گزینه های دیگر رو البته عمومی رو نیز امتحان بکن شاید مشکل رفع بشه برای من همچنین مشکلی نداره![]()
گزینه های دیگر رو البته عمومی رو نیز امتحان بکن شاید مشکل رفع بشه برای من همچنین مشکلی نداره![]()
Last edited by abolfazl12345; 21-02-2012 at 00:04.
دوستان یه نظر مردونه میخواستم.. نمیخوام نظر تعصبی بدید..
با وجود مشکلات EX520 و پایین بودن پاسخ دهی 60 هرتز و عدم پشتیبانی از فرمتهای ویدئویی در فلش به نظرتون با بودجه زیر 2.200.000..
با وجود اینکه الان پنلهای هر دو برند رو خود سامسونگ میزنه...
از برند سامسونگ مدل 5000یا 5500 رو بگیرم بهتر نیست سایز 46 اینچ..؟؟؟؟؟؟؟؟
منتظر نظرات مفیدتون هستم... اگه با دلیل باشه ممنون میشم..
با تشکر
Last edited by saman1367; 21-02-2012 at 03:33.
آقا كسي نيست جواب منو بده؟ در مورد به هم ريختن كانالها و پاك شدن اسمها؟
به نظرم اگه ال جی بگیری بهتره.مخصوصاًالان که جشنواره نوروزی هم برگزار میشه
LW5700 or LW9500 مدلای خوبی هستن
سامسونگ چندان تعریفی نداره
---------- Post added at 12:31 PM ---------- Previous post was at 12:29 PM ----------
این مشکل برای بیشتریا اتفاق افتاده . من هم ست آپ باکس دارم هم تلویزیون گیرنده داخلی داره
کانالا قاطی میشدن . بعداز یه مدت درست شد . نگران نباش![]()
Last edited by x_enrique_1818; 21-02-2012 at 12:33.
دوستان به نظر شما به جای sony ex520 46 با قیمت حدود 2250 بهتر نیست یه پلاسمای pana st30 50 که سه بعدی هم هست با قیمت حدود 2500 برداشت ؟ از نظر کیفیت کسی تجربه ای رو این دو مدل داره؟
چرا کسی به این سوال من جوابی نمیده
در مورد کیفیت پاناسونیک چیزی نمیدانم ولی خوب من سونیex520 که گفتین واقعا راضیم و با TV های همه رده که در اشنایان موجود بود بررسی کردم تصویر بهتری نسبت به انها دارد درکل سونی را در دادن تصویر خوب وهمچنین کارایی بالا قبول دارم ومیان سامسونگ و الجی وسونی سونی رو خریدم ولی خوب 3dهم یه مزیت خودش رو دارد ودر کل اگر بودجه میرسد 3dرو ور دار ولی از دیگران نیز بپرس البته پاناسونیک دارای کیفیت تصویر خوبی است
Last edited by abolfazl12345; 24-02-2012 at 23:36.
به نظر من با همان 60هرتز کارایی خوبی داره ولی خوب من قبل از خریدن این مدل سونی میخواستم سامسونگ d5000 و بگیرم و چون در مورد تحقیق کردم فهمیدم tv خوبیه لی در ان زمان در بازار بانه نبود در کل سونی دارای کارایی بالا در عمر وتصویر داره ولی از نظر امکانات داخلیش واینترنت وپشتیبانی از اکثر فرمتها سامسونگ بهتره
لطفا راهنماییم کنید کد های مخفی کارکرد تلویزیون های سونی مخصوصا سری HX925 می خوام با تشکرات فراوان
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)