هارد 500gb میخوام بخرم هم ماندگاری و دوام بالایی داشته باشه هم سرعت خوب
چی پیشنهاد میکنید؟![]()
هارد 500gb میخوام بخرم هم ماندگاری و دوام بالایی داشته باشه هم سرعت خوب
چی پیشنهاد میکنید؟![]()
سلام
پيشنهاد اول WD Caviar Black - SATA 3 Gb/s - 32 MB - 7200RPM كه پارت نامبر آن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هست .
پيشنهاد دوم به شرطي مادربردتان SATA 6 Gb/s رو ساپورت كنه ، WD Caviar Black - SATA 6 Gb/s - 32 MB - 7200RPM كه پارت نامبر آن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هست .
پيشنهاد سوم هم Seagate Barracuda - SATA 3 Gb/s - 16 MB - 7200RPM كه پارت نامبر آن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هست .
سلام دوستان
نرم افزاری هست که دقیق اشکالات هارد (احتمال خراب شدن ) رو نشون بده چون رو سیستم هارد 250گیگ مکستور دارم حدود 3 ساله سیستم بستم ( sata2 سرعت 3Gb/s ) آرپی ام رو نمیدونم چنده ، الان حدود دو هفته ای میشه نرم افزار argus monitor برای کنترل دمای cpu , فن ها نصب کردم ، که امروز اخطار داد هارد مشکل داره و سریع نسبت به بک آپ گرفتن اقدام شود ، به نظر شما میشه به این نرم افزار اعتماد کرد اگه هارد خراب شده باشه چه علایمی داره (در ضمن اتصالات ساتا و برق هارد و مادربرد رو چک کردم و مشکلی نداشت) لطفا راهنمایی کنید چقدر مسئله جدیه و چطور بفهمم هارد مشکل داره .
سپاس
سلام
برای تشخیص دادن اینکه آیا هارد مشکل داره باید به مشکلات و علائمی که برای سیستمت پیش میاد دقت کنی . مشکلاتی مانند هنگ و قفل کردن سیستم ، سر و صدای اضافی ، انواع blue screen ، بالا نیومدن و load نشدن ویندوز ، کند شدن ویندوز یا خرابی فایلهای موجود ، در مواقع شدیدتر شناسایی نشدن هارد در بایوس و ....
پیشنهادم اینه که از نرم افزارهای دیگری هم استفاده کنید مثل HD tune در قسمت health که البته باز با اطمینان نمیشه اظهار نظر کرد .
سپاس دوست عزیز علائمی رو که گفتید وجود نداره و سیستم مثل قبل کار میکنه البته امروز یه فن جدید روی پاور و یه فن برای کیس نصب کردم و مجبور شدم چند بار برای تست ، با نگه داشتن کلید پاور سیستم رو خاموش و روشن کنم که بعد از اون نرم افزار آرگوس مانیتور سه بار اخطار داد هارد مشکل داره بلافاصله نرم افزار رو پاک کردم و دوباره نصب کردم و آپدیت هم کردم که تا الان اخطاری نداده ، میتونه اون خاموش روشن کردن با کلید پاور به هارد صدمه بزنه؟
برای خاموش کردن سیستم بهتره که از گزینه shutdown در ویندوز استفاده کنید تا بصورت اصولی سیستم خاموش شود و فقط در مواقع ضروری از دکمه power استفاده کنید .
کم صدا ترین و پرسرعت ترین هارد 1 ترا اینترنال چیه ؟
قیمتش چنده ؟
ممنون
هارد خریدم wt black که اصلا نیست
seagte خریدم
ولی نامبرش یه چیز دیگه ست اونی که شما گفتی پیدا نکردم
st500dm002
من هاردی که به مادربردم میخوره SATA 1 هست.
آیا میتونم هارد SATA 2 بهش بزنم؟
بلی ، میتوانید چنین کاری رو انجام دهید . البته بعضی از هاردها هستند که جامپری برای تنظیم و تغییر بین حالتهای sata2 و sata1 دارند که بایستی به این مسئله دقت کافی داشته باشید .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)