سلام
تا چند مدت پیش که من داشتم آپ استریم روی تقریباً روی 508 بود.
موفق باشید.
سلام
تا چند مدت پیش که من داشتم آپ استریم روی تقریباً روی 508 بود.
موفق باشید.
شهراد 1.5 ماهه هی برای من قطع و وصل میشه اینترنتم.البته الان خونه نیستم هفته دیگه بیام حالشونو می گیرم.
ببینم واسه شما هم اینجوری نبوده تو این مدت؟
سرویسم 2 mg هست سرعتش.(سرعتش هم به شدت افت کرده.)
سلام دوستان
وضعیت شهراد الان چطوره؟؟منم تا چند روز دیگه شهرادی میشم
راستی من مرکز زارعی هستم واین جور که فهمیدم این شرکت زیر مجموعه ی اسیاتک هست!!
سلام
من هم زارعی چند مدتی شهراد داشتم اما فکر نمی کنم زیر مجموعه آسیاتک باشه !
حداقل آی پی هاش که به اسمه خودشه ! پهنای باندش هم خودش گفته بود ماله داده گستر عصر نوین هست !
موفق باشید.
من واسه خونه حدود 8 ماهی میشه که از شهراد اینترنت گرفتم. (مرکز مخابرات کاشانی هستم.) کلن همه چیزش خوبه الا همین مورد که شما میگی. واسه من از همون اول هم قطعی زیاد داشته. الان هم یه چند وقتیه که دیگه شورش دراومده. هر نیم ساعت یه بار قطع میشه. مجبور میشم مودم رو ریستارت کنم. یه چند باری زنگ زدم جواب درست و حسابی ندادن. البته من روزا خیلی خونه کار نیستم ولی شبا که میخوام استفاده کنم بیچاره میشم.
اگه مشکل قطعی مداوم رو که من دارم شما نداشته باشین در مجموع، خدماتش خوبه. ولی همون یک مورد که خرابه گند میزنه به تمام چیزای خوب دیگهاش. امیدوارم که سرویس شما این مشکل رو نداشته باشه. من الآن از سرویس 2 مگابیت بر ثانیهاش با محدودیت ماهی 5 گیگ استفاده میکنم. روزا پهنای باندش تا 4 مگابیت بر ثانیه هم میرسه. شبانهاش از ساعت 2 تا 8 صبح رایگانه و پهنای باندش رو رو همون 2 مگا بیت بر ثانیه بستن. اما دو تا مشکل داره. یکی این که رأس ساعت 2 بامداد اینترنت قطع میشه و برای استفاده از سرویس رایگان باید مودم رو یا کانکشنت رو ریستارت کنی. دیگه این که شبانهاش هم قطعی داره. یعنی اگه بخوای از سرویس رایگانش استفاده کنی باید حتمن شب بیدار بمونی یا این که از یه نرمافزاری چیزی استفاده کنی که اتصال اینترنتت رو مدام چک کنه و در صورت قطعی کانکشنت رو ریستارت کنه.
من از کاشانی شهراد دارم. به نظر من هم سرویساش رو از آسیاتک گرفته.
درسته که آیپیهاش مال خودشه اما حتمن میدونین که ما کلن 9-10 تا سرویسدهنده اصلی تو ایران داریم که بهشون میگن PAP. مثل پارس آنلاین، شاتل، صبا، آسیاتک، داتک، پیشگامان، فناوا و یکی دو تای دیگه. اینا هم از طریق زیرساختهای مخابرات به اینترنت جهانی متصل هستند. حالا شرکتهای دیگهای مثل شهراد یا سپنتا در واقع از یکی از این شرکتها سرویس اجاره میکنن و با آیپیهای خودشون به مردم میفروشن.
اگه به لیست سرویسها و قیمتهای شهراد و آسیاتک نگاه بندازی کلن کپی همدیگهان. یعنی تو حجمیها دقیقن سرویسهاس مشابه و قیمتهای مشابه دارن. به نظر میرسه شهراد الآن از آسیاتک سرویس میگیره.
ماله همرو رو 4 میبنده ولی من اصلا قطعی ندارم
درسته این چند روز قطعی ولی کوتاه مدت زیاد شده.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)