تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 767 از 773 اولاول ... 267667717757763764765766767768769770771 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,661 به 7,670 از 7724

نام تاپيک: راهنمایی برای خرید HDTV مناسب(لطفا در مورد قیمت و محل خرید صحبت نکنید)

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

من 50VT30 رو ندیدم اما درباره 47LW98000 فقط میتونم بگم:
    کم مصرف، کنتراست فوق العاده، تکنولوژی نانو که تا حدودی از پاشش نور زمینه جلوگیری میکنه، FULL LED بودن به همراه Local Dimming که خیلی مهمه در ال ای دی ها، و از همه مهمتر تکنولوژی ساده و فدیمی سه بعدی پسیو (اولین بار 60-40 سال پیش بوجود اومد) با عینکهای پلاروید که چشمو کمتر اذیت میکنه تو سه بعدی ها.
    راجع به VT30 پاناسونیک فقط میدونم پلاسماست نه ال ای دی، دیگه چیزی نمیدونم
    انشالله هرکدومو خریدی ازش لذت ببری.
    یعنی lw98000 یه سرو گردن بهتره ؟ همینو بگیرم
    تو تصاویر دو بعدی هم بهتره ؟
    جایی نیست این 2 tv رو مقایسه کنه ؟

داره خودمونی میشه CLP's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2012
    محل سكونت
    گیشا

پيش فرض

... به نظرم کوانرون بودن شارپ نمیتونه دلیل برتریه خاصی براش باشه(چون با ترکیب همون سه رنگ اصلی هم میشه رنگ زرد رو تولید کرد، حالا پس فردا یه کارخونه بیاد تو هر پیکسل 12 تا رنگم بزاره بازم بعید میدونم فرقی داشته باشه)
    ولی با نظر شما موافق نیسنم آقای TEST14 عزیز، شارپ تا الآن کارخونه ی اهل شلوغ بازی و تبلیغات عین سونی و شرکتای کره ای نبوده. اصلا تو ایرانم بازار آنچنانی نداشته و جدیدا داره واسه بازار ایران برنامه ریزی میکنه.
    فراموش نکنید که شارپ یه از قدیمی تری تولید کننده های LCD جهانه، یه زمانی حرف اولو آخرو فقط همین شارپ تو LCD جهان میزد، و کار اصلیه این شرکت تولید نماشگر بوده از گذشته.
    کلیات تکنولوژی کواترون شارپ
    فروردین ۱۷, ۱۳۹۰
    پی سی مارک -افزودن رنگ زرد به پانل RGB در تلویزویونهای کواترون شارپ با افزودن رنگ زرد به سه رنگ اصلیصفحه نمایش RGB (قرمز، سبز و آبی) پیکسل هار رنگی پانل را از ۶٫۲۲۰٫۸۰۰ نقطه به ۸٫۲۹۴٫۴۰۰ نقطه افزایش داده است که این امر باعث ایجاد طیف رنگی وسیع تر و ارائه تصاویربا رنگهای نزدیک [...]

پی سی مارک -افزودن رنگ زرد به پانل RGB در تلویزویونهای کواترون
    شارپ با افزودن رنگ زرد به سه رنگ اصلیصفحه نمایش RGB (قرمز، سبز و آبی) پیکسل هار رنگی پانل را از ۶٫۲۲۰٫۸۰۰ نقطه به ۸٫۲۹۴٫۴۰۰ نقطه افزایش داده است که این امر باعث ایجاد طیف رنگی وسیع تر و ارائه تصاویربا رنگهای نزدیک به واقعیت می گردد. همچنین افزایش تعداد پیکسل های رنگی ،تصاویری شفاف تر و واضح تر ایجاد کرده و حس بهتری از تصاویر به بیننده منتقل می نماید.

مقایسه پیکسل ها ی پانل
    در مقایسه پیکسل های موجود در پانل تلویزیون های معمولی و Quattron با استفاده از ذره بین می توانید اضافه شدن رنگ زرد را به پانل سه رنگ RGB و افزایش و فشرده شدن پیکسل ها را در تلویزیونهای کواترون نسبت به سایر تلویزیونها مشاهده نمایید.

افزایش طبف رنگ
    افزایش رنگ زرد به پیکسل های رنگی صفحه نمایش تلویزیون های کواترون شارپ تولید رنگهای واقعی تر و درجه بندی رنگی لطیف تر و ملایم تر رابرای بیننده به همراه داشته و همچنین تجربه بی همتای تصاویر واقعی در تلویزیون HD را میسر می سازد.تکنولوژی Quattron شارپ نه تنها نمایش رنگ زرد در تلویزیون ها را بهبود می بخشد ، بلکه رنگ های طلایی، آبی تیره و سبز اقیانوسی بسیار بهتری را به نمایش می گذارد و رویای تصویر ایده آل را به واقعیت نزدیک می کند.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

3. 2 کاربر از CLP بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال mzy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

ممنون
    بودجه ام 400 تا 600 تومان
    سونی ex520
    5550 سامسونگ
    585 سامسونگ

5. 2 کاربر از mzy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال mzy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

دوستان لطفا راهنمایی کنید من بین این دو مدل موندم 50vt30 و 47lw98000

تصاویر اچ دی و سه بعدی برام مهمه ؟

چه کنیم ؟
    50vt30 بگیر 3 اینچ هم بزرگتره.....................

7. 2 کاربر از mzy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2012
    محل سكونت
    مشهد

6

خوب این واضحه که تکنولوژی ال ای دی جدیدتر، پیشرفته تر، کم مصرف تر و البته گرانتره،
    بله 47LW98000 تقریبا از همه نظر بهتره بجز اینکه 3 اینچ کوچکتره که البته اصلا به چشم نمیاد،
    درضمن 47LW98000 چون تازه وارد بازار ایران شده قیمت خیلی بالایی داره، من بودجه شمارو نمیدونم دوست من؛
    47LW98000 چیزی حدود 3.900.000 تومان هست که با کارت هدیه 250.000 تومانی گلدیران برای شما 3.750.000 تومان تمام میشود
    من پیشنهاد دیگری دارم؛ مدل 55LW57000 که قیمت آن 4.350.000 بوده و 600.000 تومان کارت هدیه به آن تعلق میگیرد یعنی قیمت آن هم 3.750.000 تمام میشود.
    اما این مدل 55 اینچ بوده، همانند LW98000 سینمای 3بعدی پسیو دارد، در سیستم رنگ پال 100 و در سیستم رنگ NTSC 120 هرتز می باشد و کنتراست آن مگاکنتراست با نسبت 8.000.000 / 1 است .
    تنها تفاوت آن با مدل LW98000 هرتز پایینتر، کنتراست کمی کمتر، و عدم استفاده از تکنولوژی نانو میباشد ولی در مقابل افزایش مساحت پنل به میزان 1.5 برابر را در پی دارد.
    موفق باشید.
    Last edited by hamid_mash; 27-02-2012 at 18:33.

9. 2 کاربر از hamid_mash بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2012
    محل سكونت
    مشهد

6

کلیات تکنولوژی کواترون شارپ
    فروردین ۱۷, ۱۳۹۰
    پی سی مارک -افزودن رنگ زرد به پانل RGB در تلویزویونهای کواترون شارپ با افزودن رنگ زرد به سه رنگ اصلیصفحه نمایش RGB (قرمز، سبز و آبی) پیکسل هار رنگی پانل را از ۶٫۲۲۰٫۸۰۰ نقطه به ۸٫۲۹۴٫۴۰۰ نقطه افزایش داده است که این امر باعث ایجاد طیف رنگی وسیع تر و ارائه تصاویربا رنگهای نزدیک [...]

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

مرسی، آره تو سایت شرکت مادیران هم قبلا اینارو خونده بودم، آخه بستگی داره کی اینارو بگه داداش، اینا نظر یه سایت بیطرف یا یه فرد عادی که بخواد چشمی ببینه نیست، چون با سه رنگ اصلی تمامی رنگها قابل تولیدند.
    این شکلکو ببین، من الآن دارم اینو زرد میبینم تو مانیتور معمولیم، اگه شماهم داری زرد میبینی بدون پیکسل های مانیتورت میتونن رنگ زرد تشکیل بدن، پس نیازی به افزودن یه رنگ زرد جدا به هر پیکسل نیست اصلا.
    اگرم نیاز باشه هیچ دوربینی هنوز نیومده که حسگرهای رنگش برر مبنای اندازه گیری 4 رنگ کار کنه؛ حقیقتش من تاحالا نشنیدم اگرم اومده

11. این کاربر از hamid_mash بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

مقایسه خوبی کرده البته چون برای اروپاست، برای کشور ما بعضی از پارامتر ها مثل تیونر ستلایت چون نیست پس عملا نباید تاثیرگذار باشه. ولی بدون در نظر گرفتن موردی که گفتم برند سامسونگ اوله.
    دوست عزیز میشه بیشتر توضیح بدین. در واقع این جدول بیشتر شبیه یه مقایسه از امکانات تلویزیون هاست و اینکه امتیاز دهی این سایت بر چه مبنائی است و در قسمت Rating امتیازها ، متعلق به بازدید کننده هاست ویا ادیتور سایت .

---------- Post added at 06:41 PM ---------- Previous post was at 06:36 PM ----------

در بسیاری از مقاله ها گفته شده که تکنولوژی پسیو ، عمق تصویر کمتری داره ولی من خودم تا حالا از نزدیک این مسئله رو امتحان نکردم . قبل از خرید به این مسئله توجه کنید .

13. 2 کاربر از sameti بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2012
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

در بسیاری از مقاله ها گفته شده که تکنولوژی پسیو ، عمق تصویر کمتری داره ولی من خودم تا حالا از نزدیک این مسئله رو امتحان نکردم . قبل از خرید به این مسئله توجه کنید .[/QUOTE]

من امتحان کردم، تو نمونه هایی که امتحان کردم فرق زیادی نداشتن، از نظر علمی هم چون هر دو فناوری 1 تصویر جدا تصویر بر روی هر چشم ایجاد میکنن نباید فرقی داشته باشن، اما حتی اگه فناوری اکتیو عمقش بیشتر باشه وقتی چشمو اعصاب آدمو تحریک و اذیت کنه نمیارزه آدم به چشماش آسیب بزنه واسه یکم عمق بیشتر.
    Last edited by hamid_mash; 27-02-2012 at 19:01.

15. این کاربر از hamid_mash بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

خوب این واضحه که تکنولوژی ال ای دی جدیدتر، پیشرفته تر، کم مصرف تر و البته گرانتره،
    بله 47LW98000 تقریبا از همه نظر بهتره بجز اینکه 3 اینچ کوچکتره که البته اصلا به چشم نمیاد،
    درضمن 47LW98000 چون تازه وارد بازار ایران شده قیمت خیلی بالایی داره، من بودجه شمارو نمیدونم دوست من؛
    47LW98000 چیزی حدود 3.900.000 تومان هست که با کارت هدیه 250.000 تومانی گلدیران برای شما 3.750.000 تومان تمام میشود
    من پیشنهاد دیگری دارم؛ مدل 55LW57000 که قیمت آن 4.350.000 بوده و 600.000 تومان کارت هدیه به آن تعلق میگیرد یعنی قیمت آن هم 3.750.000 تمام میشود.
    اما این مدل 55 اینچ بوده، همانند LW98000 سینمای 3بعدی پسیو دارد، در سیستم رنگ پال 100 و در سیستم رنگ NTSC 120 هرتز می باشد و کنتراست آن مگاکنتراست با نسبت 8.000.000 / 1 است .
    تنها تفاوت آن با مدل LW98000 هرتز پایینتر، کنتراست کمی کمتر، و عدم استفاده از تکنولوژی نانو میباشد ولی در مقابل افزایش مساحت پنل به میزان 1.5 برابر را در پی دارد.
    موفق باشید.
    ممنون دوست عزیز بودجه من چیزی حدود 4 تا 4.5 هم برای اینچ بهتر هزینه میکنم اما 98000 3 بعدی بهتری داره چون 400 هرتز گفتم اینو بگیرم وگرنه دوست دارم تلویزیون اینچش 50 یا بالا تر باشه شما سه بعدی vt30 هم تست کردی ؟ درسته که سه بعدی پسیو کیفیت پایینی داره و 1080p نیست ؟
    تو دو بعدی هم ال جی بهتره ؟
    ممنون

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

برای بار پنجم این سوال را میپرسم :کسی از تلویزیون سامسونگ 5850 سامسونگ اطلاعاتی نداره؟مدل اصلی بین المللی این مدل کدام مدل است؟ ایا طبق ادعای سایت samsungcenter این تلویزیون 100 هرتز است؟
    قدیما اینجا سوالی که مطرح میشد سریعا اساتید کاربلد جواب میدادند ولی جدیدا کسانی که چند روزه که عضو شدند و کاملا مشخصه که هیچ اطلاعاتی ندارند به بیشتر سوالات جوابهای غیر کارشناسانه و اغلب اشتباه میدهند. خواهش میکنم یکی از اساتید بزرگوار جواب این سوال را سریعتر بدهد. با تشکر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •