آقا من الان یه PS3 320 دارم با ورژن 3.55 هـک شده + کلی بازی روی هاردش + یه دیسک ارجینال کیلزون 2
به صورت خیلی تمیز و سالم و کارکرد حدود 9 ماه
اینو اگر بخوام با یه ایکس باکس اسلیم نوی 250 سر بزنم چقدر سر بدم خوبه؟
آقا من الان یه PS3 320 دارم با ورژن 3.55 هـک شده + کلی بازی روی هاردش + یه دیسک ارجینال کیلزون 2
به صورت خیلی تمیز و سالم و کارکرد حدود 9 ماه
اینو اگر بخوام با یه ایکس باکس اسلیم نوی 250 سر بزنم چقدر سر بدم خوبه؟
Last edited by sajjadsa; 19-02-2012 at 07:54.
بستگی به تمیزی دستگاه اون بنده خدا داره....................
ولی حدود 30 تا 50 تومن باید سر بدید...................
منظورم یه دستگاه آکبند هست. یعنی اگر بخوام بدم فروشنده جاش ایک باکس 250 آکبند بردارم چقدر سر بدم خوبه؟
آخرین قیمت ps3 slim 320 gig ؟؟![]()
دوستان به نظرتون خرید xbox360 یا ps3 واسه سال بعد کار به صرفه و عاقلانه ایه با وجود این که نسل بعدی کنسولها ممکنه تا 2 سال بعد عرضه بشه؟
همون جوری که میدونید، قیمت xbox به شکل فزاینده ای بالا رفته و تا 700 تا 800 تومن رسیده. به نظرتون بعد از عید بخرم؟ یا بذارم واسه تابستون. مرسی
خرید کنسول در ایران حتی اگر نسل بعد همین امسال هم معرفی بشه حداقل تا 2 سال کار عاقلانه ایه. چون حتی اگر نسل بعد هم بیاد تا بخواد قیمتش به حد معقولی برسه و هـک بشه کلی زمان میبره ...
---------- Post added at 11:02 PM ---------- Previous post was at 11:00 PM ----------
والا با این اوضاع هیچی قابل پیشبینی نیست. البته تجربه میگه تابستون قیمت ها خیلی بالا میره اما اینکه بعد از عید پایین بیاد معلوم نیست چون به نوسانات بازار وابسته است ...
ولی خوب ممکنه دیگه هیچ بازیی واسه این کنسولا نیاد.درسته؟
شما الان PS2 هم بخری کار عاقلانه ای کردی ! چه برسه به کنسولهای جدید تر .
خودتون رو درگیر کنسولهای نسل بعدی نکنید . چون تا بیاد و جا بیوفته و قیمتش معقولانه بشه و ... خیلی راه مونده .
من خودم تابستون گرفتم تا الان هم کلی باهاش حال کردم
اونموقع هم همین حرف ها بود
ول کن این حرف هارو
یه روز هم ازش استفاده کنی یه روزه
در کل بخر![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)