تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 4 از 5 اولاول 12345 آخرآخر
نمايش نتايج 31 به 40 از 47

نام تاپيک: دزدی پهنای باند توسط شرکت ارتباطات مبین نت اولین اپراتور کلاه بردار سراسری وایمکس در ایران

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

من 1024 مبین نت دارم 30 گیگ در ماه دارم با سرعت 100 تا 140 دانلود میکنم
    وقتی هم میخواستم بخرم میخواستم عین شوما نامحدود بخرم یارو فروشنده هه خودش گفت اینا 1 به 10 شیر میشه و هر کلاینت 128 بیشتر نداره که همون سرعتش هم میشه دور و ور 10 تا 16 . شوما هم بهتره سرویستو عوض کنی چون من از هر جا پرسیدم همینجوری شیر میکنن . حتی همین شرکتای وی فای ذیقی .
    مخابرات هم سرویس 1 به 10 نامحدود میده ولی هیچ وقت کاربرها رو به حداقل پهنای باند تو قرارداد محدود نمیکنه اگر هم کسی سرعتش پایین باشه به خاطر بالا بودن مصرف سایر کاربرها هست نه محدود کردن مخابرات.
    شک نکنید مبین نت داره تخلف میکنه و تنها کسی هم که میتونه درست پیگیری کنه تنظیم مقررات هست که باید تعداد کاربرهای مبین نت و پهنای باندش رو زیر نظر بگیری که آیا کاربرها در حال استفاده تمام ظرفیت هستند یا مبین نت سرویسها رو محدود به حداقل میکنه.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

من 1024 مبین نت دارم 30 گیگ در ماه دارم با سرعت 100 تا 140 دانلود میکنم
    وقتی هم میخواستم بخرم میخواستم عین شوما نامحدود بخرم یارو فروشنده هه خودش گفت اینا 1 به 10 شیر میشه و هر کلاینت 128 بیشتر نداره که همون سرعتش هم میشه دور و ور 10 تا 16 . شوما هم بهتره سرویستو عوض کنی چون من از هر جا پرسیدم همینجوری شیر میکنن . حتی همین شرکتای وی فای ذیقی .
    شیر 1 به 10 چه ربطی به سرعت 10kb/s داره؟ شیر 1 به 10 با پهنای باند 1MBps در بدترین حالت اگر 10 نفر درحاله استفاده باشن باید بشه 16kb/s و کمتر نشه در حالی که این چیزی که من من دادن زیر 5 هم میاد چون پهنای باند رو روی 128KBps بسته که عکسش تو پست اول هست.انگار به من 128 نامحدود شیر 1به 10 داده و پوله پهنای باند 1MBps رو از من گرفته :|
    در حال پیگیری از سازمان تنظیم مقررات از دزدیه این شرکت کلاه بردار هستم و بزودی نتیجش رو میذارم

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

اشرراکهای نامحدودی که اخیرا میده همشون اینطوریه پهنای باندشون رو میدزده و مثله شما میگه چون شیر 1به 10 هست تقسیم میشه و سرعت میشه 16 این کلاه بردارا معلوم نیس سر چند نفر اینطوری کلاه گذاشتن و دارن میذارن

آخر فروم باز saeed774's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006

پيش فرض

دوست عزیز حق با شماست ، در حقیقت مبین نت اومده سرعت نت رو تقسیم کرده بجای اشتراک گذاری یا همون تسهیم ، تو قاونی که تصویب شده هم به نرخ اشتراک 1 به 10 اشاره شده . این عمل مبین نت نماد بارز دزدی هست . شما میتونی در سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] شکایت خودتون رو مطرح کنین حتما رسیدگی میکنن . در پارس انلاین سرویس های نامحدودش ، روی همون سرعت ارائه شده بسته شده و برای سرویس های حجمی هم همه اکانت ها روی 2048 بسته شده حتی 128 کیلوبیت !!
    درضمن این سایت مربوط به بازرسی کل کشور هست . شما قبل از تنظیم شکایت به نمایندگی مبین نت برو و هشدار آخرو بهشون بده و یه کم از مدارک و شواهدات دزدیشون ، بهشون گوشزد کن و بعد اگه کار ساز نبود حتما شکایت کن .
    Last edited by saeed774; 20-02-2012 at 03:26.

5. این کاربر از saeed774 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال سرویس دهنده های اینترنت alireza20202003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    H.D.D

پيش فرض

بله از وقتی اين سرويس‌های 1 به 10 اضافه شدن شركتای ديگه به جز خود مخابرات به جای شير كردنش بر ميدارن سقف سرعت رو محدود می‌كنن. يعنی مهم نيست اون 9 نفر ديگه اصلا كامپيوتراشون خاموش باشه شما همون 1/10 رو ميگيری و نه بيشتر.

و اما برای پيگيری شما نيمتونين به اونچه كه مودم نشون ميده استناد كنيد، در اين جور موارد تنها چيزی كه نتيجه ميده شكايت گروهی هستش. يه نامه تنظيم كنيد و از افرادی كه حتی از شركت‌های ديگه سرويس 1 به 10 دارن بخواين كه اون نامه رو امضا كنن و بعد باز هم چند نفری (مثلا 10 - 15 نفر) بايد ببرينش سازمان.
    Last edited by alireza20202003; 20-02-2012 at 13:23.

آخر فروم باز NINTENDO_DS's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2005
    محل سكونت
    سرزمین مادری

پيش فرض

باز شانس ما ایرانسلی هاست یکم از سهام سرویس دهنده متعلق به ام تی ان و هواوی هست وگرنه مام مثل شما سرعتمون افتضاح میشد.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

بیا بالا جهت اطلاع رسانی.

9. این کاربر از dokhtarak_e_darya بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بیا بالا جهت اطلاع رسانی.
    به کجا رسید شکایتتون؟

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

هیچی اقا پولمون رو خوردن رفت.اگر تنظیم مقررات پیگیری میکرد که اینا دزدی نمیکردن! ضمنا مبین نت برا سپاه هست فک میکنی شکایت از این شرکت کلاه بردار راه به جایی ببره! این ها در قالب اسلام دزدی میکنن . این ها خود اسلام رو هم دزدیدن. کی دیگه میتونه این شرکت رو جمع کنه .تف بر شرف مسئولین و این شرکت کلاه بردار

12. 4 کاربر از dokhtarak_e_darya بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2012
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

ماشا الله ديگه چي واسه سپاه نيست ما آخر نفهميديم يه ارگان نظامي كل اقتصد مملكت بايد دستش باشه

14. 2 کاربر از ashkan8819 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •