بابا یه چیزی سیمی چیزی بگید ما بتونیم
دسته بی سیم رو وصل کنیم به PC واسه بازی![]()
بابا یه چیزی سیمی چیزی بگید ما بتونیم
دسته بی سیم رو وصل کنیم به PC واسه بازی![]()
والا هارد های تقلبی که برند ندارن. من که برند دارشو ندیدم. یه زمانی یه هارد های مشکی دور نقره ای بود که میگفتن خوبه ولی باز مطمئن شو. هارد الان یه کم گرونه یه ماه پیش 120 گیگشو میگفتن 120 تومن!
بله lt3 میشه نصب کرد.
lt3 رو از 15 تومن دیدم بزنن تا 60 تومن! معمول ترین قیمت 20 تومنه.
لزوم آپدیت برای اجرای بازی های جدیده. هر چند ماه یه بار یه آپدیت جدید مایکروسافت میده و رو بازی های جدید و لایو میذاره این جوری که وقتی بازیو میذاری تو کنسول یا به لایو وصل میشی میگه باید آپدیت کنی و تو چند ثانیه خودش نرم افزار سیستم کنسولو آپدیت میکنه. معمولا کپی خور شدن کلا نمیپره و مشکل فقط بازی های جدیده. واسه حل این مشکل باید 20 تومن خرج کنید تا فرمور جدید رو درایو کنسول بریزن. جدید ترین فرمور lt3 هستش. پس جواب سوال این که بله برای اجرای بازی های جدید اجباریه. البته این کار زیاد هم سخت نیست و شما که زیاد کنسول میگیری میتونی خودت آپدیت کنی.
بله آخرین فرمور برای جلوگیری از بن شدن خیلی موثره ولی درمون قطعی نیست.
ایکس باکس مشکلی برای گیم نت نداره. ولی خوب یه کم دستگاه مشکل داریه کلا. من که تو خونه دارم تا حالا بیشتر از دور و بر 3 ساعت روشن نذاشتمش. البته کنسول های 2009 به بعد خیلی تو این مورد بهترن و اسلیم که دیگه بهترینه. و مشکل دیگش همین اجرای بازی هاس. من خودم کلی طول کشید تونستم مثلا final fantasy xiii-2 رو اجرا کنم. کلا دنگ و فنگ داره مخصوصا از مهر امسال به بعد. البته اینو هم در نظر بگیر که اگه بخوای گیم نت ایکس باکس بزنی بالاخره تلویزیون هم لازم داری و الان چشم ملت دنبال تلوزیون اچ دیه البته بستگی داره کجا گیم نت بزنی. اگه بخوای تلوزیون اچ دی بگیری و هارد هم بگیری گیم نت کلا از پی سی برات گرون تر تموم میشه. مشکلات نبودن مدیریت اکانت مشتری روی ایکس باکس هم هست. در ضمن اگه ایکس باکس سوخت دیگه سوخت و هر کی هم بگه تعمیرش میکنم دروغ میگه و واسه یه ماه درستش میکنه بعد دوباره دستگاه سه چراغ میشه. ولی پی سی فوقش بعد مدت ها یه قطعش مشکل پیدا کنه که راحت و ارزون قابل تعمیره. یکی از رفیقام کلوپ ps2 داشت جمع کرد گیم نت پی سی راه انداخت الان خدایی خیلی راضیه. چون هزار تا کار جانبی مثل تعمیر کامپیوتر و نصب ویندوز و فروش بازی و از این حرفا راه انداخته وضعش خوبه. در آخر بگم این مشکلاتو در نظر بگیر و وقتی تصمیم گرفتی زیاد دیگه شک نکن شما کارو شروع کن بقیه مشکلات همه حل میشه. شرمنده از جواب سوالات یه کم دور شدم و رفتم تو حاشیه. موفق باشی.
---------- Post added at 03:22 AM ---------- Previous post was at 03:19 AM ----------
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by leonredfield; 18-02-2012 at 01:32.
هارد مشکل داشت...
به نظرتون میتونم بدون هارد هم بفروشمش؟؟یا براش یه هارد بخرم؟؟
برادران عزیز من یه هارد 250 خریدم برا اسلیم .
چطوری اطلاعات موجود تو هارد 4 گیگ رو انتقال بدم بهش ؟
برو به settings>memory وارد مموری 4 گیگت شو و Y رو بزن تا وارد transfer content بشی. حالا هارد 250 گیگو انتخاب کن و تمومه. راستی چند گرفتی؟
والا جایی پیدا نکردم که هارد اورجینال داشته باشه .
همشون فیک هستن و ساخت چین .
150 گرفتم .
چند نفر از دوستان تو لایو آپدیت کردن میگن هیچ مشکلی نداره .
سلام.... بله شما باید فریم ویر ال تی ۳ بریزین...سلام بچه ها من کنسولم الیت و داشبوردم 13604 التی 2 هم دارم... حالا سوال من اینه من انلاین بازی نمیکنم رفتم بازی اویل 4اچ دی و دارکنس دو رو گرفتم اجرا نشدن.. باید التی 3 بریزم؟؟ اگه اره بریزم میتونم بازی قبلیامو انجام بدم یا باید برم دیسک جدید بگیریم؟
در مورد اجرای بازی های قبلی هم باید بگم گه اونهایی که GDX3 هستن رو باید پچ ال تی ۳ بشن و باید دیسک جدید بخرین
من می خوام بازی های xgd3 رو پچ کنم اگه کسی بلده بیاد تو تاپیک پچ بازی های xgd3 برای lt 3
یه سوال کردم می خوام جواب بدید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)