تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 12 از 27 اولاول ... 2891011121314151622 ... آخرآخر
نمايش نتايج 111 به 120 از 262

نام تاپيک: ADSL Shahrad / شرکت شهراد

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

من الان بیشتر از 3 ساله که دارم از شهراد سرویس میگیرم.....انصافا راضیم.
    الان یه مدته که قطعیش زیاد شده ولی زود وصل میشه....
    من از سرویس 2 مگابیتش استفاده میکنم، سرعت دانلود در طول روز بطور متوسط بالای 400 کیلوبایته و از 2 تا 8 صبح حدود 250 کیلوبایته...

آخر فروم باز isbn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

پینگش چطوره برای بازی آنلاین ؟ با 4.2.2.4 پینگتون چقدر هست؟

آخر فروم باز Mr.Pooya's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

درسته که آی‌پی‌هاش مال خودشه اما حتمن می‌دونین که ما کلن 9-10 تا سرویس‌دهنده اصلی تو ایران داریم که بهشون می‌گن PAP. مثل پارس آنلاین، شاتل، صبا، آسیاتک، داتک، پیشگامان، فناوا و یکی دو تای دیگه. اینا هم از طریق زیرساخت‌های مخابرات به اینترنت جهانی متصل هستند. حالا شرکت‌های دیگه‌ای مثل شهراد یا سپنتا در واقع از یکی از این شرکت‌ها سرویس اجاره می‌کنن و با آی‌پی‌های خودشون به مردم می‌فروشن.

اگه به لیست سرویس‌ها و قیمت‌های شهراد و آسیاتک نگاه بندازی کلن کپی هم‌دیگه‌ان. یعنی تو حجمی‌ها دقیقن سرویس‌هاس مشابه و قیمت‌های مشابه دارن. به نظر می‌رسه شهراد الآن از آسیاتک سرویس می‌گیره.
    درسته پهناش ماله خودش نیست ولی اگر پست قبلی من رو می خوندید ماله " داده گستر عصر نوین " هست. این چیزیه که من خودم از شهراد پرسیدم حتی عصر نوین هم زنگ زدم به من گفت با نمایندگیش، شهراد تماس بگیرم.

عصر نوین هم PAP هست.

موفق باشید.

آخر فروم باز p30 arman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

من زیاد راضی نیستم چون بازی انلاین میکنم خیلی سریع حجم تموم میشه تیو تبلیغات نوشتن 7 هزار تومان ولی بخوای اینترنتت رو وصل کنی باید 50-60 تومن فقط هزینه عضویت بدی!!!!! پینگ افتضاحححححححححححححححححححح حححححححححححححح روی 20000 تا 40000 میچرخه تازه این بدون لگش هست!!!!!!! سرعت دانلودش خوبه ولی اپلود افتضاحححححححححححححححححححح حححححح 2-4 کیلوبیت بر ثانیه!!! قیمت ها هم که ماشاالله تقریبا 4 برابر شرکت های دیگه هست
    کلا میخوام برم پارس انلاین بیشتر بدرد من میخوره !!!! چون حتا سرویس 5 گیگابیت حجمیش هم برای من کمه نامحدود هم که باید بالای 70 تومن بدی !( حال بهم خوردن)

آخر فروم باز ARASH66's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2005
    محل سكونت
    ■ قلب زمین

پيش فرض

جدیدا زیاد قطع وصل میشه!

آخر فروم باز p30 arman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

اره دیگه مثل 90% شرکت های دیگه خوب پول به جیب زد شروع میکنه فاسد شدن!!! اولاش سرعت دانلودش از 250 پایین نمیومد الان بزور به 100 میرسه شبا هم که دیگه میره روی 50

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

ماله همرو رو 4 میبنده ولی من اصلا قطعی ندارم
    بابا خوش به حالت! من که شبا که خونه 2-3 ساعت پای اینترنت هستم، معمولاً 2 دفعه باید مودم رو ریستارت کنم. شبانه رایگانش هم که 6 ساعته، متوسط 2 تا 3 بار قطعی داره. اما من با همین وجود شبا متوسط 4 گیگ دانلود می‌کنم.

راستش تو این چند روزه به صرافت افتاده بودم که عوض کنم ISP رو. اما رفتم تو تالارهای دیگه مربوط به بقیه ISPها؛ دیدم که اوضاع اونا از اینم خرابتره. حداقلش، با شهراد آدم راحته. من که دیگه به قطعیاش عادت کردم.

یه گزینه دیگه هم واسه‌ام وایمکسه. البته با دو برابر این پولی که الآن به شهراد می‌دم، می‌تونم یه خط 1 مگ نامحدود از ایرانسل بگیرم. یه کم حساب و کتاب کردم دیدم، الآن با همین خط پرقطعی شهراد ماهی حدود 100 تا 120 گیگ دانلود دارم با روزی 6 ساعت روشن بودن کامپیوتر. حالا اگه بخوام همین مقدار رو با خط ایرانسل دانلود کنم تقریباً دوبرابر همین زمان رو در روز باید کامپیوترم روشن باشه. یعنی حدود 12 ساعت. هزینه‌اشم که دوبرابره. واسه همینم بی‌خیال شدم و فعلاً همین شهراد رو نگهش داشتم.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

درسته پهناش ماله خودش نیست ولی اگر پست قبلی من رو می خوندید ماله " داده گستر عصر نوین " هست. این چیزیه که من خودم از شهراد پرسیدم حتی عصر نوین هم زنگ زدم به من گفت با نمایندگیش، شهراد تماس بگیرم.

عصر نوین هم PAP هست.

موفق باشید.
    من هم موقعی که می‌خواستم از شهراد سرویس بگیرم، یه جایی تو سایتش فکر کنم دیده بودم که پهنای باندش رو از شرکت‌های «داده‌گستر»، «فنآوا» و یکی دیگه که الآن یادم نیست می‌گیره. اما برام جالب بود که الآن تمام سرویساش عیناً کپی سرویسهای آسیاتک شده. هم از نظر حجم و هم از نظر قیمت. کپی برابر اصل. واسه همینم فکر می‌کنم که احتمالاً از آسیاتک هم سرویس می‌گیره. البته این می‌تونه فقط یه تشابه اتفاقی باشه!

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

من زیاد راضی نیستم چون بازی انلاین میکنم خیلی سریع حجم تموم میشه تیو تبلیغات نوشتن 7 هزار تومان ولی بخوای اینترنتت رو وصل کنی باید 50-60 تومن فقط هزینه عضویت بدی!!!!! پینگ افتضاحححححححححححححححححححح حححححححححححححح روی 20000 تا 40000 میچرخه تازه این بدون لگش هست!!!!!!! سرعت دانلودش خوبه ولی اپلود افتضاحححححححححححححححححححح حححححح 2-4 کیلوبیت بر ثانیه!!! قیمت ها هم که ماشاالله تقریبا 4 برابر شرکت های دیگه هست
    کلا میخوام برم پارس انلاین بیشتر بدرد من میخوره !!!! چون حتا سرویس 5 گیگابیت حجمیش هم برای من کمه نامحدود هم که باید بالای 70 تومن بدی !( حال بهم خوردن)
    این قضیه 50-60 تومن هزینه عضویت چیه؟ من که یه بار فقط اولش 10 هزارتومن هزینه رانژه دادم. دیگه همون قیمت اعلام شده برای سرویسم رو می‌دم.
    پینگ 20000 تا 40000 هم خیلی عجیبه. البته سایت با سایت فرق می‌کنه. من گوگل و یاهو رو معمولاً بین 200 تا 250 پینگ دارم ازشون. البته من الآن از سرویس 2 مگ در ثانیه استفاده می‌کنم.

سرعت آپلود تو ایران یه مقدار قضیه داره. من که الآن از سرویس 2 مگ استفاده می‌کنم، پهنای مجاز دانلودم رو که تو کنترل پنل مودمم می‌تونم ببینم، حداکثر نزدیک 4 مگ بستن. روزا هم تقریباً با همین سرعت می‌تونم دانلود کنم. اما پهنای مجاز آپلودم کمتر از 512 کیلوبیت در ثانیه بسته شده. یعنی در هیچ شرایطی بیشتر از 60 کیلوبایت در ثانیه نمی‌تونم آپلود کنم. اینم سیاستی که دست شرکت‌های ISP‌ نیست.

ما تو شرکت پارس آنلاین نامحدود 2 مگابیت در ثانیه داریم، اونم پهنای مجاز آپلودش همون 512 کیلوبیت در ثانیه است.

راجع به قیمت‌ها هم ممکنه یه کمی گرون باشه، ولی من 4 برابر رو قبول ندارم. برای این که ببینی گرونه یا نه، تو سرویسای حجمی باید هزینه سرویس رو تقسیم به حجم کنی ببینی به ازای هر گیگ ترافیک چقدر هزینه می‌دی. با این رویه من اختلاف زیادی بین شهراد و بقیه شرکت‌ها ندیدم. ضمن این که هر چی بیشتر حجم بخری هزینه خالص هر گیگ ترافیکت کمتر می‌شه. علتش هم این که هر سرویسی که شما از ISP بگیری، یه هزینه ثابتی برای اون شرکت داره. مثلاً باید هزینه اجاره پورت تو مرکز مخابراتی رو که شرکت‌های ISP می‌دن و مقدارش ثابته و به ترافیک مورد استفاده ربط نداره رو در نظر بگیری. طبیعتاً هر چی حجم بیشتری بگیری این هزینه ثابت روی گیگ‌های ترافیکت سرشکن می‌شه.
    Last edited by bilmazlar; 20-02-2012 at 10:44.

10. این کاربر از bilmazlar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز avator20002000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

من الان بیشتر از 3 ساله که دارم از شهراد سرویس میگیرم.....انصافا راضیم.
    الان یه مدته که قطعیش زیاد شده ولی زود وصل میشه....
    من از سرویس 2 مگابیتش استفاده میکنم، سرعت دانلود در طول روز بطور متوسط بالای 400 کیلوبایته و از 2 تا 8 صبح حدود 250 کیلوبایته...
    چه جالب تو کدوم منطقه هستید؟منم این سرویس رو دارم ولی قطعی خیلی زیاد دارم از یک طرف هم400 تا به حال ندیدم روش!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •