تبلیغات :
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 579 از 1049 اولاول ... 79479529569575576577578579580581582583589629679 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,781 به 5,790 از 10487

نام تاپيک: سینمای خانگی

ناظر انجمن لوازم صوتی و تصویری mr_rayan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

سلام
    دوستان سینمای 717 پایونیر رو برای استفاده bluray 3D پیشنهاد میکنید
    اگر انتخاب بهتری هست بگید ممنون
    سلام.نمی دونم الان قیمتش چند شده ولی قبل از گرونی که تو قیمت خودش انتخاب بسیار بسیار خوب و مناسبی بود.

2. 2 کاربر از mr_rayan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه faraname's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    ســـــــاری

پيش فرض پاسخ شما

سلام بچه ها.خسته نباشید.واقعا مطالب جالب و خوب بود.ولی چند تا سوال؟
    این تلوزیون اینترنتی قضیش چجوریه؟ کی را میوفته؟ اسم دستگاهش چیه؟ قیمت دستگاهش حدودا چقدره؟ روی اون دستگاه گیرنده دیجیتال هست یا نه؟ می صرفه صبر کنم اون رو بگیرم یا یه گیرنده دیجیتاب بگیرم؟
    با تشکر
    IPTV. میشه تلویزیون اینترنتی . یک جور شبکه است که در اون از مودم استفاده میشه و ربطی به تلویزیون دیجیتال نداره . ارتباط از طریق خط تلفن هست و سرعت اتصال در اون 2 مگابیت در شبکه داخلی ایران . کلا بدرد کسانی میخوره که میخوان از تلویزیون های هوشمند که اتصال به مودم دارن و شبکه دارن استفاده می کنن . تازه هزینه ماهانه هم داره . من فکر نکنم خیلی کارشون بگیره . امکانات جانبی مثل اتصال به شبکه اینترنت ملی داره ولی باز هم میگم بعید میدونم ازش استقبال زیادی بشه . در واقع تخصص می خواد و دوستانی که اهل کامپیوتر هستن و حداقل از کامپیوتر یک چیزهایی می دونن می تونن ازش استفاده کنن. به درد عوام نمی خوره .

4. این کاربر از faraname بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

سلام دوستان

آیا دستگاه گیرنده دیجیتال با قابلیت پخش فرمت FLV و MKV موجود هست که هارد اکسترنال 1 ترابایتی رو هم ساپورت کنه؟

لطفا در صورت امکان یه برند معتبر رو معرفی کنید

با تشکر
    بنده نه فروشنده هستم ونه وارد کننده. یه کاربرهستم مثل شما.ازدستگاه خاصی تبلیغ نمیکنم ولی من ایکس ویزن خریدم پسش دادم .الکومکس2012 خریدم همه چیزو پخش میکنه الان هم یک هارد 2ترابایت بهش وصله وفایلها روخیلی سریع لود میکنه هارد هم تقریبا پر هستش.خدایش ازش راضیم

6. 2 کاربر از no-1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Soroush-S's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    Guilan

پيش فرض

دوستان الان ارزانترین دستگاه چنده؟ سایتی که قیمتای بروز داشته باشه میشه معرفی کنید.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2012

پيش فرض

بچه ها یه مدتی مدل های معروف از جمله بلوسنس تو بازار کمیاب شده!!!!
    چرا؟؟؟؟
    بابا ما که خودمون توی بازاریم دستمون مونده توی حنا !!! اوضاع واردات خیلیییی بهم ریخته و برندها خیلی سخت میتونن واردات داشته باشن . اینم که از وضع دلار و .... . کلا" واردات بهم ریخته و جنسهایی که اونور خریداری کردیم رو نگه داشتن و نمیذارن وارد بشه

9. این کاربر از saeed afshar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2012

پيش فرض

در مورد سایر برندها اطلاعی ندارم.

ولی Xvision که ما داریم، هم FLV و هم MKV پخش میکند

در ضمن هارد یا فلش بالای 4 گیگ را شناسایی میکند، فیلم را هم از رویش پخش میکند ولی فیلمش صدا نداره! یعنی فایلهای بالای 4 گیگ صدا ندارد.
    من هارد 2 ترابایت هم بهش وصل کردم ولی فیلمهایش صدا ندارد.

احتمالا در آپدیتهای بعدی این مشکل حل شود.
    موافقم من خودم توی کار فروش dvbt هستم و توی این چند سال ، توی کار فروش DVBT های الکومکس و فراسو و ایکس ویژن بودم . بیشترین فروشم مال dvbt های ایکس ویژن بود و فیدبک خوبی از خرید مشتریهام داشتم . یه مدت ایکس ویژن ها خیلی کم شد ولی اونقدر از نمایندگیهاش پیگیری کردم که فهمیدم الان دوباره اومده و فکر کنم با توجه به تعداد محدود وارداتشون خیلی زود هم تموم بشه خلاصه اینکه دعا کنین وضعیت واردات و نوسانات دلار بهتر بشه تا ما بازاریا هم مجبور نشیم محصولاتی که فیدبک خوبی از فروششون داشتیم رو تغییر بدیمممم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2012

پيش فرض

بنده نه فروشنده هستم ونه وارد کننده. یه کاربرهستم مثل شما.ازدستگاه خاصی تبلیغ نمیکنم ولی من ایکس ویزن خریدم پسش دادم .الکومکس2012 خریدم همه چیزو پخش میکنه الان هم یک هارد 2ترابایت بهش وصله وفایلها روخیلی سریع لود میکنه هارد هم تقریبا پر هستش.خدایش ازش راضیم
    والا ما که فروشنده ایم هم راست میگیما چون با توجه به اوضاع واردات مدام برندهای فروشمون رو تغییر میدیم و وابسته نیستیم و به هیچ برندی ارادت نداریم ! از ایکس ویژن فیدبک خوبی داشتیم ولی الان به خاطر مشکل واردات یه مدت کمیاب شده بود .

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

دوستان من بین خرید 768 و 717 پایونیر دو به شک هستم...
    قیمت 768 هست 600 هزار و 717 هم 840 ///
    در ضمن من وقتی می پرسیدم میگفتم کیفیت و قدرت فرقی ندارن ولی الان دارم نگاه می کنم تو سایت ها قدرت 768 رو زده 600w ولی 717 رو زده 1100w
    در ضمن 1 جا هم پرسیدم مدل 707 رو داشت می گفت 605 هزار تومان ولی به نظرم اشتباه گفته...چون تفاوت زیادی به 717 نداره..به نظرتون از این 3 مدل کدوم و بخرم؟فقط عجله ای است

اگه نباشه جاش خالی می مونه faraname's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    ســـــــاری

پيش فرض پاسخ شما

دوستان الان ارزانترین دستگاه چنده؟ سایتی که قیمتای بروز داشته باشه میشه معرفی کنید.
    دستگاه های فراسو و یک مدل از xvision از همه ارزون تر هست . ولی امکانات خاصی نداره . من به کسی چنین مدل هایی رو پیشنهاد نمی کنم ولی اگر علاقه ایی به داشتن یک دستگاه با امکانات جانبی (‌قابلیت ضبط و پخش انواع فرمت ها )‌ ندارید این مدل هایی که گفتم انتخاب های خوبی می تونن باشن .

آخر فروم باز Soroush-S's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    Guilan

پيش فرض

دستگاه های فراسو و یک مدل از xvision از همه ارزون تر هست . ولی امکانات خاصی نداره . من به کسی چنین مدل هایی رو پیشنهاد نمی کنم ولی اگر علاقه ایی به داشتن یک دستگاه با امکانات جانبی (‌قابلیت ضبط و پخش انواع فرمت ها )‌ ندارید این مدل هایی که گفتم انتخاب های خوبی می تونن باشن .
    امروز گیرنده دیجیتال مارشال دیدم قیمتش پرسیدم گفت 120

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •