تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 9 از 9

نام تاپيک: نظرتون راجع به msi gx680

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2012

پيش فرض نظرتون راجع به msi gx680

سلام خدمت حضرات اساتید...من میخوام یه لپ تاپ بگیرم حداکثر تا 1700،اول نظرم رو xps l502 بود که خیلی گرون شده...فعلا msi gx680 خیلی چشممو گرفته،میخواستم نظر شما رو بدونم،خیلیا میگن به خاطر وزن زیادش به درد نمیخوره...نظرتون چیه؟کلا به نظرتون چه مدلی بگیرم؟گیم واسم مهمن یس اما کیفیت تصویر و صدا،کارایی بالا و اینجور چیزا واسم مهمه...کلا یه لپ تاپ همه فن حریف با این پول چی میتونم الان بگیرم؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

سلام خدمت حضرات اساتید...من میخوام یه لپ تاپ بگیرم حداکثر تا 1700،اول نظرم رو xps l502 بود که خیلی گرون شده...فعلا msi gx680 خیلی چشممو گرفته،میخواستم نظر شما رو بدونم،خیلیا میگن به خاطر وزن زیادش به درد نمیخوره...نظرتون چیه؟کلا به نظرتون چه مدلی بگیرم؟گیم واسم مهمن یس اما کیفیت تصویر و صدا،کارایی بالا و اینجور چیزا واسم مهمه...کلا یه لپ تاپ همه فن حریف با این پول چی میتونم الان بگیرم؟
    من gx780 گرفتم صداش عاليه!! gx680 هم بايد خوب باشه صداش چون همون DyNAUDIO اسپيكراش! سرعتشم خوبه! من كه خودم خيلي حال كردم راضيم از انتخابم! برام كارايي و اينا بيشتر از وزن اهميت داره! نميخوام همه جا دنبال خودم بكشونمش كه!! كيف كوله هم كه داره ميزاري توش اونقدي مشكل نيست!

3. این کاربر از mn_acer1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Dr.know's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    دســـــــــــفــــیـــل

پيش فرض

من که شخصنا عمرا پول بالای دل و ام اس ای بدم

می رم asus n55 با کانفیگ 4 رم و بدونه ویندوز هارد 640 همون حدوده

5. این کاربر از Dr.know بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز milad_takjoo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Draem Within Dream

پيش فرض

من که شخصنا عمرا پول بالای دل و ام اس ای بدم

می رم asus n55 با کانفیگ 4 رم و بدونه ویندوز هارد 640 همون حدوده
    دلیلتون چیه که واسه msi پول بالا نمی دیدین؟

در آغاز فعالیت xclash's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

کانفیگ خوبی داره دوست من ، ولی راستش من به شخصه با قیافش حال نمیکنم.

آخر فروم باز milad_takjoo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Draem Within Dream

پيش فرض

کانفیگ خوبی داره دوست من ، ولی راستش من به شخصه با قیافش حال نمیکنم.
    خب این سلیقه ای هست...مثلا من با قیافش خیلی حال می کنم...میخواستم بدونم مشکل دیگه ای نداره؟

داره خودمونی میشه ehsan_4454's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    lvl@$hh@cl

پيش فرض

من حدود یکی دو ماه دنبال لپ تاپ خوب بودم که چند سالی جوابگو باشه واسم.خیلی مدل ها رو هم زیرو رو کردم.اکثر فروما هم خوندم...
    تا اینکه انتخاب محدود و وحدودتر شد و بین چند مدل HP و N55SF و GT620 متوقف شد.HP قیمتش 1900000بود اما بدو گارانتی بدون کیف بدون موس...!!! 30% بخاطر گارانتی میاد روش با کیفو موس و کول پد و ... بالای 2 درمیومد...N55هم با ظاهر داخلش که کیبودر نقره ای داره حال نکردم اما کیفیت و گارانتی خوبی داره.تا اینکه GT620رو یکی از آشناها خرید و خیلی از کانفیگش خوشم اومد.
    .خیلی از دوستان فروم GX680 پیشنهاد کرده بودن اما عکسشو که تو سایت MSI دیدم گفتم خیلی خزه این مدل وزنش 3.5 کیلو هستش فایده نداره...
    واسه خریدgt620 که رفتم GX680 بد جوووووری چشممو گرفت .طراحی فوق العاده . کانفیگ عالییییی در کنار قیمت خیلی عالی این مدل نسبت به کانفیگش.خلاصه 680 رو خریدم.اما در مورد سنگینی ... خود این مدل کولر بوست داره که شما دیگه نیازی نداری کول پد 30-40 تومن پول بدی بخری...
    صداش معرکستتتتتتتتتتتتتت.ووفر داره زیر لپ تاپ .صدای دالبی و ....
    کوله پشتی هم که داره اصلا اذیت نیستی واسه حملش...
    بازم سوالی بود درخدمتم.
    در انتخابت شک نکن دادا

داره خودمونی میشه ehsan_4454's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    lvl@$hh@cl

پيش فرض

یک موضوع دیگه هم یادم رفت بگم.گارانتیش ماتریس خیلییی عالیه... خدماتش خوبه به علاوه اینکه قیمت مدلاش تو همه جای ایران
    یکی هستش و این بزرگترین مزیتشه.حتی 1000 تومن هم تخفیف نمیتونن بدن!!!!1835 فیکس
    موس گیمینگ 3600 dpi ....
    خلاصه تو این آشفته بازار دلار و دلال بازی بازاریها بهترین انتخابه.dell و hp که گارانتیش کنار رفتن... فقط asus وMSI خوب عمل کردن
    گارانتیاشون...

داره خودمونی میشه newman222's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

مدل Full Hd این لپ تاپ تو ایران هست؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •