    اولش پرده هارو بکشید کم کم عادت میکنه بعدا پرده هارو بردارید بزارید عادت میکنه.....

============================
    حالا سوال
    من نزیدک 5 ساله یه جفت مرغ عشق دارم ولی اصلا بهم عادت ندارن تا طرفشون میرم میترسن و پر میزنن میرن
    ولی جوجه هاش که به دنیا میان حتی خودشون میان رو شونه هام
    غذا رو خودم بهشون میده (یعنی براشون ارزن میریزم) سبزی خودم میده و .... ولی هنوز عادت نکردن
    چراااا؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

حالا سوال
    من نزیدک 5 ساله یه جفت مرغ عشق دارم ولی اصلا بهم عادت ندارن تا طرفشون میرم میترسن و پر میزنن میرن
    ولی جوجه هاش که به دنیا میان حتی خودشون میان رو شونه هام
    غذا رو خودم بهشون میده (یعنی براشون ارزن میریزم) سبزی خودم میده و .... ولی هنوز عادت نکردن
    چراااا؟
    سلام دوست عزیز من مرغ عشق ندارم ولی به نظر من دستی نمیشن حتی اگه 10 سال دیگه هم غذا بریزی جلوشون.برای اینکه دستی بشن دیر شده و پرنده باید از همان کوچکی دستی بشه و یا اگر بزرگ باشد باید تنها باشه وبالشو بچینی و کلی زمان میبره تا شاید دستی بشه. بهتره شما جوجه ها شون رو دستی کنید.

البته شاید نظر من اشتباه باشه و باید نظر بقیه دوستان که تجربه دارن را ببینیم....

Super Moderator Ezel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

مرغ عشق باید از زمانی که سن کمی داره اهلی بشه ، میدونید که جوجه ی مرغ عشق یه علت شرایط خاصی که هنگام تولد داره شاید در بهترین حالت اندازه اش به نصف بند انگشت متوسط هم نرسه /

وقتی جوجه ها بزرگتر شدند و پرهاشون تا حدودی دراومد و تونستند راه برند ، بهترین زمان هست برای بیرون آوردنشون از لونه و آموزش دادن بهشون برای دست آموز کردن اونها / بهترین روش هم برای این کار در طول زمانی که نمیتونن پرواز کنند ، گذاشتن اونها روی قفس هست / و روزانه 2-3 ساعت هم به نظرم کافی هست برای این کار .

فقط توصیه ی شخصیم اینه که تا زمانی که جوجه ها پرواز رو به طور کامل یاد نگرفتند به هیچ وجه اونها رو در مکانهای مرتفع نگذارید ، به خصوص روی شونه هاتون چون بخش مهمی از حفظ تعادل جوجه ها به رشد دمشون بستگی داره و زمانی که کوچک هستند خیلی نمیتونند تعادل خودشون رو حفظ کنند ، و خدای نکرده اگر یکیشون از بلندی بیفته مطمئنا خاطره ی تلخی توی ذهن شما حک میشه /

تمامی موارد بالا به خصوص چند خط آخر حاصل تجربیات شخصی ( و تلخ) و پیگیریهای جسته گریخته در رابطه با مرغ عشقها هست و لزوما به این معنی نیست که کاملا درست هست /

9. 4 کاربر از Ezel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    نمی دونم!!!

پيش فرض

از راهنمایی تون ممنون
    سعی می کنم جوجه هاشو اهلی کنم

آخر فروم باز ms368's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

مرغ عشقا چقد مشکل سازن

1-من یه سهره دارم که تنهاس
    شنیدم که اگه اینا رو آزاد کنی ممکنه از گرسنگی و سرما بمیرن یا گربه هلاکشون کنه
    نمیدونم تا چه حد صحت داره

البته من خیلی بهش میرسم و نمیذارم غذاش کم بشه و هروز هم چند ساعت میبرمش توی حیاط ( شبا به خاطر سرما و ترسش میارم توی اتاقم )

حالا تکلیف چیه
    من آزادش کنم یا نه ؟

2- حدود 2ماه پیش یه مرغ عشق گرسنه و رنگ پریده اومد خونه ما
    تفلکی نای پرواز نداشت و تقریبا داشت میمرد
    من گرفتمش و انداختمش تو قفس و حسابی بهش غذا دادم و چند روز بعد رفتم بازار و یه مرغ عشق ماده واسش خریدم
    خلاصه بعد از 2 هفته تخم گذاشتن و 4 تا جوجه بعد از 3 هفته به دنیا اومد و اینا الان همگی بزرگ شدن و دوباره تخم گذاشتن و جوجه دار شدن و نگهداری ازشون یکم مشکله ولی قابل تحمل

من هروز اینارو توی حیاط آزاد میکنم تا واسه خودشون بگردن ( نوک بالهاشون رو با قیچی چیدم تا فرار نکنن )
    میترسم اینارو آزاد کنم ، گربه بخورتشو یا از سرما و گرسنگی بمیرن
    < [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] >

لطفا راهنمایی کنید

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

1-من یه سهره دارم که تنهاس
    شنیدم که اگه اینا رو آزاد کنی ممکنه از گرسنگی و سرما بمیرن یا گربه هلاکشون کنه
    نمیدونم تا چه حد صحت داره

البته من خیلی بهش میرسم و نمیذارم غذاش کم بشه و هروز هم چند ساعت میبرمش توی حیاط ( شبا به خاطر سرما و ترسش میارم توی اتاقم )

حالا تکلیف چیه
    من آزادش کنم یا نه ؟

2- حدود 2ماه پیش یه مرغ عشق گرسنه و رنگ پریده اومد خونه ما
    تفلکی نای پرواز نداشت و تقریبا داشت میمرد
    من گرفتمش و انداختمش تو قفس و حسابی بهش غذا دادم و چند روز بعد رفتم بازار و یه مرغ عشق ماده واسش خریدم
    خلاصه بعد از 2 هفته تخم گذاشتن و 4 تا جوجه بعد از 3 هفته به دنیا اومد و اینا الان همگی بزرگ شدن و دوباره تخم گذاشتن و جوجه دار شدن و نگهداری ازشون یکم مشکله ولی قابل تحمل

من هروز اینارو توی حیاط آزاد میکنم تا واسه خودشون بگردن ( نوک بالهاشون رو با قیچی چیدم تا فرار نکنن )
    میترسم اینارو آزاد کنم ، گربه بخورتشو یا از سرما و گرسنگی بمیرن

سلام .اگرسهره ی شما وحشی بوده واز طبیعت گرفته شده باشه شاید بتونه زنده بمونه البته اکثر سهره ها مهاجرند و گروهی مهاجرت میکنند اگر سهره هایی از این نوع الان در شهر شما هستند بهترین زمان برای ازاد کردن اون هست البته شاید تنهایی هم بتونه مهاجرت کنه.

مرغ عشق هم هرگز نمیتونه در طبیعت ایران زندگی کنه مخصوصا این ها که تمام عمرشون رو تو قفس بودن .شما میتونی اون ها رو به کس دیگه ای بدی یا بفرو شین.

13. این کاربر از dj.mahdi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •