سلام خدمت شما دوست عزیز
به احتمال قوی مشکل از فایل کرک بازی هستش
یا کرک رو درست انجام ندادین یا کرک داخل دی وی دی ها مشکل داشته شما یه بار دیگه کرک رو انجام بدین و یا یه کرک دیگه براش دانلود کنید.
امیدوارم مفید باشه
![]()
سلام خدمت شما دوست عزیز
به احتمال قوی مشکل از فایل کرک بازی هستش
یا کرک رو درست انجام ندادین یا کرک داخل دی وی دی ها مشکل داشته شما یه بار دیگه کرک رو انجام بدین و یا یه کرک دیگه براش دانلود کنید.
امیدوارم مفید باشه
![]()
توی DVD خود بازی اصلا فایل کرک نبودمن هم دو تا فایل از کرک اسکیدرو رو روی سیستمم امتحان کردم هر دو تاشون ارور میدن
بعدش وقتی این ارورو رو close می کنم این میاد
حالا اگه شما کرک دیگه ای سراغ دارین بهم پیشنهاد کنید
راستی یه چیز دیگه اول از همه موقع نصب که میاد visual c++ رو نصب کنه ارور میده که
ممکنه بخاطر این باشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام
احتمالا به خاطر نصب نبودن برنامه های ++c ایراد میگیره چون این بازی ها تحت زبان ++c نوشته شدن.
شما باید برنامه مورد نیاز c رو نصب کنید.
برای نصبش ببینید توی سایت ها و مجموعه های نرم افزاری هستش.
در ضمن اگر داخل دی وی دی های بازی کرک نبوده بازی باید بدون کرک باشه.
ایکون های دیگه رو هم امتحان کن یعنی شورت کات توی دسکتاپ رو اجرا نکن و در داخل فایل های بازی دنبال یه آیکون مثل آیکون روی صفحه دسکتاپ بگردین و اون رو اجرا کن.
اگر بازم رفع نشد بهم بگین. ممنون![]()
ببخشید من شنیدم اگه کرک اسکیدرو را روی نسخه ی تتا یا complete edition بریزیم dlc های بازی از کار می افتند و باید dlc سازگار با کرک اسکیدرو دانلود کرد. خواستم بدونم درسته این حرف؟
الو؟ کسی تو این فروم نیست؟
بعید میدونم همچین چیزی صحت داشته باشه ....
DLC جزو فایلای بازی هس ،کرک نمیتونه تاثیری روش داشته باشه...
(بازم مطمئن نیسم)
دوست عزیز مجددا سلام
من رفتم از توی dvd بازی های دیگه (مثل COD MW3 ) اون فایل رو نصب کنم در واقع چون کارت گرافیکم AMD هست رفتم آخرین ورژن catalyst رو براش نصب کنم که runtime visual c ++ هم جزوش محسوب میشه جالب اینجاست که تنها بخشی از اون که نصب نمیشه همون c++ هست و error میده یادم هست همون موقع که خود بازی COD رو نصب میکردم هم همینطوری بود و این قسمت نصب نشد ولی بازی خیلی ناز اجرا شد
من دیگه نمیدونم چکار باید بکنم اگه میشه لطفا راهنماییم کنید یا اینکه اگه میتونید لینک دانلود و نصب runtime microsoft visual c ++ 2010 رو اینجا برام بذارید
سلام
کدوم نسخه بازی کاملتره و مشکلاتش کمتره؟
من چند نسخه تو نت دیدم
Theta
SR
مرسی.
سلام دوستان خسته نباشید
دوستان برای من بازی خیلی تیک میخوره در حالی که سیستم چیزی کم نداره
اون دستوری رو که نوشتید رو کجا باید بنویسم ؟ ( آدرس دقیقش رو میگم ) آخه تصویر چیلتر شده واسم load نمیکنه
ممنون میشم کمک کنید
-
str -npd
حالا سیستمتون چیه ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)