تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 14

نام تاپيک: فونت اين كتاب pdf چیست یا چگونه pdf را تبدیل به ورد کنم؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض فونت اين كتاب pdf چیست یا چگونه pdf را تبدیل به ورد کنم؟

مجموعه بزرگی از فایلهای پی دی اف را دارم که جزء برنامه درسیم هست ولی وقتی که فایل پی دی اف را کپی پیست می کنم توی ورد فونتهای بهم می ریزد و خوانده نمی شود مثلا این فایل پی دی اف را نگاه کنید
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    خواهش می کنم آنرا دانلود کنید حجمش خدود 62 شصت و دو کیلو بایت است و یک نمونه از مجموعه فایلهای پی دی اف است ولی به هیچ وجه نمی توانم توی ورد کپی پیست کنم لطفا اگر کسی علت مشکل را می داند مطرح کند خیلی خیلی متشکر

آخر فروم باز sama_65's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    آسمــان

پيش فرض

دوست خوبم
    بايد از نرم افزار Pdf to Word استفاده كني !

اگه نباشه جاش خالی می مونه رويا خانوم's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط 7777
    مجموعه بزرگی از فایلهای پی دی اف را دارم که جزء برنامه درسیم هست ولی وقتی که فایل پی دی اف را کپی پیست می کنم توی ورد فونتهای بهم می ریزد و خوانده نمی شود مثلا این فایل پی دی اف را نگاه کنید
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    خواهش می کنم آنرا دانلود کنید حجمش خدود 62 شصت و دو کیلو بایت است و یک نمونه از مجموعه فایلهای پی دی اف است ولی به هیچ وجه نمی توانم توی ورد کپی پیست کنم لطفا اگر کسی علت مشکل را می داند مطرح کند خیلی خیلی متشکر
    دوست عزيز
    اگر به همين راحتي بود كه شما مي خواهيد...ديگه چه غمي بود . ( فايل پي دي اف را در ورد كپي پيست كنيد )
    براي تبديل پي دي اف به ورد كانورتور هايي تو همين سايت معرفي شده كه متاسفانه با فونت فارسي مشكل داره و تقريبا كار نمي كنه. شما مي تونيد توي تايپيكها دنبال اين كانورتورها بگرديد. ولي بعيد مي دونم كه مشكلتون حل بشه.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط abanmah_83
    دوست خوبم
    بايد از نرم افزار Pdf to Word استفاده كني !
    اين كانورتور
    PDF2Word Version v1.4
    نتوانست مشكلم را حل كند و فونتها كماكان غيرقابل خواندن بود
    Last edited by 7777; 27-10-2006 at 10:31.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط رويا خانوم
    دوست عزيز
    اگر به همين راحتي بود كه شما مي خواهيد...ديگه چه غمي بود . ( فايل پي دي اف را در ورد كپي پيست كنيد )
    براي تبديل پي دي اف به ورد كانورتور هايي تو همين سايت معرفي شده كه متاسفانه با فونت فارسي مشكل داره و تقريبا كار نمي كنه. شما مي تونيد توي تايپيكها دنبال اين كانورتورها بگرديد. ولي بعيد مي دونم كه مشكلتون حل بشه.
    کانورتو برای تبدیل پی دی اف عربی به ورد داریم؟ اگر فارسی به ورد نیست کانورتور پی دی اف عربی به ورد را لینک بدهید شاید مشکل را تا حدودی حل کند فکر کنم این مساله در تاپیک جواب صریحی برایش نیست یعنی کدام کانورتور تبدیل پی دی اف عربی به ورد را انجام می دهد؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

کانورتو برای تبدیل پی دی اف عربی به ورد داریم؟ اگر فارسی به ورد نیست کانورتور پی دی اف عربی به ورد را لینک بدهید شاید مشکل را تا حدودی حل کند فکر کنم این مساله در تاپیک جواب صریحی برایش نیست یعنی کدام کانورتور تبدیل پی دی اف عربی به ورد را انجام می دهد؟

هم اكنون نيازمند ياري سبزتان هستيم وفقكم الله تعالي

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

دوستان اگر تجربه ای در کار کردن با تبدیل کننده های پی دی اف عربی به ورد دارند خواهشنمد است راهنمایی بفرمایند
    متشکر

حـــــرفـه ای Ship Storm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    IRAN - ALBORZ وضعیت فعلی: Intelligent Processing

پيش فرض

آقا كسي برنامه كم حجم و مفيد كه بتونه فايل هاي Word را به PDF تبديل كنه ميدنه از كجا ميشه پيدا كرد البته من يكي دانلود كردم ولي فونت فارسي رو نميشناسه و به جاش مربع كشيده كسي درستش رو داره
    یا بگید راه حلی وجود داره

پروفشنال iAR11's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Heart of Time

پيش فرض

سلام.
    اگه فایلتون فارسی یا چیزی غیر از لاتین هستش، به‌نظر من از فکرش بیا بیرون. چون فقط متن لاتین‌رو می‌شه توی ورد کپی- پیست کرد و یا تبدیل کرد.
    در ضمن من تا به حال تبدیل کننده‌ای مختص تبدیل پی‌دی‌اف عربی به ورد ندیدم، ولی برعکسش‌رو همون برنامه‌ی معروف آدوبی (آکروبات) انجام می‌ده.
    این آدوبی که فتوشاپ و یه سری دیگه از برنامه‌هاش‌رو میدل ایست داد بیرون، این آکروبات‌رو هم بده...

اگه نباشه جاش خالی می مونه siadate's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    مشهد مقدس

پيش فرض

تازه رسیدی به اول مشکلات pdfهای فارسی................................

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •