تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2991 از 3195 اولاول ... 19912491289129412981298729882989299029912992299329942995300130413091 ... آخرآخر
نمايش نتايج 29,901 به 29,910 از 31949

نام تاپيک: سوالات و راهنمایی های عمومی کنسول Xbox 360 - (پست اول حتما خوانده شود!)

آخر فروم باز pharm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2004

پيش فرض

سلام
    من دستگاهم lt 3 هست و یه دی وی دی burn max gears of war رو دارم بازی نصب نمیشه که باید نصب بشه و وقتی از روی دیسک
    اجرا می کنم پس از مدت کوتاهی هنگ می کنه تمام بافت هاشم لود نمیشه هنگام نصب هم این ارور رو میده cant read disk it may be scratched or dirty clean disk میخواستم بدونم مشکل از دستگاهمه یا دیسک بازی خرابه کسی این شکلی شده؟

داره خودمونی میشه N_DRAKE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012
    محل سكونت
    silent hill

2

سلام یه سوال درباره بازی دارم توی اسکاریم چجوری می تونم قدرت shout: clear sky رو بگیرم بدونه اینکه با اون استادا حرف بزنم؟ مرسی .

اگه نباشه جاش خالی می مونه moeenn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

سلام یه سوال درباره بازی دارم توی اسکاریم چجوری می تونم قدرت shout: clear sky رو بگیرم بدونه اینکه با اون استادا حرف بزنم؟ مرسی .
    داداش این جا جاش نیست تو تاپیک مخصوص به خودش بپرس.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

سلام، من xbox360 slim 2gig دارم. کرک شده و تازه هم آپديت جديد رو روش ريختم. اما از همون اول با اجراي بازي ها مشکل داشتم، وسط يا همون اول اجراي بازي ها ارور clean disk ميده و از بازي خارج ميشه. dvd انصافا از اون تميزتر رو بدون خط تر نميشه! اما با بازي اصلي kinect adventure خودش اصلا مشکل نداره با اينکه به وضوح کلي هم خط افتاده! با يکي از دوستام از يک جا کنسولو خريدم، از همون جا هم باز هامونو ميخريم اما اون اين مشکل منو نداره !! راحت بازي ميکنه
    نظري دارين که مشکل ميتونه از چي باشه ؟! ممنون از دوستان پيشاپيش

آخر فروم باز soheilnouri's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

میتونید بازی کنید ، باید دیک بازیتون رو عوض کنید .
    بعد The Run که یکی از مزخرف ترین های سری نید هستش ! چه طوری میخواید بازی کنیدش ؟
    ===================

واقعا run مزخرف بود...امسال dirt هم افتضاح بود....چرا اخه چیزی بیرون نمیدن که ادم از بن در بیاد

6. این کاربر از soheilnouri بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Alex Fera's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    طهران اسم:محمد

پيش فرض

ممنون اقا محمد
    فقط اینکه اگه دستگاه به lt+3 اپدیت بشه بازی هایی که برای اجرا شدم به lt+2 نیاز داشتن روی lt+3 اجرا میشن؟
    چند درصد بازی ها روی lt+3 اجرا میشن؟
    و در کل برای اجرای همه یا اکثریت بازی ها به غیر از lt+3 باید چکار کرد؟
    خواهش میکنم.............
    برای بازیهای معمولی که مشکلی نیست،روی LT3 همشون اجرا میشه،برای بازیهای XDG3 هم که از GeOW3 تا بازیهای الان هستن باید بازی پچ شده برای LT3 رو بگیرید،که جدیدا فقط همین نوع تویه بازار پخش میشه...................

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    بی خداحافظی...

پيش فرض

سلام، من xbox360 slim 2gig دارم. کرک شده و تازه هم آپديت جديد رو روش ريختم. اما از همون اول با اجراي بازي ها مشکل داشتم، وسط يا همون اول اجراي بازي ها ارور clean disk ميده و از بازي خارج ميشه. dvd انصافا از اون تميزتر رو بدون خط تر نميشه! اما با بازي اصلي kinect adventure خودش اصلا مشکل نداره با اينکه به وضوح کلي هم خط افتاده! با يکي از دوستام از يک جا کنسولو خريدم، از همون جا هم باز هامونو ميخريم اما اون اين مشکل منو نداره !! راحت بازي ميکنه
    نظري دارين که مشکل ميتونه از چي باشه ؟! ممنون از دوستان پيشاپيش
    دو گیگ؟
    پکیج جدیده من که ندیدم
    اون میگه دیسک هارو تمیز کن ولی در اصل دیسک شما تمیزه و احتمالا درست رایت نشده
    یا یه سری مشکلات دیگه که احتمالشون پایینه
    شما از یه جای معتبر بازی ها تو تهیه کنید

داره خودمونی میشه a-0852's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    تویسرکان( امستردام )

12

خواهش میکنم.............
    برای بازیهای معمولی که مشکلی نیست،روی LT3 همشون اجرا میشه،برای بازیهای XDG3 هم که از GeOW3 تا بازیهای الان هستن باید بازی پچ شده برای LT3 رو بگیرید،که جدیدا فقط همین نوع تویه بازار پخش میشه...................
    سلام داداش
    من 6 تا ایکس باکس کارکرده ارکید گرفتم برای گم نت . قراره تازه این روزها شروع به کار کنم
    یکی از دستگاه ها LT+3 هستش ولی بعضی از بازی ها رو که میزاری پیغام: the disc is not support
    این مشکل از کجاست چون در lt+2 هم این ارور رو میده
    بازی که این مشکل رو داشت : fifa 12 و wm3 و چند تا بازی دیگه بود
    ایا مشکل درایو هستش یا باید اپدیت بشه؟ چکار باید بکنم که بتونم تا جایی که امکان داره همه بازی ها رو ساپرت کنه
    بعد یه سوال دیگه معمولا توی ارکید درایو رو تعویض کنی میشه گفت که تقریبا دستگاه با نو تفاوتی نداره؟
    و اینکه تو گیم نت ایکس باکس بیشتر چه بازی هایی طرفدار بیشتری داره؟
    ایا LT+2 با LT+3 مشکل شبکه شدن ندارند؟
    و از کجا میشه ورژن LT+ کنسول رو فهمید( ببخشید سوالها زیاد شد خواستم یه پست بشه که خدایی نکرده اسپم نشه)
    مرسی
    Last edited by a-0852; 27-02-2012 at 09:31.

حـــــرفـه ای Alex Fera's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    طهران اسم:محمد

پيش فرض

سلام داداش
    من 6 تا ایکس باکس کارکرده ارکید گرفتم برای گم نت . قراره تازه این روزها شروع به کار کنم
    یکی از دستگاه ها LT+3 هستش ولی بعضی از بازی ها رو که میزاری پیغام: the disc is not support
    این مشکل از کجاست چون در lt+2 هم این ارور رو میده
    بازی که این مشکل رو داشت : fifa 12 و wm3 و چند تا بازی دیگه بود
    ایا مشکل درایو هستش یا باید اپدیت بشه؟ چکار باید بکنم که بتونم تا جایی که امکان داره همه بازی ها رو ساپرت کنه
    بعد یه سوال دیگه معمولا توی ارکید درایو رو تعویض کنی میشه گفت که تقریبا دستگاه با نو تفاوتی نداره؟
    و اینکه تو گیم نت ایکس باکس بیشتر چه بازی هایی طرفدار بیشتری داره؟
    ایا LT+2 با LT+3 مشکل شبکه شدن ندارند؟
    و از کجا میشه ورژن LT+ کنسول رو فهمید( ببخشید سوالها زیاد شد خواستم یه پست بشه که خدایی نکرده اسپم نشه)
    مرسی
    طبعا بازیهایی که برای LT2 پچ شدن تویه 3 اجرا نمیشن و باید بازی پچ شده برای 3 رو بخرید.....................
    امکان نداره تویه LT2 این پیغام رو بده،اصلا بازی هست که همون دستگاه بتونه اجرا کنه؟؟؟
    Fifa که اصلا LT2 هم نمیخواد،رویه نسخه های قبلی اجرا میشه،برای اینکه بتونی راحت بازیها رو اجرا شما دستگاه هاتون LT3 بزن و بازیهای پچ شده برای LT3 رو بگیر.................
    اگه درایو اصل بخرید میشه گفت.....................
    مشکل شبکه هم ندارن،راحت میشه انجام داد..............
    برای فهمیدن ورژن LT هم شما باید یا دستگاه رو باز کنید و درایو رو به PC وصل کنید یا با اجرای بازیهای مختلف از روی دستگاه بفهمید ورژن رو..........................

آخر فروم باز Abolfazl3007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    Silent Hill

پيش فرض

سلام
    من دستگاهم lt 3 هست و یه دی وی دی burn max gears of war رو دارم بازی نصب نمیشه که باید نصب بشه و وقتی از روی دیسک
    اجرا می کنم پس از مدت کوتاهی هنگ می کنه تمام بافت هاشم لود نمیشه هنگام نصب هم این ارور رو میده cant read disk it may be scratched or dirty clean disk میخواستم بدونم مشکل از دستگاهمه یا دیسک بازی خرابه کسی این شکلی شده؟
    دوست عزیز بازیتون ناقص رایت شده ...
    رایت کردن بازیها به روش برنرمکس کار هر کسی نیست ...
    دوباره بازی رو تهیه کنید درست میشه ...

12. این کاربر از Abolfazl3007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •