سلام.نمی دونم الان قیمتش چند شده ولی قبل از گرونی که تو قیمت خودش انتخاب بسیار بسیار خوب و مناسبی بود.
سلام.نمی دونم الان قیمتش چند شده ولی قبل از گرونی که تو قیمت خودش انتخاب بسیار بسیار خوب و مناسبی بود.
IPTV. میشه تلویزیون اینترنتی . یک جور شبکه است که در اون از مودم استفاده میشه و ربطی به تلویزیون دیجیتال نداره . ارتباط از طریق خط تلفن هست و سرعت اتصال در اون 2 مگابیت در شبکه داخلی ایران . کلا بدرد کسانی میخوره که میخوان از تلویزیون های هوشمند که اتصال به مودم دارن و شبکه دارن استفاده می کنن . تازه هزینه ماهانه هم داره . من فکر نکنم خیلی کارشون بگیره . امکانات جانبی مثل اتصال به شبکه اینترنت ملی داره ولی باز هم میگم بعید میدونم ازش استقبال زیادی بشه . در واقع تخصص می خواد و دوستانی که اهل کامپیوتر هستن و حداقل از کامپیوتر یک چیزهایی می دونن می تونن ازش استفاده کنن. به درد عوام نمی خوره .
بنده نه فروشنده هستم ونه وارد کننده. یه کاربرهستم مثل شما.ازدستگاه خاصی تبلیغ نمیکنم ولی من ایکس ویزن خریدم پسش دادم .الکومکس2012 خریدم همه چیزو پخش میکنه الان هم یک هارد 2ترابایت بهش وصله وفایلها روخیلی سریع لود میکنه هارد هم تقریبا پر هستش.خدایش ازش راضیم
دوستان الان ارزانترین دستگاه چنده؟ سایتی که قیمتای بروز داشته باشه میشه معرفی کنید.
بابا ما که خودمون توی بازاریم دستمون مونده توی حنا !!! اوضاع واردات خیلیییی بهم ریخته و برندها خیلی سخت میتونن واردات داشته باشن . اینم که از وضع دلار و .... . کلا" واردات بهم ریخته و جنسهایی که اونور خریداری کردیم رو نگه داشتن و نمیذارن وارد بشه![]()
موافقم من خودم توی کار فروش dvbt هستم و توی این چند سال ، توی کار فروش DVBT های الکومکس و فراسو و ایکس ویژن بودم . بیشترین فروشم مال dvbt های ایکس ویژن بود و فیدبک خوبی از خرید مشتریهام داشتم . یه مدت ایکس ویژن ها خیلی کم شد ولی اونقدر از نمایندگیهاش پیگیری کردم که فهمیدم الان دوباره اومده و فکر کنم با توجه به تعداد محدود وارداتشون خیلی زود هم تموم بشهخلاصه اینکه دعا کنین وضعیت واردات و نوسانات دلار بهتر بشه تا ما بازاریا هم مجبور نشیم محصولاتی که فیدبک خوبی از فروششون داشتیم رو تغییر بدیمممم
![]()
والا ما که فروشنده ایم هم راست میگیماچون با توجه به اوضاع واردات مدام برندهای فروشمون رو تغییر میدیم و وابسته نیستیم و به هیچ برندی ارادت نداریم ! از ایکس ویژن فیدبک خوبی داشتیم ولی الان به خاطر مشکل واردات یه مدت کمیاب شده بود .
دوستان من بین خرید 768 و 717 پایونیر دو به شک هستم...
قیمت 768 هست 600 هزار و 717 هم 840 ///
در ضمن من وقتی می پرسیدم میگفتم کیفیت و قدرت فرقی ندارن ولی الان دارم نگاه می کنم تو سایت ها قدرت 768 رو زده 600w ولی 717 رو زده 1100w
در ضمن 1 جا هم پرسیدم مدل 707 رو داشت می گفت 605 هزار تومان ولی به نظرم اشتباه گفته...چون تفاوت زیادی به 717 نداره..به نظرتون از این 3 مدل کدوم و بخرم؟فقط عجله ای است
دستگاه های فراسو و یک مدل از xvision از همه ارزون تر هست . ولی امکانات خاصی نداره . من به کسی چنین مدل هایی رو پیشنهاد نمی کنم ولی اگر علاقه ایی به داشتن یک دستگاه با امکانات جانبی (قابلیت ضبط و پخش انواع فرمت ها ) ندارید این مدل هایی که گفتم انتخاب های خوبی می تونن باشن .
امروز گیرنده دیجیتال مارشال دیدم قیمتش پرسیدم گفت 120![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)